Dagens middag.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2171867/images/2011/2011-07-14-18-03-55_157277774.jpg)
Kanske inte världens bästa bild men det var MMMMMMMMMMMMMMM för alla smaklökar!
Kreolsk söndagsgryta.
Tillagning
900 g fläskfilé
2 stora eller 4 små starka korvar
1 burk syltlök, 195 g
1 burk svarta urkärnade oliver, 227 g
1 strimlad röd paprika
1 dl hackad ättiksgurka
4-5 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl
1 tsk mejram
1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
Putsa filén och skär i tjocka skivor som bultas lätt. Skiva korven och bryn den. Bryn filén.Krydda och strö över mjölet. Tillsätt syltlök, halverade oliver, gurka och paprika. Häll över grädden och koka 10 minuter. Smaka av med spad från syltlöken.
Servera med ris och sallad.
2 stora eller 4 små starka korvar
1 burk syltlök, 195 g
1 burk svarta urkärnade oliver, 227 g
1 strimlad röd paprika
1 dl hackad ättiksgurka
4-5 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl
1 tsk mejram
1,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
Putsa filén och skär i tjocka skivor som bultas lätt. Skiva korven och bryn den. Bryn filén.Krydda och strö över mjölet. Tillsätt syltlök, halverade oliver, gurka och paprika. Häll över grädden och koka 10 minuter. Smaka av med spad från syltlöken.
Servera med ris och sallad.
Så jävla god gryta, och om man inte gillar någonting kan man bara ta bort eller om man vill ha något mer i grytan så lägg till. Snabb middag som är skit god. Allting går på under en timma att göra, MUMSIGT värre! ;)