Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Storasyster ♥

Publicerad 2012-02-22 23:29:21 i Charlie <3



Mammas fina tjej!
Älskade Charlie ♥

Världens finaste storasyster till lillasyster Emilia ♥
Jag ser dock väldigt drogad ut på bilden :p

Dop "fin"

Publicerad 2012-02-22 11:48:51 i Familjens vardag

Såhär såg jag ut på dopet i lördags :)




Och ja, jag är medveten om att jag inte är världens smalaste, ännu ;) Haha!
Ihop med dessa nya finasaker också.


Med svarta strumpbyxor, finemang fint :D

Snart snart :)

Publicerad 2012-02-21 14:58:10 i Familjens vardag

Varit ute och gått en tag med Alexandra och hennes dotter Wilma. Charlie segade ner oss hela tiden, haha. Men på lekplatsen fick dom leka av sig iallafall, och Emilia sov så gott i vagnen, så fort man är ute sover hon som bäst, och sen på nätterna, hehe :)

Dock så sprängdes ena vårt framdäck, haha. Världens jävla smäll! Så älskling åker till babyproffsen direkt efter jobbet och köper en ny slang så vi får de fixat så vi kan ut och gå imorgon igen :p

Kycklingen ligger och tinar just nu, så jag kan förbereda middagen om någon timme :) Mums! Emilia ligger just nu på golvet, på en mysig pläd och halvsover så jag hade tänkt att leka lite med Charlie nu, tågbana är alltid en hit ;)

Och snart är det dax för flytt. Så underbart! Längtar riktigt mycket, både jag och Jonathan gör de! Så fort vi flyttat och kommit iordning kommer givetvis bilder upp på våran nya lägenhet! :D Hihi! Och strax därpå blir de att vi kommer ha inflyttningsfest också, ett måste :)



Jaja, lite träning först i ca 15 minuter sen blir de lek och bus med stortjejen här, fast hon kommer bara försöka härma mig som vanligt när jag tränar haha :) Söte!

Madde abdikerar

Fick min skönhetssömn inatt..

Publicerad 2012-02-21 08:39:19 i Familjens vardag

Inatt fick jag allt en hel natts sömn.. Riktigt underbart! :) Behövdes efter allt ståhej igårnatt.. Puh!

Charlie somnade runt 20 på kvällen, sen jag somnade vid 00 ungefär. Hörde att Charlie kom in till oss på natten, kollade klockan och såg att den stod på 03! "Skit" tänkte jag, haha. Men hon fick lägga sig mellan mig och Jonathan, men icke skulle hon somna om för det inte. Så jag sprang upp och fixade en ny vällingflaska i hopp om att hon skulle somna om. En timma gick, två timmar gick, fortfarande vaken och jag likaså.. Sen vid 05 vaknade Emilia för mat och blöjbyte, somnade om snabbt efter det men inte den stora tjejen och jag ville verkligen inte gå upp! Jag var så himla trött.. Men när klockan var runt 6.30 såg jag att Charlie hade slocknat, och strax därpå somnade jag också om. Vaknade sen av att båda barnen var vakna, och då var klockan bara 7.30. En timme hade hon sovit, jag som hoppades på till 8.30-9.00 iallafall men icke sa nicke. Så vi fick gå upp. Emilia var inte alls på humör på hela dagen, uppmärksamhet var hennes första prio med mig.
Charlie fick inte sova någonting under dagen men ändå somnade hon vid 20, MEN hon sov en hel natt inatt. Puh :D Och likaså Emilia. SKÖNT! :)

Emilia har ju varit dålig sedan söndagsnatt men nu är det bra igen, tur för henne och mig :) Så nu sitter jag här i soffan, Emilia sover och Charlie sitter i köket och försöker mata katterna med deras kattmat haha :D Sötgosan!

Ikväll blir det en smarrig middag, för dom andra ^^ Jag hade tänkt att göra kycklingspett med jordnötssås och ris :) Medans dom äter det blir min middag två veg. fileér och grönsaker. Blir nog supergott iallafall ! :)



Ikväll har vi tvätt tid, hurra, massor av tvätt :P

Igår fick vi packat återigen ett par lådor med saker från köket. Och jag fick gjort rent inne på toaletten. Lister, väggar, alla rör och ledningar. Kände mig riktigt duktig! :) Efter allt var klart där och Jonathan i köket med sitt, tog han en snabbdusch och sen kollade vi de senaste Desperate Housewives avsnittet. Riktigt spännande nu och jag bara hatar Orson! Böh :P Haha! Nåja ;D Nu skall jag ta och förbereda frukosten här åt mig och Charlie banan! :) Ha det kanoners!

Madde abdikerar

Funderar

Publicerad 2012-02-20 13:36:31 i Familjens vardag

På att lägga ner bloggen ett tag faktiskt. Har helt enkelt inte tid.. Men jag får se annars får ni lägga till mig på facebook, är mer aktiv där än bloggen just nu :p
Mycket med flytten nu och känner inget behov av att skriva här nu. därav facebook istället :)

Madeleine Elly Eidland, lägg till mig där och följ med lättare eller fortsätt här, men blir nog väldigt tomt nu framöver. Så ni vet varför ingenting kanske uppdateras så mycket ^^


Madde abdikerar :)

1 månad har nu gått

Publicerad 2012-02-20 08:55:19 i Träningen

Och igår var de dax att mäta och väga mig.. Nu har de gått en månad sedan jag började mitt sundare och mer aktiva liv.

Vikt 19 januari: 70.4 kg
Vikt 19 februari: 66.9 kg

Har även gått bort ett par cm lite här och var på kroppen som jag mätte för en månad sen men orkar tyvärr inte hämta pappret men de är på god väg neråt ;)

3.5 kg på 1 månad är inte illa! :) BARA 10.9 kg kvar tills min vikt jag hade innan jag blev gravid första gången med Charlie. 56 kg :)
PEPPA PEPPA PEPPA!



Haft fullt upp exakt hela tiden, inte haft tid att kunna blogga men nu så :) Kommer mer igen på vardagarna än helgerna..

2 timmar i den friska luften!

Publicerad 2012-02-14 13:11:38 i Familjens vardag

Nu har jag och Charlie ätit lunch, mums! :) Blev lasagne, dock köpt, fyyy! :P Varit iväg från 10.15 och kom hem 12.05, varit ute ett bra tag och lekt i snön samt promenerat :) Härligt, skönt nu när de inte blåser iskallt eller är 10 minus :P Man får passe på ;D

Fick även köpt en liten present till min älskade, haha :) Han kommer älska det ;)

Hursomhelst :) Inväntar systeryster som skall komma ner på en mat och tårtbit :) Så jag och C sitter och kollar barnpogram just nu, och Emilia sover ännu i vagnen sedan vi gick ut nästan ^^ Nog skönt att sova nu med tanke på att hon inte alls brukar sova mycket på/under dagarna, max 1-1.5h totalt på en dag , skönt ändå för hon är väldigt lugn förutom de är dax för mat eller blöjbyte, då minsann kan hennes lungor hjälpa till ordentligt, haha :p


Mina söta tossor! ♥♥♥

Nej.. Nu vill Charlie ha med mig för lite hjälp med hennes toalett besök ^^ Ha det brao!

Madde abdikerar

Söt överraskning

Publicerad 2012-02-14 07:47:02 i Familjens vardag

Världens finaste man jag har! Imorse när jag skulle göra mat till Emilia vid 07, såg jag att de låg något på köksbordet.. Uppfattade inte riktigt vad de var men sen när mina ögon blivit normala efter en stund :p Såg jag var de var! Såg att de stod interflora på blompaketet och ett papper breve.. Läste först och där var de en underbar kärleksförklaring åt mig från min fina babe.. Öppnade paketet och där i låg en jättefin ros! :) Åh jag älskar min man! ♥

 

Igår fick jag bakat drygt 90 kakor inför dopet, och idag skall jag göra en annan sorts kaka, och de blir dryga 90 st av dom också ^^ Himla massa bakande för min del, men men ;) Godare att göra själv även om de tar tid än att köpa färdiga kakor ju.. Uppskattas mer :)

 

Iallafall, strax efter Milia fick mat så kom Charlie in till mig, ville ha en ny blöja och efter de myste vi i sängen alla tre :) Alltid lika mysigt tills Charlie blir rastlöst och hoppar omkring och inte alls vill ligga still, hahah.

 

Nu skall vi ta på oss och efter det gå ner till MM var tanken.. :) Handla lite.. Får leta upp något gott inför middagen ikväll. Skönt för nu är Jonathan ledig ons-fredag och sen är det helg, så ons-söndag ledig är aldrig helt fel :)

 

Ha en god alla hjärtans dag allesammans :) ♥


Madde abdikerar

 

Helgen som gick..

Publicerad 2012-02-13 09:19:08 i Familjens vardag




Sötsaken i snön :)

Helgen har vi grejat och donat. I fredags tog vi det lugnt, kollade film och försökte få Charlie i säng. Hon sover ju ännu i spjälsäng, fast själva liggdelen är längst ner, och nu sedan en vecka tillbaka har hon lärt sig klättra ner och upp ur sängen, mindre kul. När man lägger ner henne, kommer hon upp efter en stund, mindre bra alltså. Så sedan fredagskväll har Charlie somnat i soffan, av ren trötthet mellan 20-22 tiden, inte kul. Mycket tid som försvinner för mig och J för kvällen, men såfort vi flyttat pch Charlie fått en riktig säng, då blir det att träna henne på att sova i en sån säng och utan att gå ur den direkt, kommer väl ta ett par gånger tills hon fattar vinkeln ;)

Annars så kollade vi film i lördags också (filmhelg :P), var ute och gick, handlade lite och halvsov, tog det lugnt. Igår hade jag en väldigt lugn dag. Mådde inte alls bra. Huvudvärk hela jävla dagen, frös och kände mig inte alls på topp. Men min snälla man skötte det mesta som behövdes göra under dagen och barnen så jag kunde ta det lugnt :)

Och så förlovade vi oss i lördags också :) ♥ Underbart!

Och det här med flytten, blir tyvärr inte av nästa helg, utan helgen därpå (då vi egentligen skulle flyttat från början), men vi som ställt in oss på nästa helg och dessutom blir det mycket krångligare för vissa saker.. /: Buu!

I veckan kommer svärfar med ett bord, dom köpt till oss. Vi har kollat länge på nytt bord med stolar och nu har dom köpt ett åt oss! Haha :) Precis det vi vill ha också, världens snällaste! :)


Ett väldigt liknande detta bord bara att de inte är precis likastort men finns en inläggskiva till på 40cm och stolsittsarna har samma färg som bordet, ekfärgen :)

Hursomhelst :)
Ha en bra måndag..

Madde abdikerar

Guess who? ;)

Publicerad 2012-02-10 15:44:49 i Bilder :}

Haha, riktigt gammal bild på mig och lillasyster som små knorrar ;)




Tänk att jag var söt som liten.. Vad hände sen egentligen? Haha :'D

En go morgonen hos oss ;D

Publicerad 2012-02-10 09:04:59 i Familjens vardag

Gårdagen blev riktigt lyckad! :) Charlie var superglad för sina saker hon fick. Ett piano med djurljud och annat, en trehjuling, bokstäver för att ha på kylskåpet och hennes docksulky :) Hon får flera paket på dopet nästa lördag av släkningar och familj så vi ville inte köpa allting åt henne så andra hade en chans att kunna få förslag på paket att köpa. Tårtan blev också en succé men mättande :p

Blev väckt idag av att Charlie hoppade upp i våran säng och sa "mamma, pappa inte här", haha. Hennes första mening när hon vaknade, haha bra att hon konstaterade för mig att Jonathan inte var här ;). Nu är vi iaf uppe, klädda och halvtfixade, bara frukost nu jag skall köra igång med, havregrynsgröt :)



Mina fina tjejer ♥

Promenix i det fina och kalla vädret blir det senare så Charlie bus får leka i snön eller på lekplatsen :)
Nej nu tror jag att jag ser en liten tjej som börjar bli småsur här, troligen frukost på G för henne nu också, hehe.

Ha en bra fredag! :D

Madde abdikerar

Sv;

Publicerad 2012-02-10 08:55:39 i Svar;

Blir du mätt på så lite ? Varför ammar du inte om man får fråga ?

Svar;
Egenligen är inte det så lite. Det beror på hur man lägger alltid vid en måltid. Min frukost består oftast av tre-fyra koka ägg med två mackor eller havregrynsgröt och det blir ca 300 kcl på det och det är nyttigt och man står sig bra på det. Middagarna består oftast av vitt kött, dvs kyckling och de är också nyttigt och bra med proteiner och allt som man behöver, och till det oftast fullkorn pasta osv till med en rejäl portion grönsaker, frukt. Och under dagarna när man är lite småsugen därimellan blir det osaltade/orostade nötter tex, skitbra ! :) Så äter man rätt hela tiden behöver man inte så jättemycket av annat. Så jag blir väldigt mätt på ca 5-800 kcl om dagen, ibland blir det ju mer men snittet är så.
Och varför jag inte ammar är för att Emilia var för ivrig i början på bb och efter (innan allting hade börjat rinna till i brösten med mjölken) så hon blev bara surare och surare och då var flaskan det bästa alternativet. Jag pumpade ut min mjölk och jag på flaska till henne dom första 2-3 veckorna och de är ju just råmjölken som är den "bästa". Självklart hade jag velat amma men sen när de hade runnit till med mjölk var hon så van vid flaskan och sen sinade min mjölk så det fick bli ersättning istället. Det var samma med min första tjej. Fast hon var så liten när hon föddes att hon inte förstod hur man skulle göra, så de blev flaska och pumpa ut 2-3 veckor där med sen blev det ersättning.

Charlies födelsedagstårta

Publicerad 2012-02-09 10:59:00 i Charlie <3




Känner mig lite duktig som gjort en chokladtårta istället för vanlig tårta som jag brukar göra ^^ Denna blir nog förjävla smarrig! ;) Okej den är inte den snyggaste men god förhoppningsvis.

Det enda som saknas nu är två stycken ljus på tårtan men de blir senare ;) Som hon skall få blåsa ut, som hon är jätteduktig på :D

Ett glatt födelsedagsbarn!

Publicerad 2012-02-09 10:50:04 i Charlie <3






Charlies födelsedagspresent nu på morgonen var riktigt uppskattat. Hon har spelat, dansat, sjungt och hållt på med den sedan hon öppnade den ^^ Sötsak! :) Grattis älskade ♥

Idag är de ingen vanlig dag..

Publicerad 2012-02-09 08:30:50 i Charlie <3

FÖR DET ÄR CHARLIES 2ÅRS DAG, HURRA HURRA HURRAAAAAAAA!!!



Herrejävlar vad tiden går fooort! Att min förstfödda dotter fyller 2år idag, helt sjukt att tiden gått så otroligt snabbt. Åh vad jag älskar dig min underbara, fina och söta dotter! Världens finaste och snällaste! ♥

Hon fick ett av alla sina paket imorse då Jonathan ville vara med och se när hon öppnar resten när han kommit hem från jobbet. Och sen när han kommit hem skall jag baka tårta :) YEY! :D Idag får jag faktiskt synda lite för de är hennes dag, haha ;)

2år sen man blev mamma idag dessutom. Sjukt!

Grattis igen min älskade Charlie bus på din 2års dag!

Vem tog min bebis?

Publicerad 2012-02-08 09:32:14 i Emilia <3

En månad till passerad och min minsta tjej är 3månader idag, redan! Hon känns inte som någon bebis alls längre, även om hon fortfarande räknas som spädbarn. Sjukt vad tiden flyger förbi. Nyss vad hon ju precis hemkommen från bb med oss? Och hon som brukade sova mellan oss i sängen? Vart tog den bebisen vägen? Va? Ne vetnivad, hon är en stor liten tjej nu ^^ 3 hela månader, jössös alltså! :) Världens sötaste och knubbigaste lilla lillasyster ♥
Okej, så knubbig är hon inte men hon är så stor om jag kollar bilder på Charlie i samma ålder, galet.






Emilia från födseln till nu. Mammas och pappas lilla minibuddah ^^ ♥
Älskade älskade sötsak!

Grattis till Emilia på sin 3månaders dag! ♥♥♥

Imorgon vet jag en annan stor tjej som fyller år.. ;)

2 dagar kvar..

Publicerad 2012-02-07 14:14:26 i Familjens vardag

Snacka om att även om man är syskon kan man ha riktigt olika ögonfärger, men tjusigt äre! :d


Blev aldrig något handling, men Charlie fick lekt med granntjejen, Wilma istället medan vi mammor stod och prata ^^ Och en liten promenad fick vi också :)

Milia ligger och sover i vagnen ännu och jag och Chollan sitter och kollar på barnpogram ihop, mys :) Idag har jag verkligen inte någon energi att laga mat, riktigt dåligt men idag blir det dessvärre hämtmat, usch på oss! Blir att träna jävel härdan efter, typ imorgon ^^



Fick en anonym fråga;
Hej har följt din blogg sen du blev graviid med Emilia o undrar vad du gjort för att börja komma i form, äter, tränar. Hade vart snällt om du kunde skriva de.

Mitt svar;
Min träning är mestadels hemma då de känns ganska jobbigt att dra med 2barn till ett gym och försöka få något gjort hehe. Så jag kör armhävningar, situps, "gå i trappa" maskin, lyfter skrot och ute och går dagligen minst 1timme och ibland kan de bli mer :) När de gäller kosten, så stryker jag allt godis, snacks, och sötsaker. Kör lite efter GI metoden just nu. Ingen mjölk, ost, smör och en del annat. Äter mindre portioner också, minst 5-700gram frukt och grönt. Inget spannmål (försöker iallafall) men när de väl blir kör jag fullkorn och äter mycket mer ägg osv. En kvinna skall äta 2000 kalorier på en dag men jag minskade det först till dryga 1000 kalorier. Mådde fortfarande bra och sänkte de ännu mer, så nu äter jag mellan 5-800 kalorier om dagen :) Mår superbra, har mycket mer energi till barnen så detta är finemang för mig :) Hittade en jättebra app till mobilen jag laddade ner som man kan skriva i vad man äter till frukost, lunch, middag och snack/dryck i olika kategorier, så fyller man bara i vad man ätit, och så räknar den ut hur mycket av allt de innehåller och vad man får i sig osv, kanon bra! Lätt att hålla koll på vad man äter, får i sig nu :)
Mitt mål är att gå ner till vikten jag hade innan jag blev gravid med Charlie. 56kg, och jag skall fan komma dit också! :)




Mongo Mimmi ^^

Så det var de! :)
Nu tror jag att C börjar bli trötter här, får försöka hålla henne vid liv så hon inte somnar :P Haha! Stackarn är nog väldigt trött men får icke sova, då blir det en lång kväll med henne uppe.. Ha en bra dag : )

Madde abdikerar

Snart är min stora tjej större :)

Publicerad 2012-02-07 10:35:06 i Familjens vardag

Ja herregud! Haha. Kaos nu på morgonen, iallafall i 15minuter ^^ Först vaknade E, ny blöja, och sen vaknade C. Fick göra välling snabbt, byta hennes blöja, sen skulle E också ha mat, fixa det på någon minut. Efter de spydde C upp sin välling när jag höll på att mata E. HELVETE! Haha. Fick bära E samtidigt som jag matade henne och hämta en massa handdukar först för att torka upp allt, sen dra in C till badrummet, sitta där och torka av henne och göra henne ren, sen skulle E rapas efter hon var färdigmatad. C luktade gott men kände att jag var tvungen att sätta henne i duschen för att bli extra ren, samtidigt när hon var i och E fått rapat lite fick hon också duscha av sig. SEN var allt lugnt! Hahaha, en väldans massa jobb och prövningar i en mammas vardag ;) Haha!

Om en stund hade jag tänkt dra ner barnen till mm för att handla tårtsaker inför Charlies födelsedag :) Orkar faktiskt inte göra tårtbottnar så jag köper färdiga (fy mig :P), riktig latmask :P Men har kollat runt lite och hade tänkt mig att göra något jag inte gjort förut, antingen en chokladmoussé tårta eller en egen prinsesstårta :) Yey! Haha :) Måste slå in Charlies presenter också, mycket att göra. Men gud så kul det är att greja och dona med presenter, födelsedagar och tårtor! :D

Nåja.. Frukost i magen, Charlie kanske satte vällingen i fel strupe och spydde upp de för ingenting annat efter de har kommit upp? Jaja :) Ha en go tisdag ! :)

Madde abdikerar

3 dagar kvar..

Publicerad 2012-02-06 13:59:31 i Familjens vardag

En riktig slapp helg har vi haft. Så jädra skönt! Vi har ju grejat och haft fullt upp varje helg senaste månaden pga flytt osv. Men nästa helg blir proppfull igen.. :P Haha! Det lilla lugnet före stormen, såkallat ^^

I lördags var J iväg och kollade tapeter, var ute och lekte med Charlie ett tag. Skön dag. Till kvällen kollade jag och älsk 24 ihop, drack lite öl och myste :) Haha, blev lite för mycket öl för mig dock ;(
Vaknade och mådde svinilla, men efter lite mer sömn på morgonen (fick sovmorgon till halv11 ;)) så kom jag igen mig.. Vi tog en promenad och handlade samtidigt, senare vid 15.30 kom älskade bästa vännen Mella och hennes pojkvän Martin hit. Killarna våra kollade Top gear som gick på tvn ;) Killar alltså :D haha. Så jag och Mella fixade och hackade, skalade allt inför pizzan :) Hemmagjord pizza är mycket godare än hämtpizza, så värt att lägga ner lite extra på att göra egen alltså :) Gottgott! (mådde dock dåligt efteråt eftersom jag egentligen inte skall äta pizza men alla andra åt ju det så ^^, Hade även tvätt tid som vi började med kl 18, och vid 19 tiden åkte Mella och Martin hem :) Nästa gång far vi till dom (fast efter vi flyttat). Dom bor ju sågottsom grannar med Tjöloholms slott, riktigt mysigt! :) Ta och promenera runt slottet och ner till havet nästa gång vi åker och hälsar på såklart !

Mina älskade döttar mös i sängen med mig tidigt imorse ! :D ♥
Tänk att så små personer kan få så mycket kärlek som dom får. Obeskrivligt underbart med barn ♥♥♥
Ni är det bästa som finns, ni och Jonathan! Livet ♥

Och nu är det bara tre dagar kvar tills stora flickan blir ett år äldre
Charlie Elly Eidland

Emilia Donna Kullberg-Eidland

Nej
nu skall vi ut och gå andra gången för idag :) Fick även undanröjt en jävla massa i våran gaderob, välbehövligt :P Dragit ut på de hela tiden men nu är det gjort, känns bra :) Duktig jag är. Bara dammsugning kvar sen blir de förbereda kvällens middag. Korv stroganoff blir det nog idag om inte falukorv och mos :) Ha en bra måndag !

Madde abdikerar

Alltid lika kul när Charlie vaknar tidigt,...

Publicerad 2012-02-06 05:33:56 i Familjens vardag

Alltid lika kul när Charlie vaknar tidigt, som nu, prick 5. Nu har vi varit uppe sen dess och hon är verkligen trött, stackars. Tänkte ta och blanda lite välling och testa att lägga henne igen. Emilia sover så gott så.. Åt vid halv tio igårkväll och inte ätit under natten, duktig tjej! :-) Men du skall jag lägga Charlie iaf. Hoppas hon somnar om, mamman i huset är trött haha. Annars får hon och jag halvsova ute i soffan :-P Morsning ^^

Alla sover, men inte jag, som vanligt. Trö...

Publicerad 2012-02-05 22:49:10 i Familjens vardag

Alla sover, men inte jag, som vanligt. Trött som bara den men ändå kan man inte somna.. Typiskt. Nåja. Varit en lugn helg, kände att vi faktiskt behöver ta de lugnt ibland också, haft varje helg upptagen pga flytten och med att packa men nu har vi haft en mys helg :-) Nästa helg blir jättemycket att göra, iaf för Jonathan ^^ Hursomhelst, en bra helg. Får väl ta och försöka sova. Imorgon blir de ut i snön med mina fina dockor och mysa på :-D Ha de brao!

Tidig födelsedagspresent påväg..

Publicerad 2012-02-03 13:57:15 i Charlie <3

Då var Charlies toalettinsats beställd! :D


Nu kommer Charlie slippa sitta och hålla i sig för att ramla ner i toaletten, perfekt! :)

På tal om Charlie och hennes toalett träning.
Förut när precis hade pratat klart i telefon, var jag tvungen att skriva ner lite saker på ett block ang samtalet (de tog max 1minut alltsomallt.). När jag började skriva kommer Charlie och säger "ooa", mitt svar blev "vänta Charlie, mamma är strax klar här". Eftersom toalett låset var på toan visste jag att hon inte kunde göra några hyss därinne så jag var lugn och skrev vidare lite fort..
När jag skrivit klart hör jag hur Charlie grejar i sovrummet? Fattar ingenting. Går först till toaletten ser att blöja och nattkläder ligger breve toan, och en kisspöl vid toan också.. Fattar inte varför hon kissat där och gått till sovrummet. Gick in till vårt sovrum ser Charlie som sitter på vårat skötbord, naken, halvligger på bordet och har tagit våtservetter och försöker torka sig mellan benen! Haha
Att jag inte förstod att hon verkligen ville gå till toaletten och kissa. Haha. Tanken var rätt men allt blev så fel. Men skönt nu om hon börjat förstå och känna när och om hon behöver kissa/bajsa och kan säga till oss för att få lite extra hjälp med toaletten. Sötaste hjärtat!
Stora tjejen min blir större :) Älskade!

3månaders kontroll för E

Publicerad 2012-02-02 11:31:47 i Familjens vardag

Idag är det dagen D för Milia. Sprutdax med andra ord. 3månaders sprutan. Så vi vandrar ner till bvc senare, har tid kl 13. Iallafall :)

Jag har fått morgonträningen gjord, och efter bvc besöket blir det en timmes promenix och sen innan jag börjar med middagen blir det andra träningen här hemma, så är jag klar för dagen :) Jag känner mig duktig :) Såfort man ser, märker resultat blir man ännu mera peppad och vill fortsätta så det är ju toppen :D

Igår blev det fläskfilégryta med färsk pasta till :) Riktigt mumsigt! Nyttigt också :) Kanoners! Ingen aning om vad jag skall göra idag, så det blir väl något vanligt tråkigt som hemmagjorda köttbullar, egengjord brunsås och kokt potatis till är nog min tanke.


Tokiga Putte och hans riktigt avslappnade stil ;)

Nu skall vi äta lite innan vi går iväg om en timme till bvc. Hörs!

Madde abdikerar

Publicerad 2012-02-02 11:21:56 i Emilia <3


Julfin bild på Emilia på annan dag jul hos svärföräldrarna ♥ Vårat lilla hjärta!

Happyface

Publicerad 2012-02-01 10:06:27 i Familjens vardag

Sitter och kollar lite inredningsgrejer till nya lägenheten som vi snart flyttar till. Både jag och Jonathan längtar riktigt mycket, dock har vi mycket kvar här hemma att göra klart. Jonathan har kvar halva väggen i vardagsrummet att slipa, sen skall hallen och v-rummet spacklas en del och efter det blir det att leta ny fondväggs tapet här i v-rummet och sen sätta upp all tapet. Kommer ta massor av tid men vi kommer bli klara. Vi har bara klädkammaren kvar att städa ur, vad som skall sparas eller slängas sen är det lätt att flytta iväg :D



Våran lägenhet.. SNART ♥ :D

Det är galet vad mycket fint man kan hitta, ny lägenhet = nya och fräscha saker! Inte allting nytt men en del saker. Riktigt glad för våran fina lägenhet :) Skall bli kul att kunna ta hem folk utan att ogilla sitt boende, detta kommer bli så bra och vi ser fram emot detta.. Kan inte tiden få gå liiiiite fortare? :)

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela