Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Dåligt med bilder, JA!

Publicerad 2011-06-30 12:16:59 i Familjens vardag

Idag blir de en lugn dag. Diska vårt diskberg och sen ta tag i dammsugningen som verkligen behövs här hemma.. Ville ju egentligen intill Göteborg, Ikea med Janna men insåg att jag hade aldrig hunnit och nästa buss blir försent /: Men vi får försöka ses snart ändå tycker jag allt :)

Jag har fått mitt hår duschat och mina ben rakade, yey. Jag är människa igen, haha! Skall alldeles strax sätta igång med disken här nu när jag precis la Charlie för lite sömn. Och sen när hon vaknar igen blir det äta lite och sen dammsuga och förbereda middagen för ikväll :) Älskling skall jobba över en timme på jobbet idag så han kommer hem senare än vanligt. Vid sju tiden blir det istället tror jag..

Igårkväll fick jag fällt ett par tårar på Jonathans axel, och fick lite sympati ifrån honom. Bästa älskling! ♥

Bebis i magen hade hicka igårmorse också, sååå underbart att känna dig så mycket! :) Alla andra verkar få barn nu eller skall ha närsom, nu får det snaaart bli våran tur ;) Hihi. Men det är ca 4 månader kvar bara så :) De kommer nog gå rätt fort ändå..

Nu är de väldigt dåligt med bilder här på bloggen igen.. Men ah.. Det kommer ikväll :) Mycket söta bilder! Ha en go dag..

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

Lilla vän..

Publicerad 2011-06-29 12:53:40 i Känslorna

Min älskade lilla söta katt.


Bland den sötaste katten som funnits, usch att du inte finns med oss längre :(
Morgonen har varit väldigt tom, tillochmed Charlie har kollat ibland efter henne här i lägenheten.. Tur att Charlie inte förstå vad som hänt iallafall. Just igår också när man precis hade gått och lagt sig.. Ingen Elin som kom och hoppade upp i sängen och la sig på min mage och började spinna så mysigt.. Igårkväll hördes bara små snarkningar ifrån Jonathan och de var inte lika mysigt dessvärre. Nåja..

Jag får se när eller om jag skaffar husdjur igen och om de blir katt eller något annat djur. Men just nu är den tanken borta... Rätt förstårligt så.. Jaja..

Älskade lilla Elin, usch vad jag saknar din närvaro.. Det är så tyst och ensamt när du inte går omkring här hemma.. :( ♥

Det var allt ifrån mig just nu.. Har inte mycket mer att berätta eller säga, är bara väldigt ledsen. Det är en tung dag idag som ni säkert förstår. Men ni får ha en solig och bra dag! :)

Älskade lilla Elin.

Publicerad 2011-06-28 23:44:05 i Känslorna

Nu har du fått somna in efter en traumatiskt händelse idag.. Visste att något verkligen var fel på dig direkt men visste inte att det skulle bli såhär av det hela. Ingenting man vill tro när de väl händer. Men men.. Nu finns du inte mer, och de var bland de bästa beslut jag tog för dig och de jobbigaste samtidigt, usch alltså..

2 år och 8 månader blev du, inga långa år men du hade de jättebra. Och de är huvudsaken, att man vet att ens husdjur fått de bra ända tills slutet. Du skulle inte behöva genomgå en stor operation som kanske inte ens skulle lyckas, dina skador var för stora.. Detta var det enda sättet för dig att få komma till ro. Älskade lilla misse.. Som ett talesätt man kan säga nu;

Man kan inte sörja förevigt men man kan alltid Sakna.

Även om jag hade dig ett fåtal månader hos mig, så älskade jag dig, och Charlie. Och många andra även om du var väldigt annorlunda. När du väl fick precis så som du behövde, bo hos någon utan andra katter eller husdjur, som du fick göra hos oss så gick de såhär galet. Men det är sådant som är, speciellt med utekatter. Men de gör så fruktansvärt ont! Den sista timmen med dig vid liv var outbärlig. Att just ta det beslutet.. Men det är ju ett beslut man redan tar när man blir husdjurs ägare, att ens djur någongång kommer att gå bort, varesig de blir av en olycka med skador eller ålder.. Det är något man vet om hela tiden men undviker att tänka på (självklart!), eftersom de är ens älskade djur. Jobbigt men sant.

Hursomhelst. Jag vet att du inte lider mer av alla skador du fick lilla misse, men de gör grymt ont att man åkte in med dig och åkte hem utan dig. Att innan man åkte hemifrån fanns du hos oss, och nu när man är hemma igen är du inte med oss längre, utan finns med oss i våra tankar och minnen vi har kvar av dig..

Just nu orkar jag verkligen inte se en bild på henne eller lägga upp men de kommer så småningen om när jag själv lugnat ner mig och de har jag verkligen inte gjort ännu.. Behöver en alvedon för min sprängande huvudvärk som mina tårar orsakat och ett par timmars sömn känner jag och så får man ta morgondagen som den kommer helt enkelt, inte så mycket mer man kan göra åt saken nu ändå.. Sörja och sakna!

21.07 tog du ditt sista andetag och sen var du borta i en helt annan värld. Jag vet ju att du har de bättre och de gör att man kan känna sig lite lugn iallafall.. Från en helt vanlig och go dag här hemma med dig och Charlie, till något såhär som gör så ont i hjärtat nu. Den känslan borde inte få finnas, ont ont ont är vad de gör!

Älskade Elin.
R.I.P 14 oktober 2008 - 28 juni 2011.


Jag älskar dig och kommer inte att glömma dig.. ♥

Igår, idag och imorgon :)

Publicerad 2011-06-28 15:17:28 i Familjens vardag

Återigen en solig dag som jag och Charlie har spenderat ett par timmar utomhus på våran bak och framsida av lägenheten. Kastat badboll åt varandra, sparkat boll, solat, myst i skuggan och busat i gräset, kärlek :)

Har även varit i Kinna en snabbis på ams där jag hade ett litet ärende. Strax blir det att förbereda middagen tills älskling kommer hem från jobbet. och sen lite mys :)

Imorgon blir det strand, bad, solning, lek och bus med Linda och alla våra barn. Skönt att träffa en mammavän med barn som är go :)

Annars kommer de att bli tre lugna dagar ink igår, idag och imorgon, riktigt skönt!!

Ha en bra dag!

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

Mammavänner vs vänner

Publicerad 2011-06-28 15:10:40 i Känslorna


Så gammalt kort på mig och Charlie förra sommaren. 5 månader var min gullhöna här! ♥
Oändlig kärlek livet ut och snart blir den dubbel upp! Verkligen sann lycka!

Att ha sin ungdomskärlek, ett barn och ett till påväg och bo tillsammans. Det är sann kärlek!

Att man innan trodde nästan att livet gick ut på att festa var och varannan helg, vara "borta" och träffa nytt folk hela tiden, att de var livet. Haha, pinsamt skrattretande! Livet att vara mamma, ha barn och ett till påväg är så mycket mer. Nästan pinsamt att man varit så otroligt ytlig. Usch. Neee, familjelivet.. Det är verkligen min grej. Och de bästa med allt är när man har så goda vänner som också har barn och familj som förstår en. Väldigt få vänner utan barn som ens kan förstå varför man inte kan ses ibland för att man har ett sjukt barn eller är jättetrött efter en sömnlös natt pga barn. Okej att alla prioriterar olika och tycker olika här i världen men vad f*n! Dricka sig redlös varje helg, skryta om att man hade så jävla kul trots att man inte minns någonting, knullar runt med folk från alla håll och kanter, vaknar upp på dom mest bisarra ställerna i landet och med de konstigaste folken, nej tack.
Självklart kan man dricka någon gång då och då, men inte varje helg. Om den man bor tillsammans med eller familjen har "fest" och barnen är och sover över hos kompisar, släktingar så skall man få ha lite kul. Kräftskiva, midsommar, vad vet jag absolut. Men för att lämna bort barnen varje helg, mja.. Jag gjorde ju det en gång i månaden förr då Charlies pappa och jag inte var tillsammans och Charlie var hos dom en helg varje månad. Då unnade jag mig att gå ut antingen fre-eller lördagen för att få egentid med vänner, bio eller helt enkelt kolla på en film ifred, i lugn och ro.

Vänner kan komma med ursäkter kors och tvärs att dom inte har pengar för att åka bort till mig för att ses men ändå "är" det jag som får åka med packning, barnvagn, ett barn på buss eller tåg någonstans för att jag oftast har busskort. Trist när vänner har jobb, skola och har pengar inte kan lägga en hundralapp för att träffa mig när dom själva tjatar om det.. Förstår inte riktigt de där.. Idioti. Och man blir sjukt less och jag har skrivit om detta flertal gånger men de är någonting som stör mig grovt mycket. Att dom själva inte kan ta sig tiden, pengarna att hälsa på. Hm. Vänskap? Tjaa.. Känns mer som ett utnyttjande från dom pga deras egen lathet rent ut sagt. Att alltid bli stjutsade överallt eller inte kan låna andras busskort, pfs! "Same old story, again and again". Trist att bara för att man väljer bort "alkohollivet och väljer familjelivet" att vänner stöter bort en.. Ett sådant skämt!

Jag har ställt upp med att åka hit och dit, med eller utan barnvagn för deras skull för att ses. När är det deras tur? Nej sånna vänner behöver man inte om dom inte vill riktigt vara med hela vägen när man själv varit de hela tiden.. Tur att de finns vissa goda själar med ett varmt hjärta utan barn som ställer upp oavsett väder eller tid på dygnet. Världens bästa Mélanie! Min fina Mella pella ♥

Nej jag spenderar hellre tid med mina mammavänner som förstår mig och är i samma situation som jag har så mycket tycke för. Dvs äkta vänner och dom är få så nu för tiden..

Min älskade familj, mamma, pappa, syskon och dom få vännerna som väljer att stanna vid ens sida, Ni är guld värda! ♥♥♥

Satan så gott med värme..

Publicerad 2011-06-27 20:42:15 i Familjens vardag

Vilken varm och go dag vi fick idag, fortfarande har :p Härligt att få lite värma som håller sig framtills onsdag och sen blir det återigen REGN. Riktig svensk sommar de ;) Haha.

Var i Kinna förut och lunchade med Linda och alla barnen, trevligt. Kom hem vid halv ett och då la jag Charlie för att sova, och jag själv somnade också i soffan ^^ Av värme blir man trötter. Ute och gick ett tag, lekte på lekplatsen var vi också, jag och Charlie alltså ^^. Sen blev började klockan ticka på och vi gick ut och mötte pappa Jonathan som kom hem från sin dag :)

Åt pizza idag till middag, haha. Jag orkade verkligen inte laga någonting i denna värmen så vi tog de snabba och lätta alternativet. Bjöd även pappa på pizza. Nu sitter jag iallafall här i godan ro och är väldigt trött känner jag.. Älskling skall snart gå och skalla kudden så jag funderar på att också dra mig ditåt strax.



Mini och jag för ett par dagar sedan.. :) Älsklings tjejen!

Om man skulle ta sig något att dricka och sedan dra sig mot sängen för natten? Joo. Charlie sover och älskling duschar.. Möter upp han i sängen ;) haha. Ha en fin kväll nu!

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

Vecka 23 (v22+1)

Publicerad 2011-06-27 13:03:23 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Måste bara säga att i förrgårkväll, alltså lördagskväll, kände även pappa Jonathan första gången när bebis sparka med handen :D Riktigt jävla mysigt! Blir så otroligt mycket mer "på riktigt" när han kunde känna det.. :) Åh vad glad jag och han blev, mys!
En annan kul sak som hände idag var att vi var i Kinna en stund med Linda och alla barnen, stod i en klädaffär och så hittade Linda söta små tossor till hösten, vintern. Så sa hon: "Åh, dom hade varit perfekta till din bebis" Haha. Känns fortfarande lite ovanligt att höra andra prata om "mitt" barn sådär :P Kändes ännu mer på riktigt då :) Jag känner mig inte gravid eftersom magen inte syns så mycket som den verkar göra med andra, tredje barnet för andra man mött, pratat med :p Men man skall ju inte jämnföra andras gravidteter med ens egna men de är allt bra svårt ibland ;)

Vaken är jag men död

Publicerad 2011-06-23 09:12:35 i Familjens vardag

Jag har varit uppe en timme drygt nu, och Charlie sover ännu, börjar bli lite sällskapssjuk så funderar på att väcka henne strax här då jag skrivit klart :)

Katten är ute, jag är inne. Jag är rastlös. Jag har INTE ont i magen, HURRAY! Därför är mitt humör på topp just nu MEEEEEN antingen jobbar folket eller så är dom redan upptagna.. Hmm.. Funderar på att OM de inte ser ut att börja regna (vilket de snart nog kommer göra..) åker jag och lillsnurpan intill slottsskogen och lallar runt så hon kan vandra omkring lite :) Tänkte först att man kunde åkt till Borås, för att de är ca 30 minuter närmare men där är chansen större att det regnar :p Så får nog bli Göteborg istället ;)




Världens finaste lilla tjej! :) ♥

Igår tog jag mig an vårt diskberg här hemma trots mitt magont, kände mig otroligt jävla duktig. Den smärtan jag får är sådan lika illa som värkar innan förlossningen, så starka och känns i hela magen och Nej, de är inte förvärkar :p Dock orkade jag inte göra middag igår, så de fick bli pizza istället. Lat jag kände mig men snabb mat i magen var riktigt gott :) Bjöd även över pappa på pizza och efter det åkte jag, pappa och Challe balle och handlade, lallade omkring ett bra tag och var inte tillbaka förens efter kl 20 :p Jonathan hade hunnit träna men undrade nog vart vi tagit vägen haha.

Imorgon drar vi oss bort till svärmor och svärfar och hälsar på. Dom har ju inte träffat Charlie sedan innan vi reste till Turkiet så de är väl dax nu att ses ;) Stannar till lördag eftermiddag eller kväll gissar jag på. Måste hem någongång under lördagen eftersom vi har en del att fixa med i trädgården på framsidan, vårt helvete ^^ Så fint kallat. Men kanske blir det utgång på lördagskvällen men vi får se, känner för att träffa lite folk och dansa av mig :p Haha.

Oj... Nu vaknade visst C av sig själv, bäst att hämta snuttan ;)
Ha en brao daog.

Blivnande tvåbarnsmamman Madeleine

lill* älsklingen

Publicerad 2011-06-22 15:57:22 i Graviditeten med nya bebis i magen



Nu börjar våran andra lill* älskling att synas mer :)
Bilden är tagen vecka 21 (20+4)

Magen ser mycket bättre ut nu måste jag också säga, fick ju en del bristningar på magen med Charlie men nu när man varit utomlands så blektes dom en del också och syns mindre, finare :) Dock vet jag att dom kommer börja synas mer igen när färgen försvinner mer och mer och sen när magen blir större.. Men så får man sola och träna ;)

Barnlås nästa!

Publicerad 2011-06-22 10:27:50 i Familjens vardag

Charlie är en riktigt liten djävul när det gäller toaletten speciellt. Är dörren stängd skall den öppnas, sen skall man gå in och lyfta toalett locket för att sedan ta toalett borsten och leka med den i toaletten, och de är riktigt äckligt. Och vi orkar inte ha det så längre och nu till helgen eller om de blir nu på måndag, skall jag, C och mamma/momo iväg till IKEA och där hade dom ett perfekt barnlås för frys, kyl toalettsits osv. Så nu kommer Charlie inte kunna öppna toaletten mera :D Haha.




Annars så har jag varit extremt dålig med uppdatering, men hela dagen igår gick åt för mig att ta de jättelugnt, och knarka alvedon. Övervägde nästan att åka intill akuten med mig själv pga min mage. Jag har ju sedan ett halvår fått problem med mina tarmar. Alltså dom vrider sig och 'gör nästintill knutar på sig själv' - (känns de som..), och de har fungerat okej att äta massor av alvedon men de kan jag ju inte heller göra alltför mycket - länge, för sist när jag blev inlagd på sjukhuset för mina tarmar fick jag en sådan där jävlig morfinspruta som jag inte tål så istället för att ha ont, (eller smärtan minstade väldigt mycket), så fick jag börja spy istället, 2 gånger i timman, alltid lika roligt... INTE! Både jag och mamma hoppas på att de inte bli värre med smärtan när jag väl får det eller att de kan vara något djupare i de hela som sjukdom eller så. Mamma jobbar ju trotsallt inom magområdet på Sahlgrenska i Göteborg och vet en del om magen, tarmarna osv. Men de är nog bara jag som dricker för dåligt, de var de nog sist, och gången därefter och gången innan denna nu var ju i Turkiet 1-2 dagar med jobbiga tarmar.. Såfort jag inte dricker tillräckligt kan jag få tarmar som jävlas med mig som nu, fast nu har jag haft det i två dagar, vilket de inte brukar vara så man blir ändå lite smårädd och börjar överväga akuten igen.. För såhär skall man fan inte ha det :O Usch.. Ont i magen och huvudet är de värsta jag vet, fyfan :p

Om man bortser från de här med mig så mår alla bra. Charlie är lite smågnällig men de är pga hennes tänder, håller på att få 2-3 st tänder nu på en och samma gång, och nu när dom kommit upp har hon fått 17 tänder, bara 3 tänder kvar sen har hon alla sina mjölkisar som hon skall ha för att tappas och få stora tänder som mamma och pappa :D Haha.

Ha en bra dag!

Blivnande tvåbarnsmamman Madeleine

Vecka 22 (v21+0)

Publicerad 2011-06-19 14:43:30 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

Lite nytt åt oss och C.

Publicerad 2011-06-19 14:10:46 i Familjens vardag

Lite köp igår och idag.
Igår köpte jag oss en halvful matta till vardagsrums bordet som verkligen behövdes ^^ Och en matta till hallen.


Och ett par bättre och lättare sommarskor åt Charlie jag köpte idag på Visko. Och jävlar vad svårt de är med skor till henne. Hon har smala och platta fötter som mig så därför var de svårt att hitta nyare skor åt henne :p Men fick bli ett par skor i rött :)


Nu sover Charlie återigen en sen lunch och sen blir de fixa middag. Idag skall J och C äta fisk :D Jag skall äta fredagens pannbiffar :)

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

:)

Publicerad 2011-06-18 13:41:54 i Familjens vardag

Älskling har varit riktigt duktig idag! :) Rensat en massa ogräs på våran trädgård på baksidan, och nu gjort ett trädgårdsland som vi skall börja så lite små växter, örter osv. Mys! :) Fast han måste köpa mer jord för det och nu är han och pappa iväg och slänger skräp som vi behövde få iväg härifrån, perfekt :D Go lördag! :) Jag fick mer passa Charlie eftersom jag haft ont i magen idag, eller har ännu, men har tagit en alvedon så hoppas på att de försvinner snart så vi kan börja fixa mer här bak och sen i trädgården på framsidan vår :)

Igår var världens bästa vän Mella här ett par timmar, lekte med Charlie, pratade och fikade innan hon åkte hemåt igen. Mys eftermiddag iallafall fick vi! :) Sen kom älskling hem och jag höll på med hamburgare här hemma, tacohamburgare, MIN specialitet :D haha. Bjöd även hit pappa på middag så de var trevligt.

Senare till kvällen efter Charlie sov, J hade fått duschat och grejat satte vi på en ny komedi film. Cedar Rapids, helt okej, rätt skoj ^^ efter det såg vi på American History X, döbra film! :) Sen gick vi och la oss vid 01, trötta som ollon, haha.

Charlie vaknade runt 09 imorse och älskling med, jag vaknade lite senare av att han pillade på sin mobil ^^ Och nu sover Charlie sen lunch och fick mat i magen :) Skall invänta älskling nu bara, och beställa middag bara så är de klart. Ikväll skall vi se en ny film som heter Hanna. Verkar lika halvkass som en Beck film men får se :P

Ha en toppen lördag !

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

Upp upp och iväg strax..

Publicerad 2011-06-16 08:09:56 i Familjens vardag

Alldeles strax skall vi gå iväg till bussen som går mot tåget för att åka vidare mot Borås Djurpark :) Blir en liten mammaträff som vi bestämt eller Linda har kokat ihop ^^ Så det skall bli kul att få träffa lite folk ;) Så man inte blir alltför eremit här hemma haha. Charlie har redan tagit på sig sina skor och är jätteivrig haha, sötnos! :)

Senare blir det middag och mys med älskling som vanligt på kvällen :)

Ha en fin dag !

Blivnande tvåbarnsmamman Madeleine

Charlies favorit just nu!

Publicerad 2011-06-15 09:58:35 i Episka låtar/texter/videos osv

Just nu efter vi varit i Turkiet har Charlie allt fått en favorit låt hon går helt loss på ^^ Soundtracket ifrån Fast 5. Sötunge! Den låten spelades flera gånger om dagen nere vid poolen på vårt hotell, och man kan ju inte direkt säga att man inte blir party/dans sugen, så go ! :)

Charlie dansar på med både armar och mage till denna, haha.

http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A

Och nu längtar man tillbaka till solen, värmen, havet, den serverade maten IGEN :P Men det är bara att hålla sig tillbaka lite och njuta av att snart har älskling semester i en månad och då blir det bus och mys för oss, även då mestadels av tiden så kommer han att plugga men det är bara bra :) Hejja älskling! Du kommer att klara det även om det är ca 1 månad kvar ! Du är bäst ju. :) Inget tvivel om den saken, de vet du :)

Allt en mamma kan önska sig

Publicerad 2011-06-15 09:46:29 i Familjens vardag

Ännu en vanlig dag..
Idag har jag tvätt tid 14-18, yey! Annars blir det om de inte börjar regna som de känns som att det kommer att börja göra närsom faktiskt, men om inte skall jag och Charlie ta oss en promenix intill Kinna för två ärenden som är bestämt, annars får jag ta det på fredag om jag hinner. Vi skall ju träffa Gudmor Mella älsklingen då som antingen kommer till oss eller vi åker intill Göteborg :) Bästa vänner kan man inte få nog av att träffa ^^, Finaste Melanie någonsin! :) Och som bonus på detta blir det att hitta på någonting med Linda imorgon, antingen inomhus- eller utomhus, beroende på väder så drar vi iväg oss till Borås.



Allt en mamma kan önska sig, ett underbarn! ♥♥♥

Blivande tvåbarnsmamman Madeleine

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2011-06-14 12:58:35 i Resan 2011, Juni

Minsann! :)

Även om man varit borta och levt supergott med mat och dryck när man vill utan att behöva fixa det och sen värma, sol och bad så ÄR det faktiskt skönast att vara hemma, där man har alla nära och kära. Som tex syskon och pojkvännen! Nästa gång det blir en utlandsresa Måste och Skall Jonathan följa med, inga tvivel om den saken :) Och en resa är redan typ klar för nästa Maj så nu längtar man, kanske en i December i år, men de återstår att se vad som händer med det..

Gjorde ett antal köp nere i Turkiet och även på flygplatsen där innan hemgång. Köpte två nya fina handdukar åt mig och Jonathan. Lite turkisk öl som är jättegod åt gubben min, en strandväska åt mig själv, ett par nya bad/strandskor som är supersöta! Och i väldigt många affärer man var i fick alltid Charlie en liten present, tex ett par Björn Borg trosor (som är att dö för!) och söta broschar eller hur de stavas att sättas fast på kläder :) På flygplatsen köpte jag lite spritdrycker åt Jonathan och en flaska irlänsk whiskey åt min pappa, Jameson som han tycker så mycket om och några små flaskor av Jäger till honom ;)

Dagarna direkt när man kom tillbaka blev som en vardag. Allt som vanligt igen och de förstod Charlie och älskade, älskar hon såklart :) Charlie har fått fin färg på armar och ben, händer och fötter, så hon inte är likblek men inte heller döbrun. Haha, hon om någon har fått solkräm i mängder, före-efter bad, solhatt och någonting på överdelen oftast om inte 14124 liter solkräm, haha. Jag fick också lite färg, vilket jag blev glad över eftersom jag trodde jag skulle nästan åka dit så likblek som jag alltid varit men nej, fick med mig en liten bränna, haha. Bara att försöka ha den kvar är ett helvete för mig :P Flå har jag inte heller gjort, eller började ytterst lite dagen vi skulle åka hem men de försvann när vi kom hem till Sverige igen.

Har egentligen massor av berätta men det är ingenting direkt kul men söta minnen ifrån Turkiet som man inte fick bild på och att berätta det är ingenting kul isåfall om man inte såg, förstår riktigt :( Men har man tråkigt någon dag och har lite längtan efter sol igen kanske man drar en kul, söt historie som hände innan, därnere eller precis då vi kom hem :) För att minnas.. :)

Har massor av bilder jag tänker lägga upp från resan, dvs det man köpte osv men orkar inte göra det nu.. Är lunch dax nu så får ta något i magen här säg ;) Charlie sover lunch så efter hon vaknat inom 1 timme blir det lite mellanmål och lek igen. Sen fixa med middagen tills älskling kommer hem.. Vi båda har nog inte varit såhär söta/gulligulliga mot varandra på jättelänge verkligen, haha. Det gjorde oss nog gott ett par dagar ifrån varandra som det gör med alla par ibland :) För att riktigt längta och känna saknaden som man inte ofta gör när man är med varandra dagligen så detta gjorde oss gott :)

Älskar dig Jonathan, av hela mitt hjärta! Du och våra barn ♥

Dom sista dagarna i Turkiet :)

Publicerad 2011-06-13 14:33:49 i Resan 2011, Juni

Femte dagen blev de återigen sol och bad. Haha. Likadana dagar varje dag. Upp vid 06 då Charlie vaknade och sen somnar hon runt 20-21 i våran famn där vi befann oss :)

















Sjätte dagen blev en massa packning till kvällen eller lite till och från hela dagen, men annars var vi i full rulle ;) Träffade även min syster Annelie med familj och åt ute och lekte :) Perfekt när man hade 3-4 minuter till havet så de var ingen lång gångväg :)











Sjunde och sista dagen är vi på nu.. Gick upp 06 som vanligt och fixade de sista med packningen, ner till frukosten och sen vid 07.30 kom bussen som skulle ta oss till flygplatsen och planet hemåt. Flygresan tillochfrån Turkiet gick skitbra, bättre än vad jag trott. Men jag hade ju bara Ett barn att ta hand om och hon är ju väldigt nöjd av sig och sen hade jag ju mamma/momo som en liten hjälp med också :)









:)

Första dagarna i Turkiet, alanya

Publicerad 2011-06-13 14:05:54 i Resan 2011, Juni

Ankomst dagen i värmen såg ut såhär:








Andra dagen var roligaste, då testade vi även havet och kollade runt :)







Tredje dagen var nästan densamma som andra, bad vid poolen och havet och äta mat då ^^







Fjärde dagen dvs torsdag var en likadan dag. Vi gjorde ingenting direkt så mer än att ta det lugnt och äta gott, bada osv :) Fast denna kvällen var vi även på minidisco men Charlie gillade mest att gå runt och kolla på när alla andra småttningar dansade :p




Vecka 21 (v20+1)

Publicerad 2011-06-13 10:40:04 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 21

Kroppen:
Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.

REDAAAAN vecka 21, haha. Tiden går då fort. Tiden i Turkiet och att vara gravid med all inc, har verkligen varit tuff. Inte kunna dricka god öl när man får det serverat hursom är en pina ^^ Men en liiten mun öl har slunkit tre gånger, men de dör inte bebis av :) Magen syns mer, speciellt när man ligger ner som det gjorde med Charlie också i magen vid denna tidpunkten. Liksom, redan halva graviditeten har gått nu. 50.7 % och jag mår så fruktansvärt bra i den! Inte mått någonting illa direkt, eller spytt mycket alls. Sjukt underbart kan jag säga er, med C var de tvärtom. Haha. Spya och illamående osv dom första 5-6 månaderna. DET var jobbigt! Men jag är så glad att allt är under kontroll nu och mår finemang. Har mer energi eftersom man mår bra vilket är skitbra :D haha. Mjaaaa, de var väl det :)

Tänkte lägga in bilder ifrån resan strax och uppdatera om den lite :)

god kväll! dagen har varit varm som attan ...

Publicerad 2011-06-09 20:03:06 i Familjens vardag

god kväll! dagen har varit varm som attan men jag gillar det. Charlie halv trivs i värmen men hon börjar också vänja sig nu mer och mer. i början tog de ett tag innan hon somnade på kvällarna men nu går de äntligen som vanligt :-) bebis i magen sparkar och växer för fullt ser och känner jag :-) mys! på söndag nu är det redan vecka 21 som inleds för mig i graviditeten här <3 Charlie har fått massor av beundrare här ;-) nu blir de att skalla kudden. Natti!

Haha. trög som jag är har jag bättre sent ...

Publicerad 2011-06-08 22:10:59 i Familjens vardag

Haha. trög som jag är har jag bättre sent än aldrig fått igång de här nu med sms. tack vare hjälp ifrån min älskling hemifrån :-) över 30 grader varje dag här, 26 grader i havet och 25 grader på kvällarna. Skit gott. vi alla har fått lite färg även om vi använder sol kräm som galningar och bor i skuggan. dock får jag stunder då mamma har Charlie och jag kan bada eller sola i solen själv ett tag :-) lyx. haha. hotellet är fint. nej. sova nu. Natti :-)

HBTQ festivalen!

Publicerad 2011-06-01 16:08:26 i Allt och inget

Imorgon eller ev. övermorgon fredag blir det ju absolut att dra till intill Göteborg och dra på HBTQ festivalen! Var aldrig där förra året men detta året blir det en tripp dit iallafall, ett måste :)

 

Lite nytt åt mamma och dotter.

Publicerad 2011-06-01 15:16:44 i Familjens vardag

Nyss hemkommen ifrån Kinna med Charlie och systeryster. Bjöd på en fika som vi tog på Skrädderiet. Dessförinnan var jag på ett möte och sen gick jag och lilla V bort till Kappahl. Gjorde bra fynd ;) Köpte en mintgrön klänning till Charlie och ett par nya badtrosor :) JAG, självaste JAG haha, köpte en klänning till mig själv! En klänning, fatta :P Detta är stort för mig verkligen. Köpte den från barnavdelningen fan. Slippa betala moms och skit, perfekt att inte vara så lång och alltför tjock haha.

Till Charlie:



Och denna klänningen köpte jag åt mig :)

Det är verkligen en lååååångklänning. Haha, går ända ner till marken. Men de är en sådan här jag letat efter så jag är supernöjd :)

Nu har jag lagt Charlie också, så jag skall passa på att ringa ett eller två par samtal som jag måste. Senare vid 18 tiden kommer älskling hem också, underbart! Och då skall vi göra pizza tillsammans, mys onsdag! Han är ju ledig imorgon torsdag framtills måndag. Underbart att få lite tid tillsammans innan vi åker iväg från varandra :) Uppskattas otroligt mycket! ♥

Nu är också taxi bokat, så dom kommer och hämtar oss tidigt på söndagsmorgonen när vi drar iväg, göööött! :) 03.45 Kommer taxin och hämtar upp oss här hos mig. Perfeeekt! :)

Nu skall jag ta och kila ;) Hare gött!

Blivande tvåbarnsmamma Madeleine

Mitt allt

Publicerad 2011-06-01 10:27:23 i Känslorna

Under två-tre veckor nu har jag varit väldigt ledsen av olika skäl. Ett av dom är mina graviditetshormoner, som gör mig gråtfärdig och helt uppfylld med känslor vilket jag inte alls är van vid.

Sista månaden när jag väntade Charlie tog mitt liv nya vändningar som jag inte var beredd på och jag var ledsen, gick in i en sådan där rolig graviditetsdepression under ett halvår där jag mådde rent ut sagt skit men man visar ju aldrig det utåt. Inte ens pappa som jag senare bodde hos ett par månader med Charlie märkte någonting eller mamma. Man låtsades hela tiden och fejkade mina leénden dagligen som tills slut inte allt blev något direkt konstigt att fejka. Fortsatte som vanligt och ingen märkte någonting.. Jag var med andra ord inte van att behöva visa känslor för när man gjort det innan gick de bara åt helvete, så jag stängde bara av allting som fanns med känslor att göra.

Allt eftersom tiden gick, framtills augusti-september förra året blev det bättre och lättare.. Jag blev glad, fick hjälp.

Och nu för snart 5 månader sedan blev jag världs lycklig! Jag blev tillsammans med min ungdomskärlek, verkligen min andra halva. Jonathan. Aldrig i hela mitt liv har jag varit gladare eller lyckligare, någonsin. Jag fick tillbaka allting jag någonsin drömt om, bättre sent än aldrig. Jag fick tillbaka Jonathan, vi blev ett igen som de alltid varit innan i ca 4.5 år. Och nu skall vi börja om på nytt. Dom 4.5 åren vi först fick tillsammans kändes som en evighet men nu, nu jädrar skall vi göra dom 4.5 åren till ingenting genom att vara tillsammans en livstid med varandra! Du, jag, Charlie och vårat andra barn som är påväg.. ♥

Du skall veta att jag älskar dig Jonathan, mest av allt och Charlie. Ni är mitt allt. Allt och mer än så.
Du, jag och våra barn ♥



Jag älskar dig Jonathan!

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela