Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Vet inte varför men är så farligt trött id...

Publicerad 2011-01-30 16:50:01 i Familjens vardag

Vet inte varför men är så farligt trött idag? :s aja spela roll. Sova kan man göra när man är död som jag brukar säga haha. Sova är överskattat :o Jonathan är hemma med Charlie så jag kunde åka till Borås i lugn och ro för att kunna ha lite tjejkväll ostört :) Skall ju nu träffa Beckis som var år och dagar sedan. Tror de var i somras när vi var på Liseberg med respektive dejter ;D haha! Enligt buss tabellen skall bussen vara framme på Borås resecentrum 17.13 men jag undrar jag om de stämmer? Bussen är ju segare än Charlies tröga mage haha. Buss jävel ;P. Jonathans mamma blev glad för blommorna och presenten vi hade köpt åt henne vilket gjorde oss glada :) yey! :D. Har lite små saker planerat för den kommande veckan här :) kommer bli skoj skoj! Hihi. Hur som! Har inte mycket mer att tillägga just nu vad jag kommer på på rak arm ;P hehe. Tar bussen hem ikväll någon gång efter 19-20 :) ha en go söndags kväll för det tänker jag ha :) hejs!

Survivalism!

Publicerad 2011-01-28 20:27:04 i Nine Inch Nails

I should have listened to her
So hard to keep control
We kept on eating but our
Bloated bellies still not full
She gave us all she had but
We went and took some more
Can't seem to shut her legs our
Mother nature is a whore

I got my propaganda I got revisionism
I got my violence in high def ultra-realism
All a part of this great nation
I got my fist I got my plan I got survivalism

Hypnotic sound of sirens
Echoing through the street
The cocking of the rifles
The marching of the feet
You see your world on fire
Don't try to act surprised
We did just what you told us
Lost our faith along the way and found ourselves believing your lies

I got my propaganda I got revisionism
I got my violence in high def ultra-realism
All a part of this great nation
I got my fist I got my plan I got survivalism

All bruised and broken bleeding
She asks to take my hand
I turn just keep on walking
What you'd do the same thing in the circumstance I'm sure you understand

I got my propaganda I got revisionism
I got my violence in high def ultra-realism
All a part of this great nation
I got my fist I got my pain I got survivalism



Perfektion! Nine Inch Nails ÄR perfektion i mina ögon! BRA SKIT!

En fredags kväll

Publicerad 2011-01-28 19:37:30 i Familjens vardag

Pappa Jonathan är iväg på sitt, jag och Charlie har fått dagens middag i magen som blev jättegod :) Kycklinggryta med lite currysmak och majs, och pasta till det :) NOM NOM!

Imorgon skall vi till Jonathans familj och hälsa på, hans mamma fyller år så :) Så kvällen för mig blir även lugn, kanske utgång nästa helg om pappa Jonathan vill vara snäller och sitta barnvakt :)

Charlie har lärt sig att pussas ordentligt nu vilket är jättesött, jag och J satt och pussades framför henne häromdagen när hon satt och badade här hemma, så sa vi och kollade mot Charlie "puss", och putade läpparna mot henne, så pussade hon jättefint på pappa Jonathan :D Var så jädra sött, och nu gör hon de jätteofta, gullungen vår! Hon går mer och mer längst väggarna och håller i sig, inte bara soffan eller stolar haha. Och tar enstaka steg ibland två och ibland ett, väldigt olika men det är på gång, hon vågar inte riktigt släppa taget och gå själv men det kommer nog snart så :)



Ett stycke sött Charlie bus, hihi. Den här damen är vad mitt hjärta slår för!

Märkte nyss också att de har börjat snöa ute :O Hallå!? Jävla svenska väder, som vi.. Älskar? JA TACK till snö men låt de ligga kvar, men inte att de blir en massa jädra slask, fyfan :P Kämpigt att rulla fram en stor vagn med en stor tjej i ;)

Fick för en stund sedan även en förfrågan av Robbin om att dra med ut på Gretas imorgon, men får se vad mannen har att säga om det.. Hade varit kul att komma ut och röra på döfläsket här men ah.. Får se :)

Nu har jag även badat Charlie, gett henne kvällsmat dvs gröt och nu ligger hon i sin säng och söver för natten, hoppas vi här ;D Nu skall jag kolla vad som går på dumburken och sen datorn, sen halvsova tills min göbbe kommer hem :D hihi ♥ Ha de fint YO!

Mamma Madeleine

FixÅDon :)

Publicerad 2011-01-25 16:43:04 i Familjens vardag

Idag har jag fixat med Charlies kläder, tagit ut alla 62/68 kläder. Så nu finns några stora 74 kläder och resten är i 80/82 och lite 90 kläder :) Stora tjejen börjar hon bli! Lång och smal, hon brås på sin gamle far ;)

Så nu har jag fixat med hennes vinterkläder, regnkläder, skor och lite andra småsaker, känner mig väldigt duktig! Vikt alla kläder i hennes byrå fint och i ordning :D Medans jag gjorde det ifred var pappa Jonathan ute en sväng med Charlie och gick för att få lite luft och jag kunde göra det ifred, härligt! Egentid är så uppskattat även om det bara är för att diska, stryka kläder eller fixa iordning kläder i storleksordning :P

Nu gör pappa Jonathan lite mat åt sig, efter det skall vi ta en snabb visit över till mamma för att kolla och hjälpa henne lite, sen skall jag börja med middagen åt oss här hemma. Köttbullar och någonting till blir det, och självklart allting hemmagjort :) Inga jävla äckliga färdigköpta köttbullar, brunsås eller potatismos :D Här görs allting själv :) Bara för att jag avskyr färdiga köttbullar, luktar och smakar äcklig gåsröv!



Stora tjejen som snart fyller 1 år! :)
Kalaset hålls hemma hos mig den 12 februari, hoppas alla kan komma! :D



Mys tjejen! :)

Mamma Madeleine

Cavalera Conspiracy!

Publicerad 2011-01-24 18:24:58 i Känslorna

Cavalera Conspiracy och All That Remains till Metaltown!

Publicerat 2011-01-24

Cavalera Conspiracy och All That Remains till Metaltown!

De legendariska bröderna Cavalera återförenades för ett par år sedan efter ett helt decennium utan kontakt. Nu är ordningen återställd och de två Sepultura-genierna pånyttfödda som Cavalera Conspiracy. Tillsammans med en av USA:s just nu ledande metalcore-akter, All That Remains, är de idag klara för Metaltown!

NU ÄR JAG FÖRBANNAT NÖJD!

Eftersom jag missar Sweden Rock i år som gör mig oerhört ledsen eftersom jag missar ett av mina första rock idoler, Judas Priest och sen The haunted, ROB ZOMBIE och OZZY får jag nöja mig glatt att jag får se KoRn, Cavalera Conspiracy, Cradle of Filth, System of a Down och Soilwork bland annat på Metaltown istället !

Men att jag får se min Max Cavalera gör mig jäääävligt glad OCH dessutom Jonathan Davis! Är ju bortrest när Sweden Rock i år är, men jaja :)

Jag kommer ha fett kul med bra folk, goa band och god öl på Metaltown i år ändå ;) Helgen efter vi kommer hem är det MT! :D

Go dag !

Publicerad 2011-01-24 14:20:57 i Familjens vardag

Just nu sitter vi hos mamma efter god lunch :) Charlie sover lunch nu sedan 20-30 minuter, och förhoppningsvis sover minst 1 timme till.. När hon vaknat skall jag, mamma/momo och Charlie bananis åka bort till Skene sjukhus och hälsa på honom efter operationen, se hur han mår nu och så. Sen tar vi oss en snabbis bort till Fritsla för att kolla på Strands.

Senare vid 18-19 ikväll kommer min älskling hit också, myspys! :) Då blir det middag tillsammans, och mys och lek med Charlie en stund, innan vi skall bada henne, ge henne gröt (vi ger henne inte välling längre på kvällen för hon blir bara pigg av det och gröten mättar bättre :)) och sen får älskling natta henne tycker jag eftersom jag gjort det nu ett par kvällar i rad ;)


Mammas fina hjärtehöna! ♥

Mamma Madeleine

5 juni reser vi äntligen bort ! :D

Publicerad 2011-01-23 19:10:13 i Resan 2011, Juni

Jag, mamma, C systeryster med pojkvän skulle ju egentligen rest iväg till Tunisien men pga oron där eftersom det säkert kommer bli inbördeskrig som nästan alla antar snart så kör inte vårt resebolag dit längre, eller andra bolag heller. Så vi kollade runt på vart vi ville åka istället..

Först var vi inne på eller jag var inne på Marocko men eftersom det ligger relativt nära Egypten, och Egypten till Tunisien vågar vi inte chansa, så vi kollade vidare och så ville mamma till Kanarieöarna, Gran Canaria och dit bort men de vill verkligen inte jag, eftersom jag anser det vara ett Svenne resmål och jag har redan varit på två av alla öarna så ville jag någon annan stans. För vi vill åka en vecka, ha All Inclusive och inte över 6-7 tusen per skalle för det är de inte värt om man bara reser en vecka och jag och mamma tycker det är så smidigt med All Inc. när man har småbarn medans andra tycker inte men bra att smaken är som baken, jävligt delad ;)

Sen blev jag intresserad av Cypern men hittade inget direkt hotell jag tyckte såg okej ut eller så för den priaklassen vi tänkte oss, så hittade jag det. Det blir Turkland som jag säger, eller ah, Turkiet. Det är ett väldigt billigt land, ingen har varit där av mig eller mamma så vi kör på det. Vi kollade olika ställen som Rhodos, Kreta bland annat men det är inget land som intresserade oss faktiskt, så vi åker till Turkiet denna gången :)



5 juni åker vi iväg, en vecka! :) All Inclusive på ett bra hotell som ligger 50 meter ifrån havet, har barnpool, vattenrutch kana (för mig! :P), luftkon., ligger 100 meter från centrum, 50 meter från minimarket, så det är perfekt när Charlie är med då allting ligger nära så man slipper åka taxi/buss varje dag överallt, perfekt att man kan gå dit man vill :) Och man behöver ju inte alltid äta middag, lunch på hotellet bara för man har A.L, man kan ju äta vart man vill också såklart ;). Men nu ser vi fram emot detta och hoppas att de inte blir något jävla inbördeskrig där heller typ :D Det hade verkligen varit görtrist haha.

Jag, Charlie och mamma/momo kommer ha det riktigt gött här ! :)
Längtar! :)

Conviction

Publicerad 2011-01-23 18:46:35 i Film tips ;)

Vill komma med ett hett och bra film tips som jag och min pojkvän såg för ett par dagar sedan här hemma..

Conviction, en arbetarmamma låter sig själv plugga genom advokat högskolan i ett försök att representera sin bror, som har blivit felaktigt dömd för mord och har uttömt sina möjligheter att överklaga sin övertygelse genom offentlig försvarare.

Är en verklighetsbaserad/drama/thiller med bra skådespeleri måste jag säga, med huvudrollen spelad av Hilary Swank. Och jag gillar inte ens vanliga fall drama filmer eller thriller för dom brukar vara tråkiga.. Hilary Swanks monologer är bra och dialogerna är helt okej i sig. Filmen är verkligen sevärd om ni frågar mig! Görbra och jag är väldigt kräsen när det gäller filmer, men verklighetsbaserade är ändå dom bästa!


Jag är glad..

Publicerad 2011-01-23 17:39:45 i Känslorna

Jag är glad att jag har den bästa familjen man kan tänka sig! Ett stycke go mamma och ett stycke bäst pappa och det ger mig dom bästa syskonen. Jag älskar min familj!

Jag är glad att jag har en glad och frisk dotter som älskar mig, som tycker om sin pappa jättemycket!

Jag är glad att jag har en sådan dumt go katt också!

Jag är glad för jag har även dom allra finaste vännerna som ställer upp och finns till och jag likaså för dom såklart!

Jag är glad att jag är ovanligt frisk och stark kvinna som klarar av det mesta, själv!

Jag är glad över att jag och Charlies pappa Jonathan är tillsammans igen! Hon är verkligen vårat allt av allting i hela världen!

Jag är glad att jag fått se min stora idol, Marilyn Manson två gånger i mitt liv och även tagit på honom, stått längst fram varje gång han haft en spelning!

Jag är glad för att jag har så otroligt mycket kärlek omkring mig från alla håll och kanter, och jag älskar verkligen dom som älskar mig, min familj och mina närmaste vänner! Och min fina pojkvän, Jonathan!

Jag är glad för till hösten börjar jag att plugga igen. Skall plugga till undersköterska, via Komvux. Är utbildad undersköterska efter drygt 8 månader, härligt!

Jag är glad för efter jag pluggat till undersköterska, skall jag börja plugga vidare till sjuksköterska som kommer ta ett par år!

Jag är glad för efter dom två utbildningarna, har jag den sista kvar. Barnmorskeutbildningen som kommer ta ett par år till. Men innan jag är 32 är jag nog hel utbildad barnmorka, vilket är min dröm!

Jag är glad för att jag och Jonathan skall kämpa in till de sista nu verkligen med att ge vårt förhållande ett försök och jag är jättepepp på att detta skall fungera nu!

Jag är glad för inom 2-3 år skall vi försöka skaffa barn igen, ett syskon till Charlie. Vi har sagt såhär nu att vi vill ge Charlie minst 2 år själv med uppmärksamhet innan hon får ett syskon. Men skulle man bli gravid lite tidigare eller senare eller närsom, är ju självklart barnet välkommet till världen!

Jag är glad
för att jag har otroligt många framtids visioner och planer som jag skall setill bli sanna. Men dom berättar vi, jag inte ;)


Jag älskar min lilla familj mest, C & J ♥

All I need

Publicerad 2011-01-23 15:47:41 i Familjens vardag

Kissing your lips, kissing you top to toe
Wishing for this, hoping for all we know
Hearing you breathe, you leave and return
Oh, how we take, how we give we learn
Taking my time, seeing the signs
Letting you guide me home
Watching you grow, letting you know
You are my only
You bring me hope when I can't breathe
You give me love, you're all I need
Slowly I'm holding you closely
You're wrapped in my arms and you're inside me
Tell you my fears, telling you everything
Telling the truth to you gives me wings
Free with my words, free as a bird
I am flying high looking at you
Everything new, you are my life
You bring me hope when I can't breathe
You give me love, you're all I need
Slowly I'm holding you closely
So happy to carry you inside me
I'll feed you, love, and I hope it's enough
To inspire you through suffering, holding you up
I'll feed you, love, and I hope it's enough
To inspire you through suffering, holding you up

En låt från Christina Aguileras senaste platta, som heter All I need, och den är tillägnad till hennes egna son. Och den är så förbannat fin så det finns inte. Man jag hör den tänker jag ju direkt på Charlie, min dotter :) En självklarhet!

Lägger upp länken här, lyssna och njuuuut :) Kopiera youtube länken och i ett nytt internetfönster så ;D Speciellt ni föräldrar som har barn :)

http://www.youtube.com/watch?v=I0gtpr9-0m8&feature=related

Dag 22 – Det här upprör mig

Publicerad 2011-01-23 11:10:29 i Allt och inget

- Allt negativt kring/om min familj
- När mina nära och kära dvs dom jag bryr mig om far illa
- Djurmisshandel
- När jag inte får som jag vill ^^,
- Svek av alla slag
- När folk tror sig vara bättre än alla andra
- När folk inte kan acceptera mig/andra för den dom är!
- Om man är irriterad och folk bara fortsätter att jävlas med en

Det
är dom sakerna som verkligen upprör mig, vissa kanske är fåniga men vad fan, man skall ju vara ärlig så !

Tänker på er!

Publicerad 2011-01-23 10:59:15 i Familjens vardag

Nu är det jättemycket som hänt, händer kring familjen.. Mycket skit som är nu så jag tänker på er alla! ♥

Nog!
Igår åkte jag, C och J intill Göteborg vid 13 tiden, hoppade av vid korsvägen och mötte upp min kära Mella/Charlies gudmor :) Traskade alla bort till Ica för att handla fort och sen sprang älskling iväg till pendeln för att åka hemåt.. Sen gick vi hem till Mella, snackade och fick presenter, hihi ! Världens bästa vän verkligen! Efter allt tjöt så började vi långsamt med maten som blev görgod! As gött verkligen, NOM NOM!

Jag ♥ Mella ♥ Kyckling ♥ Mycket vitlök = SANT :D

Efterrätten blev inte heller dålig, skitgo den också! Tack för all god mat igår Mels! :D Tog 19 bussen hemåt igår.. Eftersom pappa ligger på sjukhuset nu efter operationen så har jag tagit hit pappas två katter, Elvispen och Lillen så jag skall slippa åka till Kinna varje morgon och kväll för att dom skall ha mat och ren kattlåda, plus att dom hade dött av att inte få någon kärlek, så jag tänkte; Vad fan? Jag tar hem dom till mig :) Så nu har jag tre katter här tills pappa kommer hem igen, och kan ta hand om dom :) Känner mig jättesnäll, och jag gör en god gärning för pappa också genom att hjälpa honom :)

Varför jag inte bloggat på ett tag är för att det är otroligt mycket kring familjen nu, pappa och andra personer, så det är ju självklart att det påverkar en.. Därav varför jag är lite nere, för det blir mycket tankar kring allting vad som komma/skall.

Imorgonkväll kommer pappa Jonathan tillbaka och stannar ett par dagar kanske en vecka igen :) Vi gillar att ha honom häääääääär hihihi :D Får se vad som händer under den kommande veckan, mer än att betala hyran och elen, YEY -.-' Just det ja, J håller ju på att sluta snusa så han är extra grinig nu också, haha lite skoj för han är som en kvinna med mycket hormoner, hahah :P

Charlie jagar katter för fullt här hemma, kul med annat "folk" som är på fyra ben mer än hon själv, haha ;) Idag fick hon på sig sin nya och fina Calvin Klein body :D Görsöt ! hihi. Om drygt 2.5 vecka fyller Charlie 1 år! :| Tiden går för fort ! Skall fråga runt nu om folk kan komma på det datumet vi bestämt på :) Kommer bli kul med massa folk, bebisar, kusiner, familjen och jag och J såklart ^^,

HURSOM! :D Nu skall jag nog dra på Charlie lite kläder, och en sak! Kläder FÅR man INTE köpa till Charlie för hon har en stor byrå, och två stora kartonger med kläder som passar och som hon växer i om säkert någon månad, så kläder behöver hon inte, hon har i överflöd! HAHA :D Nu skall vi nog abdikera här :) hejs!

Mamma Madeleine

Ändrade planer..

Publicerad 2011-01-18 11:56:33 i Resan 2011, Juni

Vi skulle ju egentligen rest iväg till Tunisien, men eftersom det är såpass oroligt där nu och Ving flyger inte dit längre så kollade jag och mamma igår kväll på andra resor, och nu har vi äntligen kommit fram till vart och när vi åker :)

Längtar!



Så imorgon förmiddag skall jag ringa Ving och omboka våran resa från Tunisien till detta magiska :)
Jag, Charlie och mamma/momo ! Fast då åker vi 10 juni istället för 7 maj, det är varmare här då HIHI, jag är kräsen för det måste verkligen vara vita stränder, turkost vatten och görvarmt ! ^^, Alla är ju olika så det är ju bra :D smaken är som baken, delad! ;)

Gravid

Publicerad 2011-01-17 14:45:30 i Familjens vardag

Köpte ett test för att jag kände att jag hade symtomen.. Kissade på stickan fem sekunder.. Vänta ivrigt!

Ett plus! +

Herregud! JAG ÄR GRAVID! GRAVID! GRAVID! Jössös tanke jag, men jag hade ju anat det ett tag :P
Hursomhelst..


OKEJ, jag är inte gravid nu, vad jag vet om haha. Men det var mina första tankar när jag blev gravid med Charlie.. Man ville ju självklart ha barn, eftersom jag är mer en familjemänniska, har alltid varit. Alltid velat ha barn/familj tidigt i mitt liv. Jag tog beslutet att behålla Charlie, och snart har det gått ett år sedan hon föddes. Sjukt vad tiden springer iväg !

Saknar ändå gravid magen ibland just för att den var mysig att klappa på och känna hur Charlie bökade omkring som världens vilde i magen på mig :D Haha! Ville bara dela med mig av mina tankar :) Tiden går så fort..

Inte mycket här

Publicerad 2011-01-17 12:53:31 i Familjens vardag

Som jag direkt skriver om längre, har inte mycket att berätta. Vi har fullt upp kan man säga ^^ Får väl dra hit en summering av helgen tills nu..

I fredags åkte Charlie hem till sin pappa med familj. Och skulle komma tillbaka på söndag, så jag hade en barnfri helg :) Var inne i stan vid 17.30, gick snabbt till systemet och handlade fort, sen drog jag med vagnen till Robbin och Emma på förfest. Fixade oss innan och drack en del, sen kom det säkert 10 personer till innan vi skulle dra runt 21.. Så vi var ett stort gäng som gick till Gretas vilket var jättekul ! :) Drack gott, dansade de mesta av tiden och sprang ut och in som alltid haha. Drog mig från krogen väldigt tidigt denna gången, redan vid 02, för jag var tvungen att åka hem för kattens skull, annars brukar ju mamma kunna hjälpa till att ge min katt mat och ren låda på morgonen men eftersom det var mamma jag fick låna busskortet av och hon skulle iväg tidigt och jobba där på lördagsmorgonen, så var ju jag tvungen att ge henne hennes busskort till jobbet :) Kom hem runt 04.15 kanske men kunde inte somna så jag somnade väl runt 06 någongång ^^

På lördagen vaknade jag strax efter 09, dvs jag hade inte alls fått sova länge men det gjorde mig inget, tog det jättelugnt och bara slöade hela dagen faktiskt, skönt! Kunde ligga i soffan utan att bli avbruten av Charlie som ville ha uppmärksamhet, bara slöa ! :D Görskönt! Senare till kvällen kom Jonathan hit, en barnfri kväll fick vi också :) Jättemysigt även om vi båda var rätt trötta och slöa så fick vi egentid vi med som behövs när man har barn och ett förhållande :)

Igår söndags så blev vi bjudna på middag hos min pappa, skitgott ! :d Fläskfilegryta med pressad potatis och en go grönsallat till det och drack god öl till maten. Charlie gillade maten hon också :D Just det ja, hon kom hem runt 15.30 igår, och var på gott humör, alltid lika trevligt (; hehe! Annars tog vi tre de väldigt lugn igår med, halv kollade på tvn bara, eller mer slökollade ;d hehe.

Vi har gjort upp en grej här hemma, när Jonathan är här vilket jag tycker är skitgott. Jag är mer morgonpigg än vad J är, och hör henne på natten om, när hon väl vaknar av någon anledning, och Jonathan är grym på att natta henne när hon skall sova för lunch och natten. Så vi har gjort upp att jag tar henne på morgonen och går upp med henne och nattetiden då hon vaknar, och J nattar henne. Jättehärligt att man kan dela upp lite sysslor, annars har ju jag fått göra allting själv så jag är oerhört glad nu när J är med i bilden med oss och verkligen Vill hjälpa till och försöker.. Det är ju inte bara mitt barn, så då skall han allt också få hjälpa till vilket han ändå vill, perfekt ! :)

Nu har J precis nattat henne och jag har lagt fram kyckling som skall tinas.. Nu hade jag tänkt mig slänga mig in i duschen snabbt här och fixa iordning mig, J skall kolla lite jobb och fixa sitt CV :) Duktiga älskling! Har sökt om dagisplats för Charlie också, får se om det går igenom ! :) Hejsvejs


Familjebild ;d hahha

Mamma Madeleine

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Publicerad 2011-01-17 12:38:46 i Allt och inget

Ett annat ögonblick, som jag minns är..

När mina föräldrar skilde sig, jag var mitt i tonåren och de var mycket just i skolan vid den tiden som gjorde mig extremt skoltrött. Jag var runt 15-16 och gick på högstadiet.. Genomgick två aborter inom ett halv år, var rebellisk på olika plan, och var dum som dom flesta tonåringar Kan vara. Skar sig bland annat för att jag inte mådde bra..

Jag är jätteglad att jag vid just alla dom tillfällerna hade en pojkvän som jag älskade av allt annat som fanns där för mig hela tiden som älskade mig lika mycket. Nämnligen Jonathan, som igen är min nuvarande pojkvän som dom flesta vet om vid detta laget och som är Charlies pappa.

Jag mådde i vilket fall jättedåligt för mammas och pappas skilsmässa, det tog mycket på mig och kanske därför jag ofta var arg och ledsen bara att jag inte förstod hur mycket jag påverkades av det då som jag förstår nu när jag tänker tillbaka på det hela.. Både mamma och pappa tyckte det också var jobbigt men visade inte det direkt utåt, men man såg det på dom ändå. Detta är iallafall ett starkt ögonblick jag minns..

365

Publicerad 2011-01-16 00:24:30 i Känslorna

365 dagar idag och det känns ändå fortfarande, klart ingenting försvinner sådär..

Jobbig dag med mycket känslor, men dom visar vi inte, så slipper man ge sin familj och vänner mina beskymmer.. Bäst att hålla det för mig själv som jag brukar göra.

Me, I'm not

Publicerad 2011-01-15 14:05:56 i Nine Inch Nails

and it's happening
never planned on this
you got something i need
kind of dangerous
and i'm losing control
i'm not used to this
what you want from me?
i'm not used to this
can't seem to shut it off
this thing i've begun
and it's hard to tell - just
where it's coming from
and it's hard to see
what i'm capable of
and it's hard to believe - just
what i've become

hey
can we stop?
me, i'm not

i can swallow it down
keep it all inside
i define myself
by how well i hide
feel it coming apart
well at least i tried
i can win this war
by knowing not to fight
if i take it all back
some way somehow
if i knew back then
what i know right now

hey
can we stop?
me, i'm not

Dag 20 – Den här månaden

Publicerad 2011-01-15 11:19:05 i Allt och inget

Den här månaden, som är kvar vilket är två veckor, sen ny månad igen ^^

Hur som helst..
Dom två veckorna som är kvar är inte alls direkt planerade överhuvudtaget. Jonathan kommer hit ikväll så vi får en barnfri kväll, måste ju ha någon sådan kväll ibland och ikväll får vi det :) Film och mys står på vårat schema..

Imorgon kommer Charlie hem igen vid 15 tiden kanske. Sedan skall jag, Jonathan, Charlie och mamma bli bjudna på middag hemma hos pappa :) Och då skall jag och Charlie åka tefat :D

Annars är faktiskt ingenting alls planerat för resten av månaden. Rätt skönt ändå att inte ha saker planerade, bara köra på impulsiviteten :D haha!

Dag 19 – Detta ångrar jag

Publicerad 2011-01-14 12:29:38 i Allt och inget

Jag har otroligt mycket jag ångrar i mitt liv, fast ändå inte. Men något jag ångrar stort det var mitt förhållande med Andreas faktiskt. Behöver inte förklara varför, men han gör nog det också, fast med mig. Vi båda gjorde otroligt idiotiska saker mot varandra, som man ångrar för att de var elakt. Hur som, de var nog bland de största misstaget som jag ångrar..

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Publicerad 2011-01-12 18:11:52 i Allt och inget

Jag har två stycken favoritfödelsedagar faktiskt :)

När jag fyllde 9 år. Då hade jag åkt över ensam till England för att min syster Linda bodde där med sin pojkvän, och jag skulle vara där en vecka eller två. Åkte dit när jag var 8, och kom hem när jag var 9 ;) Rätt kul ändå. Och flyga själv dit och hem haha, aldrig varit så stolt i hela mitt liv tror jag, DÅ iallafall ^^, Jag minns att jag tyckte de var görskoj iallafall. Fick god tårta, dom bjöd på god mat den dagen, jag fick jättefina födelsedagspresenter som jag har kvar ÄN idag faktiskt :)

Min andra favoritfödelsedag var inte alls för längesedan, när jag fyllde 19 år. Jag fick en vän för livet samtidigt och hade görskoj och alla grattade mig.. Vad jag minns :D Haha! Var ju då hos Johnny AKA mormor, och jag och Emelie AKA Ellie åkte dit för att fira mig, drack gott, dansade, pratade och hade jättekul iallafall :D Något jag minns än idag.. Minns du Emelie? HAHA, minns en annan kul sak, men de säger jag inte här :DDD Det var om dig ;)

En grinig bebis VS snäll bebis?!

Publicerad 2011-01-11 20:45:07 i Familjens vardag

Jag och Charlie tog oss ett bad för strax en timme sedan i drygt 30 minuter för att hon var så gnällig och hon fick plaska omkring där med mig, haha! Jag måste nog sett ut som en jävla val på tjack så som jag höll på ^,^ Men vad gör man inte för sina barn? ;) Hursomhelst, nu är nog inte alls likagnällig och kan tom leka/underhålla sig själv vilket inte är vanligt här hemma med henne. Så alltid när hon kan göra de brukar hon vara väldigt trött, så jag hoppas på att hon snart kryper hit, och vill sitta i mitt knä för att somna för natten..

Igår trodde jag att hon skulle somna för natten när hon somnade runt 20 någonting, men icke då! Hon skulle minsann vakna efter en timme, men jag lyckades somna om henne igen efter ett litet tag och sen när hon väl somnat så bar jag in henne till hennes säng och la ner henne försiktigt och självklart skulle hon vakna till och då fick jag klia henne på ryggen men de hjälpte inte alls vilket det alltid brukar göra nästan, men hursom.. Fick ta upp henne och hålla henne en stund till då hon somnade om i min famn, men återigen vaknade när jag la ner henne. Så jag tänkte; nee nu jäklar skall du somna, för hon var trött och grinig, inte hungrig och ville sova egentligen, så la jag mig med henne på magen i min säng och klia henne på ryggen vilket hon älskar men inte ens de hjälpte. Satte henne bara i hennes säng och sa godnatt, inget direkt märkvärdigt. Var lugn en stund eftersom katten hoppade in och gjorde henne sällskap, men efter 10 minuter började hon gråta och ha sig, allt för uppmärksamheten.. Men nej, hon fick då allt sitta där själv. Hon var säkert i sin säng själv i närmare en timme. Jag ville inte ge mig och jag vet att folk kan tycka de är hemskt men jag orkade verkligen inte och jag ville testa.. Men gav upp tills slut, tog henne i min famn och fick hålla henne där ett tag, sen blev hon görpigg och ville leka så jag tänkte att hon får leka av sig tills hon blir riktigt trött igen och hon höll säkert på i 2 timmar till. Så när klockan närmade sig 01 beslöt jag själv att gå och lägga mig och då fick ju Charlie följa med varesig hon ville det eller inte ;P

Efter många om och men SOMNADE hon som en stock, sov i flertal timmar vilket är ovanligt men hon hade ju varit vaken ett bra tag också.. Stackarn ): NU har hon nyss somnat iallafall och istället för att lägga henne i SIN säng, la jag mig ner på ryggen i min säng med Charlie på magen, smekte hennes rygg lite och sen la jag henne i min säng. Inte ett knyst att vakna till, men de är väl för att min lukt är där.. Jaja, får se hur länge hon sover där nu innan hon vaknar igen. Lovar att hon säkert vakar inom 2 timmar igen och är pigg och somnar inte därefter förens 02 /= BAHH! Ibland vill man ta paus från mammalivet men såfort man ser henne, när hon är på sitt bra humör och skrattar och bara lever sitt lilla liv på alla fyra än så länge, så förstår man varför man älskar henne och inte kan hata henne eller något negativt alls. Hon förgyller min gråa dag och gör den bäst :)

Skönt iallafall att Jonathan kommer hit om ett par timmar, tar en sen buss hit för att han inte vill vänta tills imorgon, hihihi ♥ Min göbbe är allt då snäll! Han kommer ikväll, sent vid 23.30 och stannar tills fredag :) MYS! Riktig familjevecka tillsammans och jag älskar det och jag älskar Charlie bananis och jag älskar Jonathan! Min lilla familj ♥


Det är såhär jag vill ha mitt liv! Med er :) Och gärna 2-3 syskon till Charlie :D Barn är lycka, barn och sin familj ♥

Allt från mig denna kväll. Nu skall jag nog, kolla lite tv ifred medans jag kan och bara ligga i soffan och slappa tills älskling kommer hem... Hit :D Haha!

Jag älskar mina godingar C och J!


Känner också att i detta inlägget blev det en hel del hjärtan, HIHIHI!





Mamma Madeleine

f-a-n

Publicerad 2011-01-11 11:30:06 i Känslorna

Dom man litar på som mest är dom man bör lita på minst.  Uppenbarligen. Fan, vad jag hatar att bry mig när jag verkligen inte borde göra det.

Dag 17 – Mitt favoritminne

Publicerad 2011-01-11 11:04:29 i Allt och inget

Om man inte räknar med Charlies födelse så har jag nog inget direkt lika starkt minne. Eller jo, det har jag men dom är för personliga för att skrivas ut på internet faktiskt. Så dom stannar i mitt hjärta.. För dom är mina!



Dag 16 – Min första kyss

Publicerad 2011-01-10 20:25:18 i Allt och inget

Okej, jag skall vara helt ärlig. Jag MINNS inte min första kyss. Eller jo, jag skoja bara! Haha, jag var nog den senaste på att kyssas men jag var ju ingen skönhet som liten direkt, haha.

Jag och min dåvarande bästa kompis Kristin spelade spel med hennes pojkvän och min dåvarande pojkvän. Och jag och Kristin spelade först, den som vann skulle kyssa sin pojkvän och det blev ju givetvis jag. Så jag fick ge Andreas som han hette en kyss och så fortsatte det en stund, sedan kommer jag inte ihåg vad vi gjorde om vi gick hem eller om vi hittade på något annat men iallafall :d Vet att vi gick i 4an då haha, så vi var små :P

Ja, de var väl den kyss jag minns som först ^^

Gottigt värre nu va?

Publicerad 2011-01-10 20:12:11 i Familjens vardag

Herregud, Charlie har verkligen vänt helt och hållet på hennes sovrutiner dom senaste dagarna? Ne veckan om inte två veckor tillbaka. VILL inte vara trött kl 22 på kvällen.. Nej nej, man skall vara pigg fram till klockan 01 samt 02 på natten! Och vakna senast 08.30 JA, perfekt!? HAHA NEJ, de är det inte för mig iallafall och hon är ju grinig på dagarna nu mer än vanligt för hon inte får just tillräckligt med sömn, stackarn. Och lite hård i magen är hon igen, också något att vara grinig över.. Buhu. Hursom! NU har hon somnat för drygt 15-20 minuter sedan, GÖTT! :d

Mamma bjöd på go lunch idag och god bakelse som vi gick ner och köpte och hem igen :d NOM NOM ♥ Sen kollade vi på Alice i underlandet, den där med Johnny Depp men den var inget speciellt alls vad jag tycker, galen och bra som vanligt var han. Inget speciellt alls. Haha ;D

Nu sitter jag bara här och kör lite dötid.. Charlie sover ju, och jag har en längtan efter Jonathan.. BAHH! Men gullet kommer imorgon kväll, sent dock men bättre sent än på onsdag xD haha! Kanske blir ett simhalls besök också för oss tre där på onsdagen beroende på vad plånboken säger och Charlies förkyldning samt hosta.. Annars drar vi nog iväg och doppar oss i poolvattet ett tag där ja :d

Till helgen skall Charlie bananis till farmor och farfar, så jag får lite egentid igen :) Fredag blir det någon utgång men vart, vilka eller när så vet jag inte ännu men ut skall jag iallafall ^^ Och på lördagen där skall Jonathan komma hit så skall vi ha en mysig kväll för oss själva, senast vi bestämde att ha det blev det ju bio och sen en natt på sjukhuset för min del, HAHA inte bra dejt någonstans ;P Så vi hoppas på en bättre nu på lördag tillsammans :) ♥


Ursäkta för att jag ser ut som ett köttmongo ): xP

Hursomhaveeeeer.
Skall avsluta här och köra den där listan jag kör "varje" dag nu ? får se, ni märker isåfall =d Annars, ha en go kväll!

Mamma Madeleine

11 månader!

Publicerad 2011-01-09 11:03:47 i Familjens vardag




GRATTIS till min "lilla" fistjej som blir 11 månader idag :) Tänk att nästa månad vid denna tiden har hon hunnit bli hela 1 år redan! Vart tog min bebis vägen? :P Hur som :d

Det vankas stort födelsedags kalas för min snart lilla 1 åring Charlie banan! ♥
Så snart skall vi börja med inbjudningskort eller vad man säger ^^ Kommer nog bli en del personer, hälften från dom som kom på dopet blir de nog fast Charlies kalas får vi nog ta i två omgångar för de blir för mycket personer här hemma annars ^,^

Denna dagen skulle egentligen spenderas tillsammans med Emil i Göteborg, men ack. Både han och jag har fått förhinder så det blir en lugn dag. Med promenad senare med mamma :) och mys hos mamma antar jag också ;)

Imorgon blir det att åka till barnmorskan :) ♥

Det var nog allt från oss här..

Jag älskar er Charlie och Jonathan!

Mamma Madeleine

Mamma och pappa älskar dig!

Dag 15 – Mina drömmar

Publicerad 2011-01-09 10:53:33 i Allt och inget

  1. Vara en riktig familj. mamma, pappa, barn vilket redan blivit sann ♥
  2. Flytta tillsammans när jag och J. Antingen att J flyttar hit eller så letar vi lägenhet direkt i Göteborg.
  3. Börja plugga till undersköterska > sjuksköterska > barnmorska.
  4. Om inte nr 3. så försöka bygga på mitt företag jag verkligen vill få sant och igång.
  5. Ett syskon till Charlie :)
Det är dom drömmarna jag har just nu som jag kan komma på som ligger på prio 1.

:)

Ge mig mat

Publicerad 2011-01-06 16:16:21 i Familjens vardag

Imorgon om Charlie mår bättre blir det simhallsbesök för henne för första gången, och hon älskar ju att bada här hemma så hon kommer nog bli överförtjust i att bada i simhallen (;

Blir att handla lite imorgon inför helgen också, vet inte vad men något gott får man köpa tycker jag nu när de är helg och man är hemma och myser med min fina dotter och pojkvän. Just det ja ^^ Han är påväg hit nu och anländer senare efter 19 snåret om jag inte såg fel?

Nästa helg är jag barnfri, Charlies farmor och farfar ville ha henne då och jag får lite egen tid. Så det blir en biokväll med mys och på lördag blir det utekväll antar jag. Skall bara leta upp folk som vill ut med mig mitt i en månad då alla säkert är panka ^^ Hursom, detta blir nog bra :)

Nästa måndag, eller nu på måndag skall jag till min gamla barnmorska jag hade här i Kinna under första halvan av graviditeten, skall bli kul att träffa henne igen och att hon skall få träffa min stora tös :d Och redan NU på söndag blir Charlie busan 11 månader, alltså snart 1 år! FATTAR verkligen inte vart tiden tog vägen som en bebis hon var? Tiden borde faktiskt sakta ner tycker jag.



Mammas och pappas älsklings höna ! :d
Charlie Elly Eidland!

Nu skall jag tina upp kycklingbitarna här och förbereda för middagen ikväll för min familj för jag BÖRJAR BLI HUNGRIG SOM EN VARG! Hihhii.

Hejsvejs !

Mamma Madeleine

Ingen lust för att skriva

Publicerad 2011-01-06 11:20:11 i Familjens vardag

Som rubriken lyder. Jag har ingenting att blogga om nu för tiden, så de känns dumt att ens försöka.. Har varit mycket på det sista och är ännu en del nu.

För de första natten jag fick spendera på sjukhuset, bajs.
För det andra Charlie blev väldigt sjuk först med förkyldning och lite feber, sen försvann febern och hon fick kräksjukan under en natt stackarn, efter det försvann spyorna som byttes ut mot hosta istället så nu är hon väldigt snuvig och hostar OCH är hård i magen, inget man märker av förens hon skall få ut skiten..
För det tredje så har min föräldrapenning krånglat så jag har endast kunnat betala min hyra förra månaden och ligger efter med två räkningar men dom är inga superviktiga som hyran som jag fick betalt iallafall så nu lever vi skitsnålt framtills den 20:e i månaden igen..

Det var en del om hur vi har det.

En annan sak. Jag och Charlies pappa, Jonathan är tillsammans igen och då kommer folk inte förstå något med att jag skriver igen. Men jo såhär är det. Min första kärlek, Jonathan är mitt eller vårat barns pappa och vi har hittat tillbaka till varandra :) Så nu är vi mamma, pappa, barn på RIKTIGT! Och jag älskar dom mer än livet själv!

Jag älskar dig Jonathan! ♥

Det var väl allt för oss för stunden.. Skall kila nu! Charlie kräver sin uppmärksamhet ^^,

Mamma Madeleine

Two beds and a coffee machine

Publicerad 2011-01-05 22:54:50 i Allt och inget

And she takes another step
Slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass
And furniture on the floor
Been up half the night screaming
Now it's time to get away
Pack up the kids in the car
Another bruise to try and hide
Another alibi to write

Another ditch in the road You keep moving

Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

And there are children to think of

Baby's asleep in the back seat
Wonder how they'll ever make it
Through this living nightmare
But the mind is an amazing thing
Full of candy dreams and new toys
And another cheap hotel
Two beds and a coffee machine
But there are groceries to buy
And she knows she'll have to go home

Another ditch in the road

You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

Another bruise to try and hide

You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Silent fortress built to last
Wonder how I ever made it

En låt som betyder väldigt mycket för mig, varje gång jag hör den vill jag bara stänga av den pga minnen, men vill ju självklart lyssna på den för den är så dundrans fin! Om man bortser från när han sjunger om barnen i låten, så påminner de om mig.. Eller jag känner igen mig i låten kan man säga..


Dag 13 – Den här veckan

Publicerad 2011-01-05 20:36:20 i Allt och inget

Den här veckan började med att vi åkte hem till Charlies pappa, Jonathan :) Spenderade två nätter hos honom med mys, film och lek med Charlie. Idag åkte vi intill Kungsbacka en sväng, kollade barnaffärer, åt mat och lalla runt bara. Imorgon är inte helt bestämt ännu, får se :) Jonathan kanske dyker upp här då eller på fredag och stannar över ett par nätter :) Skall försöka hitta på något nu på dagen imorgon mer än att handla ^^ så våran vecka är lugn och go med mina älskade :)

Så kul var denna dag :d

Sammanfattar år 2010

Publicerad 2011-01-03 10:17:22 i Allt och inget

Tänkte köra en liten lista som sammanfattar mitt 2010 :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, födde barn
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga vid 12 slaget men nu efteråt ja.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.. eller morfar isåfall.
5. Vilka länder besökte du? Var i Sverige hela tiden ):
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Ett till barn ^^
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 9 februari <3
8. Vad var din största framgång 2010? Att jag blev morsa
9. Största misstaget? En del ^^
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja men inte mer än lite förkyld och feber. Bara fylleskador haha
11. Bästa köpet? Ingen aning :o
12. Vad spenderade du mest pengar på? Charlie och lägenheten min
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaaa, massor av nya vänner :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Inga :P
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Svår fråga
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sökt mer jobb haha
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit vaken :p
18. Hur tillbringade du julen? I vallda hos min näst äldsta syster Annelie med familj och min familj.
19. Blev du kär i år? Hm, ja.
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewifes!!!!
21. Bästa boken du läste i år? Trasig av Siv Keethen?
22. Största musikaliska upptäckten? Inget, har mina favoriter kvar ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Får aldrig vad jag önskar mig så :P

Dag 12 – I min handväska

Publicerad 2011-01-03 09:31:31 i Allt och inget

HAHA, att man ens skall ta upp min handväska och ens rota igenom den. Hmm, får se här..

Mängder med gamla kvitton, en tampong, smuts, en gammal mobil, ett hårband, öronproppar, en liten penna, en mössa, min plånbok, massor av olika läppstift/läppglans av olika slag, ett trippel A batteri. Det var de jag hittade idag :d om man säger såhär.. Jag gör aldrig rent min väska, aldrig eller ens direkt kollar igenom den. Bara slänger ner en massa saker hela tiden och glömmer ta upp de igen så får de ligga kvar bara :P Haha

Så de var väl det :d hehe

Dag 11 – Mina syskon

Publicerad 2011-01-02 20:37:46 i Allt och inget

Jag har tre syskon. Två äldre och en yngre, alla tjejer :P


Min äldsta syster Linda är född 76, bor med man och barn. Har ingen kontakt längre av olika skäl.

Min näst äldsta syster Annelie är född 78, bor med man och barn. Har konakt ;P

Min yngre syster Josefine är född 91, bor hos mamma (egentligen) men nu när hon har pojkvän sedan snart ett år tillbaka så är hon mycket hos honom, även den systern jag har mest kontakt med eftersom hon bor närmare mig.

Vet inte direkt vad mer jag kan, vill skriva. Vill inte lägga ut dom för mycket heller ;P
Men ja, de var det :P Om ni har frågor, fråga på :D haha.

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela