Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Vilket elände

Publicerad 2014-03-25 12:28:15 i Familjens vardag

   Först lovar jag mig själv att börja skriva och vara mer aktiv, så bra gick det... Så nu försöker jag mig på en ny kula och kör igen. Jag får väl se hur länge jag är med denna gången i bloggandet. Det känns lite överskattat, i mitt tycke.
 
   Jag skall även köra järnet nu med mina två nuvarande kurser som avslutas i veckan. Jag skall klara av dem, annars vet jag inte riktigt vad jag gör om jag inte håller min egna "deadline" med skolan och inför högskolan. Nya utmaningar, roligare men mest troligt mycket svårare också. En vacker dag, kommer jag att titulera mig själv som barnmorska, en vacker dag.
 
   Först ut har jag prov i naturkunskapskursen på fredag, sista provet för kursen, samtidigt den fredagen har jag en muntlig argumentation om alkohol som jag hoppas kunna lära mig in till minsta lilla ord, på tisdag nästa vecka är det ännu ett prov, svenska prov, hurra. Och sen är det mina böcker som skall vara utlästa och klara och det hoppas jag kunna vara för redan imorgon är det upprop i skolan för mina två nya kurser, svenska 3 och naturkunskap 2 som löper till sommarens början. Sedan har jag bara lite mer matte och engelska kvar, SEN är jag äntligen klar och hoppas kunna komma in på högskolan. Bäst jag kommer in på betygen så jag slipper göra högskoleprovet. Ber nästan till gudarna där uppe...
 
   Nu är det lunchdags för mig här och eventuellt om mannen min vill sällskapa mig är det ett plus. Och så måste vi ändra barnens schema på dagistiderna. Just nu går de mellan 08.00 till 15.00 men måste ändra det till 16.00, tyvärr. Annars kommer det bli väldigt lite tid för skolan när man kör två tyngre kurser samtidigt. Svenska 3 och Naturkunskap 2. Det väger tungt att behöva andra tider men måste.. Jag tycker redan de är borta för länge men vad skall man göra? Jag försöker verkligen styra upp mitt liv, få utbildning, betyg som är värda att visas och sträva efter ett välbetalt jobb. Jag hoppas att dessa tre, fyra åren kommer gå snabbt, fast ändå långsamt så jag hinner ta vara på annan tid med familjen min. Men återigen, bättre att försöka än att gå utan utbildning eller något annat som gör livet sämre (för mig) och min familj. Slutet på det nya börjar snart!
 
M

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela