Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Snus? NU?

Publicerad 2010-09-30 21:20:32 i Familjens vardag

Fick världen infall nu och blev skitsugen på snus? Någon som kan komma hit med lite portions snus? Helst rape? vet en som kan komma hit men orka ha hit folk nu och orka gå ända bort till OKQ8 nu och dra med Charlie för det? OVÄRT!

Charlie somnade förut vid 20.28 tror jag de var, och jag är skittrött även sov jag nog någon timme förut när hon sov SEN middag ;s aja. Imorn är det fredag, inget kul händer. BLA BLA BLA!

Nu är jag trött, godnatter ;D

Mamma Madeleine

Kaos

Publicerad 2010-09-30 14:24:26 i Familjens vardag

Fyfan. Charlies tänder är verkligen hemska nu när dom är påväg där uppe på henne. Hon är enormt svårflörtad och nu på morgonen har det knappt varit en lugn stund. Dumma tänder :( och jag är helt slut, förens NU sover hon och jag har lyckats få tid så nu kan jag äta SEN frukost :( I sånna här stunder önskar jag verkligen att man var två stycken, för att kunna bli lite avlastad men de är bara att köra på ändå.

Sen så blev allt fel i tvätten imorse också. Satte på två maskiner, gick hem och lekte och försökte göra det bästa med Charlie, gick tillbaka efter drygt 1h och 10 minuter så såg jag att bara ena tvätten var klar och den andra inte ens hade börjat. Jag ba; vafan? :S gick och kollade närmare och såg att jag bara hade startat ena jävla tvätten! HAHA och jag hade drygt 1 timme på mig kvar på tvätt tiden. Fick panik och satte igång maskinen som inte var påbörjad och fick hänga upp de som var blött i torkrummet. Men jag hann precis, eller jag hade sen 3 minuters marginal innan min tid var slut, HAHA usch.

Är nästan helt genomsvett fan. Och Charlie har inte ens velat sova sin stund på lunchen och somnade inte förens 5-10 minuter sedan som sagt, och NU skriker min mage riktigt efter att få något i magen. Måste äta nu ;P hejs !

Mamma Madeleine

10-14

Publicerad 2010-09-30 08:56:09 i Familjens vardag

Charlie bus vaknadade först runt 07 men fick henne att somna om och sen vaknade hon vid 08.10, SÅ SKÖNT! :) Lagt ihop vit/kulör tvätten i påsar så det är bara att kasta in dom svarta och vita påsarna i respektive tvättmaskin. Har ju tvätt tid sen 10-14. Äntligen, har inte orkat tvätta på 4 veckor! HAHA :P Så jag känner att det är dax nu att ta en tvätt förmiddag :)

Nu sitter jag och matar Charlie. Snart blir det frukost för min del, så vi båda får våran frukost! Gottgott! Sen dusch och fixa sig, och likaså C :) Ha det bra-o! x)

Mamma Madeleine

PEPPAR!

Publicerad 2010-09-29 21:39:59 i Utelivet

SOM FAN - för nästa helg :) Nu när min babe Robbin följer med kommer hela helgen bli så bra! Du och jag är bäst på fest! :D Både jag och Robbin och flera andra roliga skall med och fan om någon bangar nu ! :@ Hah då får ni med mig och Robbin att göra ;) Haha ne men fredagen blir Rockbaren och på lördag våran goa Gretas! Kommer sova i GBG också, så slipper jag åka hem när man har som roligast och efterfest blir de självklart :) Iallafall på lördagen!



Här har vi en jävla pepp MADDE :D

Ingen ursäkt

Publicerad 2010-09-29 13:45:43 i Känslorna

Jag har ingen ursäkt för allt som hände mellan oss, men jag ångrar det jag gjorde men gjort är gjort. Jag älskar dig </3

:'(

Zzzzzz

Publicerad 2010-09-29 11:37:28 i Familjens vardag

Så trött som jag var igår kväll har jag inte varit på läääääänge. Somnade i mammas obekväma fåtölj redan strax efter kl 21, inte långt efter Charlie hade somnat. Vaknade till och kollade på mamma, hon satt och kollade på mig med, så sa jag; Vad är de mamma? Mamma; Det är så hemskt att se dig så trött..
Tyckte jag var lite sött, halv slumrade till igen och vaknade vid 22 igen :P Då tog vi och gick hemåt :)

Natten var har varit bättre faktiskt än på länge, Charlie sov från 21 någonting framtill 02.51, pigg och glad, somnade om vid 03.16. Vaknade igen 03.55 och somnade efter drygt 10 minuter. Vaknade igen vid 06.34 och jag lyckades få henne att somna om, sen vaknade jag själv vid 07.51. HELT okej haha.

Nu sover hon igen sedan 10.20 drygt och jag hade tänkt att hoppa i i ett skumbad och mysa och duscha håret. Katten kommer nog sitta breve mig på en pall som vanligt i badrummet för att hon vill ha sällskap ^^ Söta Anita :D HAHA! Nej.. Dita :) Inte Anita Emil ;)

Helgen är redan knökad med saker att göra :) Från idag till söndag :) kulkul! Nu skall jag dra mig till skummet :D Hejs!

Mamma Madeleine

Blond VS Svart?

Publicerad 2010-09-28 22:28:38 i Familjens vardag

Saknar mitt svarta hår som fan =( Funderar på att färga tillbaka det nu i oktober till brunt eller något, men aaahh.. Jag har lagt så fruktansvärt mycket pengar på att få det ljust så det inte är sant, känns dumt att färga det mörkt men men ^^

Gillar mig faktiskt i ljust hår, min naturliga hårfärg är ju guldblond typ. Men mörkt, det är så fint! =( Hahah. Jag har ju faktiskt varit såhär ljus nu i skallen från april i år, och det är nästan rekord för mig att ha ljust hår haha. Men man saknar det mörka så lätt, speciellt när man ser ens kompisar som varit ljusa och färgat det mörkt och andra med mörktbrunt/svart hår. Det är ju inte lika mycket jobb med mörkt som ljust hår.

Och mitt hår har blivit så jävla slitet pga mitt ljusa hår, även då jag haft schampoo, balsam, silvershampoo och massor av hårinpackning varje hårtvätt. Men det hade varit kul att vara ljus när man reser iväg nästa år för att bleka det ännu mer, fast på mer naturligt sätt samt bada i saltvatten som också är blekande. Brun kropp och ljust hår, det är fint! Men att vara brun och brunt hår är också snyggt. Haha, vilka "stora" problem man har va :P

Så... blond VS svart/brun hårig nu? Hmm..

Oj, är de här vi?

Publicerad 2010-09-28 15:29:09 i Utelivet

Hittade bilder från i fredags, när jag och systeryster precis var iordning gjorda, drack lite öl och tog kort för att dra ut på tiden ^^ "Njut" av bilderna. Syns det att vi är syskon? Hahaha






Och så avslutar vi med en relativt okej bild på oss ;)


PÖSS!

Lite död

Publicerad 2010-09-28 15:09:58 i Träningen

Nu har jag tränat på i 20 minuter här. Får räcka. haha. Gjorde 100 st situps, inte på en och samma gång med 20 situps, paus 10 sek, 20 situps, paus 10 sek osv. Använt hantlar och grejat. Har två st små hantlar med 2 kg, en liten stång där jag kan ha 0.5 kg, 1. kg och 2 kg och jag har alla vikterna på på samma gång så det blir lite ändå ^^

Igår var jag lite slarvig med träningen, men Charlie krävde en del uppmärksamhet och idag har hon inte varit alls likadan, så nu sover hon ändå så jag passade på en stund där. Känns skönt :) Och jag har inte ätit godis på snart 2 veckor, känns mig extremt duktig. Hahah. Blev lite chips igår och ett glas cola hos mamma men inte mer. Man kanske bara skall äta godis (försöka äta) en gång i månaden om jag nu blir godissugen? Haha :P Jaja. Nu skall jag rensa kattens öron ;P

Jädra tänder!

Publicerad 2010-09-28 12:24:40 i Familjens vardag

Charlies bissingar är allt för jobbiga för henne just nu. Hon är fruktansvärt grinig, mer än vad hon brukar och hon är ju vanligtvis jättenöjd med tillvaron men inte nu. Tycker så synd om henne, gör ont att få tänder.. Usch a la mig. Hon har två tänder på underkäken och börjar troligen dom på överkäken tränga sig igenom tandköttet. Man ser ingenting men hon är kass i magen som hon var med dom andra tänderna, grinig dvs svårtflörtad. Även då hon får ibland flytande alvedon när hon är helt hopplös med att vara grinig som jag kletar in på tandköttet, verkar det inte funka, inte heller när man masserar tandköttet, då blir hon bara ännu mer sur haha, tuggleksak funkar sådär.. Men hon vill verkligen inte ha den isig, så den blir mittimellan och de är kul.. några minuter sedan är det helt värdelöst igen ^^ Så man har en del att trampa med. Hade varit bra om alla tänder ville komma på en och samma gång, så man slapp ha detta elände speciellt för hennes skull. Fast det är nog jobbigt hur det än blir tyvärr..

Igår var vi över hos mamma och kollade på Idol, sedan vid 22.15 gick vi hemåt igen. Var så pass trött, och sen blev jag pigg.. Ett samtal via msn påminnde mig om saknad och jobbiga saker så jag brast ut i tårar, säkert över 2-3 timmar, fick somna bland dom, gick inte att hejda. Men nu känns det bättre. Bra att ventilera skallen, känslorna och kroppen med att gråta, bör man göra så nu har jag fått det avklarat. Gott!

Nu har hon sovit lunch iallafall, ätit lunch tillsammans med mig, resterna ifrån igår. Sitter väldigt nöjd på golvet nu och leker med min gamla mobil, sitter framför stereon och kollar på den som nu spelar barnvisor/sånger som hon gillar :D Och jag passar på att knattra här ;)



Om någon timme skall vi ner och köpa kattsand x 2 och topz som jag glömde av/inte fick plats med under barnvagnen igår ^^ så får vi en liten promenad samtidigt, perfekt :) Charlie luktar så gott i håret, haha. man blir helt manisk, tog mitt schampoo i hennes hår igår när jag badade henne och MMMMMM, luktar verkligen NOM NOM! Haha ;) Ne men nu skall jag nog duscha håret och sminka mig lite om jag pallar :) Hejhej :D

Mamma Madeleine

F5 igen

Publicerad 2010-09-27 16:14:04 i Design

F5 igen gott folk om ni inte ser den nya designen ;P
Jag är velig !!! JAG VET!

hihihih

Duktiga jag =D

Publicerad 2010-09-27 14:36:46 i Resan 2011, Juni

Känner mig jävligt sparsam nu, msåte ju det med tanke på resan men denna månaden har jag kunnat lägga bort 1.800 :- och 1.500 :- av dom skall gå till avgiften som man betalar innan man betalar resten av hela summan :) Var något att är det inom Europa betalar man 1000 :- i avgift, är det utanför Europa betalar man 1.500 :- så vi skall en bit bort :)

Och jag har framtill slutet av April att lägga bort pengar, vilket kommer gå perfekt. Lägger jag bort 1.500-1.800 :- varje månad kommer de bli en jättekul resa och vi kommer kunna spendera mycket pengar :) Alltid lika skoj ;)

Kommer bli kul att komma iväg en vecka, fast sparar jag såhär mycket kanske man stannar två veckor istället, vem vet ;) Återstår att se :D hihihi!


Sick bubblegum

Publicerad 2010-09-27 14:22:32 i Familjens vardag

Sitter och lyssnar på en av mina alla män i min fantasi haha, Rob Zombie. Go man den där! Hans verk är grymma!

Igår kom Mels och hennes kiwi ;P på besök från 15-18, satt och tjötade, drack kaffe och busa med Charlie bus såklart haha. Fick även en liten försenad dop present av Mellas mamma :) En söt ängel och i ängeln var det ett barn, som skulle föreställa att ängeln skyddar barnet inom sig. Söt! :) Genast upp i Charlies fin hylla ^^ Efter dom åkte gick jag och C på 1h och 10 minuters promenad i mörkret, jättemysigt! Sedan slockande hon runt 20.45 och jag slocknade runt 23.10 i sängen, gott.

Uppe vid 07.20 idag var vi och de fick bli lite hoppdans för Charlies del, haha våran. Jag håller henne då jag hoppar, väldigt uppskattat av henne ^^, sötnosen! Sen somnade hon för lunch vid 09 och vaknade 11.15 och då blev det att kolla Desperate Housewifes, nya säsongen ;) S07E01 för att vara exakt, och avsnittet jag såg kommer andra veckan i Oktober, men kunde inte hållas, var tvungen att se idah haha, den enda riktiga serien jag följer faktiskt. Från S01E01 till nu, S07E01! Grymt bra serie!

Efter det, klädde vi på oss mer riktiga kläder istället för myskläder, och gick ner till MM för att handla =) Var borta någon timme om inte lite mer. Och nu har C somnat igen för middags sovstunden. Vaknar nog om en timme, så jag hinner äta lite SEN lunch, haha. Imorgon skall jag intill Kinna för att köpa busskort också, så man har fått det gjort. Sedan lägga bort pengar för hemförsäkringen för mig och C som dras 1 Oktober. Sen är allt betalt som skal betalas =) Och nu är min mat klar på spisen så måste kila! Skriver efter :) Hejs!

Mamma Madeleine

KA-BOOM KA-BOOM, MANSON!

Publicerad 2010-09-26 11:49:01 i Familjens vardag

Ingen nog ingen av mina närma vänner kan inte veta att jag älskar Marilyn Manson över allt annat, som en artist alltså haha. Han har allt, för mig, som jag vill ha hos en kille. Hos tjejer är svårare, haha. Det kan man ta en annan gång, när jag tar upp en tjej ;P

Tänkte jag skulle lägga in en text här från en Manson låt haha men de var inte det lättare, kunde inte bestämma mig så jag sätter bara in denna, som jag tycker är en jättefin mening;

Nothing in this world is for real, except you are for me, and I am so yours

Från Marilyn Manson, album: This is the new shit, track 7, song; Ka-Boom Ka-Boom.

Folk har aldrig förstått mig, hur jag kan gilla Mansons musik, låttexterna, hans utseende, hela hans image. Men det är precis såhär jag tänker om folk som gillar Lady Gaga's låtar, musik, sånger, texter, utseendet och hela hennes image. Exakt likadant! Folk har otroligt mycket fördomar mot Marilyn Manson, vilket jag kan förstå, haha. Antingen så hatar man eller älskar man denna mannen som jag älskar! Likaså känns det mot Lady Gaga, antingen hatar man henne eller så älskar man henne och i mitt fall, hatar :P

Men bakom allt smink på Brian Hugh Warner AKA Marilyn Manson, så finns en väldigt kärleksfull, go person. I hans skilsmässa med Dita von Teese bad han om en sak som han ville ha. Deras katter, som han älskar mer än något annat. Tyder på att han är en djurälskare, han och hans siameser :) Skitsöta dessutom! Älskar siameser, så jävla ståtliga katter det är katternas Dobberman/Rottweiler. När man kollar interjuver med Manson är han en så sjukt klok människa så det finns inte. Speciellt en interjuv som finns på Youtube. Bowling for Columbine. Och han blir en sådan där söt liten björn man vill ta hand om, för i ett annan interjuv säger han att han sitter hemma med sina katter, målar om nätterna helst, och mitt i interjuvn ringer hans mamma och när dom skall avsluta samtalet så säger dom till varandra; okey, i love you to. Jag blir helt till mig haha. Han är inte så jävla dum i huvudet som folk tror, han är en smart skalle. Hans stil och grejs är ju bara hans image, han går inte direkt runt så dom man ser han på bilder till vardags haha. Även om folk kan tro det :P

Här en interjuv med Marilyn Manson, Bowling for Columbine.



Och här är en hemma video på Marilyn Manson.


Han är en sjukt bra målare också, många av hans verk vill jag ha men dom är ju en aningens dyra också haha. Men när man kollat på dessa, så verkar han en väldigt snäll, kul, lugn och go person. Är mina uppfattningar iallafall :) INTE alla som tycker som jag direkt, eftersom jag har speciell smak när det gäller musik och snygga människor haha.

En annan sak folk måste se är hans lilla film som finns på Youtube som är uppdelad i tre eller fyra delar som heter Doppelherz. Den är helt fantastiskt! Om jag får säga det själv, bara älskar den! MMMM <3

Nåväl.. Nu har jag fått ur mig en del haha. Människor får tycka vad dom vill såklart, och speciellt om Manson, men han är fan inget monster som vissa påstår. Absolut inte! Man märker mycket väl i interjuver att han är en människa som alla andra, med mycket känslor precis som vilken annan människa som helst. Men detta är ju bara vad JAG tycker. Jag har lyssnat på Marilyn Manson sedan.. 11-12 års åldern, och jag lyssnar än på min man idag. Dagligen. Hans musik och texter tilltalar mig. Dom är otroliga. Pamiga låttexter vissa av dom! Men men, måste sluta skriva nu annars kan jag fan skriva på hur mycket mer som helst, och detta har nog ingen orkat läsa ändå haha, ville bara få detta klart för en del som jag vet hatar han för han ser ut som ett monster tex eller att han är en sadistisk antikrist haha. Jaja, hörs ;)

Uff uff uff

Publicerad 2010-09-26 08:42:51 i Familjens vardag

Charlie har sovit förvånads värt bra inatt, om man tar bort hennes pigga timme från 04.10-05.10 inatt men de gick bra ändå, vi satt och kolladade tvn, sen slocknade hon bara ^^ Satt och kollade på förlossningsakuten eller något sådant pogram iallafall :D

Sen vaknade Charlie då vi gick upp 08.17, jättehärligt att få sova såhär länge :P Så nu har hon fått ren blöja, och frukosten vill hon nog ha ett 1-1.5 timme :) sen blir det frukost för min del också. Knäckebröd och juice! ^^ MÖMMA!

Eftersom hon vaknade så sent idag, så kommer lillhjärtat somna senare för sin lunch sovstund.. Så hon kanske somnar vid 11 tiden och efter. Och då blir det att träna, haha. Så fort jag får en stund över så försöker jag träna lite iallafall, fast när hon sover tränar jag på som vanligt ;) igår gick jag på trappmaskinen totalt 666 steg, och kanske... 200 steg ute, så jag gick på igår :) haha. Även om det mesta dels var inne haha.

Skall försöka få tag på Mels igen också. För att kolla när hon kommer hit idag :D <3

Annars blir det en lugn dag idag, med mys och bus tillsammans med gudmor Mella! :) Usch.. har ont i nacken.. bööhöö.. Skulle verkligen behövs lite massage nu >< men NENE! ^^ Jaja :) Nu avslutas detta inlägg , skriver senare igen ;) PÖSS!

Mamma Madeleine

INTE LÖRDAG IDAG!

Publicerad 2010-09-25 22:36:53 i Familjens vardag

Nej nej nej nej nej, och åter neeeeeej. Det ÄR inte lördag idag. Det känns som söndag, måndag eller vilken dag som helst men inte fre eller lördag. Jätteskumt, vet inte varför heller för den delen :P hahah.

Har haft besök har ett par snabba timmar av inte mindre än Daniel :) eller bobba AKA mr hot bob. Kollade på skräckfilm :D och snackade en hel del. Charlie var oerhört snäll ikväll ;o Blev trött, jättelite gnällig, och somnade i min famn rätt som de var ;o chocken själv fick jag. Men sen för 10 minuter sen kom jag hem iallafall efter att ha följt Bobba hem en bit :) snäller man är va va va!

Så nu sitter jag här med en stor skål popcorn och hallon soda :D nom nom nom! Mömsigt värre. Och en kul sak. Imorgon kommer älskade Mels hit, egentligen var det tänt hon skulle kommit idag.. men blev imorgon istället :D Så min helg kommer vara, har varit fullt upp! :) Älskade mella pella päron pung! <3

Nepp, äta lite skit nu, msn och sen nog nana ;P Är trött haha. Tant man är ;) ha de bra ikväll dom som är ute och festar loss, och ha det mysigt ni som är hemma ikväll :)

Mamma Madeleine

Passar på

Publicerad 2010-09-25 10:56:59 i Träningen

Precis.
När Charlie är borta minst en timme till, tar jag och tränar en stund :) Igår gjorde jag allt som stod på min lilla lista jag skrev här.. förutom armhävningarna. haha. Jag pallade inte men jag gjorde lite andra extra saker istället som gick bra ;) Så nu blir det en repris på igår, fast jag lägger till 5-10 på allt :) Hejs :D

Snabb utågng igår

Publicerad 2010-09-25 10:21:34 i Utelivet

Blev en impuls utgång igår. Taggad var man också. Men allt gick åt skogen :P Det är nog inte meningen längre att jag skall gå ut och ha kul? Allt går bara i kras haha. Eller så bygger jag upp ett för stort förråd av förhoppning och sedan har lätt att bli förstört av den minsta lilla grej ^^ Mest troligt!

Pappa hade faktiskt Charlie igår-idag :) Allt har gått jättebra! Tog med hennes spjälsäng så hon skulle få sova i SIN säng haha :D Pappas ide! ;P

Undra vad man skall ta och göra nästnästa helg då jag är barnfri? Att dra ut känns inget kul längre, igår och dom senaste gångerna innan dess har blivit skittråkiga hahah, något har alltid gått snett under kvällen iallafall. Är man för gammal för att gå på krogen och ha kul nu? Jag undrar ibland alltså :P

Kanske är för att jag blivit mamma nu och har blivit mer försiktig? När jag är ute är jag så orolig för alla, jag blir så mammig åt alla och vill hjälpa. Haha :P Lite fel kombo på ett sätt om man skall dra ut och festa tex en kväll och vara hämningslös ;) Fast lite duktig är jag allt. Drack knappt något igår heller. Hann inte ens börja ju ^^ Kön dit vi skulle igår var 243732732 mil lång kändes det som. OVÄRT - även om det var gratis in och grejs, men hur kul är det att stå i en krog kö, i spöregn (vi hade luvor på jackorna iallafall :P), och man kan stå 1 timme, fram till 00.00 och efter det gäller inte vårt gratis inträde och precis komma in ett par minuter över 00.00, HAHA vi tappade allt när vi hade stått i kön 15 minuter drygt och röst på oss ett par steg, inte ens en meter.. bara några få steg :P Jävla lönehelg! Måste alla dra ut JUST när jag skall testa ett nytt ställe och har gratis in? Åh :P Nåja.. Får bli en annan gång, i ett annat liv jag vågrar mig dra dit igen ;) hahha

Nu skall jag fixa mig lite innan Charlie banan kommer hem iallafall :) Hon sover sin lunch stund nu hos pappa :) Så får jag lugn och ro städa här hemma, snacka om att det behövs ;P Ha det feeijjjnt! :D

Your God

Publicerad 2010-09-24 15:31:13 i Känslorna

What am I suppose to do now?

Reveal to me this ugly thing

I must've meddled by your head
It's getting out of hand again
Nobody sees it, but I can.

You thought of everything, I bet

But did you think that I might die?
I haven't really smiled, and I don't know how long you know
Something's going to give again, something's going to give again!

I try to fight, but did you listen?

Even though you're gone, I'm never finished
I can never be your God
And I don't even think I want the job, anymore.

Say something, anything to me.

I did believe, but I have doubts.
So many reasons to hold on
Conflicting interest, isn't it?

I guess I'm better off in the end

Cause you were always there to blame
I haven't felt so bad, and I don't know how long you know.
I can't get away again, I can't get away again.

I try to fight, but did you listen?

Even though you're gone, I'm never finished
I can never be your God
And I don't even think I want the job.
See
I try to fight, but did you listen?
Even though you're gone, I'm never finished
I can never be your God
And I don't even think I want the job, anymore.

What am I supposed to do now?

How am I supposed to live now?

All I ever did was try, but the story ends

So I guess I'll have to die.

Where am I supposed to go now?


[some speaking]


Go ahead, and go away [x4]

Go away!

What am I supposed to do now?

How am I supposed to live now?

All I ever did was try, but the story ends

So I guess I'll have to die

What am I supposed to do now?

How am I supposed to live now?

What am I supposed to do now?!

(What am I supposed to do now?!)
How am I supposed to live now?!
(How am I supposed to live now?!)

How am I supposed to live?

How am I supposed to live?
How am I supposed to live?
How am I supposed to..?

Lite fattigare

Publicerad 2010-09-24 13:39:33 i Resan 2011, Juni

4605 kr fattigare nu när jag betalad hyran och elen /= Dessa dagar då räkningarna skall betalas är det usch, hemskt men måste göras :P Så nu är internet, elen och hyran betald för nästa månad - skönt! Så totalt har jag betalat räkningar nu för 4828 kr. Och maten inför 2 veckor fram är också fixad, för min del. Charlies mat, blöj och servettförråd är redan klart för 1 månad framåt drygt. Är ju väldigt liten i maten och kan vara oerhört snål av mig själv när det gäller mat, haha. Allt för att kunna spara inför resan nu :)

Den 18 oktober avslöjar jag vart vi skall ut och åka ;)

Nu i mitten av oktober skall vi till bvc för hörselkontrollen och vikt/mätning som vanligt, och då skall jag fråga min bvc sköterska om vilka sprutor Charlie måste ha, vaccination alltså för att åka dit vi skall. Så det är mycket som skall planeras här :) Måste spara ihop 1.500 kr också för själva avgiften man måste betala och sen 44 dagar efter man betalat den avgiften, då det är drygt 12 dagar innan avgången till dit vi skall, skall man betala resten av kostnaden för resan : ) Är jätteglad att äntligen få komma iväg, var ju.. 2007, november senast jag var ute och reste, Egypten då med min dåvarande pojkvän. Kul man hade ;)

Och nu få komma iväg igen. Efterlängtat verkligen! Och om någon månad måste jag köpa en ny bilbarnstol till Charlie också. Hon börjar bli smått förliten för den hon har just nu :)

Nu skall jag ringa papps och kolla hur allt går med mitt skoställ ;P Hej :D

Nu skall ni bort :D

Publicerad 2010-09-24 11:41:05 i Träningen

Jag har gjort ett intensiv pass med att "gå i trappor" på våran tramp maskin här.

*Gick dock 222 steg, tänkte nu ta och gå 222 steg till.
*Efter det får det blir lite hantlar blandannat kanske 200 st, till att börja med.
*Efter det försöka mig på såmånga armhävningar som jag orkar haha.
*Sen får jag avsluta med att ta 20 st intensiv situps, paus 30 sekunder och drar på igen med 30 situps.


Här skall det fan tränas inför semestern 2011 och sommaeren 2011 ;) Haha :) Försöka mig på detta iallafall hahah. Får se hur länge jag pallar. Skall försöka göra detta och sedan utöka skiten stigvis. Låter rätt hyvsat tycker jag. bra början :) Skall gå och mäta mina alla kroppsdelar här så jag kan hålla koll och ni. Och jag är grymt fet nu! Haha.

Innan graviditeten vägde jag 57 kg på mina ynka 158 cm.
Senast jag vägde mig för drygt 1 vecka sedan vägde jag 63.3 kg, dvs när jag var höggravid vägde jag några timmar innan förlossningen 74 kg. Men min inskrivningsvikt hos BM när jag skulle kolla hur långt jag var i graviditeten var min vikt på 59 kg. Med andra ord gick jag upp 15 kg prick. Och jag har gått ner 11 kg från Charlie föddes, har 4 kg kvar till min inskrivningsvikt men nu har jag bestämt mig för att nå 52 kg, det är mitt målvikt! Och jag skall fan klara detta nu! Äta lite onyttigheter på fre-lördagar i begränsad mängd och bättre kost på vardagarna, och mindre skräpmat.

Såhär är mina mått, längd och vikt nu;
Vikt: 63.3 kg
Längd: 1.58 cm
Midja: 74 cm
Stussvidd: 94 cm
Lår: 99 cm

Nu skall jag köra detta varannan dag i en månad och se vad som har hänt i centimetervärlden på mig ^^
Önska mig lycka till fan :D

Stockholm?

Publicerad 2010-09-24 11:27:10 i Familjens vardag

Hittade skitbilliga tågbiljetter, 5 oktober nästa månad. Åka tidigt dit på morgonen och åka efter kl 18 på kvällen hem igen. Blev inte ens 300 spänn. Jag och C får ta mig en dag i huvudstaden.. tralla omkring ett par timmar, äta lunch, fika och mysa :) Nu gäller det bara att hitta någon, några som vill följa med oss ;) haha. OM jag ens åker upp, men troligen :)

Men detta dilemmat nu då; 600 spänn på ett busskort för 3 månader framåt där jag kan åka 24/7 på lov/ helger och efter kl 16 på vardagarn ELLER skall jag lägga 300 kr ink säg.. 400 kr eller 700 kr totalt för en hel dag i stockholm? Står och vickar på detta.

Charlie somnade äntligen, efter många om och men för 15 minuter sedan, gott för oss båda. Skall passa på att duscha och träna lite nu.


Halvbra kvalitets bild, haha :) men glad är min älsklings gömma!! <3

Idag blir en lugn dag/kväll. Träning, ut och gå efter det när C vaknat, få hem mitt skoställ :) våran dag, sen blir det självklart idol ;P Hej svejs!

Mamma Madeleine

Storlagna planer =D

Publicerad 2010-09-23 22:37:05 i Utelivet

Nu är allt klart inför nästa utgång då man är barnfri, när Charlie bus är hos sin pappa med familj.

Är så himla taggad, och jag hoppas på att denna utgången blir bättre än den förra som blev så misslyckad :P Hahah. Fredagen blir att dra till GBG, likaså på lördagen självklart! Och träffa mina små favoriter. Robbin skulle ju följt med förra gången men fick förhinder så nu jävlar skall yo mama följa med dig ut Robbin babe :D Gretas? ;)



Kommer bli jättekul iallafall :)

Haha

Publicerad 2010-09-23 15:30:44 i Familjens vardag

Ny design igen! Tryck F5 om du inte kan se den ;P Som ni märker, jag har sådan besluts ångst. Men nu får jag ha denna ett tag iallafall ^^ Blir väl en vecka max! hahaha :D Tjohopp!

Mamma Madeleine

OK

Publicerad 2010-09-23 14:53:30 i Familjens vardag

Idag fick våran lunch bli simpel, alldeless för trött idag för att göra mat, så det fick bli ris och tonfisk som vi snaska i oss tillsammans :) Sen var vi en jättesnabbis i Kinna för detta jag skulle undersöka.. Var som jag trodde också! SKÖNT!

Charlie sitter framför tvn och bajsar, ser skoj ut, hahah :D Sötnosen! Ikväll blir det mys hos mamma igen :)

Troligen i oktober nu skall jag färga håret.. Om jag vågar haahah :P Vet dock inte vilken färg ännu... /=


Fisgrisen Charlie bus :D

Nu sitter jag häri i soffan och Charlie kryper omkring och letar efter ställen hon kan ställa sig upp på haha :) ... Nu är bajs blöjan bytt så nu luktar Charlie gott igen :D Hahaha.

Imorgon skall jag ha midddagsbjudning här hemma, om jag orkar vill säga :P Och vännerna orkar åka ut hit till skogen för att äta ^^, aja, man får se vad som händer och sker =)


Fan vad jag älskar dig, inte klokt! <3
Tycker det är synd att din pappa inte förstått papparollen eller förstått och förstått, mer tagit åt sig den :( Det har ändå gått snart 8 månader.. Charlie som är världens sötaste och lugnaste tös.. Man kan väl hoppas att han inser snart att han är pappa, och de kommer han vara resten av sitt liv, åt denna söta lilla varelse! Att de inte finns någon återvändo, och om han väljer helt att inte finnas till, så kommer din farmor och farfar alltid vara med dig, och dina kusiner på din pappas sida lillhjärtat. Jag hoppas innerligt att han inser hans roll som pappa snart och gärna vill träffa dig så ofta han själv kan :( Under Charlies 7.5 månad, från hon föddes.. Har dom träffats kanske som max.. 5-6 gånger om ens det. Jag lider verkligen med Charlie även då hon inte gör det att hennes pappa inte direkt vill ha med henne att göra. Att träffa kompisar och festa går före henne. Han kan träffa kompisar och ha med henne (som jag får göra om jag vill träffa kompisar), inget svårt eller jobbigt med det. Festa kan jag förstå att han vill göra men festa istället för att träffa sin dotter? Sitt egna kött och blod? Lågt. Han har möjligheter att festa exakt när han vill när han är ledig. Han uppskattar inte sitt ensamliv/uteliv lika mycket som jag gör kan jag tänka mig. Jag kan festa, träffa vänner, vara själv en gång i månaden max 1.5-2 dagar då jag gör vad jag vill utan Charlie och den tiden själv uppskattar jag så otroligt mycket och samlar ihop kraft för att vara den bästa mamman jag kan för Charlie! Varför vill inte du? Du var med på den "roliga" delen att "göra" henne men sen är allting mitt problem? Eller jag har ingen aning. Du vill ju knappt prata när jag försöker prata om Charlie. Då blir du helt stumm.. Snälla. Gör det för Charlie, din dotters skull. Hon behöver dig och du kommer ångra denna tiden du aldrig la ner på henne när du blir äldre, eller när hon är äldre och kommer vilja att du skall berätta saker om henne när hon var liten bebis kanske. Vad skall du säga då egentligen? Snälla, försök göra det bästa du kan. Precis som jag gör! För ditt kött och blods skull!

Ja nu kan man säga att jag har fått av en del saker från mitt hjärta som gjort det lite lättare idag.. Undra vad man vill lätta om imorgon? haha de vet jag redan. Inte så svårt att komma på saker.. Tar nog upp de ikväll eller sen istället. Så tar jag allt på en och samma dag ;P Man får försöka vara lite förnuftig ibland ;) Nu skall vi ut och röra på oss en sväng igen :) Har inget bättre för oss haha. Hej svejs!

PS; Om ni vill se mera bilder på mig och Charlies vardag. Så finns vi på bilddagboken ;) och facebook! DS!

Mamma Madeleine

Hoppas INTE

Publicerad 2010-09-23 10:43:37 i Familjens vardag

En jävla udda sak alltså.. Som jag måste undersöka idag. Skiträdd och hoppas inte och jag förstår inte :S Så troligen är det inte såhär... Uppdaterar mer om det efter besöket i Kinna och handlandet!

*hoppas hoppas hoppas INTE!*

Spindelattack!

Publicerad 2010-09-23 10:42:06 i Familjens vardag

FYFAN! Fyfan är de enda ordet jag kan komma på för situationen.. Hade gjort rent kattlådan, tänkte duscha håret och dra bort duschdrapperiet för att fixa iordning och sedan slänga kattskiten tills jag såg världens fetaste spindel som ligger i badkaret och vem flippar ur? Självklart jag! hahaah, fick panik och sprang omkring, Charlie satt i gåstolen och förstod ingenting ^^ Dita sprang efter mig och tyckte jag visst var väldigt rolig hahah. Men iallafall.. visste inte vad jag skulle göra så jag fick ringa mamma och be henne komma och ta bort spindeln och efter en stund kom mamma. Direkt när hon kom in i dörren här började hon att garva åt mig för de här med spindeln.. Spolade bort spindeln med varmvatten så den dog av värmen och sedan tog hon papper och tog bort den och slängde den i toaletten, eftersom den var för stor för att kunna spolas ner i badkaret >.< USCH! HAHA ;P

Nu sover Charlie lunch iallafall :) när hon vaknar sen är jag duschad och färdigfixad (om inget annan spindel vill jävlas ;P) och fixa C fort, sedan gå in till Kinna för att handla en skohylla som vi behöver, och sedan gå förbi färgaffären för att köpa färg till skohyllan, vill inte ha ekfärg :P


Mammas ängel <3
Älskar dig!

Kommer bli jätteskönt att få komma iväg en vecka nästa år :) Charlie bus första semester, och våran första semester tillsammans med mamma/momo :) Nej men nu avslutar jag detta här.. :) Hejs!

Mamma Madeleine

Jag dör!

Publicerad 2010-09-22 22:51:51 i Familjens vardag

Hahahahha! Borås i ett jävla nötskal! Glad jag är att slippa den staden, eller byhålan. (okej jag bor i en jävla byhåla nu med haha) men seriöst?! Jag skäms! Skylta med att ha en jävla drive in bio? Seriöst? På knallelands parkering, HAHA vad fan är detta!?

Aja, Borås lever sitt egna liv, i deras värld. Kul för dom som uppskattar det iallafall ;P Men folk vet vad jag gillar om Borås, speciellt du och jag Linda ;) hahah! Inga borås dyrkare direkt :P

Borås, tummen ner!

/Happy face

Publicerad 2010-09-22 22:30:33 i Familjens vardag

ÅH! Jag är så otroligt jävla glad va! Nästa år, i maj reser jag, mamma/momo och Charlie iväg en vecka :) Behövs! Varit ett år med mycket tårar, bråk, seperationer, glädje, sorg och kärlek bland annat. Nu behöver vi tre komma iväg, och de skall vi. Kommer bli jättehärligt verkligen! Jag och mamma är så jävla pepp! :D Skall beställa i mitten av oktober nu :) Och i början på maj nästa år drar vi tre iväg på äventyr och jag skall göra en skitball sak :D Som jag skall beställa som man kan göra dit vi skall !! :D

Charlie är lite smått svårflörtad nu dessa dagar i vissa stunder pga tänder som är påväg.. så hon är väl lite sisådär.. Men i övrigt mår hon prima ballerina som vanligt ;) Mammas lilla piggelin! <3 Och momos fiffi :D

Lugn dag idag. Har inte tagit på oss riktiga kläder förens 14 tiden, haha. Varit ute på en timmes promenix med mamma/momo och efter den stunden ute blev det lite fika hos mamma och DÅ när vi åt våra kokosbollar.. Small det till! Vi hittade bästa stället, dit skall vi! Eller jag bestämde vilket land och ställe men mamma fick välja hotell ;P Vi båda är spända, och jag kan säga NEJ det är inte Thailand vi skall åka till, kommer aldrig åka dit heller. Usch >< Aldrig att jag åker dit och stödjer deras idiotiska regler och bestämelser i det landet Även om det är fint såsätt.. Hursomhelst, man kan ju hoppas att dom ändrar sig i det landet, annars är dom ju inte riktiga, men dom lever ju på sitt sätt med sina egna saker (som jag anser HELT FEL) och vi i vårat land med våra lika dumma bestämelser, Sverige är ett konstigt land.. ;s ;P

Nej nu skall jag alldeless strax hoppa ner i sängen min.. Och skalla kudden! Hahah :D Charlie har ju fått för sig att vakna mellan 05.30-06.30 nu varje dag, och de tar på krafterna men jaja ;P Ni får sova så gott :D Natti natts!

Mamma Madeleine AKA /HAPPY FACE!!!

Att röra på fläsket

Publicerad 2010-09-21 18:05:16 i Familjens vardag

Är förjävla härligt! :D haha. Har varit så nedrans nere hela dagen, och jag tänkte; NEE FAN, båda jag och Charlie behöver luft och sol nu, vi går och handlar godis! HAHAHA ;d smart där man är när man vill gå ner i vikt va? ^^ Inte direkt smart men JAJA, har hela tiden på mig att gå ner till den vikt jag vill ha dvs 50-52 kg :P Behöver inte stressa mig till de, då blire inget bra ändå :P

Skall bort till mamma sedan och kolla IDOL-10 tillsammans :) förra årets idol var uselt, kollade knappt auditions men detta året har jag kollat alla avsnitt förutom 1. Känner mig duktig :)

Charlie går omkring som en vilde i gåstolen, haha. Min lilla lurefax :P går omkring och tjoar som en tok också, haha och slickar på leksakerna, ser skumt ut :D Eller som mamma/mormor kallar henne; Vilda Matilda ! :P Nåja ^^

Imorgon kanske det blir simhallen, inte för att jag skall bada ännu eftersom jag inte är tränad eller har en baddräckt som täcker magen för bristningarna man fått ;$ Så en kompis kanske kommer hit imorgon, så blir det bad, lek och stojj :) C älskar ju att bada så. Skall åka förbi JYSK imorn med och köpa mig det billigaste skostället jag kan hitta och om det är i träfärg blir det att köpa en svart färg för trä och måla måla måla :D Urkul sådär på en lill lördag imorgon :)

En annan sak, HUR MOBIL BLOGGAR MAN? vill så gärna veta, men fattar nada :P hahah. Då kan jag ju få in bilder här :) hur går allt till, någon som vet med erfarenhet här, tack?

Nu får jag nog göra lite krubb åt lilljäntan här osm yrar omkring som en dåre hahah. :) Min lilla Charlie banan är då sötast! <3 Skriver senare kanske om jag orkar :) Hej hopp, gummi snopp!

Mamma Madeleine

Ny design

Publicerad 2010-09-21 14:38:50 i Familjens vardag

Nu har jag ny design igen, haha. Jag kan verkligen inte ha en och samma hela tiden, blir knäpp då :P Så nu ser den ut såhär för tillfället. Om ni inte ser den.. Tryck isåfall F5 :)

Sveriges nya skylt

Publicerad 2010-09-21 13:42:39 i Familjens vardag

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: Välkommen till Sverige! Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!...... Tycker du detta är VANSINNE så KOPIERA detta!!!

Det lyser!

Publicerad 2010-09-21 13:18:59 i Familjens vardag

Herregud, det regnar inte! Det är sol ute, och de är härligt!

Men idag är det en sådan där dag som jag bara vill försvinna, glömma mig, ta bort mig själv. Ta bort mina känslor och allt därtill. Jag vill bara vara ute och promenera i min och Charlies ensamhet.. Vandra långt och det skall vi göra också, alldeless strax.
Det är jobbigt att gå igenom varje dag utan dig.. Jag hade så gärna velat ha dig vid min, våran sida. Min och Charlies. Att du fortfarande skall påverka mig så otroligt mycket även då du inte säger någonting till mig, vet om mig. Om du bara visste hur många tårar jag fällt för dig och ännu fäller. Hur mycket jag vill säga detta till dig.. Jag älskar dig och du kommer aldrig att få veta detta. Jag hatar mig själv. Att jag är så feg, att aldrig komma till skott. Fast.. Det spelar ingen roll om jag säger det till dig eller ej, du älskar inte mig. Du älskar inte mig längre, och de har du inte gjort på väldigt länge heller.

Bland dom värsta sakerna som finns, är att vara olyckligt kär en av dom.. Och det är jag.. fortfarande!

all I do

Publicerad 2010-09-21 09:23:52 i Familjens vardag

all I do
I can still feel you

numb all through

I can still feel you
hear your call
underneath it all
kill my brain
yet you still remain
crucified
after all I've died
after all I've tried
you are still inside

all I do

I can still feel you

you remain

I am stained





Jag älskar och saknar dig av hela mitt hjärta!

En av dom finaste kärlekssångerna verkligen, musiken, texten, sången, Trents röst... Allt är så fruktansvärt bra att jag bara ryser av upphetsning.. Alla andra jävla blask kärlekslåtar, är ju ingenting jämnförelse med det här märsterverk! (
min åsikt ^.^)

JAG ÄR RIK!

Publicerad 2010-09-20 09:29:20 i Familjens vardag

Kom hem från tandläkaren för kanske 20-30 minuter sedan och jag hade gratis tandvård detta året också, SÅ jävla glad va! Nästa år börjar det kosta, och jag hade inga hål nu heller =) MEN en gammal lagning som jag gjorde när jag var 7-8 år var halvbra och dom ville laga den, så nu har jag fått tid för det men de känns så äckligt gött att jag inte hade hål, det man alltid fruktar när man får en tandläkar tid, och helt plötsligt börjar man borsta bättre eller mer noggrant ahha, iallafall jag. Så jag slapp betala 546 kr för undersökning, 50 kr för röntgen, så glad! Så jag är 600 kr rikare denna månaden pga detta ;D Bäst jag är!

Så nu sitter vi här, båda har precis ätit frukost :) På tal om annat, jag är rätt glad med valet ;)

ALLTID, verkligen alltid också när man skall iväg någonstans på morgonen vill Charlie sova länge haha, och de gjorde hon idag. Min tid hos tandläkaren var 07.30 och vi skulle gå hemifrån 07.20 drygt. vanliga fall nu för tiden brukar hon vakna vid 06-06.30 men inte idag inte. HAHA :D var tvungen att väcka henne 07.11, fort på med kläderna och ytterkläderna och ut i kylan.. Väl framme var jag 3 minuter försenad såg jag, anmälde mig och satte oss ner. När klockan blev 07.47 började jag bli otålig, gick till receptionen, ingen där? Ringde på deras klocka, ingen kom? haha, fick lite panik för jag vill inte betala avgift på över 400 spänn när jag var 3 minuter försenad och dom var aldrig ute och kollade efter mig. Men så kom tanten ut äntligen, haha :D Gud så glad jag blev och inne i rummet satt Charlie ner och lekte med mina nyklar medans jag blev undersökt, och hon blev jätte omtyckt för att hon var så glad, lugn och tyst :) Satt i sin lilla bubbla och hade kul :D

Charlie håller nog på att få en tand till tror jag.. är lite halvglad ibland och inte så bra i magen, dvs lös MEN vad gör det om 50 år när hon är gammel och söt ? Hahah ;P Charlie somnar väl rätt snart för sin lunch sovstund tror jag.. Annars idag så skall jag iväg till Kinna en snabbis och fixa ett ärende. Sen blir det lite fika med mamma :) Och storhandla in Charlies förråd på blöjor, mat, tvättservetter blandannat eftersom det är hennes pengar som kom idag, barnbidraget :)

Och så självklart har mitt internet blivit sådär mongosegt igen, ;s förstår mig inte på detta! Hursomhelst. Nu kommer de bli segt med bilder här på bloggen för de tar så sjukt lång tid att lägga in dom här med mitt sega internet nu >,<

Jag längtar tills nästa barnledighet :) Kul att man har turen att få 2 dagar fria att göra lite eget och bara vara Madeleine och inte exakt alltid mamma Madeleine. Nej jag är inte ego, jag är människa (Y)! Nååjaa.. Nu när C är nöjd och lite halvtrött skall jag passa på att spela lite :) Ha de braaaaOOOOOO! ;P

Mamma Madeleine

Fan vad skumt

Publicerad 2010-09-19 22:40:12 i Familjens vardag

Ligger för tillfället i badkaret med en massa jävla skum och de är.. skumt eller?

Systeryster och jag gick iväg förut och röstade, så nu är den oskulden väck. Skönt !! haha ;P nej usch nu börjar det bli för varmt  här i vattnet känner mig.. svettas fan! haah får nog börja dra mig uppåt snart? Innan jag svettas ihjäl och det blir ännu mera vatten i badkaret? ;P HAHA :D övertrött? JA, det är jag :)

flum med skum och är allmänt dum :D



Haha där fick jag allt till de... HAAA? ;) jag säger ju det, skittrött! Brukar inte nu för tiden vara uppe såhär "sent" haha, jävla tant jag blivit då :P Hursomhelst! Jag svettas ihjäl nu och imorgon kommer Charlies pengar och då blir det att köpa blöjor, mat och lite andra saker till henne för hela slanten eftersom det är ju hennes pengar ;) inte mina x)

Charlie somnade strax efter 20.35 förut, helt okej tid :) Bättre de än 23 som de var för ett tag sedan, fyfan :P då var man trötter :D men NEJ, nu måste jag duscha av mig med kallt vatten, jag svettas ännu HAHA och mer och värre. Luktar nog.. äckligt nu?! JAJA ;P

Godnatt, har ni röstat idag förresten?

Mamma Madeleine

Video

Publicerad 2010-09-19 21:03:02 i Familjens vardag



Dita är överbusig och Charlie hänger inte alls med, och NEJ Dita anfaller inte Charlie på riktigt, haha på skoj :P

Vart är snön?

Publicerad 2010-09-19 15:15:53 i Familjens vardag

Jag vill inte ha regn eller sol. Jag vill ha snööööööööööö och kyla! NUNUNU tack? :)

Helgen har varit jättetrevlig. Emil kom över igår vid 17 tiden drygt, snacka och han kolla runt i lägenheten ^^ tog kort på Charlie, som vanligt? hahah. Sen började han spela lite spel jag hade hemma, Assassin's Creed ;P nörda han i en timme. Sedan drog vi till MM och handlade inför kvällen, sen bort till Framnäs för att beställa pizza och när vi åkte från pizzerian var klockan nog strax innan 20 och Charlie somnade i bilen, så jävla gött haah =) Somnade tidigt igår, skönt faktiskt :) så när vi kom hem till mig igen kunde vi äta i lugn och ro :) efter maten blev det tvn/film och godis :D lite öl och cola! Såg typ 1.5 film, hahaah. Gick och la oss runt 02 tror jag klockan blev?

Charlie vaknade typ.. 06.20 idag? NEJ NEJ NEJ! haha var min första tanke för jag var svintrött, var vaken med henne och lekte henne trött så somnade hon vid 08, YEY! haha, somnade jag också om och vaknade inte förens 10.30, hur skönt som helst! Emil sov när vi var uppe men sen vaknade han till ^^ Och han började nörda Assassin's creed i säkert.. 2 timmar om inte mer? Hahah :D nörd! Så han fick låna hem spelet av mig ^^,

Så vi har haft en kul kväll och morgon, han stack la för typ.. 1..5 timme sedan hemåt. Och nu sitter jag här.. och tar det lugnt. Charlie sover middag sedan 45-60 minuter tillbaka, så hon vaknar nog snart :) stör mig att hon säger mer pappa än mamma :( haha, säger M-A-M-M-A till henne men ändå blir de PA-PP-A haha, sötunge! :)

När systeryster kommer hem från GBG, drar vi ner och röstar antar jag, hoppas det inte regnar alltför mycket bara ^^ sedan får man se vad som händer.. Borde egentligen nu diska och städa lite men pallar inte, blir nog ikväll efter Charlie somnat för natten :P Och imorgon blir det tandläkaren? Förstår inte varför jag skall dit när jag redan har en privat tandläkare? jaja, får la gå dit och hoppas det inte blir alltför dyrt besök, lovar att jag säkert har 2 hål, F***A isåfall! Kommer bli så jävla äckel pank isåfall, haha :P Och måste till Kinna för ett ärende, och hoppas det inte regnar jävel heller, palla regn och ute och gå! Hhah :D

Får la göra något nu känner jag.. hejdå! ;P

Mamma Madeleine

Kvällens bravader

Publicerad 2010-09-18 15:29:42 i Familjens vardag

Emil är påväg hit nu från Onsala iallafall, kulkul :D

Charlie sover middag, och jag har precis fixat mig helt nu. Diskat och plockat iordning har jag också gjort, duktiga jag! Fast nu vaknadade hon haha, kort sovstund. måste nog ta henne nu. Stackarn gråter, <3



Får se vad vi tre hittar på ikväll :) Han sover nog över Emil iallafall. Imorgon blir det att rösta iallafall, vet nu vad jag skall rösta på :) hihi ;D Hejhopp!

Mamma Madeleine

Städ lördag

Publicerad 2010-09-18 12:17:24 i Familjens vardag

Nu på förmiddagen blir det städ, diskning och lite annat att pyssla med, OM man får främmat till kvällen av Emil :)

Idag var vi uppe vid 06.13 redan, pigg och glad Charlie kan vara på en lördags morgon haha. Och ändå gick jag och la mig tidigt!! Satte på barnpogrammen och sedan en tecknad film, Bee Movie. Så jäkla kul :D Den har Jerry Seinfield gjort grymt bra! :)

Har varit över hos mamma imorse också och gett mammas katter mat och rent i deras kattlådor så dom har det fint, tills mamma kommer hem till eftermiddagen :) Nej nu skall jag leka med Charlie här som börjar bli hungrig och rastlös haha. :P Hejsvejs!

Mamma Madeleine

P piller

Publicerad 2010-09-17 17:36:07 i Familjens vardag

Jag har fan fått nog nu! Haft p piller i drygt 1.5 månad och jag har nästan kommit ihåg varje dag att ta pillret, tills jag bytte mobil och alarmet slutade ringa och jag tänkte inte så mycket på det, så kom jag på att jag glömt ta dom på tre dagar! HAHA, jag orkar inte ta p piller längre, jag är usel på att komma ihåg och usch. Jag kan ju inte ha p piller för min glömska, p stav är ett starkt nej eftersom det inte biter på mig, och p stav är ju säkrare än stelerisering, vad jag hört och mina gamla bm:ar sagt till mig, de enda är kondom så ahh... Kul! Ibland hatar jag att vara så fertil, haha.

Och jag vill inte ha p piller, p plåster, p spruta för det är mängder av hormoner /; Har tillräckligt så det räcker och blir över till den som vill ha haha. Tänkte på hormon spriral för att den är säkrare än koppar spiralen men då finns det ju mer hormoner, och då tänkte jag koppar spiralen kanske? Men icke, för den är inte lika säker, vet flera som blivit gravida på koppar spiralen som min syster, men då finns inte lika mycket hormoner som hormon spiralen /; Som ni ser, jag har problem! Hahah pallar inte något :P Har ju ändå inget förhållande, så varför ta piller eller använda p stav tex för att visa för mig själv att jag inte har något samliv? Hah, varför påminna mig själv om det? Nej de vill jag inte heller. Bäst att vara utan :P



Själv hade jag cerazette vilket jag hört skall vara skit, lätt att bli gravid på och då är det inget val för mig, och jag har fått mängder av mens, orka! De enda jag tog dom för var för att jag inte kunde använda något annat direkt efter förlossningen.. Funkar nog för vissa men dessa mini pillerna fungerar absolut inte på mig, vill inte riskera något alls ^^ :P. Vetefan vad jag skall göra? /= blir knäpp här, haha. Har haft två st p piller sorter innan i mina yngre dar men fungerade inte då heller, kondom nej, p stav nej, den blev jag gravid på så det fungerar inte heller. Helt klyven :( haha, hjälp mig! Vad har ni för skydd?

Duktig dotter!

Publicerad 2010-09-17 15:48:16 i Familjens vardag

Charlie är verkligen så enveten så det finns inte. När hon kryper omkring så hittar hon något att ta tag i för att sätta sig på knä och nu börjar hon verkligen försöka dra sig uppåt, alltså ställa sig upp :P Är hon tidig eller? Jag vet ingenting, själv gick jag själv när jag var runt 10-11 månader helt själv utan stöd. Och hennes pappa likaså.. Men detta känns väldigt tidigt ^^ sötnosen min! <3

Bra att vara enveten ibland haha :) Hon vill så mycket och tills slut funkar det ;) hahah!

Yum yum in my tum!

Publicerad 2010-09-17 15:42:52 i Familjens vardag




Dita ser lagom glad ut när vi äter middag ^^ stackars katt som inte får äta våra goda mat ^^ Katter får sin och vi våran. Förutom då att Charlie försöker äta Ditas mat såfort hon kryper omkring i köket men ICKE sa Nicke :P

Våran dag har varit lugn iallafall :) varit ute och gått någon timme förut, och nu sover hon lite middag men hon vaknar nog snart skulle jag gissa på. Pappa kom förbi igår förresten och gav lilla Dita en present, en klödbräda! Vääääääääldigt perfekt eftersom jag tänkt köpa en nu i slutet av månaden men behövdes inte, pappa kom förbi och kom med den inslagen haha. Och självklart fanns det kattmynta i själva klösbrädan så Dita blev helt till sig när pappa la ner presenten och hon kunde nosa, och då kände hon myntan direkt haha. Sötnos! I ett snaffs var den öppen och vi satte upp den på väggen och den är så smart och hon älskar den! :D

Annars i helgen blir det att rösta, fast på söndag. Och idag blir det mys med lite godis ! :) Till kvällen skall jag och Charlie banan kolla på grodan boll :D så längesedan man såg filmen! :D hahaah, där snackar vi nostalgi! <3 och imorgon kanske vi får besök av hihihihi :) En snygger grabb och hans dotter :) om inte på söndag, beroende på vädret :)

Vädret sägs ju dock vara regn och blåst blandat med solhintar då och då heeeeeeela jävla helgen >,< orka säger jag till det! hahah, trist med regn! Nepp, nu skall jag tina lite kyckling och fixa lite pommes och currysås! :D Tjaaoo!

Mamma Madeleine

=(

Publicerad 2010-09-17 08:49:40 i Familjens vardag

Allt påminner om dig. Allting jag ser eller hör, är en spegelbild av det vi gjorde tillsammans. Jag saknar dig. Jag saknar dig så inibomben!

Jag har nog aldrig varit såhär ledsen efter en person någongång. Tänk att du gjorde så stor påverkan på mitt liv. Skulle jag aldrig tro. Vi som mer trodde de var en kul grej från första början, men ätt snabbt därpå blev allt så seriöst. Ett riktigt förhållande. Jag älskade det! Och jag älskade dig.

Jag hade så gärna velat skriva exakt allting vi gjorde som jag saknar, från första början vi började "träffas" tills dom sista dagarna som vi hade kul och mysigt. Fan vad jag saknar dig, enbart bara tänka på allting. Usch, jag hatar det här! Jag saknar dig så jävla mycket och vill att du skall komma tillbaks till mig..

Vi båda har gjort en massa skit, mot varandra. Och jag ångrar mig så jävla djupt =( Fan vad jag älskar dig!

Dop bilder

Publicerad 2010-09-16 20:52:46 i Familjens vardag

Lite dopbilder som jag fick nu, bättre sent än aldrig ^^,


lilla apan <3

Lite smått obekväm men de funkar ändå säg ^^,

Världens underverk! Så duktig och snäll du var på dopet :) Mammas lilla ängel <3

Vänner eller "vänner"

Publicerad 2010-09-16 20:20:32 i Familjens vardag

Om du bara visste hur jävla ledsen jag är över att vi inte är lika bra vänner längre, som vi var för ett par år sedan.. Vi båda har förändrats, rejält. Nog om det.

En del vänner eller nu kanske mer "vänner" har jättesvårt att acceptera att man har fått barn och är en liten familj även om man bara är mamma och barn som bor tillsammans. Man blir som en främling för vissa. Så bara för att man får barn skall man ge upp sitt liv? Alltså dedikera sitt liv att vara mamma och skita i sig själv? Knappast om ni frågar mig. Att vara mamma är det bästa som hänt mig, de bästa belsut jag någonsin jag tog! Detta är världens bästa jobb, ingenting jag ångrar någonstans! Jag trodde att livet innan var de bästa, men nej. Barn är livet, de är det verkligen. Men synd att vissa av ens vänner utesluter en pga att man fått barn, så jävla falskt gjort. Jag hade kompisar som hade barn, var gravida när jag inte var gravid och lämnade jag dom pga det? NEJ, verkligen inte. Varför skulle jag göra det? Dom var ju mina vänner, ingenting man övergiver direkt, men vissa har lätt för det. Idioti rent ut sagt!

Vill egentligen skriva en sak om en kompis som gjort mig grymt besviken men det gör jag inte. Av godhet, för jag vet hur det känns när man säger namn eller annat. Onödigt. Pratar hellre med henne/honom om det irl eller telefon.

Usch blir bara mer och mer bitter på vänner speciellt dom skithögarna som säger sig bry sig och alltid finnas till när dom finns till när dom själva behöver hjälp. haha jävla falskhet är inte det då? Och nu har jag fanimig fått nog, på riktigt!

Sedan jag blev gravid och sa till mina vänner att jag skulle behålla var alla så glada och lalalala, sedan försvann dom en efter en, varför? Jo för att man inte var lika tillgänglig med att kunna följa med ut på krogen? Att inte kunna ses lika ofta kanske? jadu, jag vet inte, orkar inte bry mig om dom längre ändå! Falska vänner har man fått nog av. Men så jävla skönt för när jag blev gravid, så fick man kontakt med gamla vänner och även nya vänner som var gravida, hade barn som förstod ens situation som dom andra inte gjorde eller kunde eller orkade sig ens förstå hur man hade det. Och jag är så grymt jävla tacksam över dom vännerna! Ni vet nog vilka ni är :) Speciellt Linda och hennes grabbar! Ni är guld värda! :)

Och Emelie AKA Ählii och Mels, ni är nog bland dom bästa vännerna jag har som inte har barn haha och som inte har övergett mig! Är så glad att jag har er, tro mig, det ÄR jag! hjärtevännerna mina :)

Tack för att ni finns vid mina sida, och självklart finns jag vid eran sida hela tiden, så länge ni vill ha mig där! <3 Jag älskar er!

Nu har jag fått ur mig lite ilska ^^ känns lite bättre nu haha. Men ni tre är helt klart bäst :)

StjärnTRollet mitt <3

Publicerad 2010-09-16 18:12:34 i Familjens vardag

Nu har jag lite svårt att skriva för C ville tydligen upp i mitt knä och i hennes knä försöker Dita lägga sig JUST NU när jag skall försöka skriva lite snabbt vad som hänt idag ^^

Var uppe vid 07 idag drygt, blöja, frukost och rena fina kläder för Charlies del. Jag sprang omkring efter det som en yr höna och visste inte vad jag skulle göra.. haha fanns jättemycket tid men ändå kände jag mig stressad haha, knäppo man är! Så jävla bäng :P Människor som hade sett mig utifrån trodde säkert jag var hög, jävla höna haha. Iallafall, när jag lämnat C hos mamma/morfar vid 08. fick jag kuta iväg till bussen som jag hann med precis ;O haha.

Inne i Göteborg väntade Madde på mig redan, kramades hej och gick vidare till hennes makeup kurs, där allt skulle göras :) Pratade en massor medans hon sminkade mig. från 10-12.15 höll hon på sedan fixade hon mitt hår också lite snabbt eftersom det var sminket som var de viktiga :) Och de blev svin bra! Skulle föreställa en hårdrockstjej i en kyrka på hösten med en rockabillity frisyr :) och efter allt var klart tog hon lite kort på mig :D

Sedan skildes vi åt vid 13.05 då jag skulle bege mig hemåt igen till Charlie och mamma och Madde till sin pojkvän antar jag ;D halvsov på bussen hem, var så jävla trött så det var inte sant, hahah!

Här är två-tre bilder från idag, dock hemmabilder men har inte pratat med Madde ännu vart bilderna hon tog på mig försvann haha :)





Nu skall jag och Charlie mysa lite här i soffan en stund ;D Kassbild kvalitet men finns bättre som kommer sedan eller imorgon :) Ha de finT alla! :D


haha både jag och C ser lite halvgroggy ut på bilden men JAJA :D
mammas finaste fisTRoll <3

Mamma Madeleine

Leka med posten

Publicerad 2010-09-15 18:12:24 i Familjens vardag


Någon gillar visst att kolla posten också.. Om det är något till henne haha


Så himla skoj det kan vara att kolla igenom reklam ;)


Mina små älsklingar placerade sig tillsammans på den lilla mattan haha <3 :)

Vi har ätit middag för en timme sen drygt, nu leker Charlie på golvet och busar med Dita, haha sötnosar! Skall gå över till mamma om några få minuter när Charlie är uttråkad, haha. Hjälpa henne med datorn som är knas, eller hennes internet så jag ställer upp och kikar på detta samt ger mammas katter mat dom också :) Så är vi alla mätta och belåtna! ;D Idag blev det spagetti med köttfärssås! Det gillade Charlie, men de visste vi ju redan men de slank ner fort !

Imorgon blir det att sitta modell, och efter allt bli plåtad av min bästa vän Emil :) KUL KUL! :D Hårdrocksbrud står på menyn att göras om till! :D Så Charlie får vara ett par timmar hos bästa mamma/mormor och mysa medans jag får lite egentid och bli ompysslad :D Skoj! Efter när jag kommit hem igen och hämtat Charlie kommer Mr hot Bob över en stund, dvs Bobba :D får se vad som händer, spela spela N64? ;P Hahah.

Om man skulle ta göra och rent kattlådan igen? I brist på annat, hahah. Och duscha håret, ja de gör jag! Hej svejs fölket! ;D

Mamma Madeleine

När, Var, Hur

Publicerad 2010-09-15 13:04:36 i Familjens vardag

Och nu har Charlie bus somnat igen.. och jag är svinlat idag. Deprimerad och nere /: Sur och trött haha, allt på en och samma gång. Men men, bara att fortsätta leva vidare och dra på sig den glada masken!

Jag letar efter motivationen att ta mig röv till köket, för jag har ännu inte diskat? Eller klätt på mig? Är så otroligt psyiskt utmattad.. hela min kropp är trött och jag vet att jag inte är "sjuk trött" som man kan bli emellanåt, speciellt innan eller när man Är sjuk. Är frisk som en nötkärna men ändå inte... Jöbbigt! Vet inte vad jag skall göra.

NÄR, VAR, HUR skall jag finna min motivation? En anledning kan vara att man bor i skogen, det är dyrt med busskort till Göteborg och cpdyrt att köpa kontant en väg. Alla mina vänner bor i Göteborg eller mot Kungsbacka hållet. Klart att det är skönt att ha mamma och pappa i närheten här om det är något man kanske behöver hjälp med men då finns telefonen. Annars ser jag absolut ingenting som håller mig kvar här ute i buschen. Usch! /= Borås är uteslutet. Världens tråkigaste och fulaste stad. Här jag bor nu kan man inte bo i, pga avståndet och folket. Alingsås, HAHA nej. uteslutet. För mycket släkt där och folk man hatar av hela sitt hjärta. Så då får det bli Göteborg, de enda rätta! Där har jag min Emelie.W! <3 Och Robbin, Robert, Pariis. Alla jag älskar och älskar mig! Bland annat. Saknar mina bästa vänner =( Inte konstigt att man blir deprimerad av att bo här haha, skogen. Bor jag i GBG blir det en mindre utgift i månaden, busskort för en tusen lapp i månaden fast då lägger jag hellre den tusen lappen på en dyrare lägenhet mycket hellre! Plus att jag är en människa som hatar att vara på ett och samma ställe hela tiden, samma med utseendet mitt, hårfärgen tex. Rödhårig, svarthårig, brundhårig, blond osv. Samma med att bo någonstans. Jag blir knäpp. Vill inte bo på landet som borås (borås folk tror att borås är världens bästa stad när det är tvärtom) eller marks kommun (där folk tror att dom är något dvs snobbar bara för att dom har märkeskläder när dom inte fattat något alls. Snobb är man när man bor på ett flott ställe (enligt mig)), nu har jag fått nog. Och har redan börjat söka lägenheter i och strax utanför Göteborg. GÖTEBORG, jag kommer snart :D


Jag älskar dig Charlie! <3

Mamma Madeleine

Morgon mys

Publicerad 2010-09-15 09:07:24 i Familjens vardag

Nu när Charlie har somnat för lunch så sitter jag här i soffan och myser med min lilla Dita.. Passar på att ge henne massor med uppmärksamhet när Charlie inte är här så hon också blir glad :) Hahah, min lilla sötnos!

Charlie har fått nattskräck sedan ett par dagar tillbaka, vilket har gjort de extremt jobbigt men just den morgonen pratade Vakna med the voice om detta haha, kul det. Och berättade hur man kan testa, testade samma sak och det fungerade faktiskt, väldigt bra!! Stackarn som är mörkrädd <3

Idag blir det en promenad bort till Kinna för att greja, efter det lugnt. Får se vad som händer, peppa inför imorgon då det är att sitta modell och fotografering :D hihi. Nej nu måste jag dra mig till köket och diska, ligger bakom med disken i 3-4 dagar /; haha. Har mått, mår dåligt och har inte haft orken någonstans, hittar den inte heller :( Fitt vänner man har. "bryr sig", JO VISST, phss! haha vart fan och när då? Puckon det finns. Kanske därför man har flytt i skallen..

Mamma Madeleine

Kan dom inte utrota henne?

Publicerad 2010-09-14 21:47:45 i Familjens vardag

Förstår inte varför ens Lady DADA (okej, Gaga) kan vinna pris!? Min hjärna kollapsar ;SSS Hon har kläder hon inte ens kan gå i själv, utan folk måste hjälpa henne upp på scnen på MTV music awards 2010 för att hämta sitt jävla pris! Hon ser ut som en igelkott i håret också, väldigt icke attraktivt! Hon sjunger smöriga poplåtar som fastnar i lättpåverkade människor när det gäller popkulturen. Jag vill bara få bort henne från allt, speciellt från musiken. Hon kan få göra något annat tycker jag.. Hon förtjänar att få möglade tomater kastade på sig FAKTISKT! Så bra är hon.

Förstår mig inte på folk som lyssnar på henne :D haha dock för jag lyssnar på annat men ändå ;P Alla känner nog såhär med någon artist så ! Tack för mig :D Nu är jag glad igen! HAHAH



En av hennes jävla konstiga förklädnader. Och jag klandrar henne dock inte att hon vill gömma sig, hade jag också velat göra om jag såg ut eller var Lady DADA! DÖ :D

Upp upp och iväg!

Publicerad 2010-09-14 11:23:29 i Familjens vardag





Såhär trött och go såg Charlie imorse :) I sin supertuffa New York Yankees body ;)

Dagen idag bjuder oss på ett besök hos pappa, längesedan vi var hos honom nu och han har fått nya golv i sin lägenhet, så vi ville komma över och se golven eller jag vill haha och äta lunch tillsammans med lillhjärtat :)

En annan kul sak, troligen maj nästa år 2011, skall jag och Charlie och kanske mamma/mormor åka utomlands :) Jättemysigt! behöver komma bort till lite sol, bad och värme känner vi nu när det går mot höst och vinter :) Så igår satt jag och kollade olika resor, hotell och roliga aktiviteter man kan hitta på :D
Skulle gärna vilja åka till Grekland, både jag och mamma men får se.. Hittade skitbra priser och det är i Kroatien! Så fint! <3

Nu skall jag borsta gaddarna och fixa iordning här innan Charlie bus vaknar från sin lunch sovstund :) sen åker vi till pappa/morfar en stund och hälsar på! :D Ha en bra dag!

Mamma Madeleine

Lika?

Publicerad 2010-09-13 20:50:43 i Familjens vardag



Jag, ett par dagar gammal :)



Charlie, ett par timmar gammal :)

Någon likhet?
Jag ser bara att vi har samma typ av näsor.
Någon som ser någon annan likhet mellan mig och min dotter? :D

Mamma Madeleine

Helgen i bilder

Publicerad 2010-09-13 20:01:50 i Familjens vardag

Lite suddiga men detta är dom de blev iallafall, som jag kunde hitta ^^





Jag och min bästbäste vän Emelie <3
vet inte varför vi dock ser så ledsna ut, spec jag på sista bilden hahah.

Älskar dig gumman :) Får ta en utgång när jag är barnfri om en månad igen ;) Pussel och kräm påre!

Nu är lunchen över

Publicerad 2010-09-13 13:21:11 i Familjens vardag

Och vi sitter här och flummar tillsammans :D





Och nu till de sista, jag ser ingen likhet mellan mig och Charlie i utseendet. Har jag fel eller rätt? :P


Mamma Madeleine

Sitta modell

Publicerad 2010-09-13 11:07:26 i Familjens vardag

Jaaa! På torsdag är jag barnfri ett par timmar för att kunna åka till Göteborg, träffa Madde som vill ha mig som modell för hennes bruduppsättning - då fixar hon mitt hår och sminkning entligt en brud :D kommer bli skitkul, och bilder kommer självklart att tas ;)



Nu sitter jag med Dita här i soffan och kollar på Våra bästa år xD Sådan jävla B serie men finns inget roligare att se på morgonen ändå så haha.

Idag blir det en lugn idag. Slapp dag. Har förlorat två dagar med henne, så jag skall mysa järnet med Charlie bus <3 Skall hjälpa mamma med hennes tillfälliga dator, och jag har min tredje mobil nu haha. Min riktiga strula, och ville inte laddas alls, fick låna Emelies gamla mobil som fungerade halvt som halvt, och igår fick jag låna en annan mobil, tills jag fått ihop pengar så jag kan köpa en egen. Så nu har jag en HTC Diamond :)

Nej, nu skall jag faktiskt kila. Göra mig lite mer frukost :) Knäckebröd och kaffe, så jävla gott hahaha :D Hejs!

Mamma Madeleine

Andra gången i rad

Publicerad 2010-09-12 11:21:21 i Familjens vardag

Blev en sväng på Rockbaren igår med Emily och hennes trevliga vänner :D haha, och hennes fulla vän Tobias. Sedan försvann alla för några ville äta och skit, så jag och Linn? gick till centralen och väntade på våra buss och tåg hemåt. Där fick vi sällskap av en pratglad snubbe, som sedan pratade ihjäl oss haha ;P Så man kan väl säga att jag fick trevligt sällskap av Linn men själva kvällen i sig var halvkass :P Hahaha

Och något som jag alltid befarar när man åker nattbussen hem vid 02.25, att somna och vakna någon annanstans. Självklart hände det igår. Skulle hoppat av i Skene, hade somnat och vaknadade i Örby!??! HAHHA något jobbigt men frågade busschaffören om han skulle till garaget, och de finns i Skene så ja dit skulle han om ett par minuter. Perfekt för mig! :D Fick gå ifrån Frölich och hem, tog en kissepaus på hemvägen, kunde inte hålla mig hela vägen hem :P Väl hemma så myste jag med Dita direkt och sedan somnade jag fortare än kvickt i mina stora, goa, röda säng! <3

Så idag har jag fått sova ut riktigt ordentligt utan att bli väckt av Charlie, och de har varit jättegott. Något jag verkligen behövde kan jag säga. Usch och fy så gott! Så inom ett par timmar, runt 15-16 snåret anländer Charlie banan i min famn!! Har saknat henne verkligen.
När hon är borta och man är ensam hemma, inbillar man sig själv en massa ljud ifrån henne som låter som när hon brukar vakna, smågrymtar lite och just det ljudet tror jag mig höra titt som tätt ^^ Men näää, ingen Charlie hemma ! Men snart så! :D

Ne nu skall jag fixa något att äta, bara katten som fått frukost än så länge ^^ Nu är de min tur, hahah :D
Skriver mer sedan :) Heeejshopps!

Mamma Madeleine

Hörde jag skål?

Publicerad 2010-09-11 21:04:42 i Familjens vardag

Om 20 minuter måste jag dra till bussen mot Göteborg! Blir en krogrunda igen, hoppas på en bättre sådan ikväll :) Blir utgång tillsammans med Emily ! :D Och såhär snoffsig ser jag ut ikväll ;)

Hejhopp! Hörs imorgon och då kommer min snuttiplutt hem <3<3<3


Längd och vikt

Publicerad 2010-09-11 17:14:03 i Familjens vardag

Charlies längd och vikt från födseln till senaste BVC besöket.

VIKT
10.02.09  -  2820 gram  -  Nyfödd
10.02.10  -  2580 gram  -  Extra kontroll
10.02.11  -  2465 gram  -  Extra kontroll
10.02.12  -  2695 gram  -  Extra kontroll
10.02.13  -  2620 gram  -  Hemfärd
10.02.15  -  2680 gram  -  6 dagar
10.02.22  -  2830 gram  -  1 vecka och 6 dagar
10.03.09  -  3020 gram  -  4 veckor
10.03.16  -  2960 gram  -  5 veckor
10.03.19  -  3140 gram  -  5 veckor och 3 dagar
10.03.24  -  3260 gram  -  6 veckor och 1 dag
10.04.01  -  3540 gram  -  7 veckor
10.04.09  -  3720 gram  -  8 veckor
10.04.12  -  3870 gram  -  9 veckor och 1 dag
10.04.27  -  4200 gram  -  2 ½ månad
10.05.12  -  4490 gram  -  3 månader
10.06.08  -  5228 gram  -  4 månader
10.07.14  -  6050 gram  -  5 månader
10.08.23  -  6590 gram  -  6 månader

nu

LÄNGD
10.02.09  -  49 cm  -  Nyfödd
10.02.22  -  49.5 cm - 1 vecka och 6 dagar
10.03.09  -  52 cm  -  4 veckor
10.03.16  -  52 cm  -  5 veckor
10.03.19  -  53 cm  -  5 ½ vecka
10.03.24  -  53 cm  -  6 veckor och 1 dag
10.04.01  -  54.5 cm  - 7 veckor
10.04.09  -  54.5 cm  - 8 veckor
10.04.12  -  56.3 cm  - 9 veckor och 1 dag
10.04.27  -  57.2 cm  - 2 ½ månad
10.05.12  -  58 cm  -  3 månader
10.06.08  -  60 cm  -  4 månader
10.07.14  -  63 cm  -  5 månader
10.08.23  -  65.5 cm  - 6 månader

Charmkatten själv

Publicerad 2010-09-11 12:59:19 i Familjens vardag

Helt plötsligt när jag skrev jag de förra inlägget så börjar Dita klättra på min rygg och jag försökte ta bort henne tills jag märkte att hon bara ville sitta på mig ^^ och såhär sött blev det, med lite humor till :D Typiskt mig hahah.





Sista bilden är ju självklart den bästa :D Hahaha! Mammas lilla trissemiss <3

Vilken kväll de blev!

Publicerad 2010-09-11 12:45:16 i Familjens vardag

Sammanfattning av gårdagens kväll.

minus grejerna.

1. Missade den planerade bussen intill GBG för att möta upp Emelie.
2. Fick åka själv till Emelie för allt blev så stressat och fel haha.
3. Väl inne på krogen, jag och en annan Madde försökte flörta till oss gratis dricka vilket resulterade till att vi fick stå och babbla istället.
4. När man dansade lite med Robert kom en snubbe fram till mig och försökte dansa bort Robert för att han ville dansa med mig, och eftersom Robert är så snäll så frågade han bara; vad gör du? och därav fick Robert ett sprucket ögonbryn. KILLAR alltså!
5. Emelie åkte hem tidigt ! :(
6. Missade sista bussen hem med knappt en minut. Blev sur, arg och ledsen.

plus grejerna.

1. Jag lyckades smussla in dricka på krogen.
2. Emelie gav mig en fin sminkning med ögonskugga :)
3. Eftersom jag missadade bussen hem, erbjöd Robert mig att sova hos honom och TACK så jättemycket för det! :)

Som ni märker, katastrofal kväll. Mer minus saker än plus, väldigt tråkigt. Bilder från kvällen igår kommer nog innan helgen är slut ^^ Fastnade på två vimmelbilder haha, och Emelie och jag tog också kort innan vi kom till Parken tillsammans :)

Magen är mätt och belåten nu iallafall, kyckling och pommes! MMM :D

Och så får jag gratulera min fina vän Linda och hennes herre som fick sin lilla Chris igår :) Keven kommer bli en toppen storebror! All lycka åt er, så får vi träffas när ni kommit iordning och orkar ses såklart. Vill så gärna få träffa eran lilla nybörjar människa ^^,

Får se vad som händer ikväll, är öppen för förslag :) Ha de fint nu. Skall spela lite och slappa, duscha sen med ;P Ha det faajjiint!


Och jag VET! Jag är blond och ser otroligt dum ut i den minen på bilden :D hahah.

Mamma Madeleine

Borta

Publicerad 2010-09-10 13:37:13 i Familjens vardag

Nu är det tomt här hemma, känns alltid lika konstigt hon åker iväg över helgen till sin pappa. Ingen som skrattar, gråter, kryper omkring, sjunger och har sig.. Helt tyst. Katten gör ju inte mycket ljud ifrån sig, och speciellt nu när tvn är avstängd, tyst ute och inga grannar hörs.. Då är det jättejobbigt! Jag har verkligen blivit en riktig mamma, blödig sådan haha.

Fick några söta bilder på Charlie bus innan hon gav sig av för helgen.





Världens bästa någonsin <3

Du kommer ha jättekul i helgen, och jag också. På söndag eftermiddag ses vi igen älsklingen min! Saknar dig redan, kommer sakna sönder mig efter dig puttenuttis. Oj, vad klockan är mycket!! Haha, får nog börja fixa iordning mig lite mer och försöka få tag på Emelie inför kvällens bravader tillsammans :) Ha en bra kväll för de skall jag ha :) <3 Tjohopp!

Mamma Madeleine

Tjosan i trosan

Publicerad 2010-09-10 08:23:23 i Familjens vardag

Godmorgon gott folk!
Vakna sedan 06.48 då Charlie ville upp och hoppa. Hon har fått ren blöja, välling dvs frukosten, men kryper ännu runt i sina nattkläder.. Är halv vaken, så jag kokar lite kaffe just nu åt mig själv. Dita springer omkring och leker med Charlie, skrämmer henne genom att hoppa själv framför henne och springa vidare, haha så söta när dom leker och Charlie älskar det, skrattar och ler så fort hon ser Dita :) sötnosar!

Charlies farmor och eventuellt hennes pappa kommer runt 13.00 för att hämta henne, men dom får ju stanna någon timme innan dom kan åka iväg.. Så hon hinner välja sig med dom eftersom dom ses drygt en helg i månaden. Åker idag och kommer hem på söndag igen <3


Dagens sötnos! :D

Sitter och kollar på Vakna med the voice, älskar de pogrammet på morgonen, så rätt att vakna med dom goa personerna! Haha. Köpte färska frallor förra veckan som jag frös in och tog fram en nu som jag kan ha till kaffet :) Kommer bli mums!!

Får se hur det blir med att träffa Linda och keven en stund innan lunch, om vi ens får tag på varandra och om det INTE börjar regna som de verkar göra.. Mamma gick förbi mig för 30 minuter sedan och hälsade på snabbt innan som skulle dra iväg till jobbet, då sa hon just att det skulle bli regn snart. FYYY! Så jävla tråkigt >,<

Uppdatering
Kaffet sipprar ner i halsstrupen nu och frallan ligger och tinar.. Nu har Charlie somnat också, tidig lunch. Så nu kommer jag hinna städa iordning lite här och fixa mig själv innan vi går och träffar Linda (om det blir av) annars hinner de bli fint här tills Charlies farmor och ev. pappa kommer :) haha, fick stänga av ljudet på Vakna med the voice nyss ^^ lady gaga - alejandro eller vad den heter börjadade spelas, och jag som avskyr den haggan haha. Hermofrodit i mina ögon, och en liten skit :P JAAAAJA! Nu skall jag fixa min fralla! :D Hejs!



Mamma Madeleine

Ren som skit

Publicerad 2010-09-09 22:36:13 i Familjens vardag

Charlie somnade vid 20.08 för att vara exakt, så jag kunde se hela IDOL idag ^^ Hon fick badat och en snygg frilla innan hon somnade, gott för henne så hon är ren och fin inför farmor och farfar samt pappa :) hihi min lilla gullunge!

Och nu har jag sedan en timme tillbaka badat skumbad, jättehärligt! :D Duschat håret med shampoo, balsam, silvershampoo, hårinpackning samt lite balsam igen haha. Jag är SÅ skonsam. Dock kan jag inte färga mitt hår blont mera, för de har blivit förjävligt men visste att det skulle bli såhär. Bättre med svart :P Haha lättskött. Men blont passade jag visst i och gillar det konstigt nog? :P Vill fortsätta vara blond ett tag till, men kommer nog inte gå.. Kanske max 2 månader till sedan bara låta det växa ut helt eller färga det mörkare igen. Hellre färga det mörkt än låta de växa bara, haha kommer ta flera år isåfall haha, och jag har inte tid att vänta Så länge ;P Nåja..

Får se hur det blir imorgon med min och Lindas lilla bebisträff här.. Min mobil är som sagt död, kan inte ladda skiten. Tvärvägrar /= Så är mobillös just nu, tills imorgon kväll då jag träffar Emelie, och därefter får jag låna hennes gamla mobil :D TACK världens bästa älsklings Emelie AKA Ählii <3

Kommer bli kul att få dagen imorgon tillsammans, och eventuellt lördag också :D Men jag får se. Står och stampar mellan Göteborg och Borås ^^ Men de blir som det blir då. Bestämmer ingenting nu , men imorgon måste jag nog börja bestämma mig haha. Velepelle nr1, det är jag de! ;)


Mina små hjärtan förut :) leka tillsammans är kul!


Varför krypa när man kan halvstå? ;)


Lillgumman hittade sin egna nya plats :) haha söt!

Slänger in snart lite bilder från förut idag, jag och Charlie banan busade på och hon fick otroligt skojiga miner :D haha. Nu skall jag strax lägga mig iallafall.. Skall bara borsta gaddarna såklart ;) Natti natts!

Mamma Madeleine

Redan en stor saknad

Publicerad 2010-09-09 17:49:07 i Familjens vardag

Charlie åker inte förens imorgon förmiddag till sin farmor och farfar och jag har varit nere hela dagen. Saknar henne redan :( Hennes små skratt, hennes roliga ljud när hon kryper omkring och grymtar haha :) eller när hon är väldigt gosig av sig och vill ha närhet. Inget av det på 1.5 dag :( Kommer bli tomt igen som förra gången, men kommer ändå bli väldigt skönt att få egentiden känner jag allt.. :) Men Charlie kommer få det jättekul hos farmor och farfar ändå, så jag oroar mig inte för att hon kommer vara uttråkad iallafall haha.

Idag är det som sagt hennes 7 månaders dag och vi har bara myst hela dagen tillsammans. Hon har fått ris och currysås till lunch och efter det blev de persikayogurt som hon så galet mycket tycker om :) Och gosat som sagt HELA dagen, de är myspsyigt! <3 :)

Ikväll blir det IDOL på tvn, och kanske någon film som redan finns i datorn. Sen när Charlie bus väl somnat skall jag ta ett bad och duscha håret och vårda om mig själv :)

Imorgon skall vi träffa Linda och keven en snabbis, leka lite på lekplatsen här någonstans :) Kul! :D så dom får leka av sig och jag och Linda får prata av oss lite, våra favoriter! ;) Oj... Nu kröp Charlie visst in i väggen haha, stackarn. Får nog gå och trösa sötnosen min ^,^ Hejs hejs!


Mystjejen min <3

Mamma Madeleine

Stora tjejen!

Publicerad 2010-09-09 09:04:49 i Allt och inget

Idag eller inatt var det 7 månader sedan Charlie föddes! Tiden bara rinner iväg nu alltså, helt knäppt vad tiden går fort. Sedan Charlie föddes har hon utvecklats så otroligt mycket. När hon föddes var hon ett hjälplöst spädbarn men nu är hon en stor bebis som kan; krypa, säga mam och mama, heii, hon kan stå på knä nu, rulla från mage till rygg och rygg till mage bland annat. Hon har blivit så stor på sådan kort tid, det är sjukt! Hon är så duktig :)


En nyfödd Charlie banan. Tre dagar på bilden, och världens sötaste lilla tjej! <3


Och titta nu, 7 månader senare. Sådan stor kicka hon har blivit. Sötare än sötast <3

Mamma älskar dig Charlie, världens finaste lilla unge! <3
Gladaste tjejen som finns! :)

Mamma Madeleine

Bugar och bockar

Publicerad 2010-09-08 22:37:24 i Allt och inget

Tack en trevlig eftermiddag/kväll hos mamma ett par timmar där hon bjöd på födelsedags tårta och pratade som vanligt :) Riktigt mysigt! Massa telefonsamtal har hon också fått :P Rätt förstårligt hehe. Senare vid 17-18 tiden kom pappa förbi också och lämna en present till mamma och fick smaka på tårtan, och så lekte vi med Charlie banan allesammans i köket. Alla häpnas av att hon utvecklas så fort nu. Allt bara kommer, blir nyare saker hela tiden ^^

Charlie somnade runt 21.45, helt död. Hon var så övertrött att hon skrattade åt verkligen allting den sista timmen, haha söt hon var ändå, men tyckte synd om henne. Hennes ögon hängde verkligen och var smått röd runt dom. Haha, försökte få henne att somna men icke sa nicke va. Men tills slut gick de, fast då var både jag och mamma supertrötta och ville komma i säng. Fast när jag väl kom ut för att gå hem blev jag pigg av kylan ute :P haha, så nu sitter jag här i vilket fall och skriver lite om kvällen :)




Jag och lilla Dita alldeless nyss :) Pussgurkan min som myser när Charlie sover för natten <3

Ne, nu får jag ta och komma i säng. Är ofantligt trött faktiskt. haha, inte för att vi direkt gjort mycket men ändå ^^ Hittade iallafall min blankett som jag letade efter på Skatteverkets hemsida, :D var rätt framför ögonen på mig. DAH! Dum och blind man är, för snabb :P Men jaja :P Hej och godnatt på er!

Mamma Madeleine

Ny design

Publicerad 2010-09-08 14:58:14 i Allt och inget

Om du inte ser min nya design, tryck F5 isåfall så bör du se den. Skall byta header och greja lite men tills dess ser min blogg ut såhär :) Hihi. Hejs!

Mamma Madeleine

Magen är full

Publicerad 2010-09-08 13:34:50 i Allt och inget

Har nyss ätit lunch, själv. Charlie somnade när jag höll på med lunchen haha, så hon får ta en sen lunch istället :) Blev god kyckling, ris och currysås! Men magen min är full och belåten och det är de viktigaste haha.


En gammal bild men Charlie är så söt med sina nyfikna ögon som är helt blåa! <3

Blev inget bankbesök, pappa sa i helgen att jag skulle fixa fram ett personbevis som visar att jag är ensamstående, men hade helt glömt av det :P Så gick jag in på Skatteverkets hemsida för att beställa hem en blankett men då fattar jag inte alls vilken av alla personbevis jag skall ha?! Finns ju flera styckna, haha. Om äktenskap och partnerskap, få barn, dödsfall och släktbevis, flytta, namn och namnändring. Och massa mer, och om man tex klickar på att få barn, så tillkommer det ännu flera flikar för exakt vad man menar :P Skitstörande, haha. Jag vill ha ett personbevis som visar att jag är ensamstående men fattar fan inte vart det är :P haha, HJÄLP MIG!!

Helgen är nu uppbokad. Kommer bli riktigt kul att träffa lite vänner och vara "madde" och inte mamma madde :) Egentid är viktigt. Så fort man får chansen tycker jag att man skall ta den, om man får en timme, ett par timmar, en natt eller en dag då man har möjligheten att vara lite barnfri och kanske spendera den med sin sambo eller några vänner. Tråkigt eller rättare sagt synd att kanske inte alla har den möjligheten, men då får man ta med sin lilla plutt istället och ha kul :) och kanske inte om man skall på krogen eller vara med folk som är berusade men ni fattar ^^,

Man vill vara barnfri i helgen, fast ändå inte. Man vill ju vara med sin lilla sötnos hela tiden, men farmor och farfar vill också träffa henne och självklart skall dom få göra det även om man saknar ihjäl sig varje gång hon är iväg men man får ju uppdatering om hur varje dag är via sms så det känns bra och om de är något så kan jag ju alltid ringa. Tur att mobil finns alltså :P och dator haha.

Hursomhelst så ser jag framemot helgen. Har mycket förväntningar, så detta kommer bli skoj vill jag lova, mig själv haha. Fredagen blir förfest och Parken i Göteborg med käraste Emelie <3 och på lördag blir det förfest och sedan Gretas med bästaste Robbin med flera! <3

Ne nu skall jag diska innan Charlie banan vaknar och sedan får hon äta lite lunch innan vi tar våran andra promenad för idag. Ikväll blir det att vandra bort till mamma och gratulera henne på födelsedagen.
Grattis älskade mamma på 56 års dagen!


Mamma Madeleine

Då var man här igen

Publicerad 2010-09-08 09:27:04 i Allt och inget

Charlie ville upp och hoppa kl 07 imorse, då de var bara att dra sig upp. Ny blöja, vällingen, myskläder på och efter det satte vi på tvn, Vakna med the voice såklart och så satte vi oss i soffan och lekte. Sedan var det att ge Dita frukost, och göra rent kattlådan.

Har sedan måndagskväll letar upp alla mina vänner jag hade på mitt förra facebook konto. Har inte ens hittat hälften av vännerna, men jag har hela livet på mig att leta så det är ingen fara ;p


En del av Charlies dop presenter :)


Mys gumman <3


Alltid lika roligt att leka med Dita ^^, sötnosar!

Charlie banan somnade nyss för sin lunch sovstund iallafall.. Sover nog framtill 11 snåret, så jag skall passa på att ta ett skumbad :D Och lägga fram kyckling som vi skall äta till lunchen senare! Gott, efter det ringer jag pappa (om det går, eftersom min mobil är som den är :S) för att han skall hämta oss och köra oss till banken för att fixa ett nytt konto. KulKul! Ne om jag skulle ta och sluta knattra här ^^ Hejs!

Mamma Madeleine

Trötter

Publicerad 2010-09-07 23:09:33 i Allt och inget

Gick bort till mamma förut vid 19.30 tiden, för att vi skulle kolla Idol tillsammans, men hemtelefonen ringde och hon blev pratandes i den under halva pogramet haha, och Charlie somnade under någon reklam paus under Idol så jag satt där själv och kollade, med en öl mamma köpte i Berlin som jag fick smaka på.. Smakade inte gott! :P Lite synd när man gick över till henne för att mysa till det tillsammans, så somnar Charlie bus och mamma blir sittandes i en telefonlur haha. Typiskt :P Var drygt 2-3 styckna som var bra enligt mig idag, så det var inte skoj :P Får se vad de är för stollar i Göteborg, Stockholm var inga skojiga alls :P


Ute på våran promenix förut kollade Charlie bus på fåglar som flög omkring, det var intressant :D <3

Får väl avsluta här och nu.. Spela lite innan och sen nana. John Blund är ALLTID sen nu för tiden >,< dumdumduuum! Imorgon blir det bankbesök med pappa. Mamma fyller ju år imorgon, och jag köpte en liten present till henne som jag ville hon skulle öppna förut när hon var här och hälsade på snabbt efter jobbet.. Hon blev glaaad :D Haha.

Usch, nu börjar jag se ut som en bulldog i ansiktet, allt hänger. JAG ÄR TRÖTT! :D haha. Natti natts folk!

Mamma Madeleine

Bildbomb

Publicerad 2010-09-07 15:56:44 i Allt och inget


Charlie börjar bli så stor att nu skall man inte krypa längre, nu skall man ställa sig upp :D


Sitter och matar Charlie innan våran promenad förut, och Dita har slocknat breve oss ;P



Charlie ute på lekparken i sina nya röda höstkläder och matchande adidas skor i rött :D


Mammas lilla sötnos <3
Älskar dig!

Björn Borg: Madde?

Publicerad 2010-09-07 15:43:27 i Allt och inget

Satt och kollade igenom lite skor på Brandos, dom är verkligen bäst på skor, bra utbud, butikspriser och ibland billigare, gratis frakt och retur frakt :D Iallafall.. Satt och kollade skor, och kom in på Björn Borg, så såg jag bara att det stod Björn Borg: Madde. Kul :D skor som heter som mig, hihihihi! Inte för att dom var direkt snygga och röda dessutom men hade varit skoj att ha bara för namnet, haha har ju sängkläder som heter Madeleine ;P också skoj!



Vid 14 tiden förut, tog jag på oss och gick bort till lekplatsen här vid oss så Charlie banan fick gunga lite, och sedan traskade vi bort till Kinna snabbt för att jag skulle kika efter en födelsedagspresent till min mamma som fyller år imorgon. Hittade en grej och köpte den, sedan gick vi tillbaka och Charlie somnade efter halva promenaden. Gott för henne, hon var lite smått gnällig. Trött och tänder som kommer upp är ingen bra kombo! Ett som är säkert :P

Vid 17.00 kommer en snubbe hit som skall göra rent min soffa :D Fick de som present av Linda och Kimmie, TACK :) Fick ju min soffa av min storasyster Annelie, och den hade några år på nacken, den var, är ju inte sönder eller så men den skall vara typ.. Ljus/mellan beige men den är mörkt beige typ och även då man tvättat den flera gånger, så detta var perfekt! :) så den kommer nog bli kanonfin igen! Som ny!

Bilder från idag kommer senare :)
Nu skall jag göra en kopp kaffe åt mig och lite knäckemackor ;P haha. Hejs!

Mamma Madeleine

Morrn morrn!

Publicerad 2010-09-07 09:27:39 i Allt och inget



såhär söt är Charlie banan idag :) Alldeless nyvaken och trötter. <3

Till helgen dvs, fre-söndag skall Charlie åka till farmor och farfar och hälsa på. Så jag kommer vara barnfri, rätt skönt faktiskt. Skall på fredagen ut med en eller nåra nära vänner i Göteborg, spela lite biljard och ha kul några timmar. Och på lördag 06-10 skall jag tvätta.. senare till sen eftermiddag åker jag in till Göteborg, möter upp min lille Robbin och skall kalasa till kvällen med lite fler, kommer bli väldigt skoj :)

Jaha.. Då ligger Charlie här i baby gymmet breve mig och har börjat bajsa, hennes ljud går inte att undvika men hon är grymt söt ändå ;D varesig hon bajsar eller inte haha. Dock luktar det väl inte hallon här direkt nu men hon är nog snart klar :P

Idag händer inte alls mycket. Tar det som de kommer, som vanligt :)

I lördags var det dop för Charlie, i Onsala Kyrka. Var helt perfekt! Många nära vänner, familj var där från min och Charlies pappas sida. Var fler än de andra barnets som döptes sida i kyrkan sa pappa iallafall :P Drygt 50-60 personer på våran sida och på den andra sidan var det kanske 40-50 personer, gissar jag på.
Hon fick hur mycket som helst, jättefina saker från alla som kom. Bland annat; Barnböcker, barn cd skivor med sånger, hennes namn i bokstäver man kan ha på väggen, två st söta smyckeskrin, massor av halsband och armband, en söt älv ljushållare, mängder med nya kläder och fina höst ytterkläder, en liten flaggstång med svenska flaggan, en hel del pengar, två små skrin där det står "min första tand" och "min första lock" att lägga i. Det var de jag kunde komma på nu, var mer men kommer inte på allt just nu haha.

Fick pengar av farfar och igår när jag och Robert gick från mig till Kinna, gick vi förbi Märkes outleten. Gick in och kikade runt och hittade ett par baby skor som jag var tvungen att köpa till Charlie. Röda adidas skor :) supersöta! Sedan när vi kom till Kinna, köpte jag en ny nappflaska till Charlie banan :) En som rymmer 350 ml istället för dom andra jag har som bara rymmer 220 ml drygt, bra att ha en stor faktiskt..

Ja nu sitter vi här.. har torkat Charlie ren och fin, nu luktar det inte bajs här :D Och strax skall jag ta på mig lite kläder, tvätta håret och ta en promenix utåt i det fina vädret! :) Hörs senare

Mamma Madeleine

Tillbaks!

Publicerad 2010-09-06 23:21:27 i Allt och inget

Nu är vi tillbaka efter många jobbiga saker :P men här är vi. Charlie sover, Robert har åkt hem sedan timmar tillbaka efter en övernattning här :) och jag har äntligen fixat en ny blogg, min fjärde haha, och en ny facebook. Madeleine Eidland där som sagt :) Tjao!

Mamma Madeleine

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela