Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Utbyggnad.

Publicerad 2013-10-30 09:36:03 i Familjens vardag

Usch och fy vad mycket ideer jag har för min utbyggnad för min tatuering jag senast gjorde på armen, haha. Jag vill göra det nuuu. Okej, bättre att vänta till jul och önska sig pengarna :) Men man är allt bra pepp, speciellt när personen i fråga som tatuerade mig är svin duktig! :)
 
Jag har ju kommit på ett "tema" för armen, får se vad för tema man kommer på till andra sedan ;)
 
 
Lilla Charlie och jag på hennes 1års kalas. Tänk vad tiden har gått undan sedan hon föddes. Man blir så stolt när man tänker på sina barn, att de är vi som uppfostrat dem, att de lärt sig allt de kan pga oss, och sedan varandra och far/morföräldrarna. Lycka, de är vad det är! :)
 
Jag hoppas dessa 3-4 åren med studier kommer gå fort, så vi kan skaffa mer barn :D HIHI!
 
M
 

BF

Publicerad 2013-10-30 07:55:17 i Familjens vardag

Igår var de beräknat förlossningsdatum för Emilia, tänk att de redan gått två år sedan dess. Min lilla stora tjej! Hennes utveckling känns som att den gått med dunder fart. Men de är ju inte så konstigt när man har en storasyster, snålskjuts ;) 
 
M

-

Publicerad 2013-10-29 13:19:35 i Familjens vardag

Usch, vad fega människor det finns! Finns inte mycket till hopp kvar till mänskligheten om folk, skall hålla på såhär. Säg sanningen istället för att gå bakom ens rygg och snacka skit! Sanningen kommer alltid fram till slut. "What goes around, comes around". Visst, man är inte mer än mänsklig, men hallå eller? Nej fy, blir arg inombords alltså, så mycket man ställt upp för vissa personer som bara slänger skit i ansiktet tillbaka. FU!
 
 
Jaja, man kan ju iallafall hoppas, för deras skull, att dem förstår vad de går minste om. Nej, nu får det vara nog. Stå på dig och säg sanningen eller bryt kontakt och skaffa andra vänner som klarar av ert sätt att behandla folk. Känner genomruttet att säga det men jag är också ledsen att de ev blir såhär, men ens hjärta klarar av mycket, men inte allt.
 

KLAR

Publicerad 2013-10-29 10:16:20 i Familjens vardag

Som sagt, de blev icke någon storm, inte här eller Göteborg. Tur är la det! :)
 
NU är äntligen min svenska helt klar! Så nu tar jag lov, och imorgon och tills fredag skall barnen vara hemma med mig har jag bestämt om jag ändå är hemma och ledig :) Jag trodde mitt skolarbete skulle ta längre tid men icke då! Hoppas det nu bara blir mer än godkänt, gärna ett C hade inte skadat.
 
Snart är det lördag, dvs halloweenfest hos oss. De skall bli riktigt kul, dricka gott, äta gott med fina människor som kommer. Barnen åker till barnens farmor och farfar lördag till söndag, myser och leker där så det känns bra :) Så nu behövs bara lite tips och så inför maten till lördag. Helst kall mat, det är bekvämt även om det är godare med varm eller ljummen :)
 
Nej om jag skulle ta och städa och dona lite nu när jag är på toppen humör samt massa energi, dansa runt i lugn och ro då J åkt iväg till biblioteket för att plugga ensam :)
 
M

Storm? Inte än, inte idag.

Publicerad 2013-10-28 23:06:42 i Familjens vardag

   & så var de måndag igen.  Pluggat hela dagen så nu är äntligen min sista sak i skolan klar. Påbörjar två nya kurser nu i november. Härligt :D 
 
   Åkte intill Göteborg förut för att mysa & ha de trevligt med en av mina äldsta vänner, Emil. Åt gott, drack gott, kollade film, käkade chips & masa tjöt :) & de blev aldrig någon jävla storm, än har de inte blivit något i Göteborg iallafall, får la se hur läget är hemma snart om någon timme.  
 
   Jag hoppas också på lite bättre jobb möjligheter framöver, vilket jobb som helst. 
 
... 
 
   En sak jag så gärna skulle vilja göra, de är att öppna mig för att kunna prata om mina problem. Jag har senaste åren blivit väldigt avstängd mot omvärlden, varför? Enkelt, man får alltid skit tillbaka. Nästan iallafall, får försöka tro lite på mänskligheten eller helt enkelt fortsätta på samma spår som innan, tyst som en mus. 
   

Konst

Publicerad 2013-10-22 20:33:48 i Familjens vardag

Alla som känner mig, vet, hur stort Marilyn Manson fan jag är. En dröm är en av alla hans fantastiska tavlor han gjort, verkligen en mångsysslare och en ren talang, om man gillar sån konst :)
 
 
Bara älskar hans konst! Så speciell, mörk men ändå så djävulst vacker! Ge mig EN, och jag blir otroligt lycklig. HIHI :D Nej nu skall jag och mannen mysa till det här, passa på när barnen somnade tidigt ikväll och utan något bråk :)
 
M
 

Del 4/4

Publicerad 2013-10-21 10:46:50 i Familjens vardag

Då var äntligen mina nationella prov klara i engelskan, bara det sista i svenskan kvar och sen är det också klart! Skönt, bara att sätta igång med matte och samhälls kurserna om 2-4 veckor :)
 

Min tatuering läker på fint, börjat klia också, liiite irriterande men det är ju på god väg till att läkningsprocessen är snart klar :D
 
 
Annars idag skall jag fortsätta med min svenska uppgift, språkmoment + eget arbete.
 
 
 
Tänk att snart, snart är min lilla Emilia, 2 år. 2 år! Känns som igår hon föddes, med andra ord går tiden fort, vilket är kul! Charlie pratade mycket om ett tag att hon ville ha en lillebror, men nu när man tar upp det, haha, då vill hon inte alls ha någon lillebror eller lillasyster, hon säger att hon bara vill ha Emilia, ingen annan. Söten :)
 
 
Nu skall jag försöka surrpla i mig mitt varma kaffe och hoppas på att svenskan flyter på ;)


M

Söndagsnojja

Publicerad 2013-10-20 19:46:56 i Familjens vardag

Barnen sover, nästan. Eller snart..

Det är något märkligt med söndagar. Ångestfylld, rastlös & olika nojjor som alltid tar över, alltid varit så på söndagar.

Ikväll blir det mamma, pappa mys :) The big bang theory (senaste avsnittet), lite Rain Man & godis, mannen vet hur man gör mig glad.. Man gör mig fet xD Jaja, ha en fortsatt bra kväll. Imorgon avslutar min engelska kurs, woohuuuuu :D !

M

You never said I'll end up like this

Publicerad 2013-10-17 13:23:57 i Familjens vardag

Torsdagen är här och barnen skall hämtas på dagis kl 15. Tills dess har jag påbörjat mitt sista moment i svenskan i skolan, går lite segt men jag skall fanimig klara av detta! För övrigt sitter jag nu och funderar ut vad jag skall skriva om i svenskan, språkmomentet och diggar till Marilyn Manson.
 
Ja, det var ju som sagt ett tag sen jag bloggade, iallafall på den här bloggen. Jag påbörjade en ny men vetefan om jag orkar bygga upp nytt på den så jag får la se vad som händer och fötter härnäst.
 
Veckan har gått fort, fast de känns som fredag idag men är bara torsdag så jag hoppas till imorgon går fort ;)
 
 
Sitter också och kollar igenom en massa bilder ifrån Charlie var liten, gud. Hon var verkligen liten, mammas docka :) Och jag med mitt blonda hår, herregud! Haha, vad tänkte man med? Jomenvisst, blondt är fint men kanske inte riktigt sådär ljust så det blir nästan platinablondt.
 
M

7e

Publicerad 2013-10-17 12:47:28 i Familjens vardag

Då var 7e tatueringen på plats, så sjukt nöjd! :)
 
 
Sjukt nöjd av resultatet! Gått och funderar på den här tatueringen i flera år och nu, nu äntligen är den på plats! :D
 
Planering av utbyggnad av tatueringen, hjärtat är på g, får se bara hur den skall byggas ut men snyyyyyggt kommer det att bli, längtar otroligt mycket tills nästa sittning :)
 
M

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela