Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

HELL YEAH!

Publicerad 2011-04-29 17:40:12 i Familjens vardag

Äntligen kom min nya mobil idag, så nu har man den och fifflar med en del ^^ Tack älskling och älsklings föräldrar för min födelsedagspresent! :)

Samsung Galaxy Ace, black.


Annars idag har jag inte gjort så värst mycket, varit hemma hos pappa med Charlie och hälsat på någon timme eller två snabbt, varit och hämtat ut min mobil som sagt ;), pappa hjälpte mig att deklarera så jag får mina pengar i tid, bjudit mamma och pappa på lite fika också :) Charlie somnade för förut så hon vaknade för 10 minuter sen, och nu var jag så lat att jag värmer en pizza i ugnen :p

En annan kul bild som jag bara älskar! HA-HA :D
Tänker på Robbin, min lille bög :P


Charlie är lite smått grinig som vanligt dessa dagar, troligen för lite pollen och att en eller om de är två kindtänder till som träder fram i hennes trut ^^ Så de är inte så konstigt att hon är gnällig ändå :) hehe. Det är ju hennes sätt att visa ditt humör på så eftersom hon inte direkt kan säga: mamma min tand håller på att komma nu, jag har ont, hjälp mig!

Annars är helgen inte alls direkt bestämd alls, skönt :) Jag skall kanske intill Borås imorgon eftermiddag och träffa Carlos en stund annars myshelg med goa familjen. Kanske ett besök på Borås djurpark eller Liseberg om vädret tillåter? ;)

Hursom. Magen hungrar och Charlies också ^^ Oups.. Här luktar de bajs, och de är INTE ifrån mig ;) Charlie måste bytas på! Ha det :p

Mamma Madeleine

Hurra hurra!

Publicerad 2011-04-28 09:24:48 i Familjens vardag

Igår kväll beställde älskling min mobil/köpte den, så förhoppningsvis kommer den tidigast imorgon om inte det, på måndag! Så glaaaaaad :D haha!

Var igår eftermiddag efter jag lagat maten, drog jag och Chollan upp till mamma/momo och systeryster här och spelade lite kubb, sen kom älskling också och spelade, de var kul bara att jag inte var likabra som förr på det ^^ Plus att de blåste en del ute igår också som förstörde de hela ;d haha! Hursom :D

Älskling är på jobbet, jag sitter här, Charlie sitter i sängen och filurar med lite sång och nallen som låter, funderar på att ta fram frukost nu så man kan bara ta upp henne, byta blöja och sätta oss vid frukostbordet vårt :)

Idag blir det ännu mera fix här hemma, mera dammsugning som igår, diskberget här hemma och fixa halva middagen senare till kvällen då Jonathan och Johan kommer hem.. Annars inte mycket alls på schemat idag, rätt gott :) Tar mig och Charlie till Göteborg imorgon en stund för att träffa Robbin också :D Kuwl! Alltid lika skoj att träffa de flummbäret mitt ;p

Nåväl.. Första ultraljudet är klart, min mobil är beställd och köpt. Känns skönt! :)

Ha en go dag!

Mamma Madeleine

Ultraljudsbild 1

Publicerad 2011-04-27 14:10:39 i Graviditeten med nya bebis i magen

Kom hem för en halvtimme sen med mamma, Charlie och systeryster från MVC. Varit och kollat på bebis i magen alla fyra, Charlie satt och glodde på skärmen med bebis på och sa hela tiden: titta dää. Snuttan :) Fick med oss två gratis ultraljudsbilder hem, mys. Visa älskling senare när han kommer hem, hihi.

Allt såg jättebra ut, perfekt bebis som barnmorskan min sa. Gör en glad! Fick en ny tid, nästa gång jag skall till barnmorskan blir det för de stora, rutin ultraljudet :) Slutet av maj. Exakt om en månad faktiskt :) Underbart! ♥

Berättade också att jag vill föda denna gången i Varberg, sist och först, var jag i Borås vilket inte alls var någon positiv upplevelse om man bortser från själva förlossningen som var direkt svår, jobbig men bara själva deras bemötande hela tiden, usch. Fast iochförsig, har aldrig direkt gillat Borås så de kan ju vara en av orsakerna till det ^^ Jaja.. Jag själv och Jonathan är ju födda i Varberg :)



Du nya lill* bebis i magen min, mysmys ♥
ÄLSKADE ÄLSKLING.

Ny tid för nästa UL, 27 Maj kl 08.00 :)
längtar redan sönder ^^,

Resan - Avbetalad!

Publicerad 2011-04-27 09:14:10 i Resan 2011, Juni

Resan till Turkiet är nu helt avbetalad, gott som tusan! :) Nu är det bara att räkna ner dagarna och vänta in taxfree katalogerna man får ett par veckor innan så vi kan beställa med oss gottgott ner och hem. Som man alltid gör :p

39 dagar kvar tills vi sticker ♥
Jag, mamma/momo och Charlie barlie bus, kommer bli underbart!

Vecka 14 (v13+3)

Publicerad 2011-04-26 09:10:49 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 14

Kroppen:
Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.

Ja nu går de fort här känns de som, underbart!
Imorgon skall vi på de första ultraljudetn ÄNTLIGEN :d Magen börjar synas LITE smått, men inte mycket :p Speciellt om jag ätit massa mat haha ;P. Bebis i magen puffar på ibland men sällan :) Myspys därinne! Och vi skall inte ta reda på kön har vi bestämt :D Jonathan som egentligen inte vill och jag skulle inte kunna hålla de hemligt hela graviditeten :p ♥

Riktigt glad :)

Publicerad 2011-04-26 09:07:32 i Familjens vardag

Eftersom vi haft så mycket sol har jag inte velat sitta vid datorn mycket som man kanske gjort innan, och älskling har ju varit långledig så mycket tid har spenderats med honom och Charlie :) Mys! Hursom.

I fredags åkte vi till J's föräldrar i Onsala, var där och myste, dessförinnan stannade vi till i Kungsbacka och kollade runt lite på Kungsmässan, myste sen vidare i Innerstad :) Åt på Karma, världens godaste sallader! MUMSFILIBABBA :D Köpte med oss godis för kvällen och kollade film med hans föräldrar, The kings speech.

I lördags var de uppe med tuppen, äta frukost, gå promenad med Charlie då pappa Jonathan hjälpte sin pappa med att klippa/kratta häcken. Sen fikade vi lite, och Charlie somnade vid 12-13 tiden, då gick jag mig en promenad i slingan där borta och Jonathan började greja med sin bil. Sen när jag kom tillbaka hjälpte jag till att göra bilen fin efter tvätten, snäll jag är ju :D Sen påskmat och sen vila och leka med Charlie ett tag. Sen fick vi bråttom med att fixa oss inför kvällen då jag och J skulle möta upp Robbin i Slottsskogen för lite förfest, och jag köpte mig alkoholfri öl. haha den var faktiskt inte så äcklig som jag trott ;) Riktigt god öl, Carlsberg också ;) haha!
Förfestade där någon timme eller två, sen gick vi hem till Robbin för sista festfixet, och jag drog i dom båda en hel flaska Mintu Black, AHHA :D Jag är grymt elakt. Men shota gjorde dom minsann ;) och hade skoj. och jag :D haha! Sen drog vi till Gretas, jag dansade på igen även om jag var nykter haha. Alla fick ragg, om vi ville ge efter men de gjorde INGEN :p Jag fick en flata, Robbin en bög och Jonathan ett par bögar hahaha. Kuwl <3

I söndags kom vi hem tidigt där på morgonen. Lugn och go morgon, sen vid 13-14 tiden kom fammo Mia hem med Charlie hit, då passade jag och J på att åka med pappa och storhandla en del, härligt och dyrt :p Till kvällen när vi var klara med grillen och skulle sätta oss ute för att käka tittade Matte förbi, satt och snackade ett tag och sen drog han hemåt. Jonathans kompis alltså :p Fixade inför morgondagen och halvkollade en film tillsammans.

Igår, måndag var vi uppe med tuppen IGEN :p och fixade oss och sen vid 09.10 drog vi oss bort till bussen mot Borås för att åka till Borås Djurpark, köpte lejonkort. Älskling tyckte de var likabra eftersom han är ledig ett bra tag längre fram och kommer vilja åka dit igen massa gånger :p Tog en heldag där, riktigt skönt. Inte för brännande varmt, solkräm och goa kläder hade vi på oss. Sen vid 16 tiden drog vi oss ut, köpte en stock snus och lite godis för kvällen. Kollade klart filmen vi båda somnade till i söndagskväll :) Bra film! Trassel. Den där animerade barnfilmen :D Somnade gott igårkväll! :)

Och nu är det tisdag, och vi skall intill Göteborg sen och träffa älskade Mella en stund. Fika och leka med Charlie :) Världens bästa godmor har verkligen Charlie, loves her!

Jaja ;D får avsluta här och skriva om lite annat nu :D hihi. Hejs!

Mamma Madeleine

Inget Gbg idag men Gbg imorgon :D

Publicerad 2011-04-20 16:34:06 i Familjens vardag

Blev inget Göteborg idag, de blir av imorgon istället eftersom jag är så himla slö nu och mår rätt illa, yrsel osv. Så imorgon blir det träffa Robbin dag :)

Jag har tagit mig disken i köket, tog väl 20-30 minuter eftersom Charlie jävlades med att klättra upp på köksstolarna för att sätta sig på köksbordet HELA tiden :| Lite sur blev man allt eftersom man ville få klart disken som är så rolig :p

Pappa Jonathan kommer med någon av hans föräldrar hem hit idag, eftersom han är i Onsala en sväng och hälsar på dom. Gott dock att de inte varit sådant där kanonväder med dundersol ute idag när jag varit inne för de mesta :p hehe. Nåja.. Får se nu..? Ne har inte missat något. Skall ta mig ett bad ikväll, kan vara skönt och rå om mig själv ett tag, J skall lägga sig tidigt som vanligt, fast tidigare ikväll.. Stackars..

Hade en jobbig dröm inatt..
Drömde om dig, och de var precis som jag föreställt mig om vi skulle ses igen. Usch, vad lite förstörd imorse när jag vaknade och ville inte gå upp.. Fy! Inte kul alls /: Hoppas de var sista gången jag drömde om dig iallafall. Trotsallt, de var längesen vi sågs nu och jag vet inte varför men hjärnan kanske spelar mig ett spratt igenom att jag måste drömma om dig? Sjukt jobbigt och nedrans onödigt ;s

Nu skall jag ta och småfixa mig lite smått här.. Och leka vidare med Charlie, den lilla ork jag har kvar.. Puhh!

Mamma Madeleine

Snigel takt

Publicerad 2011-04-20 10:11:56 i Familjens vardag

Jag är så fruktansvärt seg idag. Allt går superlångsamt. Måste diska och tvätta håret innan jag och C åker intill Göteborg vid 13 tiden och möta upp Robbin (YEY! :D) men orken är bortblåst.. Åhh! Vill in, men orkar inte tvätta håret.. Vill inte, men orkar inte diska! :P Vilka problem man kan ha här i världen va? ^^ Mycket bilder skall försökas tas idag också :)

På lördag blir det en utekväll för mig och älskling. Vetefan vart vi skall förfesta, alltså hos vem men de löser sig som alltid , även om de kanske kan bli i sista sekund haha. Blir iallafall krogen efter förfesten, Gretas ;) Alla som vill får följa med, känns gött att inte jag dricker nu och ändå kan dansa på krogen ändå ^^ då förbränner man som in i helvete, DOCK får jag håll skitlätt istället som jag inte får när man dansar med alkohol i kroppen :p Jaja..

Nu skall jag sätta över lite pengar till ett av mina konton, så jag kan betala resan nästa vecka! :d YEY!

Ha en fin dag.

Mamma Madeleine

Svar

Publicerad 2011-04-19 16:09:34 i Svar;

Svar till Miranda;
Ja de är samma pappa till båda barnen, Charlie och bebis i magen :)

We're in this together

Publicerad 2011-04-19 15:07:07 i Nine Inch Nails

I've become
impossible
holding on to when
when everything seemed to matter more
the two of us
all used and beaten up
watching fate as it flows
down the path we have chose

you and me

we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
if the world should break in two
until the very end of me
until the very end of you

awake to the sound

as they peel apart the skin
they pick and they pull
trying to get their fingers in
well they've got to kill what we've found
well they've got to hate what they fear
well they've got to make it go away
well they've got to make it disappear

the farther I fall I'm beside you

as lost as I get I will find you
the deeper the wound I'm inside you
for ever and ever I am a part of

you and me

we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
if the world should break in two
until the very end of me
until the very end of you

all that we were is gone we have to hold on

all that we were is gone we have to hold on
all that we were is gone we have to hold on
all that we were is gone
but we can hold on

you and me

we're in this together now
none of them can stop us now
we will make it through somehow
you and me
even after everything
you're the queen and I'm the king
nothing else means anything

Tänker på mig och älskling när jag hör denna, dunderbrao! ♥
NINE INCH NAILS är bra skit, alltid varit och kommer alltid att vara. Därmed basta!

Härliga tisdag

Publicerad 2011-04-19 09:48:57 i Familjens vardag

Frukost i magen har vi nu och vi halvkollar tvn lite och kollar datorn båda två.. Härlig morgon ;) Solen skiner och jag är på toppen humör. Dock MÅSTE jag komma ihåg att köpa solkräm åt Charlie nu, eftersom solen är så stark, hon blev helt röd igår på ena sidan av ansiktet, stackars.. Akta er för solen :P haha! Lät fel men den är starkare nu än på sommaren, men inte många som förstår det ^^,

Hursom.
Skall ringa syster Annelie senare idag om bilbarnstol vi skulle få, gott. Ringa pappa angående en försvunnen tandkräm senast vi handlade ^^, och resten av allting, ta det lugnt här hemma. Gott gott! Vill grilla ikväll, får se om vi gör de :)

Charlie är på bra humör, de gör en gott :p Charlie står just nu här breve mig och bankar på bordet för hon vill ha en lekkamrat verkar det som, så får nog avsluta här och klä på oss nu :)

Blev visst en ändring redan nu ^^ Drar iväg till pappa/moffa för att ha lite trevligt och fika :)
Ha de fint.

Mamma Madeleine

Vecka 13 (12+2)

Publicerad 2011-04-18 20:09:37 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 13

Kroppen:
Nu börjar den andra delen av graviditeten och känslan av att vänta barn har ofta infunnit sig. Du känner dig lite lugnare, då största risken för missfall är över.
Det är rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att skilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.
Tänk på att ta hand om dig själv och vila lite extra. Arbete och fysisk aktivitet är helt ok, men undvik stress.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan. Hos flickorna finns nu miljoner ägganlag i de omogna äggstockarna och pojkarna börjar bilda manligt könshormon.

Just det ja. Trott de eller ej, men igårkväll så kände jag som första fosterrörelserna i magen! Hade suttit ett tag och plötsligt rullade de, eller spritte till i magen, och de var inte magbubbel, de var bebis! IIIHH! Tidigt men jag vet vad jag kände ♥ Underbar känsla!

Och snart skall vi göra vårt ultraljud, längtar ihjäl mig! :)
Älskar mina fina hjärtan, Jonathan, Charlie och bebis i magen ^^,

Lugnt och skönt!

Publicerad 2011-04-16 20:00:54 i Familjens vardag

Igår var jag och älskling på bio. Såg I am number four, väldigt typiskt tonårsfilm, jag tyckte den var för töntig :p Men den var okej :) Kom hem runt halv ett, och gick till sängs direkt verkligen ^^,

Hämtade Charlie hos mamma/momo förut vid halv 11 tiden, och var kvar en stund för Charlie skulle sova lunch då och jag och J passade på att kolla film på tvn som gick, sen gick vi när C vaknade igen :) Annars har de varit en lugn dag. Hade mitt humörsutbrott förut, haha behövde luft så tog med mig Charlie på en promenad någon timme.. Sen åt vi lite och lekte medans pappa Jonathan tränade när vi kom hem.

Nu sover Charlie sedan 10-15 minuter tillbaka. Gott :)

Skall hoppa in i duschen strax och tvätta håret så jag slipper ta de tidigt imorgon bitti då vi skall gå till bussen kl 09 och vidare mot Baby och Barnmässan med Linda och barnen. Just nu sitter jag här och smsar med systeryster, J sitter i köket och kollar en serie på datorn :p "Mysiga" kvällen haha :D Nejdå. Skall slå på svt 1 nu och kolla på Är du smartare än en 5e klassare :d kul! Ha en go kväll !

Mamma Madeleine

I have to look up just to see hell

Publicerad 2011-04-15 14:47:51 i Marilyn Manson <3

The core of a woman
is where her body
chooses to revolve like a corpse
centrifugal, melted under the skin,
bacteria…
into the napalm heart I explode,
I explode
I explode

You can take me,

The grave can take me
The earth is waiting to eat us alive
I love you damaged,
I need human wreckage
I have to look up
just to see Hell

Fallen, fallen, fallen from grace

now for you
this is why you should run
Fallen, fallen, fallen from grace
now for you
this is why you should run


Så äckligt bra text, dock inte hela men tog mina favorit verser och så :)
Marilyn Manson, SÅKLART!

It's FRIDAY! :D

Publicerad 2011-04-15 13:32:29 i Familjens vardag

Ikväll skall jag och älskling gå på bio. YEY! :) Gott med egen tid. Charlie skall vara hos mamma/momo ikväll och sova där tills imorgon bitti. Gott att få en HEL kväll, natt, morgon ensamma. Välbehövligt :) Mys med vuxenkväll ikväll! ♥

Nästa lördag skall Charlie och Jonathan åka till hans föräldrar för J skall fixa med sin bil en del och så, och farmor och farfar till ju träffa Charlie också :) Så jag får min egen tid här hemma med att greja och fixa mig tills jag åker in till Göteborg vid 7-8 tiden på kvällen, möter upp älskling och tar oss egentid ute på krogen tillsammans med kära vänner :) Mys!

Och fredagen därpå, åker J och C till hans föräldrar igen och då får jag en hel fredag själv. Funderar på att träffa någon och ha myskväll med film eller något annat, eller om jag inte är hemma ensam och bara rår om mig själv.. :) Och på lördagen åker jag till J och C och hälsar på och stannar där och hjälper J med bilen, älskar ju att fixa och dona med bilar så detta skall bli kul :) Så bilen blir fin inför sommaren ;) hihi. J har en del att göra med den, ta ut baslådan och fixa om eftersom barnvagn och lite annat måste få plats i bagagutrymmet :p

Hursom :) Nu sover Charlie och jag tänkte sminka mig lite och diska de lilla vi har i köket. Sen när C vaknar blir det dammsuga, äta och ren blöja. Sen får mamma hjälpa till att bära spjälsängen upp till henne så Charlie kan sova i sin egna säng :) Jaja. Längtar till söndag, då blir det Baby och Barn mässan och på måndag blir det att åka till Borås för Unga Föräldrar med Linda och company igen ;) Kul! :)

Nåja.. Ha en fin fredag :)

Mamma Madeleine

Upptäckar Charlie!

Publicerad 2011-04-14 11:31:14 i Familjens vardag

Äntligen lite blå himmel och lite sol till och från. Då blir man piggare och gladare automatiskt :)

Charlie fick på sig den nya bodyn jag köpte igår åt henne, lite förstor men kommer sitta som schmeck snart. Hehe. Hursom nu.. La Charlie för en stund sedan.. Får se om hon lyckas somna snart, hon måste få lite sömn innan vi skall iväg vid kvart i två och äta innan. Hoppas på det bästa.





Charlie på våran baksida och kikar omkring.. Bilderna är från ett par dagar sedan :)
Söt fia ♥

Mamma Madeleine

Äntligen kväll

Publicerad 2011-04-13 20:18:11 i Familjens vardag

Var i Kinna förut, fick mitt ärende fixat, köpte ännu en till body till Charlie, jättesöt! :) Åkte bort till MM, mötte upp pappa och sen kom älskling gåendes och mötte upp oss. Fick handlat någon vecka framåt och helgen nu, härligt!

Nu har vi ätit middag, spagetti och köttfärssås hehe. Charlie la jag vid 19 tiden, sover nog nu, för det är tyst inne hos henne efter hon låg och småpratade därinne och grejjade en stund, älskling har tränat och nu står han i duschen, porrigt ;) hihi! Jag har sökt ett par lägenheter i Göteborg, som vanligt haha och nu väntar jag på att herrn skall bli klar och nu var han visst det eftersom han kom ut och går omkring :p

Strax skall väl han gå och nana efter en lång slitsam dag och jag sitter väl uppe ett tag till tills jag blir pömsig jag med.. Hmm.. Jaa.. Det var väl det ^^, Torsdag imorgon, ett möte kl 14. Och kanske en sväng förbi Ams och skriva in mig om jag inte tar det på fredag då. Annars, inget annat nytt. Så ah.. Får väl avsluta här antar jag.. :)

Ha en god kväll.

Mamma Madeleine

Fyyy /:

Publicerad 2011-04-13 14:42:12 i Familjens vardag

Det är inte kul att må illa. Har mått illa, ont i magen nästan hela dagen.. Inte ens kommit iväg för mitt ärende ännu, har inte ens fått diskat, dammsugit eller fixat någonting.. Jo mig själv. Jag har fått duschat den tiden Charlie sov, riktigt välbehövligt! Dock vet jag en som kommer vara sur på mig när han kommer hem /: Uhh! Min kanelbulle går omkring som en yr höne med hemtelefonen och piper bara haha, sötnos!

Men jag får ta mig i kragen och ta mitt ärende först och främst, sen göra middag och ta itu med mina saker här hemma ikväll om inte imorgon innan jag skall iväg på ett ärende vid 14 tiden här i Skene sjukhus.



Tur att jag har min underbara tjej här hemma som gör dagarna betydligt roligare med sina miner, skratt och underhållning för mig :) Skrev nyss in mig på AMS hemsida och fyllde i så gott jag kunde, tänkte ta mig en sväng förbi ante mig imorgon eller på fredag och skriva in mig där ihopp om ett jobb väääldigt snart. Hoppas hoppas hoppas! Och en lägenhet! Vill jag ha :p

Nog om mig, oss. Nu skall jag försöka få någonting i våra rätt tomma magar, förutom lite chips där haha, och göra mat åt oss :) Sen blir det en promenad en stund och sen vidare till Kinna för mitt ärende, DOCK hittar jag inte mitt sablars kommun busskort? haha, mitt minne blir fan bara sämre och sämre :s Illa nog. Jaja.. Ha en fortsatt bra dag !

Mamma Madeleine

Perfa va!

Publicerad 2011-04-13 09:50:00 i Familjens vardag

Gårdagen var jättelyckad. Jätteglad för alla presenter jag fick. Fick ju biopresentkort och barnpassning av mamma senare på kvällen då systeryster och mamma svängde förbi oss efter vi hade varit på Mc donalds, haha. YEY vilken födelsedagsmiddag, men jag var sjukt sugen på det och Charlie tyckte de var görskoj att springa runt som en tok och leka i det lilla lekrummet dessutom ^^ Win-Win.

Köpte en ny body till Challe balle igår. En bull body. Haha, den är så ful så den blir söt helt enkelt. Tog bild på henne förut, så lägger in bilder senare på na' ;D

Idag skall jag iväg på ett ärende, de enda idag. Haha. Annars är dagen oplanerad tills vidare. Jo! Åt ju som sagt jävligt onyttigt igår så jag, C och systeryster skall ut och jogga/gå jävligt raskt senare, gott :)

Helgen är sågott som oplanerad. Fredag blir lugnt hemma med älskling, kanske blir bio för min och älsklings del iochförsig om vi hittar någon sevärd film ^^,. Lördag har vi middagsgäster, Rebecka och Johan till sen eftermiddag, kväll. Mys! Och på söndagen hoppas jag att vi kan komma iväg på Baby och barnmässan om vårt sällskap inte längre är sjuka ^^ Annars får jag dra med Jonathan om inte någon annan snäll skäl haha, som är manad.




Söt Fiffin min ♥ Ens kärlek till ens barn går verkligen inte att beskriva i ord eller något annat.
Obeskrivligt. Jag älskar min fina tjej och bebis i magen såklart ^^,

Hursom! :)
Bättre väder idag, de regnar inte. WOHU! :D Jaja. Nu skall vi äta frukost här, hejs :)

Mamma Madeleine

Bra hittills ;)

Publicerad 2011-04-12 15:42:22 i Familjens vardag

Fått pengar, mera pengar, resekassa och blivit bjuden på lunch ute, nomnom! :) Nu har jag äntligen pengar så jag kan köpa min kära mobil ♥ Micket micket glad Madde! :)

Blev ju tänd på Mellas mobil när jag träffade henne sist och vill nu ha en likadan :P Och denna blir det att köpas snart nu :)


En Samsung Galaxy Ace. Görfin! Ville ju först ha Samsung Galaxy S men den hade inte fått så jäättebra resentioner, när jag läste om den. För de priset var den dyr och hade inte ens blixt/lampa men allt annat, då är det något fel tycker jag ^^ Men denna blir perfekt! ;)

Nej nu skall jag ringa morsan här, jag och Babe kanske skall ut och äta ikväll om mamma kan passa C, om inte det kanske fredag om mamma kan ^^, Hejs! :)

Stor dag för två st.

Publicerad 2011-04-12 09:51:14 i Familjens vardag

Idag fyller jag 22 år, yey! Låter betydligt bättre än att vara 21 :P Vet inte varför men de gör det.
Och idag är det 200 dagar kvar till BF! :)
Och min stora Charlie är idag 426 dagar gammal! :D



En av många bilder på oss två ♥

Har redan fått ett par sms, samtal och grattis på internet, är nog en del kvar också ^^,
Pappa, jag och C skall äta lunch senare vid 11 tiden, en av alla pappas födelsedags presenter åt mig ♥ Världens snällaste pappa/moffa!

Ha de fint även om det är en grå och blöt dag ute ^,^

Nya katten

Publicerad 2011-04-11 22:15:19 i Bilder :}




En långhårig Elin bor hos oss nu. Jag och mamma bytte ju katt med varandra. Denna katten är mer ensamkatt och min katt var mer lekfull och det blev perfekt då dom bytte hem eftersom mamma har ett par fler katter ;)

Corrupt

Publicerad 2011-04-11 15:15:57 i Episka låtar/texter/videos osv

I could corrupt you
In a heartbeat
You think you're so special
Think you're so sweet
What are you trying
Don't even tempt me
Soon you'll be crying
And wishing you'd dreamt me

You'll be calling out my name
When you need someone to blame

I could corrupt you
It would be easy
Watching you suffer
Girl, it would please me
But I wouldn't touch
With my little finger
I know it would crush you
My memory would linger

You'd be crying out my name
Begging me to play my games

I could corrupt you
It would be ugly
They could sedate you
But what good would drugs be
But I wouldn't touch you
Put my hands on your hips
It would be to much to
Place my lips on your lips

You'd be calling out my name
Begging me to play my games

EPIC!

Charlies bröstförstorning ;)

Publicerad 2011-04-11 13:21:44 i Bilder :}





Här snackar vi rejäl bröstförstorning ;) Haha!
Tur att hon inte har sånna bomber på riktigt, hade sett lite suspekt ut i den tidiga åldern hehe.

Även älskling testade en snabb bröstförstorning han också..
Resultat:

Han sover ännu efter operationen.. ;)

Vårt liv

Publicerad 2011-04-11 12:52:46 i Familjens vardag

Glöm inte att du kan följa min blogg, vårt liv hela tiden, och veta det nyaste här :)

bloglovin

Bara att klicka och sen är du med :)

Ingen utgång men mys hemma ?

Publicerad 2011-04-11 11:29:18 i Allt och inget

Lite synd att det blir som planerat men får ta det helgen därpå eller något istället då vi kan få barnpassning. Så istället nu på lördag, den 16:e blir det att jag drar hem nåra nära vänner för en bit mat, snack och musik lyssnande och snacka skit ;) Lika kul det! :)

Lite svårt bara när en del av ens vänner bor i Göteborg och längre bort, men deras förlust om dom inte kommer. Vill ju bara bjuda ett par, vill inte ha lägenheten full direkt av folk :p Blir lite för opersonligt om man skall försöka vara social mot exakt allihopa.

Så nu får man försöka leta upp folk som orkar komma hit, om inte de så tar jag mig en hemmakväll med C och J.
Rätt mysigt det också iochförsig ^^,

Ha det ! :)

Vecka 11+2 (v 12)

Publicerad 2011-04-11 11:17:37 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 12: 10 apr - 16 apr 2011

Vecka 12

Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90 procent före utgången av vecka 12. Om du skulle få en mindre blödning betyder det inte att ett missfall är på väg. Om det inte är blodfärgat eller rinner så kan det bero på andra orsaker som till exempel lågt liggande moderkaka. Om moderkakan är placerad långt ned mot livmoderhalsen kan det uppstå en liten blödning från kanten av moderkakan.
Placeringen av moderkakan kan ses med hjälp av ultraljud, på de flesta brukar den dras uppåt i takt med att livmodern växer och då slutar dessa mindre blödningar. Under de tre till fyra sista månaderna ska du däremot söka läkare även vid smärre blödningar.
Moderkakan har tagit över tillförseln av näring och syre till barnet. Moderkakan och fosterhinnorna skyddar även barnet mot infektioner. Som skydd för bakterier bildas det också slem i körtlarna i livmodertappen. Du bör ändå avstå från att äta sådant som kan innehålla bakterier och parasiter som är skadliga för barnet under graviditeten. Vanligtvis har illamåendet och tröttheten börjat avta efter de första tolv veckorna. Vissa har gått upp några kilo i vikt, andra kan i stället ha gått ner något.
Nu har du säkert haft ditt inskrivningssamtal med din barnmorska. Om inte så är det hög tid nu.

Fostret: Fostret är cirka sex centimeter stort och väger cirka 15 gram. Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Ha koll på vad du äter
Listeria och toxoplasma är två infektioner som kan smitta via mat. Risken att smittas är liten, men om man skulle bli smittad kan infektionerna orsaka skador på fostret eller missfall. Enligt Livsmedelsverket dör båda bakterierna om maten hettas upp riktigt ordentligt. Toxoplasma dör också om maten fryses i tre dygn, medan listeria överlever frysning. Det är viktigt att känna till smittorisken, men det är väldigt ovanligt att utsättas för smittan i Sverige.

Här är några fler råd som kan minska smittorisken:
Förvara kylvaror kallt.
Gravad och rökt fisk samt sushi är bäst att äta nygjort.
Undvik rått kött. Se till att köttfärs, fågel, lamm, gris och vilt är genomstekt.
Undvik skivat smörgåspålägg och kall färdigmat mot slutet av hållbarhetstiden.
Torkat, kallrökt eller gravat kött, exempelvis parmaskinka eller salami, bör frysas i tre dygn innan du äter det.
Undvik ost gjord på opastöriserad mjölk. Undvik också mögel- och kittost även om den är gjord på pastöriserad mjölk.
Källa: Livsmedelsverket

Faktagranskad av Gudrun Abascal, chefsbarnmorska på BB Stockholm och författare till böckerna ”Att föda” och ” Att möta förlossningssmärtan”.

Igår blev de en ny vecka :d

Publicerad 2011-04-11 09:01:07 i Familjens vardag

Igår gick jag in i en ny graviditets vecka, fort det går nu. Eftersom man redan har ett barn, så kommer denna gravidteten gå automatiskt snabbare och dock tror jag inte att man kommer uppskatta den på samma sätt som man gjorde med Charlie eftersom hon var första barn. Man hade inga erfarenheter, men det har jag nu och ett barn dessutom, tiden kommer rusa iväg ^^

I fredags drog jag mig intill Göteborg med present i högsta hugg, hoppade av och tog vagnen hem till Robbin. Hemma hos honom var de redan en tjej, Sara. Sen var Umit, Emma och Amelia där, sen efter en stund kom Amanda förbi också, jag och namn, jag är bäst :D
Senare vid halv tio drog vi vidare till krogen, Gretas såklart. Knappt folk men jag skulle fanimig upp och dansa nykter ändå :D haha, både på scen och golv och tom fönstret! Haha ;) Halv ett tog jag bussen hem, trött och håll i magen :( Hemma strax innan 02.00. Gott!

Lördag så grillade vi första gången för i år, annars en rätt icke prat värd lördag, och detsamma med igår, söndag. Gjorde en kreolsk fläskfile gryta med ris, möms! :D Slår alla snabb mats kedjor med häst längder ;)

Vaknade förut vid 06 då jag hörde Charlie men NEJ, jag tänker inte gå upp så tidigt så jag lät henne vara och somnade om, sen vaknade jag vid 08, DÅ var de okej att gå upp, hämtade henne och nu sitter vi ännu i min säng här och myser, busar och leker galet :D Måste iväg sen på ett ärende, men har absolut ingen ork men men, måste göras -.-' TVI på det. Så ha det bra idag! :)

Mamma Madeleine

:)

Publicerad 2011-04-08 10:41:21 i Graviditeten med nya bebis i magen

Gud vad jag längtar till hösten nu :) Det har ju bara varit mina närmaste vänner och familj som vetat om detta, men Charlie skall ju få ett syskon i höst, vilket är helt jävla underbart! :) Men nu är det sagt så ja :P Är kul att vara gravid igen faktiskt :) Speciellt när jag absolut inte mår illa eller någonting alls nu, när jag väntade Charlie mådde jag illa, var trött och spydde dagligen i 4-5 månader som första alltså, men denna gången har de bara varit två veckor som max, asgött! ;) Rena lyxen! ♥

Tänk att min "lilla" tjej som egentligen inte är så liten nu skall bli storasyster, känns jättekonstigt men samtidigt så jävla underbart och kul! Har ju vetat detta ett bra tag nu också, och bebis i magen har det bra :)


En jättegammal bild från oss i sommras när vi hade varit i Borås en sväng :) Så jävla liten! :')


Charlie inte mer än 2 dagar gammal, på BB. Mammas älsklings fis ♥


Och såhär stor är min tjej nu, 14 månader på lördag. Jisses vad tiden försvinner ! Helt tårögd :') Hihi!

Mamma och pappa älskar dig enormt mycket Charlie,
och bebis i magen ! ♥

Did and done

Publicerad 2011-04-07 12:50:37 i Familjens vardag

Charlie somnade vid 12, gott. Jag har fått duschat, rakat mig och hållt på nu och tillOCHmed satt i min navelpiercing, fråga mig inte varför, haha kommer nog ta ur den sen när vi skall bada ändå :P Nu är det bara att vänta på att Charlie bananis skall vakna, ta på henne lite kläder, ren blöja och mat i magen så är vi klara för avgång mot buss > simhallen med Linda och Keven :)

Jag som är så jädra kass på att lägga in bilder man tar lite då och då, men NU skall jag skärpa mig här :p Måste bli bättre!

Imorgon blir det en lugn dag, fix och don här hemma, lite dammsugning i all ära och lunch ute med pappa och C. Fredagar brukar vara lite godare mat ute på lunchställen om man jämnför med andra dagar i veckan tycker jag ^^


Charlie för ett par dagar sedan :) På lördag blir min banan 14 stora månader!

Och Charlie när hon var 4 ½ månad, så liten och inte mycket till hår ^,^

På tal om gamla bilder jag kollade igenom.. Jag saknar mitt läpp piercing och min näspiercing :( Funderar starkt på att pierca näsan igen, gillade min ring ju :) Får spara pengar igen till det ^^ Jädra massa sparande hit och dit! :p Skall försöka börja spara till ett PS3 nu efter vi kommer hem ifrån Turkiet resan..

Den 27:e april nu skall resan betalas, YEY! :D Närmar sig med storm steg, igår var det 60 dagar kvar, idag 59 dagar kvar tills vi drar. Dock fick vi reda på, jag och mamma alltså att vårt plan som skulle gått kl 06.00 har bytt tid till 05.40, haha ännu tidigare, både potisivt och negativt :P Kul att komma iväg tidigare men ACK så trött man kommer vara då man måste vara på Landvetter redan 03.30 :P Usch! Men jaja :d

Tror Charlie har vaknat nu.. Tror jag hörde henne lite smått sjunga i sitt LILLA rum, haha. Får ta mig en kik, sen drar vi mot simhallen :)

Mamma Madeleine

F.E.A.R 3

Publicerad 2011-04-07 10:24:56 i Allt och inget

Såg f.e.a.r 3 trailern igår och blev lite kär, F-A-N att jag inte har PS3 då jag hatar att spela på datorn. Men ack, bättre tv måste man ha för att ha ett PS3, om det skall bli bra alltså med bilden osv och sen måste man ju också köpa den jädra konsollen som kostar 3 papp och uppåt :o HAHA :(




Njut ;)

Mitt kök är fint igen

Publicerad 2011-04-07 10:21:43 i Familjens vardag

Var man nog och tog mig an det enorma diskberget som varit där i flera dagar. Skulle tagit det för två dagar sen och så hann jag inte, skulle tagit det igår men hade absolut ingen ork alls och nu så :d NU är det äntligen borta och Jonathan kommer bli så glad på mig :p Känner mig extremt döktig va va va!



Dry your eyes
Hide your face with your hands
One last breathe
Hold it in

Fuck your past
The future
Is in your hand
Just sit back and relax
Put your fucking shades on
Put that gun to your head
You're a fucking disgrace

Can your god save you now?
You coward 
Drowning yourself
In your tears

No one has
Pity for you
Pity for you


Seconds from the end
What's it gonna be?
Pull the trigger bitch!

Till mitt diskmaraton dunkade jag och Charlie SS. Därav en av deras grymma texter! No pity for a coward



Väldigt fint! :)

Senare vid 15 tiden skall vi iväg och bada med Linda och Keven, kul :) Älskling kommer hem senare än vanligt idag av olika skäl men vi kommer nog hem nästan samtidigt eftersom vi brukar vara i simhallen från 15-18 ungefär ^,^ Jaja, nu skall jag raka lite ben och dylikt som är minst lika hårigt, haha :p

Mamma Madeleine

Trist daaaaag med gråååått väder

Publicerad 2011-04-06 12:05:50 i Familjens vardag

Var över hos mamma en sväng förut och lämnade lite kattmat, och Charlie fick leka med momo en sväng innan hon skulle dra iväg till jobbet. Och vi gick hem därefter när hon begav sig :p

Sitter inne på Familjeliv som vanligt och läser föräldraforum just nu, alltid lär man sig något nytt ;) haha.

Charlie har jag lagt nu för 10 minuter sedan också för att sova, hon var trött, gnällig och överdrivet mammig dvs trött haha. Vi fick ätit lite lunch innan jag la henne i säng och nu sitter jag här som sagt.

Igår tog vi oss en tripp till Linda och barnen för lite lek och massa prat :) Riktigt trevligt. Synd bara att tiden alltid skall gå fort när man har trevligt/kul haha :p Men men. Charlie kunde inte riktigt komma till ro när vi var där därav inget sova under dagen. När vi nästan var hemma vid 16.55 somnade hon precis, la henne i säng och hon sov vidare.. Sen när älskling kom hem, var middagen klar, vi åt, efter de fixade han sig för kvällen, morgondagen med allting och sen satte vi oss med lite onyttigheter här i soffan och mös. Kollade 2 ½ men två avsnitt och sen Desperate Housewifes ;) Riktigt spännande nu. Hatar dock Beth, men skönt att hon är *** ;D haha! Sen hoppade han i säng och imellan där när vi kollade DH vaknade Charlie, SKIT tänkte jag men behövde ändå få på sig nattkläder och en nattblöja, så det fixade pappa Jonathan snabbt och lite mys och sen la han henne igen, låg och småpratade för sig själv och somnade igen för natten. Skönt! Och jag somnade i soffan som jag gjort två nätter i rad nu, haha :p Ovärt!

Hursom.
Imorgon skall Linda, jag och våra barn, K och C till simhallen och mysa i vattnet ett tag, gott. Somnade Charlie härligt sen. Och på fredag skall jag iväg på "tjej"kväll, haha. Robbin fyller år och skulle bjuda över ett par tjejkompisar för lite firande inklusive mig ;) Bög/tjejkväll haha.


Mys stumpan! ♥


Nej nu hade jag tänkt att streama lite En unge i minuten här, dom första avsnitten jag missade när det började tror jag, sen blir det ett stoooooort diskberg att ta hand om, mindre kul :( haha! Ha det fint alla!

Mamma Madeleine

:)

Publicerad 2011-04-04 12:44:40 i Bilder :}

Charlie satt breve mig imorse här vid soffan, grejade med sin tröja och rätt som de var hade hon fått av sig den :p haha. Stora tjejen gör stora framsteg, tar av sig själv ;)






Älskade, underbara du! :) ♥
Stora tjejen!

Helgen :)

Publicerad 2011-04-04 12:42:26 i Familjens vardag

Annars på lördagen där när vi vaknat och berättat för mamma, pappa osv om nattens visit gäst så drog jag till Kinna och solade en stund, var på systemet och köpte födelsedagspresent till Beckis, och en vinflaska till mamma och ett par nya strumpor åt Charlie banan från Lindex :) Åkte till MM, mötte C och J som gått dit för att vi skulle handla lite inför helgen osv. Sen gick vi hemåt. Städade, och Charlie fick sovit en bra stund.

Sen vid 17 tiden började jag fixa iordning mig för kvällens bravader då jag skulle iväg till Beckis i Borås på födelsedagsfest :) Strax innan jag skulle dra mig kom Matte, J's kompis som skulle vara här ett tag, busa och äta ihop med Charlie då jag var iväg..

Var en trevlig födelsedagsfest med gott folk, även om jag var nykter, haha :p Tog bussen 00.25 från Borås och åkte hemåt sen, var så jädra trött haha. Somnade nästintill direkt när jag väl kom i säng, breve min älskade ♥

Igår, söndag var de upp och fixa oss, och åkte iväg vid 10 tiden till Kungsmässan med pappa (som körde), C och J. Jonathan skulle klippa sig på kungssalongen innan vi skulle vidare till Vallda och hälsa på syster Annelie med familj. Medans J klippte sig gick jag och C till barnens land eller vad det heter. Lekte i bollhavet och klättrade därinne, dock var allt så nytt för henne så hon var mer intresserad av dom andra äldre barnen därinne som sprang, hoppade omkring :p Killen i kassan flörtade med mig, fråga mig inte varför någon skulle flörta med någon annan som har BARN med sig? Var väl kanske 5-7 år äldre än mig.. Väldigt skumt, men egentligen skulle de kostat 50 kr att leka för en timme där, men han ba: Aa.. 40 kr tack. Jag: 40 kr? Det står 50 :p Killen i kassan: Jo men äsch, 40 spänn är okej, hon är ju så liten :) Var därinne 9 50-55 minuter och gick ut, bytte blöja på C och J var ännu inte klar :p haha. Tills slut kom han, med skitkort hår. haha :p Jaja, så länge han var nöjd så ;)

Packade ihop oss i bilen igen och åkte till Vallda. Hela familjen var hemma, och de bjöds på lunch direkt när vi kom dit, perfekt! ;) Hemma gjorda hamburgare med grönsaker, mums! Sen blev det hemmagjord citronsockerkaka och småkakor till och kaffe. Charlie fick nya leksaker och en massa kläder i storlek 90 och uppåt, perfekt när man har syskonbarn som är äldre då man ärver skitfina kläder och av Annelies kompisars barn! :) Charlie blev ju givetvis populär direkt hos Amanda och Philip ;) Annelies barn dvs Charlies kusiner hehe. Lekte och stojjade på ett bra tag, sen blev kl 15 och vi drog oss hemmåt igen. Charlie och jag somnade därbak i bilen :p Sen handlade vi på MM snabbt och sen hem. Kass kväll då jag hade ont i magen ända sen vi åt hos Annelie och har det ännu, fast inte lika mycket men iallafall, troligen tarmvred eller magkatarr /: Bööhh!

Och nu är det måndag igen, och jag och Jonathan har varit tillsammans i 3 månader! Haha. Minns när vi firade 4 år tillsammans, ett bra tag sedan men vi är nog snart där igen ;) Älskar dig Jonis!

Nåja.. Skall ta och småpilla här hemma, är rätt seg idag. Ser ut som skabbet själv, haha. Och jag hatar min superkassa mobil som är världens segaste någonsin, palla! :( Hej svejs alla ! ;)

Mamma Madeleine

Cp sak :s

Publicerad 2011-04-04 12:29:06 i Familjens vardag

Jag och J firar 3 månader idag, haha tackar tackar för alla graulationer till våran "lilla" dag h3h3. ♥
Älskar dig mest Jonathan! :)

Hursomhaveeeeer.
Fredagen var jättelugn, beställde hem pizza efter älsk kom hem som vi mumsade på och Charlie somnade runt halv åtta någongång på kvällen..

En störd sak som händer 01.50 lördagsnatten till söndag:
Nu var första april över eftersom klockan var över 00.00 måste jag tillägga OCH att jag om någon är en av dom nojjigaste personerna med att låsa dörren så fort jag kommer in eller någon annan går..
Nog om det.
Vaknade halvt som halvt där på natten runt 02 tiden att någon knackar på ytterdörren, och när min mamma knackar på brukar hon knacka på ett visst sätt som precis lät som den knackningen jag hörde.. tänkte inte så mycket på det, tills jag hörde någon komma in, stänga dörren och börja gå in mot köket.. -Vafan? tänkte jag, mamma går inte som en jävla potatissäck :S Och ser sen att någon större man i 25 års åldern gick förbi sovrumsdörren! Fick panik och tänkte, FAN CHARLIE! Väckte Jonathan breve tyst och sa: Öjj... hallå?! Det är någon i lägenheten!!! Öjj!! Jonathans respons: Nee.. sluta.. sa han nyvaken och hängde inte alls med. Men kollade mot dörren i sovrummet och såg att mannen gick förbi. DÅ vaknade han och ringde 112 direkt! Pratade ett par minuter med dom och förklarade situationen för dom lite hastigt. Mannen i lägenheten gick in på toan, tände, släkte, gick in i vardagsrummet och ut i köket, tände, släkte och kollade inne hos Charlie, och stängde till igen.. Till slut hör jag hur han närmar sig sovrummet, öppnar dörren och frågar: Ööh! Va är Kobbe? Jonathan svarar: fel lägenhet, finns ingen Kobbe här! Mannen: Ahaaa, hehe aa, förlåt.. så gick han ut ur lägenheten och stängde dörren igen. FYFAN, jag flög upp för att kolla om någonting var stulet eller förflyttat och LÅSTE YTTERDÖRREN direkt! Kollade till Charlie, sov tungt och gott som vanligt. Skönt.. puuh! :o Jonathan pratade precis klart med polisen i mobilen och sa att de inte behövdes skickas ut någon polisbil till oss, eftersom allt var kvar och ingenting mer hände. Antagligen var han otroligt påverkad av alkohol (vilket jag inte tror dock) men av något tyngre som droger.. Skulle leta efter någon kompis, Kobbe då och gick in i fel lägenhet och letade härinne. Han sa ingenting här inne, bara letade och strosa, ville inget illa men vem vet?! Han kunde ha blivit as aggresiv för att vi sa att han inte var där, fel lägenhet och fått spel på oss :s Livrädda båda två var vi efter allting. Jag fick ont i magen och kunde inte somna om på timmar ;( Uhh!!
Jag om någon, brukar verkligen ALLTID låsa dörren, oavsett vad. Men på fredagskvällen där kom mamma sent på besök och gick ut själv, troligen trodde jag att J eller jag hade låst under kvällen, jag har verkligen för mig att jag själv låste dörren, men icke! Och när jag väl GLÖMMER EN ENDA GÅNG ATT LÅSA ytterdörren DÅ jävlar händer något sådant här va. Hur stor odds är det på en skala 1-10!? USCH, nu är jag ännu mer nojjig med att låsa och stänga ordentligt här hemma :o Fyy fan!

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela