Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

WOW

Publicerad 2010-11-29 14:55:38 i Marilyn Manson <3

I had a dream
This one I feel the need to mention
I was happy for awhile
And I stopped being scared and ashamed
To say what’s on my mind
But you thought I’d change after awhile
And said “you’d better treat me different or else”
“Or else” seems like a stupid fucking thing to say to someone like me
Someone like me
Wow, wow, wow
Wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow…

Don’t be surprised I can look you in the eye

It’s hard to take you serious when you take me inside
Don’t be surprised I can look you in the eye
It’s hard to take you serious when you take me inside

I’m worse

Than what you think you’d catch from me
Complicated’s understated
Did you stop and take a look at who you fell in love with?
At who you fell in love with

It doesn’t matter

How many times I say it
It never gets old
That’s why I have to say
Wow, wow, wow
Wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow…

Don’t be surprised I can look you in the eye

It’s hard to take you serious when you take me inside
Don’t be surprised I can look you in the eye
It’s hard to take you serious when you take me inside

It doesn’t matter if you’re going to come or just going

I never wanted you to come here anyway
There’s a word that’s like you
Because it can be a noun, a verb, a exclamation, or the thing I say

When something is unbelievable

When I’m not able to believe how unbelievably unbelievable
That you believe you could not be leave-able
That’s when I have to say
Wow, wow, wow
Wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow-wow…

Don’t be surprised I can look you in the eye

It’s hard to take you serious when you take me inside
Don’t be surprised I can look you in the eye
It’s hard to take you serious when you take me inside


Publicerad 2010-11-28 23:53:39 i Känslorna

Love, such a lonely place
Nobody wants to be alone
To have the world but no one to share it with

I'm so alone I can't stand this feeling of being without you
Yes I'll do, whatever it takes to prove I truly love you
Don't let me go
Let's stay together, forever and ever
Can't sleep without you by my side, help me

;S

Publicerad 2010-11-28 21:46:01 i Känslorna

Jag förstår mig inte på mig själv, varför jag Alltid skall plåga mig själv med att göra det här? Varje gång också! Det är inte smart någonstans, och jag blir bara mer och mer ledsen men jag är nog för trög för att inse det.

Varför är människan byggd till att vilja veta om allt som har med död/förlust/sorg att göra?

Jag plågar mig själv med att kolla igenom bilder, saker man skrivit och annat just nu. Jag mår skit. Ändå fortsätter jag, vilket inte är bra. NEJ nu får det bli helg så jag kan glömma allting och koppla bort mina känslor ett tag.

SNÄLLA, ge mig helg NU!!! Jag vill inte vänta längre, NU NU får det gärna bli helg! ))):

Min älskade Mella <3

Publicerad 2010-11-28 17:36:27 i Känslorna

Min Mella, min Mella är en vän ALLA behöver/skall ha, alla behöver en sådan vän som henne!

För Mella är en sådan vän som alltid ställer upp, var hon än är eller gör! Hon är en av dom få vännerna som alltid åker till en, eller ringer en, smsar en och gör allt för att göra mig glad. Hon är världens bästa!

Vi har varit bästa vänner sedan 8:an på grundskolan och är de fortfarande, dvs 7 år och snart är det 8 år som bästa vänner, vilket jag värdesätter extremt högt älskade vän. Vi har alltid kul ihop, vad vi än gör eller är så gör vi det skitkul tillsammans. Ett år isär har vi varit förr, och hördes av väldigt lite under den tiden eftersom hon bodde utomlands, och direkt när vi träffades var det som om ingen tid alls hade gått. Världens bästa kompis!

Ibland saknar man faktiskt tiden i grundskolan tillsammans med Mella ): Sågs varje dag och hade alltid kul. Under våran vänskap har vi bråkat en enda gång och de var något jättelitet som varade ett antal timmar max sedan saknade vi varandra och sa förlåt ^^ Kommer ihåg att under grundskoletiden var jag tillsammans med Jonathan (min första kärlek) och Mella var singel och man småmobbade alltid henne på skoj att hon skulle gifta sig med en bonde eftersom hon är intresserad av hästar, landet och gårdar osv. Så när hon kommer tillbaka från Australien/Nya Zeeland så har hon skaffat sig en pojk därifrån! Jag var så, ÄR glad för hennes skull, att du hittade dig en bra man tills slut Mella (: En kiwi som du säger eftersom han är från NZ. Nu bor ni tillsammans och varit ett par i snart 2 hela år. Och redan efter 2 månader tillsammans bestämde ni att han skulle följa med dig hem till Sverige och bo här med dig, och efter 5 månader flyttade ni till Sverige. Helt jävla fantastiskt att du fick en sådan guldklimp gumman! Du är lyckligt lottad sötnos. Glad för dig! Får hoppas att jag får en minst lika bra partner jag med någon gång ^^,

Du är också världens bästa godmor åt Charlie. Hon kunde absolut inte fått en bättre gudmor än dig, evigt tacksam att du tackade Ja när jag frågade dig. Och talet du höll på Charlies dop var jättefint och impulsivt, grymt gjort! ♥

Du är världens bästa kompis som alltid ställer upp och finns till!
Och du vet att jag gör allt för dig också Mella pella!

Jag älskar dig Mélanie Rodhe

HAHAHA ;D

Publicerad 2010-11-28 16:07:16 i Familjens vardag

OKEJ, blev inget julbak. Vi orkade inte handla en massa saker, och de var kallt ute men ändå lyckades vi handla två fulla påsar ;s Söta Mels betalade allt :o Galna kvinna! Men du är världens bästa gömman! (: Hyrde film gjorde vi och DEN betalade jag, efter att jag lyckats nästan krascha hela maskinen på ICA HAHA. Tills slut fick vi ut filmen efter att jag stängde av den, och satte på skiten igen på något jävla konstigt vänster ;o heheeh. Jag i ett nötskal!
Hursom!

När vi kom hem, så sov Charlie i vagnen ännu, så vi satte igång med att tina köttfärsen och hacka potatisen som skulle bli klyftpotatisar, så gnagde vi på morötter tills dess ;P sen vaknade C och vi lekte med henne tills maten var färdigfixad av oss. Efter maten var vi döda av mätthet, orkade inte lyfta oss. Satt säkert i köket 1 timme och bara var ;P sen fick mammas katter mat, vatten och rena kattlådor när vi kilade över en snabbis eftersom hon var, är borta. När vi kom tillbaka satte vi på Toy story 3 som vi hyrde, vår lilla godispåse, naturgodiset och drickan och gottade ner oss i min soffa här med filtar (:

Tio minuter innan filmens slut somnade Charlie och då var klockan strax innan 21.00 (: Skönt. Sen började vi kolla Blades of Glory, och jag älskar ju Will Ferrell, så jävla bra skådis va ;P haha! Sen när filmen var slut strax innan halv 12, hade båda sågott som somnat i soffan, fixade oss inför natten och kramades godnatt. Mella ville sova i soffan, förstår henne. Så mjuk och go som den är =D haha!

Imorse vaknade Charlie runt 07.30 efter många om och men när jag försökt få henne att somna om men neeee, upp och hoppa ville hon ^^, Var borta hos mamma en snabbis och gav katterna mat, vatten och rena kattlådor. Sen gjorde jag och Mels frukost till oss tre. mums mums! Sen var de planerat att vi hade tänkt gå ner till MM för att lämna den hyrda filmen vilket vi aldrig gjorde, satt och pratade i 1.5 timme istället ;P sen åt vi dounats vi köpte/ MELLA köpte ;) dagen innan och drack nybryggt kaffe och kollade en film hihi. Mys! Åt lite mat innan vi traskade iväg vid 14.00 för att hon skulle med bussen hem till Göteborg (:

Sa hejdå och sen gick jag och C iväg till MM för att lämna filmen. Efter vi lämnade den somnade Charlie i vagnen och jag ringde först systeryster en snabbis, sen syster Annelie en stund och sen Tvilling Robert ^^

Och nu har vi varit hemma någon timme snart och Charlie har fått ren blöja, mat, och lek och bus. Jag är trött ;P Tråkar här och slöskriver på msn med lite dårfinkar bara (: Rätt go första advent ändå !



ALLA bara älskar oss mongos (: HIHIHI


I veckan blir det intill Göteborg för att FAKTISKT köpa mig en digital kamera och jag har redan tittat ut en finfin som gillar (: Och besöka systemet för att köpa EN öl faktiskt för helgen (: HÖHÖ! Annars blir det att försöka träffa Linda och barnen, kanske att dom kommer hit och hälsar på ? (: Hade varit skojskoj! Hade tänkt bjuda Mels på rsetaurang imorgon men hon har massor av plugg så de gick inte ;( BUHU! Aja... Nu skall jag nog avsluta här och ah.. Sluta skriva ;P Hejs!

Mamma Madeleine

SNART SNART!

Publicerad 2010-11-27 13:23:04 i Familjens vardag

Snart anländer finaste Mella hos mig, då skall vi mysa riktigt ordentligt (: Vi har alltid lika skoj, vilket jag beundrar med oss! Det kan gå dagar, veckor, ibland någon månad utan att vi hörs av (var så för drygt 1.5 år sen iallafall, när hon bodde i Australien) och direkt när vi träffades efter det året, dock hade vi ju hörts av via mail då och då, MEN de var som om ingen tid alls hade gått mellan oss när vi träffades, de var precis som innan. Lika flummiga och hade minst lika kul, det är inte ofta man finner sånna vänner, dom flesta ger upp så lätt.. Men inte vi inte (:

Du och jag Mella ♥
Världens bästa Mella!

Så idag, ikväll blir det julmys med bak och sen god mat som vi skall laga till och kvällen bjuder vi på film, mys, godis och annat skit som inte bör ätas (; Men nu får jag nog leta fram lite kläder, för vi drar oss bort till bussen sedan vid 14.13 ungefär för att möta upp Godmor Mella (: hihi



Såhär ser vi ut just nu, men nu får jag leta upp lite kläder innan avgången här (: hejs svejs!

På tal om nästa helg, blir nog en HEL Robbin helg med massor av bus (;

Mamma Madeleine

Nästa helg+ minus 2 kg = en grymt snygg Madde? ;D

Publicerad 2010-11-26 22:28:10 i Utelivet

Nu sitter jag här och har precis avslutat ett samtal med Robbin (: HHIHIHIH angående nästa helg. Och nu blev jag ännu mera pepp. Robbin + jag = bäst på fest helt enkelt.

Jag är jätteglad att få komma ut och festa till de riktigt ordentligt, och enligt våra planer här nu vi bestämde igår och ikväll kommer det bli väldigt skoj, så nu vill jag bara ha HELG! Gretas skall de bli, mycket dans och skoj! Nästa helg kan inte gå fel, eller JO - OM Charlies farsa helt plötsligt skulle säga att dom inte kan ha henne av något skäl, vilket jag skulle bli jävligt ledsen för, så nu får vi hoppas på det bästa här , hihi (;



Jag vet inte om de är för att jag gått ner 2 kg
men jag känner mig skitsnygg ;s

KALLT! STANNA INNE FÖFAN

Publicerad 2010-11-26 22:21:31 i Familjens vardag

Natten till idag har varit extremt jobbigt, sömnlös men de är så det är. Blir ju bättre, får man ju tänka ^^

Hursomhelst.
Fixat oss har vi gjort i flera timmar, varit skitslöa pga lite sömn inatt så jag eller jag och Charlie har slappat jävel hela dagen, framtills kl 15, så vi fick snabba på här ^^ Vid 15.50 gick vi bort till sjukhuset här, eller ah. Tandläkaren för jag skulle lämna in en lapp där hos dom angående tandförsäkring som skall börja gälla för mig nästa år (: gammal man känner sig när man måste börja ha tandförsäkring? ;s Som om mina tänder skall ramla ut nu eller? HÖHÖ

Sen var bussen till Göteborg försenad med 15 minuter också, INTE SKOJ att stå ute och vänta då och jag som ALDRIG brukar direkt klaga på att de är kallt, fyfan ;o MEN de var, ÄR kallt nu! Till slut kom bussjäveln och jag, Charlie och systeryster tjötade på ett tag. Hoppade av vid brunnsparken, mötte upp mamma och gick iväg för att ta ett snabbt restaurang besök. Öl och lite mat är aldrig fel. Dock var de en sliskig kille i baren som glodde som fan på mig och jag småtittade på han för att kolla om han fortsatte kolla eller inte och självklart gjorde fanskapet det >< Sen iväg till spårvagnen för att åka vidare till Liseberg med mamma och lilla V. Systeryster hade andra planer för kvällen/helgen ^^ Väl på Liseberg skulle verkligen alla trängas, JÄVLA LÖNEHELG och JÄVLA FOLK! Hahaha.

Tog 20.03 bussen hem med mamma, var så jävla kallt ;P och Charlie somnade som en stock på bussen när vi kommit halvvägs hem. Gott! Hemvägen höll jag på att frya ihjäl och den är inte ens lång, max 7-9 minuter gångväg från bussen. BRRRR!

Imorgon kommer älskade gudmor Mella (Charlies gudmor alltså ^^) hit :) Julbak, och massa mys står på våran meny och lek med Charlie ! Nu är jag väldigt trött.. ;( Tackar för mig här... PÖSSEN!

Mamma Madeleine

En riktig musiker!

Publicerad 2010-11-26 13:55:57 i Nine Inch Nails



Bara se, hör och njut av denna bästa. Manson och NIN kan man inte lyssna för mycket på, bara för lite.

Videon är helt undebart grym, texten är go och musiken, instrumenten.. Allt är så jädra bra ihop. Allt klingar bara så fint tillsammans. Detta är bra gjort från början till slutet. Och man kan ju inte direkt förneka att man går igång på texten eller Trent i videon, som bomull för själen! ♥

)':

Publicerad 2010-11-25 16:07:10 i Familjens vardag

Mindre kul, då var man singel igen. Behöver inte gå in på vad som hänt men de fungerade inte för hans fel av sina orsaker ;( Visste de nästan från början, för bra för att vara sant ;(



Så ikväll kommer Mella hit för att göra mig glad, har gråtit nästan konstant från förmiddagen. Och nu vill jag inte vara själv längre, usch! Ikväll får jag min axel jag behöver gråta mot, Mellas <3

Får se hur det blir imorgon. Skall ju till BVC och Göteborg med mamma för hon ville bjuda på Liseberg och ett restaurang besök för oss, men får se hur det går eftersom Charlie blivit sjuker ;( Slemhosta, lite småfeber och förkyld, stackarn. Och nu vet jag inte om jag heller håller på att bli sjuk, känner mig lite frusen fast de kan nog vara för att jag gråtit en hel del också, men de märker vi, Mella ville komma ändå ♥

Jag är iallafall glad för den lilla tid vi fick tillsammans Carl. Har massor jag vill säga till dig egentligen, men de tjänar ingenting till nu längre. Nu är det du och jag Charlie igen ♥ Ingen kommer få såra oss, mig igen. Lovar dig lillhjärtat.

tsrydyiuopåiäpöolukyjhgtdfuåjhk.b,

Publicerad 2010-11-25 14:02:55 i Känslorna

Detta är verkligen inte min dag.

Två tråkiga saker på en och samma dag.
Jag har så otroligt mycket jag vill säga, men de tjänar inget till längre.
Jag försöker verkligen hålla tårarna inne så att Charlie inte skall se mig gråta, men det är inte de lättaste just nu.

En kuk dag helt enkelt!

)':

En bra låt för dagen;
TLC - Damage

SUCCÈ!

Publicerad 2010-11-24 21:48:19 i Familjens vardag

Middagen var jättelyckad! Borde nästan ha middag en gång i månaden fan (: Alla älskade maten, och sen bjöd jag alla på kaffe. Satt och pratade, lekte med Charlie och katten ^^ Mamma gick sist hem, var väl för drygt 30 minuter sedan!

LÄNGTAR TILLS FREDAG! Då blir det massa mys (A) ♥

Nu har Charlie somnat också, för ett par minuter sedan.. och jag sitter här i soffan vid någon film som rullar på tv 8, och datorn. Skall prata lite allvar med Ellie nu... Bästa vännen!

Imorgon blir det fixa och dona tillsammans med mor, och greja med lite annat kraffs! Hejs!

Mamma Madeleine

Coma White

Publicerad 2010-11-24 17:25:30 i Marilyn Manson <3

A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself



Denna akustiska version av Marilyn Manson - Coma White, är grym! Videon är jättebra ihop klippt och man känner verkligen i låten nu när det är utan en massa plingplong hur sårbar och känslig låten verkligen är, helt enastående!

Alla Marilyn Manson fans, här har ni något fett bra!

Orginal videon till låten bör man också se, sjukt vacker. Texten för denna låten är magisk. Så jävla fin va. Speciellt nu av den här akustiska versionen, den får mig att bli tårögd.. ♥

Jävla hormoner!

Publicerad 2010-11-24 15:59:31 i Familjens vardag

Charlie har varit halvjobbig idag, därav har mitt humör inte alls varit på topp. Charlie sover nu äntligen sin andra gång för dagen, sover nog en timme så jag hinner duscha håret och sminka mig lite inför middagen ikväll (:

Mamma, pappa och systeryster kommer runt 18.30 till mig på middag, eller mamma kommer nog lite senare pga jobb men trevligt och gott kommer det att bli i vilket fall (:

Annat skoj är att jag kanske fått extra jobb så de är rätt gött.

Jag saknar min pojkvän, Mella och Ellieeeeeee :(
Jag och Ellie skulle ju gift oss förut egentligen, vid 13.00 men hon kom aldrig :( HAHAH ;D



Nej nu får jag sätta igång här om jag skall få något gjort tills ikväll fan ;o
EN annan sak, JAG hatar mina jävla minipiller som ger mig hormoner !!! >.<

Mamma Madeleine

Bedövad käft i snö oväder!

Publicerad 2010-11-23 20:03:45 i Familjens vardag

FÖRST nu känner jag av att bedövningen i min käft börjar avta ^^ Var ju hos tandläkaren imorse och fick bara fylla ett gammalt hål som börjat bli kasst, så nu när de fortfarande är gratis så gör dom det gärna, och JA TACK! Över 1.100 :- hade det annars kostat för mig sa min tandläkare ;o Äckligt dyrt ! Men sedan januari är jag försäkrad (: och de känns gött! Hade fina tänder i bra skick sa min tandläkare =D YEY! hahah.

Sen hem för att skynda mig att hämta Charlie som var 1.5 timme hos momo.. Sen vid 09 kom Linda med barnen , och strax efter 09.20 kom Jennifer och knacka på dörren, fixade på ytterkläderna fort och sen gick vi iväg i vintervädret för att gå till Öppna förskolan. Tog en sväng förbi Willys fort för att handla, sen till Öppna förskolan (:

Var där någon timme eller 1.5 timme kanske de blev, sen traskade jag och Linda och våra barn iväg till purto rico för att äta lunch, nomnom! haha =D Satt där 1.5 timme, sedan sa vi hejsvejs, och jag gick hemåt... Efter 1 timme hemma kom pappa förbi med matvaror han handlade för mig, ville inte ut i snön igen för att handla så pappa erbjöd sig att handla och lämna de hos mig (: <3

Nu har Charlie somnat för natten, SKÖNT! Nu börjar de lätta med hennes humör och även mitt ^^ Men igår ville jag allt sälja henne HAHA (;

Imorgon kväll kommer mamma, pappa och systeryster hit på middag som jag lagar, kommer bli mysigt! hihi (: jaha.. Vad gör jag nu? duschar håret? JATACK, sen kl 21.00 börjar DH!!!! =DDD Så ahh... De var våran dag.. Helgen är oklar, nästa vecka blir det att troligen träffa Isabelle och hennes lilla Charley i Göteborg, julhandla lite skall vi försöka göra, och säkert äta något tillsammans (: hihi! Abdikerar nu..

Mamma Madeleine

Nine Inch Nails

Publicerad 2010-11-23 14:25:53 i Nine Inch Nails

Först och främst MÅSTE man verkligen tacka Michael Trent Reznor, och hans band Nine Inch Nails att dom finns. Hade inte Nine Inch Nails dvs Trent funnits hade inte Marilyn Manson funnits eftersom det var Trent Reznor som riktigt hittade Manson och skrev kontrakt med dom, eftersom Trent hade/har sitt egna skivbolag, Nothing.

Trent är nog bland dom bästa musikerna och textförfattarna som finns tycker jag. Hans musik, hans röst, hans texter är helt jävla ofattbara. Jag älskar varenda en, nästan ^^ Nej men seriöst, jag har nog aldrig hört en artist som är såpass skicklig som Trent. Han är verkligen grym. En sådan man förtjänar det bästa, ÄVEN om jag är upptangen (; Hahaha.

Jag är otroligt ledsen att jag missade dom förra året på Arvika festivalen där dom sas ha sin sista spelning, men så säger alla band dock så dom kommer la antingen tillbaka eller så kommer dom nog till Danmark/Storbritannien eller något land som är relativt nära Sverige, får man ju hoppas på ;D.

OCH man kan ju knappast säga att han ser dålig ut heller (;



En bild på Trent i sina yngre dagar, nu är han ändå 45 och ser äckligt bra ut.
Bild NU;


Vill någon verkligen lyssna på grym musik, då skall man lyssna igenom Nine Inch Nails album; Year Zero !

Jaha ja.. Nu sitter jag helt genom svettig...

Publicerad 2010-11-23 07:33:04 i Familjens vardag

Jaha ja.. Nu sitter jag helt genom svettig hos tandläkaren och väntar på min tur här. Morgonen blev skit stressig! Hade ställt alarm som aldrig ringde, jag hann inte duscha håret som var planerat, hann inte sminka mig heller för den delen. När jag var klar låg charlie fortfarande och sov så jag fick ju väcka henne och stressa på henne kläder och ytterkläder. Och sen jogga bort till mamma och lämna av charlie ;P men nu får jag avsluta här.. Har tid 7:30 så det är juu snart! Hejjjjjs ;D

Go sovmorgon!

Publicerad 2010-11-22 10:12:20 i Familjens vardag

Sov fan till 09.20 idag, Charlie sov då gött (:

Nu har Dita och Charlie fått frukost och nu skall jag trycka i mig min också. Trist att all jävla snö som kom försvann lika fort >< Ogillas! Fast nu sedan vi varit vakna har de snöat, dock dom minsta snöflingorna som finns men ändå, blir väl större och sen får de GÄRNA lägga sig för ett par veckor nu, för att slippa regn! Snön är bra ;P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag taggar som FAN för tandläkaren imorgon som jag har 07.30 ^^ Och nu är halva min frukost i min mage, och en del i Charlies mage haha. Om en stund börjar DOUL som vi skall se ;D

Nu skall jag tråka vidare här och lite annat kraffs! ^^ Charlie leker jävel, bäst att kolla till henne nu.. Det börjar bli väääldigt tyst hahah ;)

Mamma Madeleine

Ring eller Kom hit

Publicerad 2010-11-18 16:36:35 i Känslorna

Vill skriva något, men vad verkligen inte vad. Det är nog mina idiotiska hormoner som börjar jävlas med mig nu när jag börjat äta mini piller igen.

Jag vill bara koppla bort världen ett tag. Idag var de första gången på säkert månader jag grät när någon annan hörde mig (då inte Charlie hör mig här hemma). Jag hatar att gråta för att det visar mig svag. Jag vet att jag blivit en mycket starkare person nu än vad jag varit innan.

Senast någon SÅG mig gråta, de var nog... I mars i början av året. Då var de faktiskt mamma, pappa och lilla syster som såg/hörde mig gråta pga en sak. Och då var de pga mitt ex. Och idag var de min stora syster Annelie som fick höra mig gråta i telefonen, för jag öppnade upp mig om en personlig sak i det förflutna med mitt senaste ex. Och när jag började prata om det så kom självklart tårarna och genast kände mig så som den svagaste i hela världen. USCH!

Jag skall aldrig öppna upp mig med mina känslor igen. ALDRIG! :( Det blir bara fel och jag blir bara ledsen. Det är bättre att jag är tyst. Skriver ner allt på ett annat papper här hemma istället som Annelie rådde mig om vilket jag skall börja göra från och med nu för att slippa skit eller missförstånd.

Och nu känner jag att de börjar bli dax för en sådan stund. Att skriva av sig för jag är så jävla besviken och ledsen !

Människor som vill få kontakt med mig, RING eller KOM HIT. Pallar inte sms/internet-kontakt nu! Så om ni skickar sms/skriver någon annanstans som MSN/FB tex, förvänta er inget svar alls. Kanske inte svarar på samtalen ändå, beroende på VEM som hör av sig.

Ha det bra!

Nu äntligen börjar jag fan vakna till.. En...

Publicerad 2010-11-18 09:39:11 i Familjens vardag

Nu äntligen börjar jag fan vakna till.. En stor svart kopp kaffe och ett par rostade mackor. Charlie har fått sin gröt och katten sin torra mat haha. Just nu går Charlie runt med våran pall här hemma överallt. Måste nog köpa en sådan där.. Gå vagn eller vad de heter haha. Ser stört ut att gå runt med en pall juu ;P hade systeryster här ett par timmar igår. Mycket trevligt (; hahaha! Jag är verkligen skit slö idag. Därav kaffet och inte ens lyft RÖVEN från stolen här i köket. Pappa kommer runt 12 sen för att vi skall åka och handla inför helgen och nästa vecka.. Och imorgon är de redan fredag men de känns som fredag idag tycker jag? :s haha aja! Måste ringa försäkringskassan också angående min föräldrarpenning.. Skall försöka röja en del idag. Ta upp bebis sakerna, ta ner kläder åt Charlie i större storlekar och leta upp mina tjockare tröjor jag har där någonstans.. Hoppas jag på iallafall haha ;D nu är mjo andra kopp i koppen här.. Börjar bli hyper vilket är bra eftersom jag alltid är på slö hehe. Charlie kryper fram och tillbaka och skäller på katten haha. Ser och låter jävligt kul ;P får ta och filma de tror jag någon gång. Charlie fick bada i diskhovn igårkväll och de gillades såklart (: Drar nu ;D hejjjjjs!

Lill lördag

Publicerad 2010-11-17 21:34:58 i Familjens vardag

Jaaa, de är lill lördag idag visst, kom jag på ? Haha. Systeryster kommer över sen så skall vi mysa till det med musik, lite vodka och syskonkärlek ;D OKEJ, de sista.. Syskonkärlek kan tolkas på olika sätt, men inte på det sexuella sättet nu folk ;D HAHA!

Så nu sitter jag här och peppar, Charlie somnade vid 21 så de är jättegott faktiskt.

NU FÅR DU KOMMA HIT DIN LILLA LILLA SYSTER! hahha är taggad höhö?

Aja, de var la allt ;D

"I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye"


Mamma Madeleine

D.O.U.L

Publicerad 2010-11-17 09:58:24 i Familjens vardag

Igår tog vi en impuls tripp hem till Linda, Kimmie och barnen , blev förfrågad på förmiddagen men tågen dit går ju uruelt så vi kom iväg ungefär 3.5 timme efter Linda frågat oss ^^ Aja. Kom hem till dom runt 15.45, barnen fick äta, leka och ha sig. Så jag och Linda fick prata om en hel de, kändes skönt. Vi pratade också om att ta en simhalls dag när vi alla kan, något barnen skulle uppskatta (: Sen drog jag och Charlie oss hem strax efter 19, och FYFAN vad halt det var, dock var de inte alls lika halt i Skene ^^ Stört hehe.

Och människor, speciellt killar! Jag klarar inte av dom. Vissa stöter verkligen på allt och alla. När jag hade hoppat av tåget så var de en slusk som äcklade på mig och ville ha mitt nr ;S Hallå eller? Jag går där med en barnvagn? Killar alltså..

Ringde mamma när jag var på hemvägen, frågade om dom var hemma och om vi kunde komma över en stund och självklart ;D Fick äta mammas mat, prata lite och kollade tvn. Kollade ju självklart DH också ;) Fick man ju inte missa hahaha. Sen när klockan blev runt 23 någonting, började ett bra pogram på tvn, BBC Lifestyle och jag var tvungen att stanna längre bara för att se det ^^ Dock somnade jag i soffan ändå och såg hälften av pogrammet, sedan vaknade jag av mig själv när klockan var strax efter 00.00 vad jag minns, så jag packade ihop oss och gick hem med barnvagnen och mamma gick och la sig (:

Vaknade 08.34 idag, HÄRLIGT! Dock bara för att Charlie inte somnade fören 22.30? Aja... Nu har alla här hemma, fått frukost, rena kläder och en fräsch blöja/kattlåda ^^ Bara jag som inte fått på mig riktiga kläder. Myskläder ♥ Idag skall vi handla, ut och gå vad jag vet som är på vårat schema. Stackars Charlie som är lite gnälligare än vanligt pga tänder som spökar och är på G. Måste göra fruktansvärt ont för henne ))): Nu sitter vi eller jag rättare sagt och väntar på att DOUL skall börja ;D Haha

Nu har jag fått sagt en del. Nu skall jag avsluta här ;D Hejjs!

Mamma Madeleine

Kuwl?

Publicerad 2010-11-17 00:22:25 i Familjens vardag

HOPP HOPP HOPP! Då har man segt internet igen, KUWL! NEJ de är det fan inte, får nog ringa och klaga imorgon? Mjaaaa.. Berättar hur dagen idag var, fast imorgon, är för trött nu ^^

Mamma Madeleine

Liten bomb

Publicerad 2010-11-15 18:16:53 i Familjens vardag


Charlie ett fåtal timmar, helt nykläckt <3


Charlie var så jävla liten här <3


Liten och smårund ^^, <3


Haha en sådan jädra charmig bild på Charlie mamma hittade här då ;)
Hon är allt en liten bus pärla <3

Varit hos pappa ett par timmar, och rensade datorn där på bilder osv, hittade mängder med nykläckta bilder på Charlie, festbilder ifrån sommras och annat (: Det gjorde mig glad !

AFFIRMATION

Publicerad 2010-11-15 12:05:44 i Allt och inget

I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality

I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe forgiveness is the key to your unhappiness

I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse tv evangelists
I believe in love surviving death into eternity

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

N.U.R.D.COM

Publicerad 2010-11-15 09:21:51 i Familjens vardag

OKEJ - Jag kom i säng runt 02, men så la internet av runt 03-04? Minns inte riktigt, iallafall var ännu pigg då så jag låg och läste en stund. HURsomhelst.

Jag har lugnat mig nu sedan igår iallafall, skönt det!
Charlie vaknade runt 08:30 förut, himla skönt att få sova längre. Fiskatten har fått frukot, så nu är det bara jag och lilla V kvar som inväntas frukost. Halvkollar barnpogram och skriver här. Sen skall vi bege oss bort mot Kinna för ett ärende så de blir en lång promenad OM pappa inte skulle erbjuda sig att köra oss ^^,

I veckan är ingenting direkt planerat, försöka fixa en filmkväll med Robbin om vi båda kan ville han när vi pratade i mobilen igår och filmkväll, MED Robbin tackar man INTE nej till =D



Som bilden visar, jag känner mig som en bebis idag? HAHAHA :D Och bilden blev toppen för att visa hur jag känner mig ;) HÖHÖ! Aja är man lite omogen så är man, men man kan inte ta livet alltför seriöst ändå ^^,

Snart eller ah, om en timme börjar DOUL, på tvn. Sådan nörd jag är av det pogrammet va haha. Skit kasst på alla sätt och vis, men ändå har jag fastnat för det. N.U.R.D.com! = jag ;D Så om jag och Chollan skall hinna bli klara tills pogrammet börjar måste vi nog börja med våran frukost tror jag liksÖm! Så ja.. Skriver mer sen kanske annars ah. Något annat haha. Hejs ;D

Mamma Madeleine

Flötmunk

Publicerad 2010-11-15 00:07:40 i Familjens vardag

Känns verkligen som att hela kvällen har jag pratat i telefon nästan konstant, haha. Okej då inte konstant men mycket och länge än vad jag brukar göra ;D Först pratade jag 30 minuter med pappa, sen ringde älsklings Mels och vi tjötade på i någon halv timme där också, sen ringde Robbin för någon timme sen, och vi pratade väl på också ett tag, inte lika länge men 10 minuter ändå? ;D hehe

RING MIG OM NI VILL PRATA; JAG ÄR nästan alltid PRATGLAD! =D

Nu slö kollar jag bara CSI här i soffan, sitter som en jävla banan och luktar.. dillchips? HAHA, eller min t shirt luktar dillchips. Kattjäveln luktar fis >< och så luktar de välling här med, från Charlies nappflaska jag inte orkat diska ur ännu ^^ Jävla kombolukt va?

Har lyssnat på Manson exakt HELA kvällen. Jag kan inte få nog av honom hhihihih ♥



Såhär jävla flötig är jag ikväll, oerhört sexig ;D HAHAH!

Aja, de var allt för ikväll tror jaog ;D hehe natti natts !!

Mamma Madeleine

Just nu är jag så inihelvete sur va. Charl...

Publicerad 2010-11-14 19:09:42 i Familjens vardag

Just nu är jag så inihelvete sur va. Charlie har flipplat med datorn och jag kan inte rätta till det! För försökt länge nog att fixa men pallade inte mer så jag tänkte "då ger jag charlie lite mat för att koppla bort datorn". När jag väl satt henne i stolen och sen tar skeden framför hennes mun så är den stängd. Försöker att skyffla in den ändå. Men den är stängd. Försöker med allt möjligt för att hon skall öppna munnen men inte säg. Jag har världens sämsta tålamod också så när de inte blir gjort på den tiden hon brukar äta på är inte jag glad ;P jag kommer säkert dö i förtid också bara för att jag alltid är så stressad. Jag kan aldrig riktigt slappna av. Jag har nog glömt hur man gör ): Så nu är jag absolut inte på något bra humör över huvudtaget. Hatar att den skall göra så ont för chollan att få tänder, hennes sjätte är ju på G nu. Lider riktigt med henne. Usch!!! Och som grädden på moset så är det söndag och alla är dryga idag haha. Verkligen alla :o as sega på svar om man frågar någonting, datorn är cpbög nu och Ditas äckel fisar stinker värre än värst. Fan värre än mina hahaha! Nu abdikerar jag tills vidare. Hejdå! Ps. Jag behöver styrkekramar nu! Så alla vet. Ds.

The high end of low

Publicerad 2010-11-14 16:36:35 i Marilyn Manson <3

För er om gillar Marilyn Manson, bör verkligen lyssna på hans senaste album; The high end of low. Det är ett väldigt personligt album, man får höra hans tankar och inte bara att han hela tiden är antikrist tex. Människan är genialik vad man än tycker om honom. "Även den hårdaste typen har känslor"

Ni som har Spotify, SÖK OCH LYSSNA! Välvärt!



HAHA, ja... Jag är lite besatt i Brian Hugh Warner ♥

Marilyn Manson -We're fom America, så sjukt go! Början är så satans skön. Texten är mys och Mansons röst i denna är bättre än bäst. Helklart en av mina favoritlåtar på albumet.

"GOD IS AN EXCUSE"

Fuck, eat, kill, now do it again!

Publicerad 2010-11-14 15:53:32 i Familjens vardag



Känner mig lite ego nu så fick bli en bild på mig själv från igår (:

Mycket go kväll igår fick jag och Charlie bus. Hade ju sällskap igår till idag. Orkade verkligen inte ut i skitvädret plus en personlig sak. Så runt 16.30 igår kom Emil hit med massa väskor haha, när jag stod och diskade ;P Perfekt, jag trodde jag skulle hinna diskat klart men ah. Lyssnade på musik, snackade görmycket som alltid, fotograferade och nördade datorn ;D

Sen bestämde vi för att handla, hyrde två filmer och köpte glass till middag, NOM NOM! När vi kom hem strax innan 19.30 så ringde Beckis och frågade om hon fick komma över med pojkvännen och klart dom får det, vi ses ju så sällan. Satt här allihopa och tjötade på, Charlie fick även en sen dop present som var jättefin, visar kort när jag lagt in bilder i datorn, men baktanken med presenten var superbra (: Många köper ju för att köpa utan någon baktanke men du var allt bra smart där Beckis (: Dom var väl här 2 timmar innan dom åkte hemåt igen till Borås. SEN kunde jag och Emil börja kolla en av filmerna vi hyrde. Repo Man började vi med och sen blev det I love you, Phillip Morris. Sen avslutade vi allt med filmen Härmed förklarar jag er, Chuck and Larry!

Just det ja, så generös som Emil är <3, å gav han Charlie lite Frölunda nappar och jag fick en Frölunda nyckelknippa =D Och betalade filmerna+glassen. Världens snällaste! Fulfan =D hahaha!

La oss runt 05.00 imorse tror jag haha, jag var skitpigg och på festhumör dvs INTE SOVA! ;D Fick sova till 07.30 då Charlie vaknade, men sen somnade hon för lunch vid 11 och vi sov till 13 typ , GOTT! Och då var Emil vaken och färdigfixad. Tjötade lite, spelade spel, lyssnade på superdålig musik HAHA, och sen vid 14-14.30 åkte hem hemåt till Göteborg (: Go kväll, natt med andra ord! ♥



Och nu är jag ännu mer ego, haha ;D

Och nu sitter jag med Charlie bakom mig här och dunkar Manson. Skall nog göra ett inlägg nu om Manson, bara för att (: Hejsvejs!

GLAD fars dag till alla pappor, dvs min pappa ♥
Världens bästa pappa någonsin!

Mamma Madeleine

Svimma är inte smart ;D

Publicerad 2010-11-13 12:17:52 i Familjens vardag

Sådär ja! Nu känner jag mig lite mera mänsklig här... Har fått badat, duschat, tvättat mig, ätit frukost i fred då Charlie sov sin lunch. Snart är väl även hon hungrig också. Var över förut vid 08.30 en snabbis hos mamma och gav hennes katter mat, vatten och rengjorde kattlådorna, såg inte så farligt ut faktiskt ^^ för att vara fyra katter hahah. Kläder har jag också fått på mig, bara håret som skall fixas och mitt ansikte ;o

Och jag i ett nötskal när jag hade badat klart och tvättat håret, ställer mig upp för att krama ur vattnet ur mitt hår och sen försöker jag leta mig efter min handduk.. Hittar den, sveper den om mig och går ur badkaret, känner mig direkt skitsnurrig och tänker då skyndar jag mig för att sätta mig ner på toaletten en stund, precis när jag kom ur badkaret känner jag hur tyst allt blir och de svartnar, i nästa veva vaknar jag att jag ligger på golvet och har skitont i skallen? Smart jag är då, svimmar bara sådär =O

Jaja, en mindre bula fick jag i bakhuvudet som säkert försvinner snart ;D Man måste vara positiv ;o HÖHÖ Nåja.. Nu skall jag byta Charlies blöja fort, och ge henne fina kläder för dagen här, sen lunch åt henne (kanske mig) och bara ta det lugnt tills Emil kommer ;D



Mamma Madeleine

Då var de lördag igen då..

Publicerad 2010-11-13 09:01:52 i Familjens vardag

Eftersom jag hade tvätt tid igår så sprang jag fram och tillbaka, ut och in och därav kunde inte Charlie riktigt somna in i hennes djupsömn verkade det som, för såfort man gick in så varknade hon ALLTID, hur tyst man är var. Till tvätt stugan gick bra, men in igen gick bara inte ;( och jag hade ju tvätt tid från 22-02, blev klar 00.00 ungefär, och strax därefter somnade Charlie riktigt, eftersom de inte var något mer ut eller in igen ;(




Mina fina sötnosar som somnade tillsammans i soffan breve mig igår ♥

HAHAHA, inatt (den lilla stunden jag sov ^^) drömde jag så jävla störda saker, fast de var rätt skoj ändå. Vad jag minns drömde jag två slags drömmar, och den första var de jag och Charlie som skule flytta, vi skulle flytta till Onsala igen, hade köpt ett hus där nere vid Gottskär. När vi väl kom fram till huset och skulle börja packa in, var de redan någon som bodde där, så vi fick halva huset och dom halva huset, så vi fick dela hahaha ;P Rätt mysko
Andra drömmen var de jag som skulle föda barn ;o de värsta var att jag hade ingen röst, så jag kunde inte tala om vad, när det gjorde ont så dom gissade sig till allting hahaha, vilket var svinjobbigt. Jag var törstig men kunde inte förklara det, jag var trött för att de hade hållt på så länge, jag ville ha ut ungen för det gjorde så ont, jag fick föda ensam utan någon närstående. Allt var verkligen fel! Hahaha ;D

Charlie har blivit otroligt mycket mer nyfiken på allt här hemma, sladdar speciellt. Så man får verkligen gömma som eller ta bort henne från sladdar hela tiden haha. Nyfiken i en strut är hon allt ;) Nu är vi vakna sedan lite efter 08, halv kollat barnpogram vilket inte var intressant för henne så hon kröp omkring på golvet, och sen ville hon runt här i soffan..

Skulle egentligen på middag hos Robert ikväll men jag känner att jag har verkligen ingen lust att dra iväg i detta vädret, plus att de var två grejer i torsdagskväll som gjorde mig ännu mer nere vilket jag inte tar upp här. Så ikväll kommer Emil hit istället (: Så vi skall fotografera, eller Emil skall ^^ och sen kolla film, äta gött och snaska godis (: Världens bästa Emil! Så jag skall iväg och handla lite senare, OM det inte regnar. Annars får jag lösa det på annat sätt ^^, Nu känner jag nog för lite frukost för min del, bara Dita och Chollan som fått det ännu (:

Saknar min fantastiska pojkvän

Så ha en brao morgon fölkeT!

Mamma Madeleine

Helvetes jävla krångel !

Publicerad 2010-11-12 20:38:45 i Familjens vardag

FAN FAN FAN, helvetes jävla skit, nu är det verkligen skit! Nu har jag panik som fan!!! Jävla post också för den delen! Nu har jag en klump i magen, fyfan vad orolig jag är nu! )': Aja, de är väl bara att säga hejdå till allt för resten av året och den av nästa år. Julklappar, utlands semestern - HEJDÅ!

Visste att något skit skulle dyka upp när de väl gick bra, fan fan också! Hela kvällen är förstörd. Charlie är en gnällspik (dumma tänder!! ):), jag svettas som en varulv för att jag mår så dåligt, och skakar i hela kroppen för att jag är så jävla nervös för vad som kommer hända nu! Jag pallar inte !! fan fanfa nfafan!

Aja, nu efter 20 minuter har Charlie äntligen somnat, stackarn. Och jag skall börja tvätta vid 22-02. Skoj? nja, men jag behöver rena kläder och de fanns ingen annan tid snabbare ;(

Orkade verkligen inte iväg till BVC förut, så har en annan tid nu för det istället..

Jag är svintrött, vill sova men har inte tid ;( eller ah, sova nu till 22 men ah ^^, JAJA! Nu abdikerar jag här.. kollar idol för en gångs skull ;o vilket var lääängesen man gjorde! Har varit över en snabbis hos mamma förut och gav hennes katter mat, vatten och gjorde rent lådorna där.. Hej svejs!

Bjuder på en söt bild på katta ;D


Mamma Madeleine

Bara för grym att vara sann

Publicerad 2010-11-12 14:11:52 i Allt och inget



Hur kommer de sig att de är alltid som söta som är bäst?
Se på Joey tex, grym på trummor? En sådan liten och söt sak?
Man kan inget annat än att bli imponerad!
Så om någon kan trumma är det fanimig denna killen! Vrölbra !

Jag har alltid haft någonting för killar som spelar bas eller trummor, fråga mig inte varför. Men de är något med dom ;) Något farligt hett!

Man kan inget annat än att se dom och riktigt njuta, speciellt när Joey trummar på (: Är glad att jag fått se han live, även om jag inte såg så värst mycket men man hörde och kunde se på stora skärmar istället..

QUANTUMLEAPER

Publicerad 2010-11-12 13:14:28 i Känslorna

If you rise I'll fall, unknown once I was known
Choose where I can't go an I'm there
If you rise I'll fall, unknown once I was known
Even when I'm gone, you know I'm here

You waste your time with hate and regret

Publicerad 2010-11-12 09:18:00 i Familjens vardag

"Mmmmmm, if I could melt your heart
Mmmmmm, we'd never be apart
Mmmmmm, give yourself to me
Mmmmmm, you hold the key"

Jobbig natt, men de blir nog bättre? Aja.

Idag skall jag och Charlie här egentligen bort till BVC men vet inte om jag orkar ta min tjocka röv och gå ända bort till Kinna? Skall ringa pappa och hoppas att han kanske vill köra oss lite snällt.. Annars idag är inget planerat, ändrade planer inför helgen. Så ikväll blir det att sitta ensam och kolla igenom alla Terminator filmerna? Vadå mobbad? Haha ;o Eller jo, tvätt tid ikväll har jag ju också, vilket jag längtat efter SÅ mycket, jävla smuts tvätt ^^

Charlie sov ovanligt bra inatt och de uppskattades, min älskade dotter! Det finaste i hela världen ♥

Nu får jag nog börja sätta igång med frukosten här, Charlie börjar bli lite överstissig och grinig ;o Katten har redan fått mat så hon klarar sig nu till kvällen (: bra bra! Aja, finns nog inte så mycket mer att tillägga mer än att jag saknar Carlsberg oerhört mycket nu... /;

Mamma Madeleine

Publicerad 2010-11-11 16:15:45 i Känslorna



Bara för jag har världens finaste pojkvän

Du & jag babe, de blir bäst så.

Du är den finaste jag vet. Du och Charlie är det bästa, mina hjärtan! Är glad att vara din flickvän, och det är så härligt att du och Charlie funkar så bra tillsammans. Du är bäst Carlsberg! =D

Ville bara meddela det så andra vet hur glad och kär jag är! (:

Jag med mina bästa C'n

Redan torsdag =D

Publicerad 2010-11-11 09:37:39 i Familjens vardag

Har precis halvkollat klart på Vakna med the Voice, lyssnar musik nu och vi har alla tre fått frukost i magen sedan en timme tillbaka. Nu väntas bara att Charlie bus skall somna, hon är redan trött men kommer nog inte somna förens om en timme om inte mer :o

Imorgon senkväll har jag fått tvätt tid, YEY! Hahah ;P Inte så värst skoj kanske, men måste göras.

Nu har jag iallafall fått Charlie att somna, efter.. 30 minuter ^^, Så nu tänkte jag diska lite smått och fixa i badrummet :) Känner mig döktiiiig! På tal om annat, måste köpa nya bh:ar, mina är försmå nu :(


En mongobild bjuder vi på ;)

Mamma Madeleine

Nästan hela natten har Charlie sovit hos m...

Publicerad 2010-11-11 07:03:59 i Familjens vardag

Nästan hela natten har Charlie sovit hos mig och även om jag har en dubbelsäng skall hon ändå ligga precis breve mig och knö som fan ;P jaja.. Hon somnade igår runt 21 vilket är helt okej för mig. Och nu vaknade vi här för ett par minuters sedan.. Orkar verkligen inte gå upp men snart blir väl lilla V otålig och snart kommer också katten vilja ha mat säkert hehe. Idag är mamma/momo ledig och vi tänkte hitta på något tillsammans :) mys! Återstår bara VAD vi skall hitta på då så ;P hehe Helgen är planerad och kommer bli kul/trevlig :D älskling kommer hit imorgon. Lördagkväll är det middag hos robert och söndag någon gång blir de fotografering med Emil, KANSKE ;P Så denna helgen blir nog väldans trevlig (; hihi! Nu får väl vi här börja dra oss uppåt tror jag.. Allas frukost väntar haha ;P ha de brao!! Mamma Madeleine

Marilyn Manson

Publicerad 2010-11-09 15:52:21 i Marilyn Manson <3



Mannen i mitt liv som alltid finns där. Mannen i mitt liv som aldrig dömmer mig. Mannen i mitt liv som jag älskar!

Jag tror jag aldrig riktigt dyrat en människa såhär mycket som jag dyrkar Brian. Han om någon är MIN förebild. Han är helt enkelt bäst, i min värld. Många yttrar sig om hans utseende och hans texter och syn på saker men människor är ju så jävla blåsta att dom inte förstår att det är hans image? Han går ju inte sminkad sådär grovt till vardags när han är hemma, eller går klädd i sina olika kläder han har på sig på stora events/musikvideos. Puckon säger jag till er. När man kollar interjuver med honom, eller hemmavideos han och hans vänner spelat in själva, så ser man vilken genomsnäll människa han verkligen är. Han älskar sina katter och sina vänner. Precis som vilken annan människa som helst. Och sina föräldrar.

Jag har alltid gillat Brian för att han har varit väldigt speciell, sagt det ingen vågar säga, visa det ingen annan vågat visa människorna. Varit en rebel, och det älskar jag. Och det är en stor del till varför jag ser upp till honom.



Han är en otroligt snygg människa, har jag alltid tyckt, varesig han är sminkad eller osminkad. Jag ser igenom hans smink och jag ser den fina människan han är bakom allt han har på sig. Inte många som kan göra det. Men jag kan, och jag älskar honom. Han har alltid något bra att säga, alltid. Han har mycket vett i skallen, bara att folk inte alltid ger honom den chansen att förklara sig, visa det eftersom dom har fullt upp att se ner på honom, hata honom för det han "gör".

Hans musik är något som alltid går hem hos mig. Och hans videos. Allt! Ett av dom bästa albumen som någonsin gjorts, det är Holy Wood. Det har allt. Och hans bästa framträdande det är ju självklart när han kör Antichrist Superstar, med podiumet och hans kläder, bibeln. Så rätt! Om ingen sett det, SE!



You're one of us!

Publicerad 2010-11-09 13:50:01 i Allt och inget

Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag

All the goose-step girlies with

Their cursive faces and
We know it's all Braille beneath the skirt
I'm a bulletproof Bizzop and
Swing heil and
I don't really care what gentlemen prefer.

Say, all you pin-down girls and

Bonafide ballers, so manically depressed
and manically dressed
We got our "Venus Not In Furs"
But "In Uniforms"
If You're not dancing, then you're dead
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag

All the thug rock kids are playin'

All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
All the thug rock kids are playin'
All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
GO GO GO-doppelgangers
(You're one of us, you're on of us)
GO GO GO--throw your shapes doppelgangers
You're one of us.

Trumpet-mouth junky-saints go

Silver-toungue marching down the
Stairway to SUBSTANCE.
Cocaingels and asses
Give me opiate masses
Fill up your church porn preachers
And we'll fill up our glasses
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
All the thug rock kids are playin'
All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
All the thug rock kids are playin'
All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
GO GO GO-doppelgangers
(You're one of us, you're on of us)
GO GO GO--throw your shapes doppelgangers
You're one of us.

Go, go, go, go, go, go, go, go


All the thug rock kids, GO

All the punk god angels, GO
You're on of us now, you're one of us
So GO GO GO
All the thug rock kids, GO
All the punk god angels, GO
You're on of us now, you're one of us
So GO GO GO
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
Doll-dagga buzz-buzz ziggity-zag
Godmod grotesk burlesk drag
All the thug rock kids are playin'
All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
All the thug rock kids are playin'
All the punk god angels sayin'
"The toys are us, and we don't even know"
GO GO GO-doppelgangers
(You're one of us, you're on of us)
GO GO GO--throw your shapes doppelgangers
You're one of us.

9 månader

Publicerad 2010-11-09 10:10:29 i Familjens vardag

Jaaa, ännu en månad har gått och min lilla sötnos närmar sig 1 års dagen med stormsteg. Grattis på 9 månaders dagen och perfekt med snö som en liten kul present älskling =) Din 1 års dag kommer det förhoppningsvis också finnas snö på, som när du föddes, då fanns det en hel del snö.



Du äger mig, jag är din!
Jag älskar dig Charlie

Vart är snön? Utanför =DDD

Publicerad 2010-11-09 09:11:05 i Familjens vardag

Jag är så glad att äntligen snön kom, även om de inte är mycket snö, men de räcker för att göra mig glad, barnmadde kommer fram när snön är här ;) Efter min och Charlies sena frukost skall hon allt få busa i snön varesig hon vill det eller inte ;) hahaha, hon måste gilla snön så jag får härda henne ^^, Inte mer än rätt.

Natten har varit svingo. La mig runt 01, Charlie somnade sent, vid 22, och vaknade 08.30, jäkligt gött ;P Skall också när vi ändå är ute i snön sen, beställa en tvätt tid =) Annat idag är inte planerat, handla om pappa kan hjälpa till med det =)

Skall försöka våga fråga om pappa eller mamma kan passa Charlie på lördagkväll. Jag vill så grymt gärna gå på bio =O Var inte igår man gick på bio juu. OCH så måste jag leta bio sällskap ! =D

Nej nu börjar lilltjejen här bli grinig som fan, eller som man säger i bouurååus, tjurig ;D Hahaha. Vi skall äta frukost nu ;) Hajjss!

Mamma Madeleine

I’ll teach you about loss

Publicerad 2010-11-08 23:55:01 i Känslorna

I'm well aware I'm a danger to myself,
Are you aware I'm a danger to others?
There's a crack in my soul,
You thought it was a smile.

Whatever doesn't kill you,
Is gonna leave a scar.
Whatever doesn't kill you,
Is gonna leave a scar,
Leave a scar,
Leave a scar.
Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar.

She warned you that she may fuck me,
But chances are I'm gonna fuck you over.




Jag blir så förbannat trött på vissa personer, även dom som är ens familj och nära vänner, dom man älskar med andra ord. Idag är ingen bra dag att jävlas med mig, är äckligt sur. Försökt göra mig glad när jag var över hos morsan ett par timmar, vilket hjälpte, en stund. Direkt när man kom hem igen sjönk allt till botten igen.

Jag ligger på botten, och hoppas snart att jag kan få simma upp till ytan, JAG BEHÖVER LUFT!

Kände mig väldigt poetiskt när jag skrev de där.. Hmm.. Jag måste nog börja ventilera mina känslor istället för att hålla allt inne, tror jag. Ville prata med mamma idag, men pallade inte att lägga mina beskymmer i hennes händer, hon har tillräckligt av sin skit som alla har ibland. Vill inte vara någon börda. Jag pratar med katten min istället, hon varken dömmer eller skäller ut en vilket är skönt. När jag gråter i hennes närvaro kommer hon trippandes mot mig, hoppar upp och vill bli klappad och sen lägger hon sig breve mig eller gärna i mitt knä. Djur och barn är kärlek. Att så små varelser kan ge en så otroligt mycket kärlek, om dom ändå kunde förstå..

Sitter ofta och kollar tillbaka på min gamla blogg jag hade, Ellybus.blogg.se. Man blir nästan gråtmild av att kolla bilder, de man skrev. Alla känslorna i sig. Allt bubblar upp, och min mage vrider sig utochin. Blir så ledsen och glad när jag kollar igenom den från första början tills det sista man skrev i den.

Tänkte citera lite ur det man skrev då.
2008-11-26 @ 13:15:37 skrev detta;

Förbannade bloggar man haft alltså. Den första tog jag bort för den hade för mycket minnen i sig, och den andra jag gjorde var för att ta nya tag men bytte visst en massa olika saker och sen kunde jag icke komma in på den, så nu fick jag återigen göra en Ny blogg. Förhoppningsvis kommer denna att fungera ^^,

Och nu sitter jag här hemma, har en sådan stor längtan efter älskling så de finns inte. Pratade nyss relationer med Bobba (: De hjälpte faktiskt, tack så hjärtligt vännen! Sitter bara här just nu och käkar min nygjorda pizza och ett glas Zingo ^^ Gott.. Gottgottigottgott :D
Hela denna helgen har jag spenderat tillsammans med älskling hos honom, riktigt mysigt ^__^ Hoppas vi kan träffas snart igen älskling :) Tihi..

Nej nu skall jag fortsätta käka och nörda mig på msn x'''D
Tjaodå!


Jaa.. vad skall man säga? HE-HE. Fan då var jag bara 19 år och de var 2 år sedan. Jössös, vad mycket som hänt.. På den korta tiden ändå. Flyttat tre gånger, fått hjärtat krossat återigen, fått barn, bor själv med min dotter, har ny pojkvän. Alltså.. Jag har fått mogna fler än vad dom i min ålder gjort, gör. Och jag mognar fortfarande! Man blir nog aldrig riktigt mogen, men alltid mognare. Vad jag tror iallafall. Fan vad liten jag känner mig när jag läser igenom allt jag skrev då. Vilka "problem" man hade, okej då var de allvarliga och dödsjobbiga problem, men det är ingenting jämnfört mot vad jag har fått, får nu.

Men jag har blivit grymt mycket mer självständigare än vad jag var både i mitt första och andra förhållande. Sjukt mycket mer självständig än vad jag någonsin varit. Jag får verkligen ta hand om mig själv nu, och inte bara mig själv två andra idivider vid min sida, min dotter självfallet och min katt. Jag är stolt över mig själv!



Nu känner jag att när jag ändå har öppnat mig såpass mycket här, kan jag lika väl fortsätta... Faktiskt och om folk ens orkat läsa hit, grattis! Om ni orkar läsa ännu mer så visst, det kommer mer här..

Jag är jävligt tankespridd just nu, tankarna är vidöppna. Allt susar in, likasnabbt som det sipprar ut igen från mina tankar. Just nu tänker jag väldigt mycket på mina ex, vad jag gjorde fel, vad jag skall göra rätt nu, mina aborter, min förlossning med Charlie, min familj.



Och jag kan väl börja med mina ex då..
Jonathan; min första kärlek, och de är något speciellt med ens första kärlek. Vi blev tillsammans 27 september 2003, varade i 4 år, 5 månader och ett par veckor/dagar. Allt tog slut 30 januari 2008. Det var ett rent helvete verkligen. Jag ville dö, jag försökte dö men slutade med att jag fick operera bort blindtarmen som är sanningen för att jag hade knaprat en massa piller vilket jag inte sa något om, förens efter till ens verkligen nära vänner, vilket var.. Då två stycken, många trodde att allt började av sig själv men nej, de var ett självmordsförsök som gick åt skogen haha, patetiskt man var va?

Andreas; min andra kärlek, och jo de var nog något väldigt speciellt eftersom det alltid kommer vara en del av mitt "riktiga" vuxen förhållande, eftersom vi planerade ett liv tillsammans, då vi flyttade tillsammans faktiskt. Blev tillsammans 15 juni 2008, men allt försvann 16 januari 2010. 1 år och 7 månader och en dag hann det blir precis. Att från ingenstans, bli utslängd och "dumpad" med ingen direkt förvarning. Eller jo, ett sms som kom 1 timme innan han gjorde slut; Flyttlådor kommer om 15 minuter. Från ingenstans när han 2 timmar innan dragit iväg med en kompis då vi sagt jag älskar dig osv. Mycket dom orden betydde. Fick inte ens en förklaring varför han slängde ut mig sådär eller gjorde slut då, snällt va? Aja. Fyfan, den jävla dagen var hemsk. Dom jävla minnerna har satt djupa sår i mitt hjärta, snacka om att mitt hjärta blivit ärrad tillräckligt, och jag hoppas med allt jag äger och har nu, att det inte går åt skogen med mitt nuvarande förhållande.

Och de har resulterat att jag blivit svår att öppna mig igen, att visa ALLA känslor igen, förutom jag älskar dig känslorna, men mer än så visar jag inte just nu. Vill inte prata om mina känslor, jag är rädd för dom, för att den andra personen skall klanka ner och göra mig illa igen. Jag vill verkligen visa, men vågar inte men det kanske är bäst efter allt som hänt. Ta steg för steg i en långsam takt?

Jag hatar att jag älskade dig. Du gjorde mig så ont. Vilket fortfarande ärrar mig. Jag plågas och mår fortfarande svindåligt för allt som hände, för det jag gjorde mot dig. Jag hoppas att du kan förlåta mig Andreas, för jag har förlåtit dig för allt ont i gjorde mot mig, även om jag har svårt att intala mig själv det ibland. Jag hoppas att du har det bra, älskar någon ny som älskar dig. Du förtjänar det bästa, även om vi inte är tillsammans..

Felen jag gjorde; Allt känns det som när man tänker tillbaka. Jag var alltid den som gärna ville bestämma allt, vad man skulle göra och inte göra. Vilket inte alls gick hem, men dom gick med på det ändå. Jag är en väldigt bossig flickvän kan man säga att jag var, men nu är det andra puckar, LIKA skall det vara! Och när jag var gravid, fyyfan. Då blev allt ännu värre, men mitt ex hade absolut ingen förståelse alls att kvinnor får vanligtvis mer hormoner än vanligt. Jag hatade mig själv när jag var gravid och alla hormoner som bubblade inom mig, jag var ett svin, jag visste om det. MEN jag utnjyttade aldrig den situationen för att få speciella saker pga mitt humör, jag visste ju hur mycket jobb de var med mitt ändå så varför göra det ännu värre än vad de redan var? Nej just precis. Det är därför jag är skiträdd att börja med p piller, eller annat p medel för att jag skall få mer hormoner igen =( Jag är rädd för mig själv kan man säga, att jag skall förstöra något. För jag vet att jag inte var mig själv under den tiden jag var gravid och jag har alltid varit en person innan med mycket känslor inom mig, hormoner alltså och nu när allt är bra, vill jag inte sabba det! Jag vill verkligen inte.

Fast sedan nu andra gången jag fick mitt hjärta krossat, har jag byggt upp en mur runtomkring mig för att inte bli sårad igen, på samma sätt. Jag har blivit en sådan kall person, när det gäller att visa känslor om vad jag Verkligen känner för personer, saker och annat som står mig nära tex.

Och på tal om förhållanden. Första förhållandet, hade jag tid att sörja för mig själv, i månader. Andra förhållandet hann jag inte sörja själv, jag hade inte tid att tänka på mig själv. Jag hade, har ju Charlie att ta hand om och lägga ner min tid på så jag totalt glömde av mig själv. Men jag vet att jag kommit över honom nu ändå, för annars hade jag inte känt såhär starkt jag gör för Carl nu.

Skall jag vara ärlig? Carl är fan mer pappa till Charlie än vad hennes biologiska pappa är. Hennes pappa hör aldrig av sig om Charlie, frågar någonting, eller ens frågar om att träffa henne på tu-man-hand. Aldrig någonsin har det hänt. Charlie är någon hans skäms över, vilket jag gråter inom mig varje gång när jag tänker på de, den situationen. Att man kan skämmas över sitt kött och blod? Sin dotter? Seriöst? Det ÄR ingen pappa, inte i mina ögon. Bara biologiskt, inget mer eller annat alls! Som sagt, Carl är mer pappa åt Charlie än vad hennes pappa är. Vilket jag är väldigt glad över, att hon har en manlig roll i sitt liv, och sin morfar såklart =) Carl leker gärna med henne, tar insiativ till att göra saker själv med henne, utan att behöva fråga, vilket jag uppskattar mer än något annat när han är här ♥ En pappa är någon som finns där, varesig de är hennes biologiska eller icke. Anser jag iallafall, någon som ställer upp, finns till, tycker om en, leker med en, VILL helt enkelt! Inte någon som känner sig TVUNGEN!

Vad jag kan göra rätt nu; det är ju att inte vara så jävla PÅ! Vilket jag försöker inte att vara, men jag känner mig redan som en usel flickvän.. Jag skall fan bli den bästa mamman och flickvännen jag bara kan! JAG VILL!

Mina aborter; eller ah.. Finns nog inte något att säga, har redan tagit upp hela det kapitlet innan här så det känns onödigt att skriva samma slags saker igen.

Förlossningen med Charlie; de är verkligen något som jag aldrig kommer glömma! Kan inte ens skriva ner det jag vill säga i ord, för de är, var en sådan otroligt stor del, grej som hände i mitt liv. JAG har fött barn, mitt barn! Ibland kan jag bara sitta och titta på korten när hon var ett par timmar gammal, några få dagar. Helt hjälplös liten tös var hon, nu är hon så fruktansvärt stor REDAN!? HAAAALLAA?! Vart tog spädbarnet mitt vägen? Och vem är denna stora lilltjej som sover i sin säng i sovrummet nu? JO, min stora lilltös som bara växer värre än ogräs, vilket jag älskar! Jag älskar att se henne utvecklas, bara på två dagar hade hennes femte tand hon börjat få riktigt kommit upp nu. Hon är 9 månader imorgon! 9 månader! Jag har svårt att förstå det själv ibland, snart fyller min lilla gumma 1 år, 12 månader! FATTA!? Helt otroligt. Men fyfan, gud alltså. Vad jag älskar henne! Mitt allt, min värld! ♥

Min familj; okej, nu tänkte jag inte på min familj vilket kanske är mig och Charlie, tänkte på min egna mamma och pappa, med syskon. Vi är då allt en splittrad familj kan jag säga. Alla är på olika håll.



Och de värsta NU är att jag hade kunnat skriva på görmycket men de blir så jävla tråkigt att de bara är en massa text. Den enda som finns för mig nu, som inte dömmer mig. Det är Marilyn Manson. Jag älskar verkligen den mannen, om jag någon gång skulle gifta mig, skulle jag verkligen vilja mig med honom om någon. Jag älskar honom! Han finns alltid där för mig. När jag är glad som en jävel eller ledsen som man bara vill dö. Han finns där för mig. Vilket ingen annan riktigt gör. Jag vet att mamma alltid säger/frågar hur jag mår, och klagar på mig att jag är precis som min pappa. Pratar inte mycket om mina känslor, att jag stänger allt inne. Men de är inget jag kan rå för, det är sådan jag är. Älska eller hata mig. Detta är jag.

Just låten; 15 - Marilyn Manson, känns så rätt, det är MIG han sjunger om.

If you can hear this
don’t assume that I’m talking to you
Yesterday everything I thought I believed in died
but today is my birthday,
today is my birthday
I don’t need you,
I’ll say it to myself
It doesn’t mean I won’t need somebody
anyone with half a soul
will hear this and they’ll never leave me


If you don’t know what forever feels like

I’ll show you what it feels like without it
I’ll show you what it feels like without it

This time I won’t hesitate

to kill to protect what I believe in
This time I won’t hesitate
to kill to protect what I believe in

I can get by now

I’m not really dead
but I really needed someone to save me
leaving me alone to die
is worse than having the guts to kill me

If you don’t know what forever feels like

I’ll show you what it feels like without it
I’ll show you what it feels like without it

This time I won’t hesitate

to kill to protect what I believe in
This time I won’t hesitate
to kill to protect what I believe in

Not letting you win

won’t satisfy me
I’ll teach you about loss
Not letting you win
won’t satisfy me
I’ll teach you about loss

I’ll show you what it feels like without it

I’ll show you what it feels like without it
I’ll show you what it feels like without it
I’ll show you what it feels like without it




Marilyn Manson har varit en kärlek sedan jag var 11-12 år någonting tror jag, och är fortfarande min kärlek, han är bäst! Och de tänker jag fortsätta låta honom vara, ända in i graven. Det är helt enkelt någon som alltid finns där för mig, alltid.

OKEJ, nu blev detta inlägget långt. Jag skall avsluta. Behövde bara skriva av mig en HEL DEL, som sagt!

Förlåt

:)

Publicerad 2010-11-08 12:25:00 i Känslorna

For everything you do
I’d like to swallow you
And everyday I’m gonna blame you
Even if you justify
Every fucking bullshit lie
It only makes me want to break you
You pull me down
And you crucify my name
You make me insane
It’s broken now
Don’t ever look my way
Don’t even think I’m playin’
‘Cause I fucking hate you
You’re such a liar
And I’d love to hang you
You’re all the same to me
When you repeatedly
Take advantage of me
The only thought I get of you sickens me
Everybody knows you’re fake
You’re everything I fucking hate
And I’m everything that you could never be
You pull me down
And you crucify my name
You make me insane
It’s broken now
Don’t ever look my way
Don’t even think I’m playin’
‘Cause I fucking hate you
You’re such a liar
And I’d love to hang you
You’re all the same to me

"I won't let this build up inside of me"

Publicerad 2010-11-08 08:41:36 i Familjens vardag

Go helg. Välbehövd!

Ute i fredags, hemma i lördags, och i söndags :)

Rockbaren blev det i fredags iallafall och dessförinnan biljard i två timmar med lite vänner, kul även om jag sög på det, hahah. Kom med runt 04 på morgonen någonting, efterfestade fram till 06.30 ;D skojskoj!

I lördags var de slappt här, orkade inte direkt göra någondirekt även om jag var på festhumör ^^ och igår ;D Blev pizza, godis, film och mys i lördags bara och de var minst lika bäst som fredagen =)



Du och jag baby
<3

Nu är det måndag iallafall och ah.. Vad säger man? BVC på fredag för Charlie, inget annat planerat. Fixa en tvätt tid är något som ligger på prio ett listan dock haha, varit så slapp med det ;D Slipknot spelas nu, Vakna med the Voice i bakrunden på tvn, Charlie sitter bakom mig i soffan och cpar med min t shirt också ^^ Drar jävel i den hahaha. Men de är OKEJ ;)

"She is everything and more.."
Från Vermillon - Slipknot, FIN!

Aja, nu är jag jättetrött och arg, inte på Charlie. på alla andra bara ;P AJA! Hejizzzz!

Mamma Madeleine

Biljard + Rockbaren

Publicerad 2010-11-05 08:59:37 i Utelivet

OKEJ, även om vädret inte direkt är sol och lite varmare gör de mig inte ett skvatt, jag är fullt nöjd med dagen ändå! För ikväll skall jag först träffa Emil, vara hemma och "förfesta" hos honom en stund, sen bort till Biljardpalatset tillsammans med två av hans vänner, efter 2-3 timmars spelande där drar vi oss bort till Rockbaren, möter upp min gubbe med vän och kanske lite andra vänner som kommer senare =)

Är riktigt jävla taggad, känner på mig att denna kvällen kommer bli enormt lyckad, så lyckad att jag inte kommer orka dra ut imorgon ^^ Vilket nog blir en lugn, mys kväll med godis, pizza och film hela kvällen isåfall ^,^

Och JAG skall fan se till att någon har kamera med sig, för nu skall jag ha kort i min nya hårfärg ;) Klart som fan att man måste visa upp den =D

Ikväll KAN ingenting stoppa mig!

Brun

Publicerad 2010-11-05 08:54:18 i Familjens vardag

En jäkla massa har hänt sen man skrev sist, minns fan inte ens när jag skrev sist haha, hurrrrrrrrrsomhelst!

Charlies 5;e tand är påväg upp, lite vitt äre allt :) hon kan stå utan stöd i ett par sekunder själv. Hon kan nästan säga "titta", dansar och gungar gärna till speciellt Slipknot ;) hahaha! Go unge va va va =D

Denna helgen nu skall hon vara hos sin pappa med familj, så jag får lite egen tid :) Behövs, skall sova ut på lördagen till typ, kvällen hahah ;P känner jag. Jag fick hem mitt ljudsystem i onsdags som jag var äckligt besviken över men jag lärde mig att tycka om det ;O ;P

Igår gick jag från platinablond till brunett ;) Blev faktiskt riktigt lyckat, vilket jag är jätteglad för, haha :D Inte grönt hår här inte ;)

Idag firar även jag och min snubbE 1 månad, ;D En ynka månad, låter sött ^^ Fler skall de definitivt bli! OM jag får bestämma ;) Carlsberg ♥

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela