Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Alltid lika kul!

Publicerad 2011-09-29 10:17:02 i Familjens vardag

Det är så jäkla kul nu när man skriver med andra som är gravida, precis fått sitt andra barn eller mer på gravid forum :) Har verkligen fått massor med nya kontakter i ens egna ålder också, från 20 år till 30 år. Perfekt :) Alltid lika kul att dela tankar och känslor om graviditet, förlossning, efteråt osv.

Nåja :)
Idag är de torsdag och Charlie är ledig ifrån dagis men imorgon skall vi dit eftersom det är skolfoto, haha. Hon låter så stor när man säger att hon skall ta skolkort ^^ Men det är mysigt! Min stora lilla tjej :) ♥

Hoppas också på lägenheten vi var och kollade på igår, verkligen. Den hade varit så perfekt ! :)

Jag och C är färdigklara med allt och hade tänkt ta oss en promenad strax, får se vart vi går eller hur långt. Känner att de börjar kännas en del i svanken när jag går en bit, även om de inte är någon lång bit men de börjar kännas. Men det är bara att försöka fortsätta, bara jag inte dör då :P haha! Fick även hämtat ut min hostmedicin igår som jag hoppas skall hjälpa något nu även om doktorn inte trodde de men vafan, jag har inte råd att vara för negativ nu. Måste klara förlossningen ju :) Förkyld kan jag vara men hosta ihjäl mig så jag spyr och inte kan andas, GÅR INTE! //: Jaja...

Charlie sitter och leker i sin fotölj med en leksak, as sött :) Och katterna sitter breve och är jätte intresserade, supergulligt! :):):)

Nej nu skall vi ta oss en banan eller något äpple att dela på och bege oss utåt ;) Ha de bra !

Blivande tvåbarnsmamman Madde

:):):)

Publicerad 2011-09-28 20:00:09 i Familjens vardag

Charlie sover och älskling duschar. Tar och uppdaterar lite snabbt innan våran myskväll börjar här :)

Hursomhelst..
Vi har varit och kollat på lägenheten vi sökt och fick erbjudande på, perfekt, vi har tackat Ja, dock har vi köplats 2, så vi hoppas inte på att dom som ligger 1:a tackat Ja. Inflyttning blir 1 januari isåfall. Eller 2 januari eftersom 1 januari är på en söndag tror jag det var :p Den var perfekt iallafall för oss! :) HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! :D

Den hade diskmaskin, extra frys och en tvättmaskin, så det enda vi behöver köpa blir en toppmatat torktumlare så är det komplett :D Skönt också med första våning men ändå ha balkong, trevligt med sutteräng, eller hur de stavas/heter :P Så på tisdag nästa vecka nu får vi reda på om vi får den :)

HOPPAS NU FÖR GUDS SKULL! :P:D


Ha en bra afton, nu är älsk klar och strax påklädd ;):D Mys med han och kattorna i söffaN :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Publicerad 2011-09-28 10:58:08 i Graviditeten med nya bebis i magen

Nu dom senaste dagarna har bebis verkligen börjat trycka på neråt, och jag har fått små, väldigt små förvärkar som direkt satt sig i svanken. Så nu börjar väl magen börja sig inför förlossningen, haha bättre sent än aldrig :p

Hoppas bebis kommer ut liiiiiite tidigare än beräknat, hade varit så otroligt underbart att få träffa den lill* busen i magen som bara vet vem den är och vi vill så gärna träffa dig och lära känna dig därinne. Charlie och bebis i magen är dom finaste skapelserna ! ♥

Det bästa som finns, är barn och familj, kärlek! Då är min värld komplett!

♥ Vi längtar efter dig i magen! Jag tror på att det blir en pojk denna gången så vi får väl se när bebis väl är ute vad som gömt sig i mig under dessa månader! ♥

Vi älskar dig! ♥♥♥

Så otroligt glad :)

Publicerad 2011-09-28 10:47:51 i Familjens vardag

Fick nyss reda på att Charlie kommer få en växasäng, så perfekt nu när vi kollat runt efter en så får vi en jättefin av min syster Annelie ! Så otroligt glad :) Världens snällaste syster hjälper och ställer alltid upp! :) Och på detta så skall vi köpa nya sängar, continental säng, yey! :) Alla får nytt och fint! :)

På måndag blir det även Öppna förskolan i Borås som jag inte varit på på vääldigt länge så det skall bli kul att ta dit Charlie och hälsa på igen! :) Så Charlie skall inte till dagis på måndag eftersom vi skall iväg tillsammans.

Ikväll skall vi också ringa och kolla om vi kan kolla på lägenheten vi sökte i Kinna. Vi hade köplats 2, igen! Haha. Det är verkligen någon dödsdömt med att vi alltid har köplats 2 vart vi än söker och får erbjudande om men nu jädrar hoppas vi på denna, för den var jättebra :) När man kollade rikning och även när vi snabbt kollade utanför, alltså husområdet. Perfekt när man har barn! :)

Nu skall jag dammsuga och kanske färga håret om jag pallar ^^ Hejs ;D

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Sötsugen.. JA!

Publicerad 2011-09-27 10:10:03 i Familjens vardag

Disken klar, samtal med pappa klart, fixat mig själv är klart, halvdegande i soffan är klart haha. Nu återstår dammsugningen innan jag skall iväg till Charlies dagis på ett litet samtal kl 13. Om vad jag tyckte om inskolningen osv.

Senare vid 16.15 skall jag och Charlie dra oss till Skene vårdcentral för att jag skall på återbesök om min astma, eller då börjar en utredning. Och samtidigt i samma veva skall jag säga att jag verkligen måste ha någon slags hostmedicin mot min stackars hals. Hon kanske lyssnar på mig som den andra läkaren INTE gjorde, brrr!

Så antingen blir det middag innan vi drar oss bort eller middag efter, men då blir det så sent /: Aja, får se hur jag gör :)

Älskling skall ju åka och tvätta bilen efter jobbet och det tar ju ca 1-2 timmar beroende på så han kommer hem senare också.. Ikväll blir det mys iallafall :)



En annan kul info ;)
Om jag och Jonathan inte hade gjort slut när vi blev tillsammans första gången, hade vi firat 8 år tillsammans IDAG! 8 år, haha det är en låånglåång tid :P Men istället så firar vi relativt snart 1 år ihop. Haha, sött :) ♥ Jag älskar dig Jonathan! Det vet du, du och våra barn kommer först, dvs våran familj ! :)

Nåja..
Det var de :D Hahah! Just nu halvkollar jag Rachael Ray, yäy? Eller inte :P Vet inte riktigt vad jag skall hitta på just nu, så jag funderar på att ta och göra mig en fruktsmoothie :) För jag är extremt sugen på något sött, så det får bli en smoothie istället ;)

Hejsvejs!! :D

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Hurra

Publicerad 2011-09-27 08:41:34 i Familjens vardag

Fick ett lägenhetserbjudande på en lägenhet vi sökte i förra veckan i Kinna. Så nu inväntar jag sms ifrån älskling för att han skall kolla sin mail om vilken köplats vi har. Hoppas vi ligger högt upp och att dom framför oss tackar nej ^^, Det hade varit de ultimata för oss. Behöver verkligen större!

Nu är jag och Charlie färdig fixade och skall gå iväg om 10 minuter bort mot dagis. Sen när jag kommer hem igen skall jag dammsuga och diska vårt lilla diskberg som byggts upp sedan igårkväll, yäy... Eller inte :P

Såg första avsnittet igår på de nya Desperate Housewives säsongen och den sista säsongen, buhu. Men fan vad bra de var! Och nu längtar jag tills nästa måndag för att se hur det går, vem Bree fått brevet av :D:O Haha, nörd jag låter. Efter DH så glodde vi ett nytt avsnitt av älsklings serie, Breaking Bad sen hoppade vi i säng direkt. Trötta redan innan kl 22 :P Gött :)

Just det ja. I söndags köpte Jonathan nya fina pjuck till Charlie jag hade tänkt fota nu och lägger upp sen :) Supersnygga Nike skor :) Ursöta :D Och jag fick mig ett par gummistövlar, perfekt för regn :D Och älskling köpte en ny väska för sitt jobb, och sedan där på söndags eftermiddagen bjöd vi över min far och systeryster på tacos, riktigt gott! :) Nåväl.. Det var väl allt nu gissar jag på.

Ha en bra dag!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Sweet child of mine

Publicerad 2011-09-26 14:37:22 i Charlie <3

Nu är min stumpa hemma igen efter fem timmar på dagis.
This is real love! Även om hon inte vill vara med på kort och hellre kollar på Fåret Shaun på tvn ^^






Mongo mamman, de är jag det :d Orka vara så jävla seriös hela tiden, nej, de orkar vi inte :P:)

Bebis är perfekt

Publicerad 2011-09-26 11:58:43 i Graviditeten med nya bebis i magen

Som barnmorskan sa. Bebis sköter sig! Vuxit sina två sf mått cm, hjärtljuden är jättebra. Idag låg dom på 147-149slag/min, även mina värden var jättebra. Hon sa att hon var, är supernöjd med min graviditet. Alltid lika skönt att höra, precis som med Charlie :) Glädjer en väldigt mycket! Så de blir inget tul, skönt ! :D
Bebis låg fortfarande lågt ner i bäckenet, redan startklar :) Legat så väldigt länge nu så bebis.. Du får jääättegärna komma näär du vill, typ nu ?! :) HIHI.


Bebis i magen är perfekt, du är perfekt bebis ! :) ♥
Nu blir det barnmorskebesök om två veckor igen, och då skall även älskling och Charlie också med, mys :)

Vi längtar efter dig !

Nya familjemedlemen!

Publicerad 2011-09-26 11:49:42 i Familjens vardag

Här har vi Putte! Han såg verkligen inte ut att vara en Musse, så det fick bli Putte ^^ Mimmi och Putte.



Och här är mina tre små älskling ihop i soffan. Mys ! Haha kolla på Mimmi, ser helt mental ut men hon jäspade preciiis när Jonathan tog kortet här :D haha, lite kuwl ;)

Vecka 36 (35+1)

Publicerad 2011-09-26 09:20:45 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 36

Kroppen: Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen.
Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Det är bra att ta reda på vad som händer under de olika skedena under förlossningen. Till exempel hur du kan hantera och möta smärtan och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.
Det kan kännas skönt att ha en väska färdigpackad när det är dags att åka in till förlossningen. I den kan du packa saker som journal från barnmorskemottagningen, olja till massage, tjocka strumpor/tofflor, mjukisbyxor, tandborste och tandkräm, hårborste, hårsnoddar, tvål och schampo, amningsbehå och amningskupor, matsäck och kamera.

Barnet: Nu väger barnet mellan 2200-2500 gram och längden är ungefär 45 centimeter. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man till exempel puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Idag kl 10.30 blir det även en kontroll hos barnmorskan, och då får vi se vad hon har att säga om min lill* bebis i magen :) Om bebis vuxit sina 2 sf cm mått annars får vi se vad som sker, mest troligt TUL. Annars så är Charlie lämnad på dagis nu och jag sitter här och hade tänkt halvkolla lite på tvn och fixa iordning mig nu innan avgång mot bussen :)

Imorgon kommer nya katten ! ;d

Publicerad 2011-09-23 10:33:01 i Familjens vardag

Nu ringde astmasköterskan och frågade hur de var med min spray jag fick. Och hon tyckte att jag bör komma på ett besök till, för att kolla min lungfunktion, om hur mycket luft jag har i mina lungor och kanske behöver något annat än den sprayen jag har nu för min andning.

Eftersom jag inte får använda kortison nu som gravid, eller de finns olika sorters kortison sa sköterskan tydligen, för den min mamma har den får jag inte använda och den jag har nu finns de inget kortison i men som hon sa i telefonen nyss, att de finns olika sorters kortison. Så på tisdag skall jag dit och blåsa i någon lungfunktions grej till eftermiddagen. Får se vad som sägs då..

Nåväl..
Charlie och jag har varit uppe sedan halv åtta imorse. Frukost i magen och går fortfarande runt i nattkläder här haha. Mysa bör man annars dör man :P Ne men vi skall klä på oss strax, äta lite frukt eller yogurt och sen ta oss en sväng utåt, om de inte regnar allt för mycket men nu verkar det vara okej, sol iallafall ^^

Imorgon skall vi hämta våran andra nya lille kissemiss :) Våran lille Musse :D




Älskade, underbara flicka !

Ha en bra fredag ! Imorgonkväll får ni bild på våran nya kissemiss också ;d

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Publicerad 2011-09-22 11:51:44 i Känslorna

7 år sen du försvann ifrån mig. Du är alltid älskad och kommer alltid att vara, även om du inte finns hos mig.
R.I.P

Förbannad jävla sur !

Publicerad 2011-09-22 09:33:26 i Familjens vardag

Vet inte riktigt vad jag skall skriva idag, är på förbannat humör pga igår när jag hade läkarbesök och sen att man förkyldning blivit värre, IGEN.

Läkare är så otroligt icke kompetenta så de finns inte, blir så arg ! Speciellt Skene. Usch. Otrevlig, spydig jävla läkare fick jag. Han kunde verkligen inte bry sig mindre. 100 spänn för ett läkarbesök som han inte ens undersökte mig och bara drog en egen slutsats sågottsom. Kallas det sjukvård och att man skall betala 100 spänn för att en gubbe som SKALL prata och hjälpa mig knappt tittade på mig. När jag frågade om jag kunde använda den medicinen jag fick om man var gravid, blev han nästan sur på mig för att jag inte sa någonting om det innan, HALLÅ ELLER?! Jag är höggravid, ofta inte det syns? Sen sa han efter det att han inte visste om han skulle fråga mig om jag var gravid eller inte? Ofta en läkare inte frågar om han är osäker? Fan är det då?! Om en läkare är osäker på om jag bara är väldigt fet eller gravid bör väl han om någon VÅGA ställa den frågan och om de hade varit så att jag varit extremt tjock skulle jag väl fått ta det men nu när man är gravid? Fan vad förbannad man blir! Åh...

Hursom.. Fick "iallafall" en luftrörsvidgande astmaspray, de enda. När jag sa att och han såg att jag hade någon slags virus/bakterie i halsen som gör mitt hostade, men neeeeeee. Ingen hostmedicin så hosta ihjäl mig lär väl jag få göra. Piss läkare! :P haha jaja, nu har jag fått sura av mig :P Haha! Behövdes!

Orkar inte direkt skriva mer, bättre att skriva när jag är på bättre humör :P Hare brao!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Vårdcentralen nästa!

Publicerad 2011-09-21 09:43:37 i Familjens vardag

Ringde imorse och fick en tid på vårdcentralen, ÄNTLIGEN! Så nu hoppas vi att dom skall lista ut vad det är för "fel" på mig haha. Varit förkyld i över en månad snart som kommit och gått, men nu har det blivit värre, samma med min andning och hostan.. Mamma sa att hon tror om det inte är förkyldningsastma så har jag någon form utav luftvägsinfektion som satt sig rejält och om jag inte skulle gå till doktorn snart trodde hon att det skulle kunna bli lungvägsinfektion och det är väl inte direkt det roligaste att ha när man snart skall föda barn. Förkyld och inte kunna andas ordentligt när andningen är det största med att föda barn :P Hade jag inte ens tänkt på så mamma pushade mig igår med att ringa och fixa en tid och nu är det fixat så får väl se vad som säger.. Hoppas man kan få någon form av medicin, som astmahjälpsmedicin, kortison eller något sådant som mamma har för sin astma. Jag har ju testat den och den hjälper så något med astma gissar vi båda på menmen, bara en läkare som kan avgöra detta med mig så nu hoppas vi på att dom kan lösa mitt problem här :P

Fick en tid 10.20, så går väl hemifrån om ca 20-25 minuter. Regnar förjävligt ute, men tur då att regnjacka och paraply finns. Måste verkligen inskaffa mig ett par riktiga regnstövlar också ^^ Får bli till helgen eller något :)

Jävla hosta! Piphosta :P Och slem/torrhosta samtidigt, haha en jävla kombo på att ha hosta va :P Nåja.. Nu när jag hostat ihjäl mig snart så har jag fått svinont i ljumskarna och sen ännu mera ont i svanken, jävla foglossning :P haha! Jag känner att jag måste få bli bra snart.. Det är långt ifrån kul att vara förkyld såhär länge.. Bööhh! Tur iallafall att Charlie är frisk men nu får jag istället stanna hemma och kurera mig :P :( Typiskt om något!? :P

Charlie är på dagis nu iallafall. Skall hämta min docka som vanligt vid kl. 14.00.



Mammas favorit ! :) Älskade barn!

Ha en bra onsdag nu, trots att de säkert nästan regnar överallt i Sverige känns det som ^^
38 dagar kvar till BF..

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Solskenet själv ♥

Publicerad 2011-09-20 15:26:05 i Charlie <3

Toksöta bilder på min docka när jag satte upp hennes lilla fotölj här breve mig i soffan, då jädrar sken hon upp som solen själv :D Se själva, hhah :D






Världens goaste tjej! ♥

Tårtan

Publicerad 2011-09-20 13:22:05 i Familjens vardag

Skrev ju förra veckan att jag skulle visa tårtan jag bakade åt mamma blev :D Haha!
Verkligen en barntårta men den uppskattades av oss alla som smakade den!



:D God, söt och stor. Haha, hade kvar tårta i två dagar efteråt, haha. Maffig skit ;) Men nu finns den inte mer, R.I.P!

God morgon!

Publicerad 2011-09-20 09:15:55 i Familjens vardag

Då var de morgon igen, Charlie är på dagis och jag kom hem för ett par minuter sedan. Gick bra att lämna skrollan idag, känns gott! :)

Idag har jag lite med att fixa med här hemma. Fixa en tvätt tid, dammsuga lägenheten, leta efter en sak åt älskling haha, packa in lite presenter, försöka tvätta håret om jag pallar. Ja, haha inte mycket men måste fan skriva ner allting annars glömmer jag det bara :P:( Kasst minne man har nu ! :P

Nepphepp, om jag skulle ta och börja någonstans? Börjar nog med att försöka leta efter påsarna Jonathan saknar :P Sen lokala nyheter och sen blir det resten av allt jag skrev jag skulle göra ;d

Ha en fin dag !

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Blivande "fyrabarnsmamma"

Publicerad 2011-09-19 20:08:49 i Familjens vardag

Ja ni läste rätt ;)

Haha!
Skämtåsido, inget riktigt barn men en kattunge till blir det till helgen. Till en röd/orange hankatt :) Underbart söt verkligen, så go så :)
Våran katt vi har nu, lilla Mimmi trivs verkligen inte att vara ensam katt, hon är för social så vi känner att hon skall få sig en till kattkompis, redan till helgen :) Dom kommer nog trivas bra ihop gissar jag på. Så nu blir hon inte helt ensam när man är borta ett par timmar. Så han skall få heta Musse :P Mimmi och Musse in da house blir det ;) Hahah! :D Var och kollade på kattungar ikväll efter maten förut så nu är vi hemma igen, Charlie sover sedan ett par minuter och Jonis har duschat klart och jag sitter här och nördar mig ^^ Nu skall vi alldeles strax kolla Breaking Bad följt av Solsidan :D

En annan sak, sökte alldeles nyss en väldigt bra 3:a i Kinna. Som är inflyttning 1 november, på nästan 80 m2 och de funkar för oss, första våning med uteplats så nu JÄVLAR skall vi allt få den ;) haha. I ett parhus område så det är trevligt, egen parkeringsplats med, haha bra för gubben min ;) Blir han glader i böxan! :P

Såhär ser den ut :)

Som ni ser så är sovrummet breve vardagsrummet väldigt stort, skööönt och vardagsrummet också, och uteplatsen :) Det enda som verkar vara minus är ju att de inte finns några gaderober i de stora sovrummet men jaja, då får man köpa till ett par ;) Jaja :D Nåja. Nu skall jag pessa och sen lata mig i söffaN ;D HAAAAAAAAAARE bra!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Älskling därinne i magen

Publicerad 2011-09-19 13:17:33 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vem är du som gömmer sig inne i mammas mage? Är du en kille? Eller en tjej? Det är bara du som vet, och vi alla längtar efter att få träffa dig. Du är så efterlängtad bebis! ♥




Får se vad barnmorskan min säger nästa vecka om dig.. Om du är förliten och behöver ett tillväxtultraljud eller om du sköter dig därinne i min mage ;) Hursomhelst, vem du nu än är så älskar vi dig och vill gääärna få mysa och hålla dig i våran famn.

Kommer ihåg dom allra sista veckorna när jag väntade Charlie i magen, herregud! Känns som att de var jättelängesedan vi var i min mage men de var ändå inte alls så längesen, och nu ligger inte en Charlie i magen, nu är det en annan mysig individ, en okänd sådan som man längtar sig galen efter ^^ Sjukt att inte bara Charlie som legat därinne, att de nu är ett syskon, ett nytt barn som väntar på att få komma ut till oss. Sjukt häftig känsla att vara med om.

Jag hade helt seriöst kunnat skriva så otroligt mycket mer om dig bebis, om mina tankar, mina känslor och allting därtill för och om dig. Tänk att man kan älska någon såhär starkt även om man aldrig träffats?! Galet underbart!



Lite mini fakta är alltid lika kul att läsa ibland ^,^

Älskade, efterlängtade bebis i min mage. Älskar dig! ♥♥♥

Vecka 35 (34+1)

Publicerad 2011-09-19 12:36:25 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

Jävlar alltså, nu går dagar och veckorna fort här! Max 7 veckor kvar tills bebis är ute men annars är det 5 veckor kvar till vårat beräknade förlossningsdatum :) 29 oktober! 40 dagar kvar ♥

Såhär ser en blivande tvåbarnsmorsa ut nu ^,^

Jonathan, Charlie och bebis i magen, mitt allt, min familj! Älskar er!

Riktigt go fredag MED sol

Publicerad 2011-09-16 12:12:40 i Familjens vardag

Äntligen fredag, shit vad veckorna bara rusar iväg, haha. Snart får bebis komma tycker vi :D

Iallafall.
Imorgon åker vi iväg till Onsala och är där och passar svärföräldrarnas hus till söndag, en natt :) Eller rättare sagt passar Harry, haha. Så vi skall ta oss en sväng förbi Kungsmässan, Freeport, försöka träffa Pariis, Universeum, backaplan för lite barnvagns tittande och lite bilaffärer :D Så helgen är planerad, alltid lika kul! :)

Min och Charlies förkyldning är nästan helt borta också, så skönt! Varit förkylda i en månad känns det verkligen som och de har vi säkert, bara att denna gången har den varit jättekonstig. Varit värre vissa dagar, nästintill försvunnit en dag och sen brutit ut igen och försvunnit men nu har vi inte varit så jääättesnoriga på 2 dagar, gött!

Haha! Igår somnade Charlie innan kl 18, bara för att hon vaknade sent och jag tänkte att jag skulle skita i hennes sovstund på dagen för att kolla hur mycket hon orkar vara vaken, med tanke på att hon börjar bli äldre och vissa 1.5 åringar sover inte ens en stund på dagen och vissa som är 2.5 år sover en stund på dagen, så jag testade och hon klarar inte av det ännu, så nu vet vi det. Men hon kan max sova 30-40 minuter, annars blir det förmycket och Charlie bus somnar jättesent..

Saknar pappa också.. Även om vi sågs häromkvällen en stund så saknar jag honom, mest troligt för att jag VET att jag inte kan träffa honom nu när han är bortrest :p Men det får vi ta igen nästa helg istället, bjuda över farsgubben på middag blir en bra plan! :)


Söta Mimmi sover så sött i mitt knä ! :)

Ha en go fredag ! Det är ju sol föfan ;)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Charlies nya napp!

Publicerad 2011-09-15 14:20:23 i Charlie <3



Igår när vi var iväg snabbt för att handla lite för veckan hittade vi en jättekul (ful!) napp som Charlie bara var tvungen att ha, haha. Direkt när vi kom hem, kokade jag nappen och sen direkt in i Charlies mun! Hahaha. Garvar hela tiden när jag ser denna bilden eller när hon använder nappen :P Lite halloween tema på det hela ;)

Magsjuk, nej tack och lov! ;d

Publicerad 2011-09-15 14:18:15 i Familjens vardag

Usch trodde imorse att Charlie hade fått magsjuka men icke då, falsk alarm tack&lov! Hade fått i sig ett godispapper katten hade dribblat bort för ett par dagar sedan som C hittade och gick och åt på.. Som gjorde att hon började spy av. Usch dumma godispapper som katten lekte bort! Så nu har jag kollat runt ordentligt efter godispapper men hittade inga fler, skönt!

Förut vid 12 tiden gick jag, Charlie och systeryster en promenix bort till Visko, kollade runt lite, och alltid när man hittar de perfekta finns inte storleken till Charlie, buuhh! Nåja.. Får kika på det i Kungsbacka till helgen istället om inte i Göteborg :) Sen vandrade vi bort till Lidl då systeryster skulle handla lite åt sig själv och mamma, momo. Och jag köpte festissaft ^^ Sen mötte vi upp mamma och vi alla fyra gick hem igen.. Nu har jag och C ätit lite och kollar på barnpogram, hade tänkt byta på henne och sen leka härute på lekplatsen även om hon redan gått massor men hon är extremt rastlös :P

Fyyy, imorse vaknade Charlie kl 04. Min blivande mjölkbonde till dotter! haha. Jättepigg och ville inte sova längre. Så jag fick gå upp, bytte blöja på henne och la henne breve oss i sängen.. Halvtrött och lekfull.. ORKA tänkte jag haha, men strax innan J åkte till jobbet vid 05 så gjorde jag en varm välling och la ner Charlie i sin säng ihopp om att hon skulle somna om, snacka tur! Det gjorde hon, riktigt skönt :P Jag ville verkligen inte gå upp ännu haha. Sen vaknade inte jag förens 09 och C 09.30. HAHA! HÄÄÄRLIGT! OHJA! Så jag tänkte hoppa över för henne att sova lunch idag, och lägga henne tidigare ikväll istället.. Skulle hon få sova 15-30 minuter skulle de bli hennes powernap och inte somna förens 22 ikväll säkert :o Det orkar vi inte eftersom jag och J lägger oss mellan 21.30-22 tiden nu för tiden för vi är så trötta :p Haha! Gamlingarna själva :D

Nej nu får jag väl leka vidare här med tösabiten min! :) Hare brao!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Magnus Betner!

Publicerad 2011-09-14 15:25:10 i Episka låtar/texter/videos osv



Skall bli riktigt jävla kul, jag och älskling beställde biljetter igårkväll för Magnus Betner, bästa ståupp komikern i Sverige helt klart! Man bara älskar honom, andra gången jag och älskling kollar på honom nu! Han är ju bara förbra! :D
Vi tog även avbeställningsskydd, eller älskling ville ha det IFALL bebis i magen kanske av någon anledning vill, kommer ut tidigare ;) haha. Han tänker på allt han! :) ♥ Så den 7 oktober drar vi två till Borås och bara njuter 1.5 timme av skratt :D Längtar!!!

Allvarlig, rolig och ärlig! Bäst med andra ord! ;)

Ett litet smakprov måste man ju bjuda på..

Powernap [X] check!

Publicerad 2011-09-13 13:14:12 i Familjens vardag

Satan så fort tiden går, bara 34 minuter kvar tills jag skall hämta Charlie ifrån dagis, REDAN! Haha, vart tog denna tiden vägen? 5 timmar? Hallå eller? :P Nåja..

Jag har fått vilat, sovit en powernap på tio minuter, kollat på Askungen, UNDERBAR FILM!, och nu halvkollar jag tvn och småpillar med datorn. Tänkte ta och bädda lite snabbt, städa iordning lite av alla C's leksaker som finns här.. SEN gå iväg till dagis, ut i stormen med andra ord :P Fast med min vikt nu lär jag inte flyga bort iallafall haha.

Ha de brao !

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Nu hoppas vi!

Publicerad 2011-09-13 09:22:54 i Allt och inget

Den där lägenheten vi sökte, den stora 4:an, blev inget av!! :( Riktigt tråkigt menmen, vi sökte en annan i Kinna. En 3:a som vi hoppas på istället. Idag är sista sökdat. för lägenheten och imorgon får vi reda på om vi fått en chans på den, att ringa och kolla på den och sen säga vad vi tycker om den. Men de var perfekt iallafall eftersom den var på bottenplan, uteplats och en liten klädkammare i lägenheten, alltid bra att kunna förvara skit ^^ Lite liten 3:a kanske, för den är bara på 70 m2, den är verkligen liten om man jämnför 2:an vi har nu som är på 63 m2 :P


Får hoppas på något nu, för vi måste ha större :P

Rusk och regn..

Publicerad 2011-09-13 09:16:40 i Familjens vardag

Riktigt ruskväder ute idag! Men de hindrade inte mig eller Charlie från att gå iväg till dagis ^^ sötnosen var riktigt go idag! Ville verkligen hålla handen ifrån vi gick utanför dörren, eller jag frågade om hon ville hålla hand och direkt tog hon fram handen, sötnos :) Och höll handen ända framtill dagisdörren. Mammas goding! :) Gick bra att lämna trollet idag, skönt det! :) Och hämta henne igen kl 14. Får passa på att diska de lilla som finns och sen bara slappa, verkligen slappa!

Om jag skall vara ärlig var inte detta ruskväder så värst farligt eftersom det inte är stora regndroppar, mer.. Smått och överallt haha. Blåsväder är bara kul :D Charlie gillade det iallafall ^^ och jag ;)

Igår fixade jag snabbt köttfärssås och spagetti till middag, uppskattades! :) Idag blir det schnitzel och kokt potatis, mums! ;) Riktig hemmafru jag ääär, hahah.

Gick och la oss tidigt igår, var grymt trött, och Jonis. Redan kl 21.45 låg vi båda i sängen, haha. Vilka pensionärer vi låter som men nu när C vaknar tidigare vill jag få lite mer sömn och varför vara uppe bara för att man kan ? :P Myser vi hellre i sängen än sitta uppe i soffan, halvsova och sen hitta orken att gå intill sängen och på den lilla sträckan man går till sänghalmen blir man alltid skitpigg :P

Till helgen blir det Onsala, riktigt kul! Jonis föräldrar skall iväg så vi lånar huset från lör-söndag för att passa Harry som vi tar hand om. Hoppas på bra väder så man kan ta sig en sväng ner till Gottskär, Onsalas, Kungsbackas lilla hjärta verkligen! Är man uppvuxen där är det svårt att vara ifrån det. Annars blir det nog en sväng till Universeum :) Kommer bli riktigt kul! Kanske ta en sväng förbi Kungsmässan, jag måste köpa stövlar, ryggsäck och Charlie måste ha ett par nya bra gumpaskor och en höstjacka :)

Rusk och regn..



Ha en bra dag!

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

Görbra sidor för gravida, föräldrar osv

Publicerad 2011-09-12 14:52:51 i Allt och inget

Tacka Familjeliv.se & Blimamma.se! :D Jag älskar verkligen Blimamma.se och Familjeliv.se, toppen sidor! Varsig man är gravid, föräldrer eller vad som helst, de är genom dom hemsidorna jag fått så många nya goa gravidvänner och föräldravänner tex. Använder dock mest Familjeliv om jag skall vara ärlig, anser jag är den bästa :)

Alla gravida bör nästan vara medlem på någon av sidorna, görbra! :):):)

Familjeliv.se är mitt alias: hårdrocksmorsan
Och på Blimamma.se är mitt alias: EllySixx


Sjuk men go helg!

Publicerad 2011-09-12 11:36:21 i Familjens vardag

Världens sötaste i den perfekta vagnen i mataffär ^^,


Hela lördagen bestod av att ligga i soffan, halvsova och leka med Charlie. Alla var verkligen sjuka, haha lagom kul. Var ute och gick en kort sväng för att C skulle få lite luft eller för att vi tre skulle få det. Så vi inte bara sitter hemma i våra bakrerier och äcklar oss ^^ Annars tog vi det lugnt bara, försökte få oss friska.

Igår söndag kände vi oss mycket bättre och var bortbjudna till Jonathans föräldrar. Vi visste inte om vi var tillräckligt pigga och krya för att åka iväg men vi bestämde oss och åkte iväg vid tidig lunch tid. Fikade, åt middag, var ute och gick med Harry, pratade och åt gjorde vi, minus Jonathan som spenderade 3 timmar totalt med att tvätta och dammsuga bilen ^^ Mycket välbehövligt om man vill ha en bil i bra skick, hahaha. Han tvättar sin bil fan 1 gång i veckan, för hand också! haha du är störd älskling ;) Men jag älskar dig ändå! :)

När vi kom hem strax efter 19 igårkväll bytte vi om på Charlie till nattkläder, gav henne välling och mös i soffan innan hon skulle nana för natten.. Jag och älskling glodde halvt som halvt på Idol och sen Partaj, svinkul pogram! :D Och sen drog vi ett avsnitt Solsidan, underbart! :D haha! Sen gick vi till sänghalmen, småpratade och sen somnade vi gott..

Nu är båda mina älsklingar iväg. Pappa J är på jobbet och lilla gumman är på dagis. Och mamman här i hemmet håller på att tvättar, började kl 10 och är klar kl 14. Fast måste gå lite innan 14 eftersom C skall hämtas kl 14 :) Sen blir det mys och lite lek, förbereda middagen och invänta älskling och mysa alla tre tillsammans, hihi.

Just det ja :D Charlie fick en massa lego igår och söta My little Pony hästar av farmor och farfar som kommit ifrån sin fasters barn :) Väldigt uppskattat och Charlie har fattat tycke för en speciell häst av alla sakerna hon fick. Mer jag och Jonis som uppskattade legot C fick :P;)

Nej nu skall jag ta och diska en snabbis och sen sticka iväg till tvättstugan :) Hejsvejs!

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

Vecka 34 (33+0)

Publicerad 2011-09-11 20:28:21 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.

Idag är det mamma/momos födelsedag!

Publicerad 2011-09-08 11:49:20 i Familjens vardag

Mamma har varit här på fika. Bjöd på hemmagjord godistårta, present och snack :) Det fick bli min födelsedagspresent till henne ifrån oss här :) Hon blev jätteglad iallafall för fikan och presenten :)

När klockan var kvart i elva gick mamma hem för att fixa det sista inför att åka och jobba, jag och C tog på oss ytterkläder fort och jag ut till gungorna för lite lek och bus. Tio minuter efter det började de ösregna, haha så typiskt! :( Så vi gick hem igen och nu har jag precis lagt Charlie för lite sömn en stund. Får testa lyckan att leka ute efter hon sovit och ätit :)

Har redan bestämt middagen idag, hemmagjord gulaschsoppa, SÅ DJÄVULSKT GOTT! ;):)

Igår var Mella här, vilket var jättekul! :) Pratade massor, lekte med Charlie och katten ^^ Fikade och fixade lite mat tillsammans. Senare vid 17 tiden åkte hon hemåt, och vi åt middad här hemma. Sen åkte vi och handlade efter maten. Sen när Charlie somnade till kvällen så började jag göra tårtan till mamma, blev jättefin! ;)
Visar tårtan sen ;)

Nej nu skall jag ta och träna lite ;) Så man orkar lite inför förlossningen och inte är helt död haha. :)

Ha en fin torsdag!

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

BMM besöket

Publicerad 2011-09-07 12:24:42 i Graviditeten med nya bebis i magen

Då var man hemma igen efter ett besök i Kinna hos min barnmorska, lite handling och disken är äntligen gjord! Riktigt härligt!

Middagen ikväll blir korvstroganoff med en sweetchili twist med ris :D Så tänkte redan nu skära körven i bitar så blir det en mindre sak att göra senare :P Fika är köpt också så vi kan fika en massor när Mella kommer vid 14.15 sen :) Och innan dess måste jag hämta Charlie på dagis självklart, inte skall hon bli glömd där :P bara för att jag är glömsk skall itne hon få skit för det haha, ne men skämtåsido ;)

Besöket hos barnmorskan gick superbra :) bebis hjärtljud låg på ca 143-145 slag/minut, som de gjorde med Charlie men man skall inte stirra sig blind på det och att de blir en tjej bara för det ;) SF måttet var på knappt 30 cm, vilket var normalt och fint sa barnmorskan :) Då blir man glad! Med Charlie hade jag samma mått än så länge så mest troligt så blir det ingen stor bebis denna gången heller fast som jag hela tiden tjötar om, man skall aldrig säga aldrig, haha. Magen kanske växer sig jättestor sista veckorna nu ;) Iallafall, skall dit om två veckor igen för samma sak igen, mäta och lyssna på bebis, MYS! :) ♥

Nej nu skall jag faktiskt ta mig en bit mjukpepparkaka som jag köpte och ett glas mjölk :)

Barnmorskan, Mella, lägenhetstittande idag

Publicerad 2011-09-07 09:18:47 i Familjens vardag

Charlie är på dagis, och idag gick de skitbra när jag skulle lämna henne vilket är underbart skönt! Men den 6 november är hon hemma hos mig :) Så det är bestämt nu.

Annars idag blir det att strax fixa sig, dra iväg till Kinna till barnmorskan och mäta magen, lyssna på bebis och småprata lite som vanligt :) Sen blir det att småhandla och kolla runt lite, åka hem och hämta Charlie ifrån dagis kl 14 och sen direkt dra iväg till våran busshållsplats där vi möter upp bästa Mella som hälsar på :D Stannar nog ett par timmar, kasnke till middag :) Vem vet? ;) Sen kommer älskling hem och vi skall äta tillsammans och sen kl 18 skall vi iväg och kolla på lägenheten vi hade sökt, bättre sent än aldrig ;)

Imorgon skall jag baka tårta eftersom mamma fyller år, så det är lite av det jag skall handla idag ;) Och ge mamma sin födelsedagspresent jag köpte för ett tag sedan. Och antingen imorgon eller fredag blir det kanske att träffa Linda och barnen en stund om inte det blir det av på lördag iallafall bestämt :) Kul!



Världens finaste flicka i världen!

Nej nu måste jag nog ta och sminka mig lite, platta håret och annat sådant där övertjejigt ;P haha!
Ha de bra! :)

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

Uppdat.

Sökte ju en lägenhet i Örby förra veckan också, en fin och stor 4:a. Haha och nu när jag gick in för att kolla eftersom sista anmälningsdatumet var igår så kollade jag nyss och vi har fått erbjudande på den men får se om vi ens tackar ja, men kolla på den är ju alltid kul ! :D YEY haha. En lägenhet i två plan, jättefin!
Såhär ser den ut! :D



DOCK var den lite dyrare än vad vi hade räknat med men kolla på den är ju självklart ! :)

Hejsvejs :D

Glömsk eller vadå?

Publicerad 2011-09-06 12:06:23 i Graviditeten med nya bebis i magen



Nu är jag riktigt förbannad på mig själv! Haha. När jag väntade Charlie blev jag glömsk, eller mer än vanligt och NU är jag fan likadan! haha. Visste att de var någonting jag skulle göra idag eller igår, men hittade inte vad de var. Kollade i våran almenacka, ingenting inskrivet så jag antog bara att "nehe, då var de väl ingenting då.." fast ändå har man tanken i huvudet att de ÄR någonting man skall göra.. Så kollade jag i min graviditetskalender där jag skriver upp alla tider hos min barnmorska och självklart såg jag när klockan var 11.30 att jag hade en tid där idag kl 11! Haha, snacka tankespridd! Och jag hittar inte hennes nummer så jag får vänta tills hon ringer mig istället :P ÅH! Det som är så kul att gå till barnmorskan och när man väl har en tid så självklart glömmer jag av den! haha typiskt!? Första gången för båda graviditeterna jag glömmer av en tid, dumma mig! :P

Jaja, får invänta tills min barnmorska ringer så vi kan fixa en ny tid snart :P Åh... Haha. Vad förbannad man kan bli på sig själv ibland alltså :P Nej nu tar jag mig ett bad för att mjukna upp mig själv så jag inte är så irriterad på mig själv så blir jag lite ren istället :P

PS3

Publicerad 2011-09-06 10:36:48 i Familjens vardag

Åh vad jag vill ha ett ps3 va! Men under nästa år är det realese på ps4 vilket jag hellre isåfall vill ha men det kommer säkert kosta multum och de känns ovärt men f*n vad jag vill ha det! Vill verkligen ;) Annars får jag önska mig det till julklapp istället ;) Haha! Nintendo Wii är inte kul och Xbox har jag aldrig gillat, NEJ jag vill bannemig ha mig ett ps3 om inte ps4 ;)

Snälla tomten, det önskar jag mig ! :D


Regn och lite lugn och ro!

Publicerad 2011-09-05 14:39:27 i Familjens vardag

Nu har Charlie varit sina 5 timmar på dagis. Och stumpan är äntligen hemma hos mig igen, mys!

Middagen idag kommer bli pannbiffar med löksky och kokt potatis :) Det lär min man älska ;) haha! Annars har dagen varit lugn, mycket regn och slö. Riktigt skönt!

Våran helg har varit jättego! I fredags gjorde vi hemmagjord pizza och kollade halvt som halvt på film.
I lördags var vi och handlade, kollade runt och tog det väldigt lugnt. Och till kvällen kom systeryster över och sen hennes pojkvän som skulle passa Charlie, eller mer vara vakt när Charlie sov ^^ Då jag och älskling åkte in på bio. Vi såg den nya Horrible Bosses! Och fyfaaaaan. Det riktigt längesen både jag och Jonathan såg en sådan grymt kul komedi på bio eller på länge överhuvudtaget, haha. Rekomunderar den så jävla starkt! :D Även om jag inte direkt kunde skratta pga min hosta, hesa röst så fick man LE och småfnissa ^^ Riktigt jävla kul film! :D
Igår söndags tog vi det lugnt, senare efter Charlie skulle sovit vilket hon inte ville åkte vi tre ut med mamma/momo och systeryster till skogen och plockade massor av svamp, Charlie älskar ju skogen så hon fick ett rejält motionspass eller vi alla fick det ^^ Sedan grillade vi uppe hos mamma, riktigt gott! :) Och till kvällen kom mamma ner när C hade somnat så rensade hon Jonathans svamp samtidigt som vi mös till Idol 2011, efter de gick hon hem och jag och älskling satte på MegaMind, urkass animerad film tyvärr tyckte jag eftersom jag somnade :P Sen gick vi och nana för natten!

Imorse åkte älskling iväg till jobbet som vanligt kl 05 eftersom det var måndag igen, yey. Haha. Lämnat Charlie på dagis och hämtat henne, strax blir det att hjälpa köttfärsen att tina fortare :P annars blir det ingen middag här inte ;)

Älskade bebis i magen, älskar dig!
Vem du nu än är ♥

Bebis ifrån min vinkel uppefrån ^^, Mina fötter är borta nu!

Vecka 33 (v32+1)

Publicerad 2011-09-05 09:27:29 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

Nu är det max 9 veckor kvar tills föds, känns underbart! Och minst 5 veckor. Om man räknar från sitt BF datum +/- 2 veckor då :) 54 dagar kvar! ÅÅHH! :) Så jävla underbart mysigt! Jag och J satt och pratade lite igårkväll om hur det kommer mest troligt att vara första veckorna, första månaderna med bebis.. Och hur Charlie var. Hon var ju världens tystaste och lugnaste och OM man skulle få en likadan bebis till dom är sådan kommer det nog bli väldigt lätt och bekvämt men bara för det kommer det säkert bli lite fart på bebis ;) Bara för att man haft det lugnt alltså ^^


Vecka 33 ♥

Men mamma fick ju fyra barn, tjejer och ingen kolik fanns där, dock är kolik mer vanligt bland killar än tjejer men man skall aldrig säga aldrig. Bättre att förbereda sig på det värsta än tro att det kommer bli som med Charlie, väldigt lugnt. Och nu när det blir två barn blir det betydligt mer liv än att bara få ett barn ju :) Men kul och en ny utmaning här i livet blir det för oss alla!

Människor kan skryta med sina exklusiva jobb hur mycket dom verkligen vill, ingenting som direkt intresserar mig ändå. Att vara mamma, det ÄR världens bästa jobb som finns. Skaffa jobb kan vem som helst men det är inte alla som kan vara, bli mamma så att vara mamma, bli mamma är mer värt tycker jag.. Och jag älskar mitt jobb även då det finns stunder då man känner sig värdelös och inte vet vad man skall göra men i längden är det världens bästa som finns! Att få föda fram sitt barn, sitt och sin partners barn av ren kärlek! Det om någonting är de mest fantastiska som finns! Anser jag :)

Ha en bra fortsatt morgon här ^^ Charlie är lämnad på dagis så jag skall fixa lite här hemma tills hon slutar. Hejsvejs!

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

Längtar! :)

Publicerad 2011-09-02 13:03:09 i Familjens vardag

Längtar riktigt mycket tills imorgonkväll. Äntligen få lite förhållande mys för mig och Jonathan. Kommer bli riktigt mysigt! :)

Nu strax skall jag ta och väcka Charlie och äta lite lunch och om det inte börjar regna skall vi ta oss en promenix, boka tvätt tid och leka på lekplatsen. Ikväll blir det att göra egen pizza som är såå mycket godare än om man köper pizza :P Då blir den inte lika flötig ^^



Världens gullhörna! ♥

Snart har vi två fina mirakel :) Vi längtar så mycket efter våran lill* klimp i magen ! Du får vääldigt gärna komma 1-2 veckor tidigare hihi :)

Ha en bra fredag allesammans!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

blandad kompott av bilder

Publicerad 2011-09-01 19:28:50 i Bilder :}


Finaste Charlie klappar på gravidmagen :) Ser väldigt sött ut tycker jag!
Ignorera mina bristningar, det ÄR normalt ^^


Dagens morsa och dagens barn! ♥


Bry er inte om mina bristningar som sagt, inte det jag vill visa. Nu är det bebismagen som visas upp!

Magbilden är tagen för två dagar sedan :) Skönt iallafall att jag inte fått nya bristningar eller fler än så länge ^^ Det är bara dom gamla från när jag väntade Charlie som kanske börjat synas lite mer men bättre det än fler än så länge haha. Men det är ju nästan alla som får bristningar, inte alla men vääldigt många får dom vid snabb viktuppgång, snabb viktnergång eller graviditet pga hormonerna man får oftast. Sjukt dock att min mamma fick inga som fött fyra barn, min äldsta storasyster fick inga trots sina två barn, min näst storasyster fick inga heller och hon har två barn ^^ Varför fick jag dom då? :P OM och när min lillasyster kommer få barn kommer säkert inte hon heller få bristningar men jag fick dom :P Haha, väldigt lustigt! Nåja.. Snart är du hos oss våran älskade skatt i magen. Du är så grymt efterlängtad! Vi älskar dig! Omringad av kärlek, det bästa som finns! ♥♥♥

Inget dagis men mycket lek och ståjj!

Publicerad 2011-09-01 11:33:07 i Familjens vardag

Idag är det torsdag och det är inget dagis idag för Charlies del. Vi har mest varit i soffan, och lekt här i vardagsrummet. Var ute en sväng vid halv 11 och lekte en halvtimme, sedan har vi ätit lite av maten ifrån igår. Så jävla gött blev det! Verkligen en slapp middag om man inte har tid, orkar göra middag, den sköter ju sig själv :) Perfekt! Så för 10 minuter sedan ca la jag Charlie för sin lunchsömn.. Och jag har städat iordning Charlies alla leksaker som låg verkligen överallt här i vardagsrummet, haha :P

Ikväll kommer pappa J hem rätt sent. Efter jobbet skall han iväg och träffa kompisar och ha lite kuwl ^^ Så jag och Charlie får ett par timmar själv på kvällen, och sen när hon somnat får antagligen jag någon få timme själv, härligt :) Ne men det är mysigt och alla behöver tid själva ibland för att bara "inte göra någonting ibland" :)

Nej nu hade jag tänkt mig kolla vidare på forum och snacka lite med andra blivnande mammor :D Alltid lika kul. Jag har ju lite svårt för att träffa mina vänner just nu av olika skäl. Och dom som vet om det tycker säkert jag är fånig men jag kan inte hjälpa det.. Dom accepterar det och det är de bästa med bra vänner :) ♥



En mammas allt. Ens egna barn! ♥

Dock har jag och C börjat bli förkylda också -.- HATAR! :(

Ha en fortsatt brao daog! ;)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela