Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Vecka 41 (40+1)

Publicerad 2011-10-31 12:13:14 i Graviditeten med nya bebis i magen

Ja det kan man lugnt säga! Bebis verkar verkligen trivas i min mage, lite för bra. Denna väntan är verkligen outhärlig, inget kul över huvudtaget nu! Nu är jag i vecka 41 (v40+1d), och Charlie kom ut i vecka 41 (v40+4), så nu tycker vi att bebis bör skynda på lite här. Ingen punktlig bebis direkt haha. Men vi älskar dig ändå ^^,

Jag, Charlie och mamma/momo var i Kinna nyss, hos barnmorskan för en kontroll. Blodtryck, kisseprov och det såg bra ut. Mätte bebis och fick sf måttet 35 cm fortfarande, så bebis har varken blivit mindre eller större, skönt det ^^ Och bebis hjärtljud låg på 140 slag/minut :) Vägde detsamma som förra veckan, skönt att inte ha gått upp något mer :P Totalt gick jag upp +16 kg med Charlie och nu står vågen på +18 kg.

Efter barnmorskan blev det en snabbis för att köpa presentkort på Kappahl, lite snabbhandling på netto och bussen hem igen. Charlie sover lunch nu (hon är ledig ifrån dagis idag, mycket mys!)och när hon vaknar eller när jag väcker henne om ca 40-45 minuter blir det lunch, bakad potatis med kyckling/curryröra, mums! :)

Känns som att hur mycket jag än går och håller igång om dagarna hjälper det inte bebis att komma ut någonting alls. Haha! Bebis förstår nog inte vart utgången är :P:( Får försöka hjälpa bebis med röksignaler kanske? Eller varför inte sånna där blinkade skyltar dom hjälper flygplan med på landningsbanan för att dom skall hitta vägen? ;) Det kanske hjälper, haha. Nåja, bebis kommer ju ut någongång, frågan är bara. NÄR?!

Ha annars en bra måndag!

SNART tvåbarnsmamma ! ♥

BF IDAG!

Publicerad 2011-10-29 11:17:35 i Graviditeten med nya bebis i magen

Idag är det lördag den 29e oktober, dvs det är mitt BF datum men ingen bebis ännu. Jag hatar verkligen att dom säger ett BF datum, man hänger upp sig på det datumet även om dom hela tiden säger att man inte skall göra det, men vafan! Ge oss inte ett BF datum, säg istället att man skall ha barn i oktober-november :p Haha!

Så lill* bebis, när hade du tänkt att komma ut till oss? Vi längtar sååå ♥

Undra när?

Publicerad 2011-10-27 17:03:55 i Graviditeten med nya bebis i magen

Nee! Nu får faktiskt bebis i magen ta och komma ut! Denna väntan är så förbannat tråkig nu! Haha :P Alla runtomkring en har nu fått sina barn sedan en månad tillbaka, när är det våran tur? Hallå? Bebiiiiiiiis, kom uuuuut nu!

Bebis har varit i magen tillräckligt länge och behöver inte vara därinne mer :) BF är iochförsig om 2 dagar, alltså på lördag, den 29e oktober MEN det är andra barnet så jag tycker bebis bör visa något tecken på att den vet utgången iallafall, åt söder.

Vi undrar så sjukt mycket vem du är!
Är du en kille eller tjej?
Hur ser du ut?
Vem liknar du när du föds?
Kommer du likna Charlie, din syster mycket?
Har du mycket hår på huvudet?
Hur lång är du och hur mycket väger du?




Snälla, lill* bebis i min mage, visa tecken på att du är mogen och vill komma ut nu? Även om det säkert är varmare i mammas mage än härute, det är ju faktiskt nästan vinter nu, det närmar sig November, och jag vill att du kommer ut innan November ;) Så snälla älskade vännen, kom ut och träffa oss snarast! ♥

2

Publicerad 2011-10-27 09:43:01 i Graviditeten med nya bebis i magen



DAGAR KVAR TILLS BERÄKNAD FÖRLOSSNING!

2 dagar kvar, shit! Haha ;) Nu är det inte 142 dagar kvar, utan 2 dagar kvar men bebis kommer säkert inte förens nästa helg :( :P

Vem lurar i min mage tro?

Publicerad 2011-10-26 15:24:27 i Graviditeten med nya bebis i magen

Magens Form
Pojke: Toppig, utåtstående mage som inte syns bakifrån.
Flicka: Utbredd mage som sätter sig även på sidorna. x

Pigmentrand på Magen
Pojke: Lång & tydlig rand.
Flicka: Ingen rand. x

Babyns Hjärtfrekvens
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min.
Flicka: Hjärtfrekvens över 140 slag/min. x

Mammans skönhet under Graviditeten
Pojke: Bibehållen skönhet.
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten. x

Halsbränna
Pojke: Mycket.
Flicka: Lite eller ingen. x

Babyn Hickar
Pojke: Lite eller inte.
Flicka: Mycket. x

Babyn Sparkar
Pojke: Mycket. x
Flicka: Lite mindre.

Var i magen babyn Ligger
Pojke: Babyn ligger högt. x
Flicka: Babyn ligger lågt.

Blödande Tandkött
Pojke: Mindre blödande. x
Flicka: Mycket blödande.

Utåtputande Navel
Pojke: Senare under graviditeten. (ingen utstående navel alls)
Flicka: Tidigt i graviditeten.

Babyn sparkar På
Pojke: Höger sida. x
Flicka: Vänster sida.

Mammans Illamående
Pojke: Inte alls eller lite. x
Flicka: Mycket.

Håret på mammans Ben
Pojke: Snabbt växande.
Flicka: Normalt växande. x

Mamman är sugen På
Pojke: Choklad & Lakrits.
Flicka: Frukt & Syrligt. x



Vad blev det för dig?

Pojke 6/14 (13)
Flicka 7/14 (13)

Vi får väl se vad som spökar i min mage inom kort :)

Duktiga jag!

Publicerad 2011-10-26 12:52:18 i Familjens vardag

Målade ju om skötbordet vi köpte ifrån Ikea för ett par dagar sedan, och en byrå. Och såhär blev resultatet :D

Först såg den ut såhär

Och nu ser våran ut såhär ;)


Mycket bättre i halvblank svart färg än i björk, usch gillar inte björkfärg så det fick bli samma färg som Charlie har på sin spjälsäng, som jag målade om till henne som också var innan i björk :) Riktigt nöjd! :)

Vi köpte ju denna byrån också, för lite mer förvaring fast så jävla tråkig färg, så den målade vi om i helvit. Riktigt snyggt! :) Alltid kul att greja och måla själv :)

Helvit så funkar det mesta ;) Fast skall nog byta up knopparna snart också till något finare :P haha!

I wanna disappear, baby

Publicerad 2011-10-26 12:14:49 i Marilyn Manson <3




Look at me now
I've got no religion
Look at me now
I'm so vacant
Look at me now
I was a virgin
Look at me now
Grew up to be a whore
And I want it
I believe it
I'm a million different things
And not a one you know
Hey, and our mommies are lost now
Hey, daddy's someone else
Hey, and we love the abuse
Because it makes us feel like we are needed now
But I know
I wanna disappear
I wanna die young
And Sell my soul
Use up all your drugs
And make me come
Yesterday man,
I was a nihilist and
Now today I'm
Just too fucking bored
And I want it
I believe it
By the time I'm old enough
I won't know anything at all
Hey, and our mommies are lost now
Hey, daddy's someone else
Hey, and we love the abuse
Because it makes us feel like we are needed now
But I know
I wanna disappear


Jag ♥ Brians songs!

Ingen bebis inatt heller :(

Publicerad 2011-10-26 09:38:09 i Familjens vardag

Ingen bebis inatt heller. Herrejössös vad bebis verkar trivas inne i min mage :P Men nu börjar det bli tröttsamt att vänta på dig även om vi måste tills du är redo att komma ut. MEN du gör så att jag har svårt att sova bebis.. Så om du kommer ut kan jag sova bättre även om det blir mer nattetid vaken men jag kommer iallafall kunna sova bättre utan en jättestor mage ivägen :P
Hur kan du tycka det är gott att ligga i magen bebis, det är trångt därinne. Du får ta och komma ut nu lill älsklingen. Vi är så tokgalna för att få träffa dig.

3 dagar kvar till BF, nu måste du snart ut! :) Gotta inte till dig förlänge därinne, blir trängre och trängre vettu.. Dvs mer obekvämt, så kom ut så har du mer yta och kärlek ifrån oss istället :)

MEN! På tal om annat. Charlie är lämnad på dagis, första dagen nu på veckan och även den sista. Charlie har två dagar på dagis nästa vecka innan hon slutat, på onsdag. Så tis och onsdag är hennes sista dagar på dagis och sen är Charlie busan hemma hos mig på heltid! :)

Har man tid, pengar och ork så borde man verkligen ha sina barn, sitt barn hemma tycker jag. I måndags när vi var hos barnmorskan tyckte hon precis detsamma. Tiden när dom är små går så fort och det är bättre att dom är hemma så länge som möjligt, bättre att dom är på dagis när dom kan säga att dom vill vara på dagis. Tid för skola och annat längre fram då dom Måste gå kommer gå så fort så man får verkligen passa på nu att njuta med sina barn när som är som minst :) Jag själv eller Charlies pappa, min pojkvän gick aldrig på dagis, vi var hemma tills vi var 4-5 år och började på något som kallades kyrkans barntimmar, ett par timmar i veckan annars var vi hemma med mamma hela tiden. Så jag är riktigt glad att jag har turen att ha Charlie hemma och bebis sen samtidigt :) Riktigt glad för det! :)

Idag kanske Mella kommer hit, vi får se annars blir det en lugn dag. Bara ta det lugnt innan jag skall hämta Charlie bus :) Och sen fixa dagens middag. Vi fick erbjudande på den där lägenheten i Kinna vi sökte FAST vi fick köplats 5, suger riktigt ordentligt så vi kommer inte få den även om vi säger Ja :( Synd men det är bara att fortsätta söka vidare ! :) He he he, för att försöka låta positiv :P

Men nu jag skall halvglo tvn och sen kolla film, Hostel. NOM NOM :D Haha! Ha en bra dag !

Snart tvåbarnsmamma :D

Brev till bebis i magen min

Publicerad 2011-10-25 22:32:05 i Graviditeten med nya bebis i magen

Brev till bebis i magen

När vill du komma ut käraste, älskade i magen min? Vi längtar efter dig , det har du nog förstått nu i detta laget :) Din pappa, jag (din mamma) och Charlie din storasyster, vill så gärna träffa dig. Du kan inte förstå hur älskad du är utan att vi ens har fått träffa dig, bara sett dig på bilder. Du är omringad av kärlek, från alla håll och kanter !

BF dagen är nu jättenära, men jag känner nästan på mig bara för att flera av mina vänners vänner och vänner väntade sitt andra barn och det kom nästan 1 vecka "försent" , så kommer du säkert om någon vecka ^^ Men nu kan du verkligen komma närsomhelst! Och den dagen är så otroligt längtad till, kom inatt, kom nu!

Visa oss ett tecken på att du är mogen att komma ut och träffa oss, vi älskar och längtar efter dig därinne, vem du nu än är, pojke eller flicka, kom ut nu! :)

Vi älskar dig!

5

Publicerad 2011-10-24 13:25:02 i Graviditeten med nya bebis i magen



DAGAR KVAR TILLS BERÄKNAD FÖRLOSSNING!

Var förut hos barnmorskan, tog blodtryck, kisseprov och mätte bebis samt lyssnade på hjärtljuden. Allting var bra! Bebis är jättestor! Mitt SF mått mättes till 35 cm! Haha, kommer nog bli en bebis på precis 3 kg tror jag faktiskt ;) Och hjärtljuden var på 128 slag/min, tills hon buffade lite på den och då gick dom upp till 142 slag/min :) Haha. Annars var allting lugnt, och hon hoppas likamycket som jag på att jag skall föda snart! :)

Hoppas hoppas hoppas! ♥
Får se om torsdag nu är någon föda-barn dag som jag tror ;P

Älskling är hemma idag samt Charlie faktiskt :) Så vi har det mysigt här. Varit och köpt ny mössa och två par vantar åt stumpan. Och dagens middag. Älskling gör purjo&potatis soppa och jag gör pannkakor ^^,

Jag har sovit gördåligt inatt, vill inte ens prata om det! Usch, så nu är jag lagom trött men får bara kämpa på :P Snart kommer älskade bebis till oss ! ♥

Efterlängtad skatt i magen! ♥♥♥

Vecka 40 (39+0)

Publicerad 2011-10-23 12:00:00 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 40

Kroppen: Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Exakt vad som gör att förlossningen startar vet man inte. Det är troligen barnet som sätter i gång den. Många funderar över om det är möjligt att sätta i gång förlossningen själv genom att springa i trappor eller äta speciell mat. Det finns dock inget sätt att själv tvinga i gång förlossningen, utan barnet kommer när det är klart. Förlossningen sätts bara i gång på sjukhuset om det finns någon medicinsk anledning, till exempel att du har högt blodtryck. Trycket från barnets huvud mot livmoderhalsen kan påskynda förlossningsstarten. Trycket gör att det utsöndras oxytocin, ett hormon som signalerar till livmodern att den ska dra ihop sig. När livmodern drar ihop sig allt oftare och starkare, trycks barnets huvud ännu mer ner mot livmoderhalsen. Den ger efter så småningom och börjar öppna sig.
Det kan hända att trycket blir så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen.

Barnet: Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det däremot finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.
Barnet är redo att möta omvärlden, 92 procent av alla barn föds mellan vecka 38-42.



Nu är vi inne i våran sista graviditetsvecka, FÅR VI HOPPAS :P Annars kan det blir det tufft att vänta ännu mer när man redan väntat såhär jädra länge på våran lill* älskling i magen! Vill så otroligt mycket träffa bebis nu! Du är mer än välkommen ut till världen skall du veta! :)

Lägger in bilder på magen senare när jag orkar lägga in bilderna ^^ Men magen har inte direkt vuxit någonting nu, bara sjukit en del, skönt det. Fortfarande jobbigt att sova om nätterna, ingenting är skönt nu :P haha! Sover oroligt, vaknar nästan varje timme och får aldrig riktigt sova ut :( Vilket är jättejobbigt och påfrestande för jag blir så sur.. Haha!

Jag bara längtar tills den stunden man känner att allting är pågång, på riktigt. Inga förvärkar eller sammandragningar, dom riktiga värkarna! Åhh :) Nej jag får fortsätta här, så kanske bebis vill komma ut till oss snart. Jag gissar på den 27e, så det är på torsdag ;) MEN, vi får se :) ♥

När skall folk förstå?

Publicerad 2011-10-23 11:01:08 i Känslorna

En annan sak som Brad Pitt sa i Ellen DeGeneras Show här i veckan. Ellen frågade Brad i interjuvn varför Angelina Joline och Brad Pitt inte gift sig, och när det isåfall blir av. Han sa det mest genialiskaste svaret man kan svara (i mina öron). "Vi gifter oss när alla får gifta sig lagligt"
Så fint och bra sagt! Här skall ingen diskrimernas. Oavsett kön, oavsett sexuell läggning, alla bör få gifta sig. När skall den äldre generationen förstå att det är nya tider och att man kan inte dras med samma gamla vanor i flera hundratals år egentligen? Dom flesta har förstått det nu men det är några ärthjärnor kvar här i världen som är så trångsynta och säger NEJ, fy er! Men kan man gifta sig så varför inte men dom som inte får, fyfan. Riktigt sjukt att människor kan fortsätta leva på utan att bry sig om andra som älskar varandra och inte får gifta sig pga sexuell läggning. Det om något kan göra mig upprörd. Ett samtals ämne med andra ord som gör mig arg. Som att alla människor inte är lika mycket värda? Vad fan är det liksom? Skitstövlar. Bara för att dom gifter sig av samma kön eller som är HBTQ- inte får gifta sig, det är sorgligt som fan.

Har en hel del vänner, nära och kära som är HBTQ och det är fan inget fel med dom, dom är precis som alla andra människor, bara att vissa av dom gillar båda könen och vissa sitt egna. Fan är felet med det? Less less less, det är vad man blir. Om dom nu skulle få gifta sig, vad skadar det dom som är hetrosexuella? Haha, precis. Människor har inte förstått att homosexuella människor kan äcklas precis likamycket av hetrosexuella människor som pussas eller dylikt och vice verse. När skall folk förstå? Skärp er för fan!



Jag vet att man kan få mycket skit för att skriver en sån här påhoppande text eller stötande, men jag står för mitt ord och alla har rätt att säga sin åsikt. Det är de som är så himla fiffigt med sverige. Fritt land.

Nej nu har jag nog fått ur mig lite här, känns som att jag skall ta och kolla till färgen på mina brädor nu ;) Haha om det torkat och kanske kan sättas ihop snart :)

When all hope is gone

Publicerad 2011-10-23 10:56:34 i Episka låtar/texter/videos osv

The state of the nation, violation
A broken promise is as good as a lie
The hell is humongous, the devil's among us
And we will burn because we won't unite

We won't witness anymore freedom

What does anybody do we need 'em?
I would rather fight, than let another die.
We're the problem, but we're also the solution.
All hope is gone

If you want it, you cannot take it from me

If you think you can, you still don't know me
Let me tell you, when I said it I meant it
And I will always have the right to defend it

Fifty seconds, a hundred murders

The bill of rights is a bill of sale
What will you do when the war is over?
What will you do when your system fails?

We have made the present obsolete

What do you want? What do you need?
We'll find a way, when all hope is gone
We've seen the fall of the elite
Bury your life, sink your disease
We'll end the world, when all hope is gone


We have made the present obsolete

What do you want? What do you need?
We'll find a way, when all hope is gone
We've seen the fall of the elite
Bury your life, sink your disease
We'll end the world, when all hope is gone

The wretched are the wounded

The hungry starved to death
At a place where no-one goes
The air itself is a final breathe

So discontinue

The antiseptic cash charade
As the cry of justice comes
I'm gonna let this fire free

I am the reason your future suffers

I am the hatred you won't embrace
I am the worm of a pure distinction
I am the remedy, spit in my face

All your lies and wars are out-dated

All your subjects are dulling mind games
I can let all of another million reasons why
But doesn't matter when the only thing will never die


We have made the present obsolete

What do you want? What do you need?
We'll find a way, when all hope is gone
We've seen the fall of the elite
Bury your life, sink your disease
We'll end the world, when all hope is gone

We have made the present obsolete

What do you want? What do you need?
We'll find a way, when all hope is gone
We've seen the fall of the elite
Bury your life, sink your disease
We'll end the world, when all hope is gone

When all hope is gone

When all hope is gone


Fina pojkar! :D



Människor som inte gillar Slipknot, kan ju ta sig någonstans. Ett av världens mest genialiska band som finns i mina ögon, så otroligt begåvade på det dom gör. Där snackar vi musikaliska genier!

Jag förstår mig inte på folk som kan älska och verkligen dyrka t ex Justin Beiber, Melissa Horn, Lady Gaga och andra monster som jag kallar dom, haha. Dom är verkligen okunniga. Vissa kan inte ens sjunga, massor av andra som får gå in och hjälpa dom sjunga, dom spelar inga intrument själva, allting är gjort med hjälp av datorer som gör musiken åt dom, okej dom som komponerar ihop musiken är väl dom som isåfall Bör få cred för det dom gör, annars är det bara skit rent ut sagt. Allting görs med datorns hjälp i nästan alla artister. T ex om man ser Lady gaga live, vart är dom som spelar musiken? Jo, bara i högtalarna, för inga är på scenen förutom hon och hennes dansare. Hårdrock, rock, metal och alla dom generna gör sitt live.
Marilyn Manson, Rob Zombie, Slipknot och t ex Korn, allting gör dom själva. Sjunger och spelar sin musik med egna instrument. Ingenting med dator där, jo vissa speciella ljudeffeter isåfall annars är allting på riktigt. Och det är vad jag kallar Riktig musik i mina öron!

Allt annat är bara påhitt ifrån min sida. Och jag blir alltid lika förbannad när människor försöker jämnföra min Marilyn Manson och Lady Gaga. Att Gaga är den kvinnliga motsatsen till Marilyn Manson! Vad fan hände där egentligen? Hör människor och ser människor med arslet eller? Vart fan är HON lik HAN? Säg mig vart, haha. Blir så frustrerad så det är sorgligt.

Okej och självklart gillar ALLA människor på denna jord olika musikstilar men det behöver väl inte gå till överdrift och behöva gå så långt att människor skall behöva skära av sig sina egna ögon för att de finns så kass musik som görs? Haha. Okej skämtåsido, alla gillar olika ;)

Flicka eller pojke?

Publicerad 2011-10-23 10:02:05 i Graviditeten med nya bebis i magen

En annan kul liten sak. Inte för att jag direkt tror på magi, new age och "andra häxkonster", men både Jonathans mamma, Jonathan och jag har frågat våra pendlar om vi kommer få en pojk och sen en flicka, och alla tre har fått samma svar. Så nu får vi se om vi alla har "rätt" svar eller om den visat oss "fel" :P

Så skön natt!

Publicerad 2011-10-23 09:56:51 i Familjens vardag

Första natten på säkert en vecka om inte mer, som jag bara vaknar tre gånger under natten och har svårt att somna om! Fyfan, riktigt utvilad nu och det är förbannat skönt! :D Haha! Somnade strax efter 00 inatt och vaknar nästan prick 08 imorse, så jävla gött! :) Snacka om att mamma Madde är på riktigt bra humör idag! :P haha.
Vanliga fall nu dom senaste 1-2 veckorna så sover jag oroligt, vaknar minst 6-8 gånger per natt, svårt att somna om och man kommer aldrig in i djup sömnen och får sova ut någonting. Somnade oftast runt 22-23 och vaknar 07 då på den korta tiden vaknar man 6-7 gånger, snacka om att man inte är utvilad de minsta /: Men nuså! :D

Målade igårkväll också, när klockan var 22. Haha, och nu på morgonen efter frukost i magen och kollat på Svanprinsessan (nästan kollade klart iallafall, var väl 20-30 min kvar :p) Men var så full i kroppen av liv så jag stängde av filmen och gick och målade sista lagret färg som skall torkas nu! :D Får nog vänta till sen eftermiddag om inte älskling fixar ihop skötbordet ikväll när Charlie kanske gått och lagt sig :)

Och idag kommer mina två finaste hem! Som jag längtat, hade nästan ångest för att hon skulle åka iväg i fredags, och nu är det söndag och tänka sig , jag lever! :D Haha. Min söta docka.

:) Ha en fortsatt bra dag! 6 dagar kvar nu till BF! ♥

Snart tvåbarnsmamma :D

Riktigt jävla stor nu!

Publicerad 2011-10-22 17:41:39 i Graviditeten med nya bebis i magen

På dom senaste två- tre veckorna har jag fått sjukt många nya läsare, vilket är skitroligt! :) Hoppas ni hänger kvar ;)

Tänk att från början, i graviditeten var man "tre"siffrig, alltså de var över tex 170 dagar kvar, sedan blev man "två"siffrig när man gick under 99 dagar kvar, och nu! Nu är man "en"siffrig :D 7 dagar kvar nu! Så jävla fantastiskt skönt! :) Jag hoppas innerligt att bebis vill ge oss tecken snart på att du är mogen och stor nog att komma ut och möta oss, din mamma, pappa och storasyster och alla andra vänner, släktingar som väntar på dig väldigt otåligt nu! :) Vi vill träffa dig lill pyret! ♥

Nu känner jag mig verkligen stor som ett hus! Magen är enorm nu! :D Haha.
Titta själva ;) Taget nyss!


Riktigt jävla stor
:P Och bebis BÖR vilja komma ut snart, är nog skittrångt i magen älskling, så kom ut ^,^

Senaste sf måttet var knappt 33 cm sa barnmorskan, men på måndag blir det barnmorskebesök igen, förhoppningsvis sista också ;) Nu är man verkligen en gravid kossa, haha. Utseende mässigt iallafall med magen som tar upp all plats som finns haha.

Sitter och väntar på att färgen skall torka klart på brädorna så jag kan köra undersidan och låta det torka för att sen köra de sista färglagret som behövs :) Kommer bli supersnyggt och jag skall fanimig bygga ihop allting imorgon så älskling kan vara stolt att jag målat skötbordet OCH byggt ihop det ;) Jag brukar vara den som är så jävla envis och har kort stubin vanliga fall med att sätta ihop saker osv, men fan, haha. Jag SKALL få ihop det, hur svårt kan det vara? ;) Annars får jag väl be mamma om hjälp imorgon bara ;P

Skall kila över till mamma och systeryster senare om någon timme eller så och börja vårat lördagsmys med godis, dricka och ostbågar ^^ Så man inte blir helt ensam, får se om jag tar med mig mina kattor upp också eller om dom får stanna hemma ikväll :) Dom har ju trots allt varandra nu. Blir nog någon film ikväll, och sen drar jag mig hemåt :)

Ha en kanoners lördag! Och förhoppningsvis min sista lördag som gravid :D Innan bebis kommer! Kan ju alltid hoppas. Nej nu skall jag äta upp mitt päron här och fortsätta dunka Slipknot och kolla till brädorna igen och klä på mig lite andra kläder kanske? :D

Snart tvåbarnsmamma :D

Ensam hela helgen

Publicerad 2011-10-22 12:32:14 i Familjens vardag

Ensam hemma. Känns jättekonstigt men ändå är det sjukt underbart att få en hel helg ensam nu innan man närsom kan föda :) Så Jonathan och Charlie åkte iväg igårkväll till hans föräldrar och donar och myser :) Saknar dock min lilla skrutt fruktansvärt mycket men dom kommer hem imorgonkväll igen så då får jag pussa och krama på min stora docka igen :)

Gårdagenskväll var trevlig! Lugn och go :) Blev inget med att Mella kom hit pga personliga skäl så vi får ses så snart vi bara kan!! :)

Ja.. Nu är det som sagt bara 7 dagar kvar till BF! Känns sjukt, en vecka! Får se om bebis kommer inatt eller om bebis kommer om 2 veckor ;) haha! Inga känningar tyvärr, men aja. Bebis kommer när bebis är redo, hon/han har väl det förbra därinne i min mage fortfarande, och verkar trivas ;) Haha!

Och såhär ser en lördagsmorsa ut, blivande tvåbarnsmamma :P


Lite halvsleten men vafan! Haha ;)
Nu skall jag alldeles strax i min godan ro börja grundmåla skötbordet vi köpte och sen till sen eftermiddag måla den ett lager och imorgon kör vi på med det sista färglagret och sen får älskling bygga ihop den när allting är torrt, om jag inte hinner fixa det själv :)

Känns jätte underligt att vara hemma själv, speciellt när det snart eller ah, snart och snart. När klockan närmar sig 19 tiden har jag varit ensam i ett helt dygn, utan Charlie. Ofattbart! En hel helg, det är någonting alla behöver som är föräldrar :P Känner jag ^^

Lite cola för att peppa mig och sen sätter jag igång! :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Höst/vinter fredag!

Publicerad 2011-10-21 10:51:19 i Familjens vardag

Min goa Mella kommer hit till sen eftermiddag, och då blir det att bjuda på middag, snack och mys :) Får se vad man skall koka ihop för någon middag att bjuda på? ;) haha, något blir det alltid. Så tråkigt att köpa färdig mat, mycket godare och roligare att göra någonting gott själv tycker jag :)

Jag och Charlie har varit vakna sedan kl 08, frukost x 2, kläder är nästan helt på ^^ Och strax blir det en promenix i det kalla vädret för oss. Kallt och skönt! ;) Tur då att Charlie har sin overall att ha på sig som värmer, vinterskorna, mössa och allting därtill :D

På måndag (om bebis inte kommit ;)) blir det kontroll hos barnmorskan kl 10, och efter det hade jag planerat att köpa något sött till bebis. Tänkte något gulligt set. Om jag inte tar och beställer ifrån internet, alla köper från HM, lindex, kappahl osv. Lite roligare att ha något annorlunda. Älskling köpte igår två söta NAM nappar till bebis, en rosa och en blå :)



Charlie förstörde en fin kruka igår, brrrrrrrrrr. Men jaja :p Det var bara att sätta blomman i en annan kruka, även om den inte riktigt passar så bra men skit samma. Haha. Tur var det iallafall en plastblomma, för jag kan verkligen inte hålla riktiga blommor vid liv, dom dör så jävla snabbt även om jag sköter om dom som man "skall" göra enligt dom som ger blommorna, blomaffärerna eller när man läser på internet, haha det går med andra ord alltid åt pipsvängen ;) Haha! Inga riktiga blommor till mig inte :p

Annars får ni ha en go fredag!
KOM GÄRNA MED MIDDAGS TIPS för ikväll ;d

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Nu är jag och Charlie bus i Göteborg och r...

Publicerad 2011-10-20 14:41:58 i Familjens vardag

Nu är jag och Charlie bus i Göteborg och roar oss :-) varit här sedan kl 12 och nu är vi hos en vän till mig efter en stund i stan :-) Hade tänkt sova över men får se om vi hos det eller om vi drar oss hemåt istället :-P Ha en fin eftermiddag. Nu skall de ätas pyttipanna här :-D :-D

Snart är det dax :)

Publicerad 2011-10-20 10:41:22 i Graviditeten med nya bebis i magen

Som sagt. 9 dagar kvar till beräknad förlossning idag :) Nu går det verkligen fort!

Dock har jag inga känningar alls eller någonting, hade små förvärkar igår som gjorde ont men var nästan helt säker på att det inte skulle bli värre i styrkan eller fortsätta :P:( Men det är ju inte BF ännu. Så det kan gå ett par dagar till.. Skrev ett vräkningsbrev till bebis igår, och imorse när mamma kom över för att hejja fort fick hon läsa det och tyckte de var görkul :D Hon önskade hon hade en kopia sa hon för att visa på jobbet ;) haha. Men jag har bara skrivit ett och det är mitt ;)

Annars blir det en lugn dag idag. Skall ut med Charlie om ett tag, bort till lekplatserna här i området :) Hoppas verkligen också på den 4:an vi sökte i Kinna häromdagen.

Imorgon kommer min älskade och bästavän Mella hit till kvällen, det kommer bli lite fredags mys! :)

Ha en fin torsdag nu!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Vad fan hände där?

Publicerad 2011-10-19 12:48:25 i Familjens vardag

Två goda mackor i magen och ett glas stark oboy, det är grejer de! ;)

Charlie är på dagis idag, blev jätteledsen för när jag lämnade henne gick hon direkt till en av lärarna, tog handen glatt och gick in och satte sig med dom andra som var redan där, och jag blev så chockad att hon inte blev ledsen, visade några tårar så när jag gick förbi fönsterna utifrån såg jag att Charlie letade, kollade efter mig och ville vinka! VINKA! Första gången hon inte var ledsen med tårar eller ledsen och nu? Går in glatt och vinkar efter mig? "Vafan" tänkte jag. Haha nu blev jag ledsen istället för Charlie som brukar bli det. Haha snacka om omvänt idag :P Direkt när jag kom hem ringde jag mamma och berättade det, och blev lika chockad hon med :P Men det är ju positivt ändå :)

Men nu har Charlie bara 2-3 veckor kvar på dagis, YEY! :) Sen har jag min stora docka hemma hos mig, med bebis nr 2 :)

Jag kollar också även en ny mobil som jag skall önska mig i julklapp, så om någon vill köpa en 6 månaders gammal Samsung Galaxy Ace, säg till :D

Ikväll skall jag och älskling på vårat första föräldramöte, haha. Så Charlie är hos moster Josefine i ca 1.5 timme medans vi är därnere på dagiset och blir påtjötade gissar jag på :P Haha!

Nej om jag skulle ta mig en dusch? Eller iallafall tvätta håret. Skall försöka färga mitt hår till helgen också, då vi åker till älsklingens föräldrar då han skall börja greja med sin bil så vi kan få in syskonvagnen när vi väl köper en som kanske också blir till helgen. Haha. Mycket som händer :) Hittade en 07:a i fint skick för en bra peng med liggdel och annat man fick och sen en 11:a för en sisådär okej peng, men låg inte långt bort OM vi vill köpa den iallafall :) Så vi får se vad som händer och sker, OM inte bebis kommer innan dess ;) Haha vilket vi alla hoppas på nu.

Det var väl allt, så ha det fint ! :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

:D

Publicerad 2011-10-18 10:45:57 i Familjens vardag

Sökt en annan 4:a nu i Kinna. Ganska liten men den är i tvåplan så det är ju alltid något :)

Såhär ser den ut.


Nästa måndag får vi reda på om vi får erbjudande på den, om vi har någon köplats ;) HOPPAS FAN PÅ DET NU :D
Inflyttning är 1 februari, så det är ju ett par månader kvar men äsch, har man den så har man den iallafall :)

Jättefin är den iallafall ! Dock liten som sagt, 84 m2. Jaja, man kan inte få allt här i världen ;) haha!

Bebis kommer till helgen!

Publicerad 2011-10-18 10:25:10 i Graviditeten med nya bebis i magen

Jag har bestämt att bebis "måste" komma denna helgen eller nästa helg, annars får du inte komma ut, haha. En fredagskväll hade varit perfekt eller under en helg överhuvudtaget :) så jag hoppas bebis visar tecken snart på att hon, han verkligen är mogen nog att födas ;)

Jag och min stora mage orkar inte vara vänner längre, börjat bli ovänner nu. Magen vill något annat och jag likaså hahah. Jag, magen, sängen och soffan hatar varandra! Lovehate! Magen är tung, soffan och sängen är mjuk. Att ligga i sängen och försöka vända sig om eller att sätta sig upp, är en pina nu :P Och samma med soffan, fyyyfan! :P Jag är verkligen världens pensionär nu, känner mig som en, ser ut som en hoppas jag inte att jag gör, haha!

Nej om det kan ta och sluta regna och bli liiiiite varmare nu, gärna över 10 + grader så kan jag börja måla skötbordet vi köpte, haha. Annars får jag hoppas på bättre väder imorgon och ta allting då :) Kuwl kuwl!

Nej du bebis, du får faktiskt ta och komma ut nu. Det är en väldigt lång leveranstid för att du skall komma :P Tur att man inte är en elefant som är gravid i 22 månader :P Fyyfan, nästan 1 år. PALLA ;P Jaja. Bebis kommer när signalen i skallen från bebis till min skalle är dingdongklar. Men den signalen får gääärna komma nu ! :P Haha !

Älskade lill* liv därinne i mammas mage ♥
Så älskad !

Tisdag

Publicerad 2011-10-18 10:16:43 i Familjens vardag

Regn regn regn, ja nu är det höst. Mysigt! :)

Jag och Charlie har redan varit ute och gått, vi var ute vid halv nio, haha. Uppe och ute med tuppen idag ;) haha.

Nu är det mys i soffan med katterna och barnpogram som Charlie gillar :)

Charlie vaknade strax efter 08 idag, hon somnade skitsent igår. Somnade strax efter kl 21! Hon velade hela tiden, ville absolut inte sova även om vi såg på henne att hon var skittrött, stackarn. Trodde först att hon kanske hade feber eller om hon var sjuk men icke det. Inte mer än hennes förkyldning hon fått IGEN, och som jag också blivit igen.. Min förkyldning försvann ju nästan sågott som men nu sedan 1-2 dagar tillbaka kom den igen, orka! Fast jag föder hellre barn med en förkyldning än då jag hostar ihjäl mig och har svårt att andas. Så skall väl inte klaga ;p

Sitter och kör wordfeud hela tiden, haha. Ni som spelar det, lägg till mig :D
Para-Noir :)

Igår kollade jag och J klart på Crazy.Stupied.Love, sjuuukt kul och bra film! Fast vi ångrar att vi laddade ner den för den skall man verkligen se på bio :D Hett tips, sjukt kul :) Haha! En film i min smak. Om man gillar komedier haha. Efter vi såg klart den satte vi på nya DH avsnittet :D Kul att vara före, sverige är ju ett avsnitt efter än Usa (konstigt va? :P) Så nu taggar vi för avsnitt 5 nu på måndag, yey :)

Annars så hade vi en lugn kväll. Skall börja måla skötbordet vi köpte på ikea i fredags :) Så sjukt tråkigt att köpa allting klart och jag älskar att måla och greja, så vi köpte grundfärg och sen samma färg som Charlies säng är i, svart halvblank, jättefint kommer det att bli :) Och sen skall vi måla om byrån vi köpte för lite bebiskläder osv, mys! :)

Ha en bra dag ! :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Vad tror ni? ;)

Publicerad 2011-10-17 09:58:18 i Graviditeten med nya bebis i magen

Inatt och hela morgonen har jag haft förvärkar men dom avtog så det känns verkligen nu att allting börjar närma sig :) ÄNTLIGEEEEEEEN :p :)

Man märker verkligen skillnad på sammandragningar och förvärkar. Nu börjar det göra redigt ont när de väl kommer.. Får hoppas på att bebis inte har det alltför gottit i magen och vill komma ut och träffa oss snart :)



95,7% klar av graviditeten. Känns sjukt! Från att ha varit 1% till nu. Jävla massa klart, bara slutspurten kvar ♥

Charlie kom på BF+4.
Undra när bebis nr 2 kommer, vad tror ni? :)

Vecka 39 (38+0)

Publicerad 2011-10-16 10:00:00 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 39

Kroppen: Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

Bebis verkar trivas i min mage än så länge ;) Snart snart snart!!! ♥
Folk som vet, familj och närmaste vännerna har ju redan min slempropp gått, fast i tre omgångar.. Första gången för 1.5 månad sedan, sen gick den lite igen 2-3 veckor efter den gången och nu gick den för ett par dagar sen igen, men ingenting har ännu hänt :p Bebis har det nog väldans bra inne i magen min ;)

Charlie är ju för söt också! :D När vi, jag frågar henne "var är bebis charlie?" så klappar hon på min mage och ibland säger "bebbii". Sötan ! :) Vi har verkligen visat bilder ifrån bebisböcker, vänta barnböcker på bebisar och stora magar och sagt bebis och sen klappat på min mage och sagt, bebis. OM och OM igen, och nu sedan 2-3 dagar tillbaka har det satt sig, haha ;) Bättre sent än aldrig :p :) Våran lilla gullhörna! :)

Ytterst små förvärkar känner man men verkligen iiiiiiinte mycket :( Bebis får ta och komma uuuuuut nu! ;) Mamma, pappa och storasyster väntar otåligt nu som bara den :)

Ni som fött i Varberg, var ni nöjda med förlossningen, bb osv ?
Födde Charlie i Borås, aldrig igen säger jag bara. Uselt, spydiga och gör mycket fel och skiter i att rätta till saker och ting, så nejtack Borås, ni är icke bra :p Får avsluta här tror jag ;) Hejs! :D

-

Publicerad 2011-10-13 13:37:54 i Känslorna

Reveal to me this ugly thing
I must've meddled by your head
It's getting out of hand again
Nobody sees it, but I can.

You thought of everything, I bet

But did you think that I might die?
I haven't really smiled, and I don't know how long you know
Something's going to give again, something's going to give again!

I try to fight, but did you listen?

Even though you're gone, I'm never finished
I can never be your God
And I don't even think I want the job, anymore.

Say something, anything to me.

I did believe, but I have doubts.
So many reasons to hold on
Conflicting interest, isn't it?

Made of scars, reborn!

Publicerad 2011-10-13 13:28:07 i Episka låtar/texter/videos osv

Ni får ju inte glömma att kolla på min Bilddagbok, eller som det nu heter Daysviews ^^
Para-Noir var namnet där.

Sitter här i soffan, återigen.. Vad ovanligt? Haha.
Charlie sover, skall väcka henne om max 10 minuter och vi skall försöka få oss någonting i magen. J är iväg och tvättar sin älskling.. Och jag dunkar musik för fulla muggar. Stone Sour - Made of scars, just nu. Passande låt för hur man känner sig. Lite upp och ner i humöret, perfekt ^^.

Goa gubbar ♥

Fina Corey Taylors röst gör mig knäsvag, äckligt bra han är. I både Stone Sour och Slipknot.

Fast just nu byttes låt till Reborn, mumma!

I'm walking through your streets
I'm looking in your windows
I am elemental now
You'll never even know I'm there
I'm watching over you
I'm living in the shadows
I'm just a word to you
But I am very real
And cold...
Cold to all of this
Cold to how you feel
Cold to all your lose of reason

I AM EVERYTHING
I AM ANYTHING
I AM AUTOMATIC
I AM YESTERDAY
I AM EVERYDAY
I AM GONNA BE...

I'm all there is to know
I'm all that you've forgotten
I'am enigmatic now
You never even knew my name
I'm dressed tragedy
I'm by design immortal
I'm just the last one left
I'm always here and old...
Old and very strong
Old as all you feel
Old as all the world around you

I AM EVERYTHING
I AM ANYTHING
I AM AUTOMATIC
I AM YESTERDAY
I AM EVERYDAY
I AM GONNA BE...
REBORN (This is the start of something)
REBORN (This is the start of something)
REBORN (This is the start of something)
RE...BORN

I'm just a secret now
I'm just a vague illusion
I' a lie you tell yourself
That you never truly did believe
I'm a whisper in the dark
I'm a victim and the killer
I'm almost ready now
But you insist that I dont exist...
That I don't exist...
That I don't exist...
That I don't... EXIST

I AM EVERYTHING
I AM ANYTHING
I AM AUTOMATIC
I AM YESTERDAY
I AM EVERYDAY
I AM GONNA BE...
REBORN (This is the start of something)
REBORN (This is the start of something)
REBORN (This is the start of something)
RE...BORN

MOTHERFUCKER
MOTHERFUCKER
MOTHERFUCKER


Denna låten var underbar när dom körde den live på Sweden Rock förra året, Stone Sour alltså ^^
Skall försöka ta mig till Sweden Rock 2012, nästa år ;) NÄSTAN ett måste fan! :D

En höst torsdag

Publicerad 2011-10-13 12:02:11 i Familjens vardag

Nu är det verkligen höst ute, både i tempraturen och synligt. Underbart! Så vackert! :) Alla hatar höst, jag älskar höst, vinter och vår som bäst. Svensk sommar är.. Tråkigt :p

Charlie är som sagt hemma, inget dagis. Igår när vi hämtade Charlie ifrån dagis satt de en lapp om att det går magsjuka på dagiset, jippi! Eller inte. Så senast imorgon märker vi om vi blivit smittade eller inte. Jag hoppas verkligen inte det. Inte nu, inte nu för Charlie för det tar död på henne. Riktigt hemskt, och sen vill inte jag bli sjuk nu som gravid och kan föda närsomhelst! Panik :P Men blir C sjuk blir antagligen vi andra här hemma också sjuka, hoppas inte på denna skit ! Och skönt att Charlie inte har mer dagis för denna vecka, men även OM hon hade haft det hade hon verkligen inte fått gå dit :P Ajja bajja isåfall :P

Om vi inte blivit sjuka imorgon blir det kanske en liten träff med Linda och barnen :) Om inte det blir de kanske en tripp iväg till Ikea Kållered vilket jag gillar myyycket bättre än Bäckebol :p Ösch ! Haha.
Systeryster fyller också år imorgon. Hela 20 år! Haha. Ingen tonåring där inte ;)

Mella skulle ju egentligen kommit hit igår eller idag men vågar inte chansa på att dra hit henne OM ifall vi har magsjukan. Taskigt att smitta någon med flit om man vet att man kanske har det så bäst att ta det när man har tid och inte Är magsjuka eller sjuka överhuvudtaget :p

Sitter här i soffan nu och myser med kattorna, ybermys! :) Charlie är ute med Jonathan och leker. Får se när dom kommer tillbaka..



Idag är det 16 dagar kvar tills beräknad förlossning för oss ! ♥

Ha en underbart go höstdag nu :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Det enda jag verkar vara bra på är att and...

Publicerad 2011-10-11 20:16:14 i Familjens vardag

Det enda jag verkar vara bra på är att andra skall ha mig att konstant "skälla" av sig på. Känner mig helt utlämnad. Okej detta låter som världens "tyck synd om mig inlägg" här men jag söker ingen sympati. Jag bara behöver få skriva av mig då jag inte har någon just nu att prata med som vill förstå eller hjälpa mig som jag litar på fullt ut. Det enda jag vill återigen få sagt är att jag saknar dig. Jag vill att du skall se Mig :’(

Barnmorskan igår

Publicerad 2011-10-11 10:00:49 i Graviditeten med nya bebis i magen

Igår var de också besök hos barnmorskan med Charlie och älskling på kontroll. Bebis hjärtljud låg på 136 slag/minut, sist var det över 145 slag/minut. Väldigt olika men återstår att se vad som händer och sker härnäst och vem du nu är som gror i min mage.

Min barnmorska säger att det mest troligt blir en liten bebis igen som Charlie var. Har det i våra gener, mina och Jonathans alltså, att vara små. Hans syskon var små och tunna, precis som mig och mina syskon så det blir nog ingen direkt 4 kilos bebis här inte :p Hon sa att bebis väger nog inte över 3 kilo nu, mest troligt under :) Skönt!

SF måttet var på knappt 33 cm. Så jag är precis likastor som jag var med Charlie i denna veckan när hon låg i min mage och grodde. På två veckor har min mage vuxit 1 cm i sf måttet, men hon sa att min mage var liten och perfekt. Perfekt bebis blir det nog, som med Charlie.

Men F-A-N vad nyfiken man är nu på att veta om det är en kille eller tjej. Man hittar så otroligt söta killbebiskläder och tjejbebiskläder. Man blir helt tokig i bollen :P Haha! Iallafall jag ;D

Annars så var mina värden toppen och älskling tyckte de var kul att vara med en gång till, han var med på de stora UL men inte annars, svårt att komma ifrån jobbet som man själv vill eller kunna ta ledigt så jag har mestadels gått själv till barnmorskan, men jag klagar inte :) Jag tycker det är trevligt att sitta och prata med henne själv, hon är underbar :) Jättego verkligen!

Allting känns jättebra nu iallafall. BB väska packad och klar, alla papper ifrån min barnmorska nu (dom allra sista papprerna är nerpackade) och saker till oss. Det enda som saknas nu är en liten godispåse jag vill ha med mig till BB samt ett par energidrycker för peppens skull ;) haha. Annars är allting klart!

Så snääääääälla bebis, visa tecken på att du vill komma ut till oss snart ! ♥
Vi längtar så otroligt mycket efter att få träffa dig. Snutteplutt*n därinne!

Charlie på dagis och älskling är sjuk

Publicerad 2011-10-11 09:51:59 i Familjens vardag

Ja idag var vi två här hemma. En valross som inte gör någonting eftersom han är sjuk, och jag som redan diskat, lämnat Charlie på dagis och sitter med min tredje kopp kaffe. Kan bli en aaaaaaaningens smått irriterad när jag är igång och den andra personen bara ligger och är halvdöd, han ser inte sjuk ut haha. Jaja...

Sitter och kollar på bebiskläder som jag är skitsugen på att klicka hem, men äsch. Tar det när bebis är född istället :) Jättefina och söta kläder ifrån stl 40-50. Så jääääävla smått! :D Bebis har lite kläder nu som är nerpackat i stl 40-50, mest är stl 45 :)

Tandläkaren igår gick kanon, inga hål och gratis besök är goast ^^ Fast det är ju för att jag har frisktandsvårdsförsäkring, toppen! :) Nog om det. Nu skall jag fortsätta smutta på mitt halvljumna kaffe ;p Ursäkta ordvalet, vet inte vad man säger, haha :p

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Packat bb väskan.

Publicerad 2011-10-10 13:17:14 i Graviditeten med nya bebis i magen

Nu är som sagt äntligen min bb väska åt mig, bebis och lite saker till Jonathan klar så bebis , kom ut nu älskling ! :)

Packat ner till min i bb väskan till mig:
  • Underkläder
  • Bekväma mysbyxor och toppar, myströja
  • Toalett artiklar
  • Journal med allt ifrån sjukdomar, tester och prov.
  • Amnings bh:ar, amnings kupor.
Packat ner till bebis i bb väskan:
  • Bebiskläder i ombyten
  • Mössor, strumpor osv.
  • Blöjor för dom nykläckta
  • Mys dress för hemgång
Någonting jag glömt? HMMM.. Hoppas inte det :) Kamera och laddare till den och mobilen lägger vi ner när vi väl åker in så det är inga problem. Finns lätt tillgängligt så det är inga problem där heller :
Och sen är det bara lite kläder osv till Jonathan, inget viktigt haha :p
Så nu känner jag mig klar och nu sitter jag här med lite förvärkar i svanken/ryggen, känns obehagligt underbart haha. Vi vill så gärna ha ut våran lill* skatt nu. Väldigt lång leveranstid det skall vara på bebisar va? :p Skämtåsido haha. ♥

Min graviditet.

Publicerad 2011-10-10 11:58:22 i Graviditeten med nya bebis i magen



93.2 % klar av graviditeten till beräknad förlossning, KÄNNS jääävligt gött! :D Fast bebis får jääättegärna komma ut nu så vi kan få nosa bebis! Nykläckta bebisar luktar så djävulskt gott. Finns inget bättre än bebislukten den första tiden :) Underbart ! :)

19 dagar kvar till BF ! :D TAGGA!

Hur började era/n förlossning/ar?

Publicerad 2011-10-10 11:15:43 i Graviditeten med nya bebis i magen

Tänkte fråga mina läsare en fråga här :)

HUR började era/n förlossning/ar?
Slempropp, värkar, vattenavgång osv? :) Jättenyfiken!

Med Charlie gick slemproppen sen kom värkarna efter ett par timmar och sen tog dom hål på hinnorna på förlossningen och en timme efter var min lilla Charlie bus ute i världen :) Hade varit kul att läsa lite hur allt började för er så skriv jättegärna ! :)

Vecka 38 (37+0)

Publicerad 2011-10-09 15:41:41 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 38

Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Ja nu är det förhoppningsvis inte allt för långt kvar. Max en månad och minst, närsomhelst! :D Känns helt sjukt underbart att efter alla dessa månaderna så är det äntligen dax snart ! Wöndärföl! 20 dagar kvar till BF datumet ♥

23 dagar kvar till BF

Publicerad 2011-10-06 11:24:03 i Familjens vardag

Om ett få timmar får vi fin besök av Charlies gudmor, Mella :)

Inget dagis för C idag. Vi var uppe vid 06.45 idag, åt frukost, klätt på oss, lekt, kollat barntv, myst och nu sover hon tidig lunch. Efter blir det att äta lunch och invänta Mella bara :) Fika, prata, och leka :D Mys!

Känner att jag börjat få tillbaka liiiite av min hosta, vilket jag hatar så jääääääävla mycket. Blir att börja med den äckliga hostmedicinen IGEN. woohu! INTE!

Idag är det också 23 dagar kvar till beräknad förlossning. Längtar så otroligt mycket! Nu vill jag inte vara gravid längre, nu vill jag träffa mitt lill* gullefjun i magen så mycket så de finns inte :) ♥ Hoppas denna förlossningen går likabra som de gjorde med Charlie ! :)

Eftersom vi formaterade om min dator iförrgår kan jag av någon konstig anledning inte använda min webcam längre, buu. Älskling får fixa det ikväll när han kommer hem ;) Men nu skall jag kolla lite top model och efter det spela lite ps3 :D Haha! Jag och älskling spelade igår, Rally spel. Så bäst! :D Får nog kila nu om jag skall hinna.. Ha en bra dag!

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Längtar till fredag :)

Publicerad 2011-10-05 09:28:51 i Familjens vardag

I måndags var jag, Charlie, Linda och hennes två barn i Borås. Först tog vi Öppna förskolan för Unga föräldrar, efter det drog vi oss ner till stan och kollade runt, åt och kollade lite till :) Senare vid 15.25 tog jag och en jättetrött Charlie bussen hem igen. Åt lite middag, och senare vid halv sju tiden kom älskling hem :)
Hade en bra dag med andra ord! :)

Igår var de en lugn dag här hemma för mig. Charlie var ju sina timmar på dagis. Halvsov lite smått hela dagen, var helt död, av någon anledning men men ^^ Får passa på nu att sova lite och ta det lugnt innan bebis nr 2 kommer :D Min mamma tror att bebis kommer den 10e, dvs nu på måndag, haha. Men vi får se :P Jag tror bebis kommer 25-26e oktober :)

Idag blir det bara lugnt. Skönt det ! :) Och imorgon kommer älskade Mella hit och hälsar på :) Kommer bli kul med lite sällskap här hemma med busan! :D

Nåja :D På fredag blir det Magnus Betner, så jag och älsk drar in till Borås till kvällen och världens bästa pappa sitter här med Charlie och lägger henne och är här tills vi är hemma igen :) Jättesnällt ! ♥ På lördag skall vi tvätta, yey. Haha. Och söndag är oplanerad, gott de med att inte ha alltför mycket planerat tycker jag, man tar de lite som det kommer liksom. Mer spontana saker :) det gillar jag! ^^

Snart kommer väl också våra extra 60-70 tv kanaler vi beställde i slutet av förra veckan, kul med lite fler kanaler, och får se om vi gillar det ^^ Jaja :D Nu skall jag ta denna liiiiiilla disk jag har här hemma, två små skålar, två skedar och två glas :P Haha!

Ha en kanon onsdag ! :)

Blivande tvåbarnsmamman Madde

Nu jädrar ;d

Publicerad 2011-10-05 09:17:27 i Familjens vardag

Då var de onsdag igen och Charlie kör sin sista dag på dagis för denna veckan :)

Vi sökte ju en lägenhet i Kinna som icke blev något av, "som vanligt" känns det som nu.. Men vi sökte en annan stor och asfin fyra i Skene här. Sandvallsäng eller vad nu området hette ^^ Vi åkte förbi den igår och kollade utanför, och de.. Fyfan, en jävla dröm! :)

Såhär ser den ut :)


Så jävla perfekt! Imorgon får vi reda på om vi fått erbjudande på den eller ej för att kolla på den invändigt eller inte :) Perfekt var den för den hade stor trädgård med staket på baksidan, träaltan, och på framsidan var de jättefina blombuskar och ett väldigt stort förråd att förvara utesaker. Det var också enplans hus, gött att slippa ha någon annan över en ;) Nej nu jävlar skall vi få den och ha lite tur. Får vi denna så kommer vi nog bosätta oss här i skogen ett par år, eftersom den var så perfekt :D haha!

Hursom :) Lite av lyckan iallafall som vi hoppas på nu !

Längtar tills nästa höst, då händer det grejer !! ♥♥♥♥♥

Vecka 37 (36+2)

Publicerad 2011-10-04 11:34:34 i Graviditeten med nya bebis i magen

Vecka 37

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Nu är det bara 3 veckor kvar till BF! :D Till helgen skall jag och älskling ta ner massa bebiskläder och tvätta allting och börja smått fixa iordning, ifall bebis kommer tidigare annars är det ju bara bra att ha allting iordning :) Och så skal jag packa en bb väska för bebis och mig, lite för Jonathan om ifall att han får möjligheten att stanna någon natt han också :)

Börjar verkligen känna att det är nära nu! :D Äntligen :D haha! Vill träffa mitt lill* mirakel i magen! :)

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela