Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Imorgon, då jävlar ;D

Publicerad 2012-05-14 13:50:43 i Familjens vardag

WOW! Jag är tillbaka, haha. Bättre sent än aldrig alls. Min dator är ju som den är efter Charlies bravader på den haha. Måste nog ta och skaffa migen ny och HEL dator.. Kanske för mina skattepengar eller om man gör något annat :)

Nåja.
Det är sjukt mycket som hänt och händer :D Och något annat kul, men de får ni se till sommaren isåfall :D Då kanske det händer grejer haha får se då :) Annars så hade vi Matte här igår, Jonathans kompis. Grillade, snacka och Charlie lekte av sig ordentligt med honom, haha ;) Charlie hade götkul iallafall !

Sjukt tråkigt väder idag, orka! Jag vill faktiskt ha riktig vår nu, fast våren är la borta närsom och kommer direkt gå över till sommar istället haha. Blev så förra året och året därpå. Blir nog samma iår igen gissar jag på :)

Lånar älsklings dator just nu, haha den har iallafall alla tangenter kvar!

Emilia sitter och sjunger i sin gåstol, Charlie halvsover vilket hon inte får! Unge! :P Sover hon 5 minuter nu tar de först och främst görlång tid att väcka henne för hon är så trött och sen så blir de som en powernap för henne och hon kommer vara vaken tills 22 ikväll. haha icke bra då jag och Jonis lägger oss typ då på kvällarna :p Inte ens pippi funkar nu för Charlie för hon är så utmattad :P Då är man trötter! Haha.

Dagens middag blir kokt potatis och hemmagjorda köttbullar samt egengjord brunsås :) Mums!
Träningen är nästan lagd på hyllan, känner inte mig motiverad längre :( Skit!

Har fått lite sagt nu iallafall. Skall lägga in tusentusen tals bilder ikväll om inte imorgon :) Så det blir en stoor bildbomb imorgon ^^ Annars nu, ha de kanoners! ;D

Madde abdikerar

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela