Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Ready to go? SOON :)

Publicerad 2011-03-31 10:16:12 i Familjens vardag

Frukost i magen, kläderna är på. Vid 11 tiden kommer pappa förbi och hämtar upp oss för jag skall hämta ut mitt pass som är klart nu, yey! Efter det åker vi och äter god lunch ute :)

Igår gick jag, Charlie (rullade :p) och systeryster en jädra massa, känns skönt! :) Gick ner till MM och Lidl, sen hem igen, sen iväg till Coop för att hämta ut stort paket och tillbaka, när vi kom hem hade älskling börjat med maten som jag lagt fram för tining. Kycklingcurry gryta med ris, riktigt gott!

I paketet jag beställde i slutet av förra veckan, fanns en bobby car! :) Så nu skal Charlie glida runt här hemma och sen ute i nytt nya vröl åk ;) haha! Sötungen! ♥

Sent i eftermiddag skall jag, C och systeryster åka iväg och sola, har en massa småmynt jag vill bli av med så de blir perfekt ;) haha, härligt och riktigt lyxigt att åka och sola ibland :) Så det blir härligt! Annars en lugn dag, gott!

Och ett stort grattis till mina vän Beckis som fyller hela 21 idag ;) Lilltjejen blir stoooor. ♥
Så ses vi på lördag för lite grattisfirande hos dig! :) Kul kul!

Nu skall tvn på och glos lite sen är de bara att invänta pappa :) Ha en bra dag !

Mamma Madeleine

Fy! Vaknade att jag grät nu. Usch, riktigt...

Publicerad 2011-03-31 07:27:39 i Familjens vardag

Fy! Vaknade att jag grät nu. Usch, riktigt jävla jobbigt. Är fortfarande helt gråtfärdig och skakig. En dröm då känslor tog över från förr.. Jag orkar inte tänka på det. Det är inte bra. Men man kan inte rå för sina drömmar. Uhh! :( Charlie ligger ännu och sover.. Min lilla älskling <3 och nu hade jag behövt Jonathan otroligt mycket :( behöver tröst.. Och tack vare min dumma dumma dröm så tänker jag på idiotiska saker. Blir förbannad /: hur som. Skall ligga lite till här i sängen och strax gå upp. Måste bara lugna mig en liten stund innan uppgång här..

Nyss hem kommen från kinna. Charlie ligger...

Publicerad 2011-03-30 14:18:48 i Familjens vardag

Nyss hem kommen från kinna. Charlie ligger och sover och jag sitter ute på baksidan i trädgården och njuter i solen :) riktigt härligt! Snart kommer systeryster ner och gör mig sällskap en stund. När charlie vaknat igen blir de mat och ren blöja och en lång promenad i solen. Skall ner och hämta ut ett stort paket :D yey! Skall lägga fram lite kyckling för middagen också som skall tinas.. Men nej nu skall jag fortsätta götta mig i solen här.. Mys! :) ha det fint! ;)

En Kinna tripp

Publicerad 2011-03-30 08:59:04 i Familjens vardag

Yes yes yes! Vi är vakna och påklädda och skall snart fixa lite god frukost här. Sen åker vi iväg mot Kinna för att träffa Linn en stund, lääängesen :) Så det skall bli kul!

Gårkvällen var lugn, gick och la mig tidigt, gott! Är så sjukligt trött på om dagarna, riktigt jobbigt men det försvinner nog snart.. :)

Uppdaterar mer under dagen senare när vi kommit hem igen och om vi gjort något annat ^^,

En annan kul sak är ju att i fredags när jag, C och mamma/momo var en stund på Visko så träffade jag en gammal klasskompis från Lindälv som gick en klass över mig, Madde :) Så vi bytte mobilnummer, hon har ju en dotter på 2.5 och gravid igen, riktigt kul! Bor ju också i Marks kommun, och gott att få upp lite gamla kontakter som man träffade för läängesen :) Kulkul!

Nej nu skall vi fixa frukost här, våra magar hungrar riktigt efter mat ;)

Mamma Madeleine

Snart snart snart ;)

Publicerad 2011-03-29 13:12:28 i Familjens vardag

Är det min tur att fylla år :)

Och eftersom jag fyller år mittiveckan så skall det firas Lördag den 16:e april, förfest och sedan Gretas för hela slanten. Alla som vill får komma dit och kalasa med oss, bara du är snäll ;d haha!

Skall bli gött att bli 22, haha. Låter bättre att vara 22 än 21 :p vet inte varför, men det gör det :p



Det kommer bli skoj! :''D Var beredd på det, det är jag och Robert som firar den tillsammans eftersom vi fyller år på samma dag ;) 12 april :)

:D

Publicerad 2011-03-29 12:17:07 i Resan 2011, Juni

Om drygt en månad skall vi betala resten av resan för Turkiet, YEY! :) Allt börjar närma sig mer och mer, gillas!

Lite skoj dock för när jag och mamma letade efter hotell så hade jag vissa saker jag verkligen ville ha, så hittade vi ett bra hotell, som dessutom hade vattenrushkana på poolområdet och gissa vem som kommer vara mest glad över att använda den? Jag eller Charlie? Haha ;)



Vårt hotell från ett av alla rum :) Längtar riktigt!
Nej NU vill vi ha 5 juni, TACK! :)

Long time no see

Publicerad 2011-03-29 12:11:20 i Familjens vardag

Har haft fullt upp och inte orkat skriva om någonting, varit lite strul hit och dit, mycket med Charlie, familjen och mig själv men nu skall jag försöka bättra mig på skriveriet här :p

I lördags åkte J och C in till Göteborg för att träffa en kompis, så jag fick ett par timmar själv här hemma med att fixa mig i lugn och ro, gott. Väl när jag sen landat i Göteborg mötte jag och J och C, gick runt lite snabbt. Mötte sen upp Mella, Charlies gudmor och hennes pojkvän Martin för att sätta oss utanför operan i vårsolen med fika :)
Efter en stund åkte J och C hem och jag, Mella och Martin drog hem till dom för lite födelsedagsfirande. När vi varit hemma en stund blev vi hungriga och gick och beställde thaimat åt oss :) MUMS! Sen kollade vi på tvn, film, snackade, åt popcorn och Riesen. Nomnom! Åkte hem sen vid 00.40 från Korsvägen och kom hem vid 02 och dierkt hopp i säng breve älskling ♥

På söndagen där tog vi det extremt lugnt, Charlie sov ovanligt länge, till halv tio! HAHA :D Så härligt när man kom hem sent och ville sova ut lite, perfekt ;) Hihi. Åt frukost, klädde på oss, fixade här hemma lite smått, latade oss och sen vid 18 tiden hade vi tvätt tid till klockan 22 som vi fixade med. Strax efter det gick vi alla och la oss här hemma..

Igår åkte J till jobbet som vanligt runt 04.35, vi låg och sov. Jo! Haha i söndags så bytte jag och mamma katt. Hon fick min katt och jag fick en av hennes, får se hur detta går :) Än så länge, mycket gömma sig och vara rädd ^^, Hursom. Pappa hämtade oss igår runt lunch och jag fick fixat mitt pass äntligen, sen en sväng förbi hemköp och sen hem till pappa för lite fika snabbt. Sen hem igen då Charlie fick sova direkt :) Jag fixade här hemma mest och pratade med syster Annelie i telefonen ett bra tag. Fick även köpt ett kommun busskort, GÖÖÖÖTT! :)

Idag har de varit lugnt, så kasst väder så vi har än så länge varit inne. Mamma kom förbi en snabbis och hälsade på katten här.. Sen drog hon iväg till jobbet. Och nu har jag lagt Charlie för sin sovstund här.. Och jag skall nog klä på mig? :p hehe, bättre sent än aldrig ;)

Helgen är rätt planerad än så länge.. Fredag lugn. Lördag åker vi troligen till syster Annelie med pappa och hälsar på, skaffar bilbarnstol samtidigt och leker där. Söndagen får se vad som blir av, är så sugen på att hitta på något men ah, nu är det lite svårt.. /: haha. Hursom :)

Ha en bra dag!

Mamma Madeleine

Snällaste Rebecca!

Publicerad 2011-03-25 11:12:53 i Design

Snällaste Rebecca har fixat min blogg, så nu är den görfin tycker jag! :D
Hihi, jag är ju usel på att göra det själv och detta blev perfekt. Inte för mycket eller förlite, perfekt! :D

Ni som inte ser den nya designen så testa att trycka på F5 och sen kolla igen ;)

Tack igen Rebecca! ♥
Kolla in hennes blogg vettja :)
http://albinsmamma.blogg.se/

Vad tycker ni om min nya blogg design? :D



Annars blir denna dagen gör bra!
Fått äntligen ordentligt bredband istället för mobiltbredband, hemtelefon (bara en hemtelefon som skall införskaffas snart), handla inför veckan osv, en sväng förbi Visko och kolla lite vår skor, får en dammsugare i eftermiddag och äntligen färdigfixat i badrummet av Jonathans pappa som kommer hit senare till eftermiddagen med J och fixar det sista. Härlig dag! Bra väder dessutom, man blåser INTE iväg :p

PUSS :D

Nya bikinis inför resan

Publicerad 2011-03-24 12:19:50 i Resan 2011, Juni

Nu har jag hittat två supersnygga bikinis som jag skall klicka hem och prova, dom är supersöta tycker jag :)


Den första, khakigrön som är stickad. Så jädra snygg och underdelen är likadan såklart.
Superfin! :)


Och denna, så romantiskt och söt! Älskar den! :) Och självklart i rött. Rött, gult, vitt, brunt och khakigrön är dom bästa färgerna att ha på sig om man har en fin solbränna tycker jag. Så nu måste detta fixas innan vi drar oss iväg på resa :D Och på måndag skall jag äntligen fixa mitt pass :)

Dagen D närmar sig ;) 5 Juni drar vi iväg.

Go vår dag

Publicerad 2011-03-24 09:09:35 i Familjens vardag

Det är så mycket prat och snack ifrån dig men sen när de väl gäller, är du tyst och struntar i en. Inte smart. Tur då att du inte längre är min bästa vän längre :) Du var de förra året men nej, inte längre. Klarar mig bättre utan dig och ditt tråkiga sätt att vara på.



Har inte mycket att skriva just nu. På lördag blir det party :) Bästavännen firar sin födelsedag på lördagen då hon egentligen fyller år på söndagen. Det kommer bli kul! Känner att jag verkligen behöver något kul nu, har varit så nedrans nere nu så behöver något som lyfter upp en grå vardag :)

Annars så mår vi finfint, bara Jonathan som är sur som en citron 24/7, hursom!

Nu skall vi fixa oss här och ta en snabbis ner till MM :) Hoppas de inte blåser allt för mycket ute idag :p Jaja.. :) Ha en fin dag i vårvädret!

Mamma Madeleine

Minnen ifrån sommaren 2010

Publicerad 2011-03-23 14:47:31 i Familjens vardag

Nu har jag pratat med Robbin i över 25 minuter i mobilen, mycket skvallar och prat! :D Haha, kanske skall ses i helgen också om vi båda får tiden till det. Charlie har sovit i ungefär 1.5 timme nu på förmiddagen. Maten ligger framme för att tinas som sen skall stekas. Dagen i sig har varit lugn och go! :)

Minnen ifrån sommaren, 2010 ♥


Robbin och Charlie i kungsparken


Lilla C i början då hon kunde ta sig fram&bakåt i gåstolen :)


Bland dom första gångerna hon riktigt började skratta, våren där någongång..


Mammas älsklings skrutt, sååå jädra liten!


Här kan hon inte varit mer än.. 2-2.5 månad max! Lill stumpan min!

Herregud, jädra nostalgi tripp att kolla alla bilder när hon var under halv året, jisses.. Ahh! :) ♥

Och NU, nu kan hon gå, krypa, säga få ord mest "Titta dää" ^^, ställer sig på tå för att kunna komma högre upp, kan dricka själv ur mugg, äta halvt som halvt med en egen liten gaffel. En riktigt stor tjej har man nu :) F*n vad tiden rusar iväg, alltförfort också.. Men snart så ;) :D

Om jag skulle ta och kolla till köttet, om de är riktigt tinat nu? Små städa och ja, ett blöj byte hade inte skadat heller nu :) Ha de fiiiint !

Mamma Madeleine

Tillfällig design :)

Publicerad 2011-03-23 12:31:58 i Design

Då Rebecca är så snäll och arbetar på en ny åt mig, snällaste! :)
Så nu är de en vanlig design och om ni inte ser den, tryck F5 bara ;)

Mamma Madeleine

Take you down, down from the inside

Publicerad 2011-03-23 12:21:31 i Marilyn Manson <3

Du finns där när andra inte vill finnas till eller lyssna på mig ♥



And I'll love you, if you let me.
I'll love you, if you wont make me stop.

I used to hold your haunted neck,
I know I'll miss you if I close me eyes but this is loaded if I open them.
I'll see you and I'll blow your heart to pieces,
I will blow your heart to pieces..

Baby & Barnmässan 2011

Publicerad 2011-03-22 13:47:56 i Familjens vardag

NU vill jag ha Baby & Barnmässan, de var så trevligt och skoj förra året så man längtar ihjäl sig till denna i år :) Blir återigen ett besök dit med Linda och barnen såklart ! Hatar bara att det skall kosta så mycket, lite trist men det äre värt. Jag och L trodde ju vi bara skulle vara där ett par få timmar när vi sedan kollade på klockan var de stängningsdax och alla började packa ihop sina bås, haha. Sen blev vi ju instängda därinne på Svenska mässan för vi hängde inte med alls vart man kunde gå ut, så vi fick smyga oss ut via restaurangen på sidan som finns där :p haha. Det var tider de :p Hoppas det blir lika kul i år! Snart är det dax igen! :D

I drömmarnas trädgård!

Publicerad 2011-03-22 12:48:54 i Familjens vardag



Mitt och Challes favorit barnpogram ;)
Makka Pakka ♥ den lilla beigha (?) figuren! ÄLSKAR!

Det är typ som "nya" Teletubbies. Fast bättre, sötare och roligare! :D Dock hittade jag ingen hel bild med Alla figurer med i serien, men men :D

328 dagar kvar

Publicerad 2011-03-22 08:42:51 i Familjens vardag

* 21 dagar till ;)
* 86 dagar till ;)
* och 221 dagar kvar till ;)


Hursom :)
Efter middagen igår la vi nästan Challe direkt, hon var grymt trött och sov bara 10 minuter på hela dagen, stackarn. Men hon somnade fort i sängen sen, gott! J började fixa inför morgondagen och sig själv för natten då jag satt i soffan och kollade tvn/datorn och väntade på älskling som skulle bli klar så vi kunde mysa i soffan :)

Satt och kollade början tillsammans med J, En unge i minuten innan han gick och la sig så jag fick kolla dom sista 25-30 minuterna själv :p Usch, lipade ihjäl mig, så vackert! Haha :) Kollade Ballar av stål efteråt men orkade inte se klart det helt så gick och la mig vid 22.30 tror jag?..

Idag vaknade jag före Challe. Känns alltid lika konstigt att kunna vakna ibland av sig själv :p Men det är skönt! Fem minuter efter jag vaknade så vaknade äntligen min lilla prinsessa :) Smög in till henne för kollade ner på henne och hon försökte somna om för hon hade händerna för ansiktet och så blåste jag på henne så tog hon bort händerna och såg mig, blev så glad att hon inte kunde ställa sig upp haha, sötan! :)

Nu har jag fått i mig frukost, Charlie total vägrade att äta.. Kläderna skall snart sättas på också och sen hade jag tänkt försöka ge henne frukost igen och sen ut och promenera nu när det ändå är SOL ute och inte MULET :p Jaja.. :) Nu har Challe slängt ut alla köksredskap ur lådan haha måste nog fixa iordning efter henne :p

Mamma Madeleine

Första dagen på veckan - Check!

Publicerad 2011-03-21 09:36:33 i Familjens vardag

Då var de den där första dagen på veckan.. Måndag. Charlie somnade rätt sent igår så hon vaknade "lite" senare än vanligt, 07.45, YEY ;) Men nu har vi fått frukost i magen, Charlie har fått ren blöja och fått på sig kläder för dagen :) Det är bara jag som är så seg :p Men om ett tag tar jag på mig kläder och klaffsar på lite smink :)

Sen efter lunch skall vi träffa Linda och barnen för en fika och lite promenad är de planerat :) Annars blir det en lugn dag.. Lite halv trist väder ute men de stoppar inte oss för att promenera :)


Sötnosen för ett par veckor sen då hon badade med pappa J :) Hihi. Grym frilla va ? ;)



Snuttan ♥

Igår
var vi iväg hela dagen verkligen. Åkte iväg vid halv elva och var inte hemma igen förens strax efter sex på kvällen :p Tog en sväng förbi Bäckebol. Media Markt, Ikea, Mc donalds och sen en sväng i stan där jag tog en snabb visit på HM (svarta och bruna leggings) och Apoteket och fick mitt därifrån. Sen ville J äta så han köpte Burger King. Tog 17.05 buss hem och när vi kom hem så var de direkt att sätta igång med tvätten då vi hade tvätt tid 18-22. Jag och C gick förbi mamma en timme och snackade då J tvättade och duschade hemma ifred :)

I lördags
kom J's föräldrar hit på middag (eller ja, Mia hade gjort mat hemma och tog med sig hit :p) så vi värmde den och åt, pratade och J's pappa fixade några lampor åt oss, jättesnällt! Så nu har vi tak lampa i hallen och sovrummet, gott ! ;) Sedan tog jag ut deras hund Harry och C på en promenad då J och Mia åkte till Jysk snabbt och Lasse fixade med lampor och hyllan i badrummet.. Sen när J och Mia kom tillbaka fikade vi med kaffe och bulle i vardagsrummet, MUMS :D Halv kollade tvn lite då Charlie dansade till Så skall det låta :P Sen vid 17 tiden åkte dom hemåt.

Jag och J badade Charlie för kvällen en stund, sen varm välling innan hon somnade i sin säng som en stock. Vi gjorde en liten ostbricka, ostbågar, dricka och halvkollade tvn lite. Skönt dock att Melodifestivalen har slutat äntligen (tycker jag :p) då de nya pogramet med Lasse började istället. Är du smartare än en femteklassare? Gillar ju det pogrammet när dom visat det i england, usa så detta skulle bli skoj och de var det ;D Gick och la oss rätt tidigt också.. Och samma igår. Eller Jonathan gick och la sig efter vi hade kollat klart en film och då var klockan strax efter 22. Jag var för pigg och kunde inte somna, så jag satt uppe tills 02 på natten :p Efter 30-40 minuter i sängen sen somnade jag ;) ÄNTLIGEN! :p

Nej nu skall jag ta och borsta våra gaddar och småfixa oss :)

Mamma Madeleine

Time for cake and sodomy ;)

Publicerad 2011-03-20 23:52:44 i Marilyn Manson <3

I am the god of fuck, i am the god of fuck
virgins sold in quantity, herded by heredity
red-neck-burn-out-mid-west-mind, "who said date rape isn't kind?"
porno-nation, evaluation
what's this, "time for segregation"
libido, libido fascination, too much oral defication
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
time for cake and sodomy
(I am the god of fuck, i am the god of fuck)
vcr's and vasoline, tv-fucked by plastic queens
cash in hand and dick on screen, who said god was ever clean?
bible-belt 'round anglo-waste, putting sinners in their place
yeah, right, great if you're so good explain the shit stains on your face
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
time for cake and sodomy



Texten är rå, det är därför jag älskar den ;) Jag kan helt enkelt inte få nog av en av mina män, Manson.
Snart har jag fått mitt dagliga intag av Manson, så jag kan gå och lägga mig nöjd för dagen.. Om man bortser ifrån honom så har min och familjens dag varit toppen och kul :)



Käre man, när kommer du till Sverige eller nära i norden för att jag skall kunna beskåda och lyssna på dig för en tredje gång? :)

¤!%&/()=&/#¤%&/()=!=

Publicerad 2011-03-20 23:15:20 i Känslorna

Jag blir så fruktansvärt förbannad på visst folk. En bästa vän jag trodde, Var min bästa vän som tydligen total struntar i en. Fy! Blir otroligt ledsen av det.

Prov dax

Publicerad 2011-03-18 08:34:39 i Familjens vardag

Jaa som jag skrev igår så skall jag iväg och lämna lite prover idag, blodprover alltså :p Så vi är ordning gjorda här (mest Charlie då hehe) och vi hade tänkt ta bussen till Kinna vid 08.50 ifrån min busshållplats. Hemma vid 09.30 senast tror jag, så detta går fort :p

Sen vet jag inte alls mycket som händer idag för övrigt. Ta det lugnt. Leka i snön får vi allt göra om jag orkar :D Haha! Charlie har ju inte åkt pulka ännu :( Stackars, får kanske bli den sista gången innan vintern tro? ;) Jaja..

Ha de fint kålrötter ;)

Mamma Madeleine

Mina hjärtan här i livet

Publicerad 2011-03-17 17:06:54 i Bilder :}


Pappa bajsa på Charlies potta :D

Nu har mamma, pappa och nu Charlie haft på sig dessa "snygga" solglasögonen :p

Charlies nya stil ;) Haha!

Mongo katten som löper var och varannan vecka nu i början :p Men jag älskar dig ändå trots att du är som du är :p

Disasterpiece! <3

Publicerad 2011-03-17 13:07:51 i Slipknot!



Alltså seriöst, jag ryser och typ gråter.. Så jävla bra! Sådana jävla genier, musikalska geneier alltså :p
Här är texten till Slipknots - Disasterpiece.

NO BODY STOP ME!!!

I wanna slit your throat and fuck the wound
I wanna push my face in and feel the swoon
I wanna dig inside, find a little bit of me
Cuz the line gets crossed when you don't come clean


My wormwood meets your pesticide
You'll never get out, cuz you were never alive
I am infinite, I am the infant finite
Come a little closer and I'll show you why

(NO ONE IS - SAFE)
Noises, noises, people make noises
people make noises when they're sick
Nothing to do except hold on to NOTHING (x2)

How does it feel to be locked inside another dream
That never had a chance of being realized?
What the fuck are you lookin' at?
I'll tell you what you're lookin' at
Everyone you ever fuckin' laughed at

Look in my eyes for the answers - typical
I can feel it underneath like a miracle
Everybody in the world needs more than
Lies and consequences to power them
Once again, it's me and no one else
I can't remember if there was a someone else
It's not mine, it's not fair, it's outta my hands
And it's shaking - you'll never take me

(NO ONE IS - SAFE)
Noises, noises, people make noises
People make noises when they're sick
Nothing to do except hold on to NOTHING (x2)

NOTHING! (x2)

Come on

(HATE) Hate ain't enough to describe me
(SCREAM) Somewhere between screaming and crying
I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be

(WHY) When do I get to know why?
(BITTER) Bitter as the stink of when I try
I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be

NO! (no, no, no, no, no)

Pull your hands away
I'm gone - goodbye - it's so depressing
Withering away
Take a look - inside - my soul is missing
All I have is dead, so I'll take you with me
I Feel like I'm erased - so kill me just in case
I Feel like I'm erased - so kill me just in case
So kill me, just in case

(COVET) Everything around me's mine
(STY) Can't see through the sties in my eyes
I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be

(DOWN) Scratching and clawing all the way
(STAY) You won't let me fucking stay
I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be

(LIVE) Is there another way to live?
(DIE) Cuz it's the only way to die
I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be, come on

No, no, no

I'm not supposed to be here
I'm not supposed to be (x2)

Älskar den första versen i texten, den är så jävla rå och äckligt go! MMMMMM :D Charlie skall lyssna metal och inte hiphop älskling ;) Det enda rätta, hahah ^,^

Slutgarden

Publicerad 2011-03-17 13:00:28 i Marilyn Manson <3

I'll pretend that I want you for what is on the inside
But when I get inside I'll just want to get out
I'm your first and last deposit through sickness and in hell
I'll never you promise you a garden, you'll just water me down

I can't believe that you are for real

I don't care as long as you're mine

When I said "we" I know I meant "me"

And when I said "sweet" I meant "dirty"
When I said "we" I know I meant "me"
And when I said "sweet" I meant "dirty"

I'm unsafe

I'm unsafe
I won't repent
So I memorize the words to the porno movies
It's the only thing I want to believe
I memorize the words to the porno movies
This is a new religion to me
I'm a VCR funeral, a dead memory waste
My smile's a chainlink fence, that I have put up
I love the enemy, my love is the enemy
They say they don't want fame
But they get famous when we fuck

When I said "we" I know I meant "me"

And when I said "sweet" I meant "dirty"
When I said "we" I know I meant "me"
And when I said "sweet" I meant "dirty"

I'm unsafe

I'm unsafe
I won't regret
So I memorize the words to the porno movies
It's the only thing I want to believe
I memorize the words to the porno movies
This is a new religion to me

I never believed the devil was real

But God couldn't make someone filthy as you

When I said "we" I know I meant "me"

And when I said "sweet" I meant "dirty"
When I said "we" I know I meant "me"
And when I said "sweet" I meant "dirty"
When I said "we" I know I meant "me"
And when I said "sweet" I meant "dirty"
When I said "we" I know I meant "me"
And when I said "sweet" I meant "dirty"

You are the church, and I am the steeple

When we fuck, we are all God's people
You are the church, and I am the steeple
When we fuck, we are all God's people



Ingen har nog missat att jag dyrkar nästintill Brian Warner AKA Marilyn Manson? ;) Han är den människan som lugnar ner mig när jag kan ibland vara upp i varv. Hans texter är fruktansvärt bra. Hans senaste album är ärligt och fint. Visst att många av hans äldre album, låtar är mer "på skoj" precis som exempelvis.. 50 Cent? :p Tror inte han sjunger om sitt direkta liv i tex Candy Shop haha. Men alla Mansons senaste låtar är älskvärda av ett Manson fan som jag.

Jag kan tjöta om det flera gånger OM men jag älskar honom som artist och det han gör. Det finns så otroligt mycket falska rykten kring mannen men de finns det om Alla artister, skådespelare men vet man sanningen så spelar det ingen roll tycker jag eller Har fakta på saker och ting.

En artist jag verkligen inte tål. Det är Lady Dada (som jag säger, men jaja Gaga). Hennes musik är ingen musik, för mig är det bara tillgjorda datorljud som vem som helst kan få till. Det bästa med rock är att det spelas av folk, inte ifrån datorn. Alla instrument man hör, spelas av dom i bandet och inte gjorda ifrån en dumburk som nästan all musik görs nu för tiden vilket jag inte alls tycker är riktig musik.

Ett av dom första banden jag började gilla var Kiss, deras musik, låtar, texterna och hur dom i bandet såg ut. Så jädra fräckt och gött drag tyckte jag och tror nästan det var dom i mina otroligt yngre dagar inspirerade mig till att lyssna på rock, hårdrock och sen metal, heavy metal osv, tyngre och tyngre musik i olika generar. Men smaken är som baken, jävligt delad och det är bra det :d Hade inte varit kul om alla gillade exakt samma musik smak ändå ;)

Nämnvärds artister/band i mina ögon; ♥
Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Suicide Silence, Rob Zombie, Korn, Slipknot, Stone Sour, Sepultura, Soulfly, Kiss, Orgy, Pantera, The Haunted, Nirvana, Disturbed, Cradle of Filth, Cildren of Bodom, Mayhem, Deftones, Gurd, Pscycostick, Cannibal Corpse, Static-X, Murderdolls, Slayer, Lamb of God, Hatebreed, Cavalera Conspiracy, Bleeding Through, Scar Symmetry, Rise Against.

Är dom främsta artisterna jag föredrar inom heavy metal osv gener

Bredband, hemtelefon = ÄNTLIGEN

Publicerad 2011-03-17 12:39:06 i Familjens vardag

Jag beställde ju bredband (skönt med snabbare bredband!!!) och hemtelefon i förra veckan och nu har jag äntligen fått ett telefonnummer, ett nummer jag dock tyckte var väldigt svårt haha men det funkar nog efter ett tag ;) Så vi väntar nu på att det skall bli installerat här hemma. Sen är det bara en hemtelefon som behövs och woala ;) Kommer bli skönt med vanlig hemtelefon när man skall ringa vanliga samtal till dagis, bvc, vårdcentral osv eftersom de oftast brukar vara telefon köer och nu är de billigare så man slipper ta de från sin mobil räkning ;) Tycker JAG.



Imorgon fick jag ett akut besök för att lämna lite blodprover, tur att jag inte är nålrädd då ;) Nålar = smärta = MMM ;) Hahah lite masochist är man lite allt, inte bara för sexuell smärta utan nu tänker jag mer smärta i sig haha. Jag är INTE normal :p

Första dagen på säkert 1-2 veckor jag inte är överdrivet trött, sköööönt! Nu när Charlie sover har jag diskat de lilla som fanns hemma här, städat upp Charlies leksaker som låg överallt och ingenstans :p

Och nu tar jag de lugnt med musik i öronen.. Gott! Nine Inch Nails får bli min drog såhär på förmiddagen ;) Behöver ingen mat inte ;) Har ju min fantastiskt braiga musik.

Och nästa vecka, fredag eller vad som sas(?) blir det trevligheter då jag skall träffa Mella (får se om J orkar följa med efter en lång arbetsvecka) i Göteborg, med hennes man, och två vänner till henne för lite bowling, skoj ! :)

Vid 14 tiden kommer pappa förbi och hämtar upp mig och C, vi skall iväg till polisen ÄNTLIGEN haha och hämta Charlies pass och tänka småhandla lite också, de nödvändigaste så de inte blir storhandling för 1000 lappen och uppåt :p Handlar mat i veckan för drygt 800 spänn? Haha förstår inte hur men de går åt. Så ahh.. 350 spänn i månaden på mat, haha då blir man allt avundsjuk när man bodde hemma hos pappa ett par månader och inte direkt behövde lägga hela den summan på mat utan han mer betalade det åt oss. Skönt och bortskämd man är när man bor hemma :p Men nu är man vuxen och får köpa och fixa allt själv med räkningar, känns bra faktiskt :) Jag betalar räkningarna för mina pengar, jag kommer nog alltid vara den som kommer betala räkningarna känns det som, bara för jag får panik om andra gör det och sen säger att dom gjort de och så 2-3 veckor senare får man påminnelse att den inte Är betald, usch :p Skulle få panik om det var så så nej, jag vill helst sköta räkningarna om jag får be :p

Har även sökt 2-3 lägenheter i Göteborg också. En på snabb inflyttning och resten var inflyttning om 2-4 månader, skönt ! HOPPAS f*n att man snart kan få något erbjudande på någon lägenhet jag sökt :) Hade varit sååå skönt. Åh :D

Middagen är ännu inte bestämd, jag och C skall nog äta det ifrån igår eftersom J inte skall äta hemma här idag, utan hos sina föräldrar :) Så ja.. Nu skall jag lata mig vidare här med Manson i öronen och sluta ögonen ett par minuter :)... Gott, kan behövas ibland..

Mamma Madeleine

Go dag med lite tidig sol

Publicerad 2011-03-17 09:01:41 i Familjens vardag

Charlie vaknade vid 07 imorse fast hon var nöjd fram tills 07.17 sedan ville hon ha sällskap.. :) Så vi lekte i sängen en stund och sen gick vi upp, gav Charlie ny blöja och gosade lite till :) Nu har vi fått i oss god frukost också. Jag åt nybakad baskis med ost och lite smör och ett glas mjölk då Charlie drack lite mjölk och åt flingor och filmjölk. Och nu sitter vi i soffan och kollade precis slutet på ett barnpogram ;)

Igår vid 15 tiden mötte vi upp Linda och Keven i simhallen här borta, gick in, bytte om och badade. Fikade med pommes, dricka och macka. Badade lite till i bebispoolen som var mycket varmare :p Sen köpte vi glass och pratade lite till och sen lite bad och sen bastade vi ett par minuter och fixade oss och fick stjuts hem av Lindas farmor, jättesnällt! :)

När vi kom hem stod älskling och gjorde middag. Marinerat kycklingbröst med ris och sås :) Dock åt inte jag eftersom jag inte hade någon aptit men C och J åt glatt en hel del ;) Min mamma är då bäst också, hon hade tydligen varit nere hos oss för att hämta hem dammsugaren och såg vårt diskberg här hemma och bestämde sig för att ta all disk, JÄTTESNÄLLT! :) Skönt att den var borta var de allt..

Haha igår gick jag och la mig redan vid 21 tiden, var så himla trött och fanns inget direkt sevärt för min del på dumburken och datorn orkade jag inte sitta vid :p Så jag gick och la mig samtidigt som älskling :p Mysigt! Hihi.

Ikväll kommer älsk hem senare än vanligt eftersom han skall hem till Onsala, familjen på middag och ett ärende snabbt så vi får se när älskling anländer här hemma ikväll.. Blir nog efter 18 tiden antar jag eftersom det blir middag i samma veva där hemma :p

Skönt också att de redan är torsdag, och snart fredag och helg :) Då är älskling hemma ett par dagar igen med oss, myys! :) Handling och trevligheter skall vi få fixat i helgen, kommer bli kul :) Nej nu skall jag ta på oss här hemma. Och jag skall få tvättat mitt hår, på med lite smink, ringa pappa och fråga honom lite saker och sen hämta Charlies pass som tar sin tid, hahah :p

Mamma Madeleine

Borsta tänderna sång ;)

Publicerad 2011-03-15 12:52:48 i Familjens vardag

Som Mella, Charlies gudmor lärde mig under grundskole tiden tillsammans :D Haha Jag försöker sjunga den så ofta jag kommer ihåg när vi borstar hennes och mina tänder på morgonen :p

Jag e en tandborste tandborste, här kommer jag
Och jag gör tänderna reeeeena.. Aaaahh aaaahhh.

Den brukar jag sjunga för Charlie, hon gillar den och jag gillar den :D Haha! Världens bästa gudmor med bästa och knasiga ideér ;)

Köpte även i helgen en ny My little Pony dvd ♥ I lördags efter vi hade varit på middag hos pappa, världens bästa pappa! Och mat inhandlades :p YEY så kul!

Nu borstar jag faktiskt tänderna, fixar mig medans C sover :) Sedan 1 timme tillbaka, snuttan min.. Sen skall vi iväg på ett ärende! :D weiii :D

Mamma Madeleine

Efterlängtad dag idag :D

Publicerad 2011-03-15 10:05:42 i Familjens vardag

Nu är de äntligen den 15 mars :D Nu väntar vi bara på att klockan skall ticka på här.. Klockan 15.10 har jag tid, iiiiiiihh ♥ Nu börjar de allt mer kännas på riktigt! :) Hoppas allt går bra !

Pappa Jonathan kom hem en timme senare än vanligt igår eftersom han lallade runt i Göteborg, så de blev inte så överdrivet mycket tid över när han kom hem eftersom Charlie redan var väldigt trött, då hon bara sov 50 minuter på dagen totalt..

Efter jag gjorde pannbiffar och klyftisar med morötter i ugnen till middag så fixade J lite med sina saker och jag halv la mig i soffan med magont, inväntade En unge i minuten. Innan dess kollade jag på 2 ½ men två avsnitt, Ullared, En unge i minuten, Ballar av stål och sedan ett halvt avsnitt med CSI Miami :p Blev oerhört mycket tv tittande för mig igår som ni märker, och jag är inte den som vanligafall kollar mycket tv ^^ Lite kul. Gick och la mig runt 23.30 men kunde inte somna för jag mådde så illa :( De var varmt, jag låg obekvämt hela tiden :p Vände och vred på mig och när jag minst anade de, hade jag visst somnat :p och vaknade sen av J's alarm på mobilen.. 03.55 typ :| BÖÖHH!!!

Charlie vaknade runt 07 idag, men hon var så nöjd så hon fick vara kvar men när klockan började bli 08.15 blev hon otålig och ville ha sällskap :p Kröp omkring i sängen och lekte på, sen gick vi upp och åt frukost tillsammans :)

Charlie sitter nu och leker här, skönt att hon kan ibland leka lite själv :) Jag har ju inte hunnit skriva mycket här pga hennes kindtand som varit på G i ett par dagar men de verkar bättre nu.. Inte allt lös i magen eller exakt liiiika gnällig :p Skönt för oss båda :)

Fint väder som fan har vi ute idag ;) Härliiiiigt. Sol och blå himmel, och inte blött på marken :d Då blir man glad! Hoppas de är likabra väder till helgen. På fredagskvällen eller lördagskvällen skall jag iväg till Robbin hihih :) Vi skall ha myskväll/filmkväll, och så skall vi kolla runt om de finns några fler som vill vara med :) Och på lördag dag en stund kommer Jonathans föräldrar hit på fika och prat, lek med Charlie såklart! :) Myys! ♥

Nu skall jag eller vi klä på oss här och så :) Vi måste dra iväg sedan vid 14.50 med bussen till Kinna. Har två ärenden där idag, hoppas vi hinner med båda två ;) Ha de bra dag!

Mamma Madeleine

Seg måndaaaaag !!

Publicerad 2011-03-14 11:48:31 i Familjens vardag

Nu har hurtiga Madde varit i farten igen ;) Dammsugit i någon timme nu, duktigt gjort av mig. Behövdes :) Vi har ätit frukost också, men ännu sitter vi i mys, nattkläder haha. Sega. Och jaa, de får man lov att vara i mitt tillstånd.

Skall senare efter åka iväg och hämta Chollans pass som är klart sedan torsdags. Funderar på om jag skall dra mitt med ? Får se.. Annars blir det en lugn dag för oss :)

Imorgon gäller det! 15 mars, kl. 15.10! :D Dör ihjäl mig, hahah :D Skall se vad hon säger, hihiih :) ♥

Charlie har en kindtand som ploppar upp i hennes mun och hon är verkligen gnällig stackarn, och lös i magen.. Ingen bra kombo någonstans för min lilla flicka.. :( Men de går ju över snart så det är ju bra det :)


Mammas sötnos! :)

Vi satt och kollade på ett barnpogram förut förresten, hahah och dom sa en sak som chockade mig rejält :P

"Sov sött och vakna blött"

Hahhahaha, får man säga så i ett barnpogram? Det kan ju verkligen misstolkas ;) Lät lite kinky för ett barnpogram :p

Snart skall Charlie sova för sin lunch, och sen när hon sover skall jag ta på mig och sminka mig ytterst lite ^,^ Haha. Sen skall vi äta matresterna från igår, :) Stekt korv, potatismos och stuvad spenat, vilket hon älskaaar! ;)

På onsdag blir det en lugn förmiddag och sen sova, efter det äta fort och vidare till simhallen där vi skall bada med Linda och våra barn ett tag, mys :) Bestämde även att vi skall gå på Baby och Barnmässan i år igen, självklart! :''D

Nej.. nu kilar vi här ;P Hej svejs!

Mamma Madeleine

Mindre än tre månader kvar!

Publicerad 2011-03-11 11:38:37 i Resan 2011, Juni

Jaaaaaaaaaa! :D

Så skönt va! Mindre än tre månader kvar tills vi reser utomlands, till Turkiet, Alanya :) Kommer bli en välförtjänt vecka i sol, värme, bad och god mat tillsammans med Charlie banan och mamma/momo :)

Tänk att vi snart ligger där i skuggan på en solstol, leker med fötterna i sanden när man solar sig. Charlie njuter i de goa vädret och mamma/momo leker med med lillan :) MYS!



Tänk att de är mindre än tre månader kvaaaaaaar! Charlies pass är klart nu också. Fick ett sms från polisen för en timme sedan :) Blir att på måndag åka och hämta ut det samt fixa mitt pass samtidigt då jag inte har något ^^ Kommer se ut som helvetet själv på bilden, fyy :p Charlie blev iallafall glad och fruktansvärt söt :D Haha ;)

Nu jädrar! :D

Publicerad 2011-03-10 18:50:03 i Träningen

Nu jädrar skall jag komma igång med träningen en gång för alla!

Var ju skitduktig för typ sisådär ett halv år sen?! Haha 3.5 kg försvann på en månad och jag blev piggare men nu fan har de plus lite till säkert kommit tillbaka känner jag /: Så nu måste jag komma igång..

Dom senaste dagarna här, eller två dagarna har min matlust total försvunnit.. Fick trycka i mig yogurt imorse.. och sen mat vid 14 tiden någongång? Även då jag inte direkt var sugen men visste att de var gott och de luktade supergott, och Charlie skulle ändå äta och ja.. Var tvungen..

Så ikväll börjar jag :D Jag och systeryster skall ut och gå en sväng, Charlie sover ändå så :) Och J kommer snart hem tror jag, eller inom 1 timme, så då blir det ut och gååå! Och nu skall vi försöka börja gå en-två timmar om dagen varje dag. Och kan inte hon får jag dra med mig Charlie och pappa Jonathan ;) hahah. Nu skall fettet brinna bort ;)

Så nu skall jag få lidaaaaaa ;) Haha!



HEJJA HEJJA MIG! :D

Dead memories

Publicerad 2011-03-07 14:46:49 i Slipknot!

Sitting in the dark, I can't forget.
Even now, I realize the time I'll never get
Another story of the bitter pills of fate
I can't go back again
I can't go back again
But you asked me to love you, and I did.
Traded my emotions for a contract to commit
And when I got away, I only got so far
The other me is dead
I hear his voice inside my head
And we were never alive
And we won't be born again
But I'll never survive

With dead memories in my heart

Dead memories in my heart
Dead memories in my heart


You told me to love you, and I did.

Tied my soul into a knot and got me to submit
So when I got away, I only kept my scars
The other me is gone
Now I don't know where I belong
And we were never alive
And we won't be born again
But I'll never survive

With dead memories in my heart

Dead memories in my heart
Dead memories in my heart
Dead memories in my heart

Dead visions in your name

Dead fingers in my veins
Dead memories in my heart
Dead memories in my heart
Dead memories in my heart
Dead memories in my heart



Man kan bara inte älska Slipknot, och deras senaste platta är så känslosam, så jävla ärlig och skön. Jag började lyssna på Slipknot mer och mer från och med i 8:an tror jag och då fastande jag för Wait and bleed, och det är fortfarande min favorit bland alla deras tunga låtar! Det är också den enda hela låten jag kan när jag sjunger med, haha. Andra låtar med dom och kan till och från, men inte hela låtar, men nästan ;)

Jag såg Slipknot 2009 på Metaltown i Göteborg, och hela dagen hade man bara gått och stått och väntar på att dom skall börja spelningen och när dom börjar, fan vad jag rös! Helt magiskt! Hoppas Charlie får mitt intresse till hårdrocken, metaln som jag har så hon slipper sin fars hiphop musik, haha :p

Jag såg Stone Sour 2010 när jag var på Sweden Rock i Sölvesborg, och åh! Två grymma band, jag dog lite tror jag.. Så jävla bra! Och när dom körde 30-30/150, MMMMMM! För er som inte förstod, vet så är sångaren i Slipknot (Corey Taylor) med i ett annat band då han sjunger utan mask (som han har i Slipknot). Haha jag får alltid höra av Jonathan att jag är en sådan nörd när det gäller min musik bara för att jag vet en hel del om mina artister och googlar minsta lilla om bandet, tours eller låt texterna, JUST för att jag vill kunna sjunga med så man inte sjunger fel :p Haha så jo, en rätt stor nörd kanske jag är, men jag är en stolt musik nörd! :D

Och nu när jag tänkte lägga in en video med min favoritlåt, Wait and bleed så självklart var bläddringslänken inaktiverad, så ni får ta denna länken här istället ;) Kopiera länken och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=B1zCN0YhW1s


Och sången måste givetvis visas ;)


Corey utan mask :)


Corey med mask ;)

:D

Publicerad 2011-03-07 13:43:46 i Familjens vardag

Nu har jag äntligen fått en bokad tid åt mig, glaaaad!
15 mars, klockan 15.10 - då jädrar! :)

Har varit ute och gungat en stund med Charlie och mamma/momo :) sen gick vi till henne en stund innan hon skulle iväg och handla på sin lediga dag idag.. Ringde pappa också för att fixa med Charlies pass idag med, fast det tar vi senare eftersom passexpeditionen hade öppet ända till klockan 19 idag, perfekt. Så nu skall Charlie banan på sitt egna pass, stora damen :D haha!

Funderar så det knakar på vad vi skall ha till middag men de står helt still.. DÖD HJÄRNA :p

Imorgon blir det lek och bus med Linda och barnen våra :) Gunga och tjöta :) Behövs ibland och perfekt då man har en perfekt kompis att tjöta med ;) Hoppas bara på lika bra väder idag som imorgon, dock gärna UTAN blåsten som gör de äckligt kallt även om solen värmer :o :)



Charlie i badet med sin söta skum hatt ;D Haha! :P Charlie är allt bra skum ibland säg ;)

Mamma Madeleine

Återigen en ny vecka :)

Publicerad 2011-03-07 10:40:02 i Familjens vardag

Gårdagen var lugn för Charlies del, sov ovanligt mycket på förmiddagen, nästan tre timmar haha, men ändå lyckades hon somna runt 19-19.30 :) Gott! Idag skall vi fixa här hemma, troligen fixa pass också och sedan leka ute på lekplatserna här, gunga såklart ;) Haha. Dock var de mindre skoj för mig och J eftersom vi nästan tjaffsade hela dagen igår, hursom..

Nu har vi ätit frukost, klätt på oss (nästan :p) och Charlie går omkring här hemma och kollar läget som vanligt.

Just det ja..

Vi söker ju dagligen minst 2-4 lägenheter i Göteborg och igår fick vi en bra nyhet av Jonathans föräldrar, så de kan kanske gå lite snabbare för att oss flytta, härligt ! :)

Vi hade också tänkt ta en promenix sen någongång under dagen, passa på nu när det är så gott väder för en gångs skull med lite sol :D

OCH kan inte våren/sommaren fort försvinna förbi nu så det kan bli höst/vinteeer? :D Haha. Det vill vi ha nu.. hehe ;)

Mamma Madeleine

Vänskap

Publicerad 2011-03-06 00:19:33 i Känslorna

Under veckan som gått har jag sagt upp ett flertal "vänskaper" som inte ens var ärligt talat någon vänskap. Bara en massa tomma ord och svek, vilket man lätt tröttnar på.. Det är bra att få barn/familj för det är verkligen då man ser vilka som finns där, bryr sig och dom som vill ses och inte bara gör det till tomma ord.. Dom jag gav upp vänskapen med brydde sig på sms, det enda haha. Det kallar inte jag vänskap.

Vänskap är då man håller kontakten och träffas när man kan och vill, dvs inte var annat år tex. Jämt och ständigt fick man höra tomma ord som aldrig blev något sant. "Vi måste träffas snart", "Nästa månad har jag pengar då kan jag komma och hälsa på", "Åh jag har ju inte träffat ditt barn ännu, MÅSTE :D" etc etc. Jomenvisst, i vilken århundrande då om man får fråga? Haha. Usch!



Vi måste träffas snart? Nästa månad har jag pengar? Jag har inte träffat ditt barn ännu?.. Det blir aldrig av ändå, alltid jag som får flänga överallt för att dom inte kan lägga 200 spänn för att åka till mig? Skämmigt.. Lägger pengarna på att festa och sen inte ha några pengar kvar? Väldigt mycket "måste ses", "nästa månad har jag pengar för att hälsa på". Dom månaderna som är "nästa månad" tar väldigt lång tid tycker jag.. Trist att folk kan säga så mycket utan att ens mena det.. Det är tråkigt för många har jag känt flertal år och ändå inte bryr sig om att hälsa på.. Det kallar inte jag vänskap.. Vänskap på deras villkor eller vadå? Då jag måste åka åt deras håll, till dom där dom bor för att ses, hmm.. Mycket underligt..

Är det för mycket begärt att någon skall kunna hälsa på någon gång? Då jag åkt med en stor barnvagn, packning på en trång buss? När dom andra har en handväska? De där går inte riktigt in i mitt huvud..

Det är verkligen jättetråkigt hur folk kan vara så egoistiska..

Jaja, folk förstår väl själva när dom får barn/familj hur det är.. Inser att det inte är så jätteskoj att dra med en barnvagn, packning osv på buss, tåg osv. Och jag vet att detta är mitt val att jag skaffade barn MEN varför blir det någon börda för ens vänner, några andra om det är jag som släpar det fram och tillbaka? Dom som är riktiga vänner borde väl vara glad att jag är glad att jag har barn som jag älskar, en pojkvän jag älskar dvs en familj? Hade någon av mina vänner fått barn eller skaffat pojkvän är det väl klart att jag blir glad för dom om dom är glada. Och självklart om det är min, mina vänner hade jag velat träffa deras barn/pojkvän.. Jag ser inte problemet i det. Vissa är då verkligen tjockskalliga eller väldigt ego nuförtiden...

Liksom när man bara skaffar pojkvän kan en del vänner stänga ute en bara för att man har pojkvän, partner och kanske gärna vill spendera tid med sin pojkvän, men man glömmer ju inte sina vänner för det? Det är som om vissa inte förstår att man börjar bli vuxen och har sitt egna liv på något sätt.. Speciellt om man bor tillsammans. Bor man tillsammans är ju det en påbörjan till familj tycker jag men vissa ser inte det, tråkigt nog /:

Jag vet att några håller nog med mig, för finns nog en del som har upplevt detsamma.. Och det är bara dom som förstår tror jag eftersom dom vet vad jag menar. Och är det inga riktiga vänner så har dom inte i mitt liv att göra, och dom blir nog bara lättade att slippa mig isåfall, då ja.. Det är ju isåfall win-win!

Jag är riktigt glad för dom riktiga vännerna jag har..

♥ Jonathan, Mella, Emelie, Linda, Rebecca, Robbin, Robert,
Rebecka, mina syskon, mamma och pappa ♥


Det ÄR riktig vänskap! :)

Sammanfattning igår, idag

Publicerad 2011-03-05 22:39:45 i Familjens vardag

Igår städade jag och höll på här hemma nästa hela dagen.. Kul? Mja, men var jävligt välbeövligt, haha. Sen vid 19 tiden kom Linda med familj hit, åt pizza när dom kom hit och sen fick Charlie öppna sin födelsedags present från dom, görsöt rosa gåvagn ! Visar bild imorgon på den :) Sen satt barnen här och lekte mest och grejade ihop, söta dom är! :D Sen åkte dom vid 21 tiden tror jag någongång om inte lite tidigare.. Jag och babe somnade tidigt i soffan till någon film som gick på tvn :P Var jättetrötta både två.. Charlie somnade och sov som en stock :P

Idag vaknade vi runt 08-08.30 någongång och Charlie också, fick leka sen i våran säng och myste :) Sen gick vi upp åt frukost, sen badade Charlie och Jonathan en stund tillsammans, sen somnade hon vid 13 tiden någongång för lunchen.. :) Vaknade en dryg timma efteråt, så då gjorde vi varma mackor i ugnen, nomnom! Efter de tog vi oss en liten promenad och gick bort till gungorna och gungade på och Charlie njöt i solen på gungen :D Snuttan! :) ♥ Tog söta bilder som visades förut.. Sen fixade J sig fort för han skulle iväg till Kungsbacka på fest/film kväll.. Så han kommer väl hem senare inatt strax innan 02 :)

Och jag har spenderat kvällen i soffan, gött! :) Kollat lite film med mamma kom kom förbi en stund förut vid 20.30.. Gick bort till Shell för jag blev godissugen fort och mamma satt kvar här :) Efter en stund sen när jag kom hem drog hon sig hemåt igen.. :) Och nu har jag stängt av dumburken och lyssnar go heavy metal ♥ PUMPA PUMPA! Dricker cola, äter lite grill chips, och daim samt nougat, nomnom! :D haha! Detta är MIN egen tid, själv! :) Gott det är!

Nej om jag skulle ta och bara lägga mig här i soffan igen och stänga av datorn? Bara lyssna på Silence Suicide och avnjuta lite cola? ;) Haha gottit minsann! Ha de gott ikväll på eran lördagskväll gott folk :)



Och såhär ser en lördags mamma ut ikväll ^^,

Mamma Madeleine

Gott väder och lite gungning ;)

Publicerad 2011-03-05 17:32:27 i Bilder :}

Skriver mer om dagen igår och idag senare, men lägger in några bilder pappa Jonathan tog på Charlie förut när vi tog en promenix i de goa vädret :}









Goa vår bilder från tidig eftermiddag förut :)

SEN lunch

Publicerad 2011-03-04 13:51:49 i Familjens vardag

Har varit och pantat och småhandlat lite med pappa nyss, har lagt Charlie nu då systeryster passade henne någon timme då vi handlade :) Nu sitter jag här och äter kycklingsallad, gooott!

Sen vid halv tre tiden kommer systeryster en snabbis, då vi skall få låna dammsugaren för att städa här.. Annars idag har jag fått fixat här hemma, fixat med disken, städat iordning, bara dammsugning och sängen kvar här :) Lagt in all tvätt ifrån igår gjorde jag också.

Ikväll blir det pizza och besök av Linda med familj, kulkul! Imorgon blir det storhandling för den kommande veckan och sen kanske de blir festa för J's del, vi får se vad han känner, orkar för ^^,




Finaste flickan i världen! ♥

Mamma Madeleine

Full rulle

Publicerad 2011-03-03 21:47:19 i Familjens vardag

Idag vaknade vi runt 08.30, mamma ringde en stund efter det och frågade om vi ville med till mormor och vi hade inget bestämt idag så vi fixade iordning oss och grejade och sen vid 10.40 stack vi iväg till bussen mot Göteborg. När vi kom fram så gick vi in på ett konditori och köpte med oss bakelser till mormor och oss för fika :) Sen tog vi bussen bort till Partille, Allum och mötte upp henne där. Gick runt lite och kikade i affärer ett tag, åt lunch samtidigt och sen vidare till mormor för fika. Blev kvar lite förlänge för vi kom inte hem förens 18.30 och då höll älsk på med vårat stora diskberg haha :) Snäll pojkvän!

Och jag fick direkt springa till tvätt stugan då våran tvätt tid redan hade börjat, sen när jag kom tillbaka var de fram och fixa välling åt Charlie, byta blöja och på med nattkläderna.. Sen la jag henne i sin säng och hon somnade efter 10 minuter då hon drack sin välling och pratade med sig själv, haha sötsaken min! :D

Nu sover både pappa Jonathan och Charlie iallafall, och jag kom nyss in från tvätt stugan då allt var klart, gött att få det gjort och fixade en ny tvätt tid :)

Imorgon var de bestämt att jag skulle in till Göteborg för att träffa Isabelle med dottern Charley men kan tyvärr inte, för jag har jättemycket att göra imorgon här hemma.. Diska lite till, dammsuga noga och fixa med sängen en del och plocka iordning alla Charlies leksaker som jag skall sortera samt tvätta/kanske färga mitt hår :P Och handla lite, panta burkar och laga mat tills Babe kommer hem :) Senare får vi besök vid 18 tiden, Linda med pojkvän och barnen :) Kommer bli Mycket trevligt må jag säga ! :)

Annars är resten av helgen lugn vad jag vet, Jonathan kanske skall på fest på lördag men de var inte bestämt men han drar nog iväg :p Kan jag få lite egen tid på kvällen också, tänkte kolla den nya filmen med Cher och Christina Aguliera, en film han iNTE föredrar att se haha :p






Mammas egna lilla Tweenie ! :D ♥
Älskar dig så otroligt mycket min fina flicka!

Mamma Madeleine

Ny design

Publicerad 2011-03-02 16:05:27 i Design

Om ni inte ser den nya designen här, tryck bara F5 så dyker nog den nya upp i eran ruta :)

Har denna tillfälligt för jag tröttnade på den andra så nu håller jag på att fixa en egen men det är då fan inte det lättaste ^^, Så ha överseende för denna designen :p

:)

Slänger upp lite fler bilder ;)

Publicerad 2011-03-01 15:53:49 i Bilder :}


Såhär dum ser min katt ut när hon löper, ahaha som en jädra tax :P


Både Charlie bus och Katt håller koll på utsidan härinne ;) På en annan katt som ni kanske ser därute :p


Den gladaste tjejen som finns! ♥


Charlie testade pappas vinterskor häromdagen ;) Tokfia :D

Charlie i sitt nya sommaråk :D

Publicerad 2011-03-01 15:47:24 i Resan 2011, Juni





Här är bilder på Charlies nya sommaråk som hon fick av mamma/momo igårkväll :) Jättego att köra och Charlie trivs som fisken i vattnet i den, :d Perfekt!

Så nu har vi äntligen fått den så NU kan vi snart åka iväg på semester, bara lite småfix kvar :) Pass för oss båda tex. :) LÄNGTAR!

Mamma/pappa/gravid träff :)

Publicerad 2011-03-01 14:11:19 i Familjens vardag

Nu håller jag på att skicka ut lite inbjudningar till folk jag känner för att fixa ihop med mamma/pappa/gravid träff som är om ett par veckor.

Det kommer bara bli vänner med barn eller som är gravida som kommer, och allt eftersom fler kanske bli nyfikna på träffen om det blir flera träffar längre fram så får man se om man bjuder ut lite fler för att komma :)

Träffen hade vi tänkt ha i Göteborg givetvis för dom flesta bor kring Göteborg, och där finns mer alternativ till aktiviteter, och om ni har förslag så får man givetvis lämna det så får vi se sedan vart vi hamnar och vad vi gör :)


Kommer med mer information om någon vecka igen :)

Mamma Madeleine

Bilder från igår :)

Publicerad 2011-03-01 10:41:19 i Bilder :}

Lånade dessa bilder från Lindas blogg, men dom är ju bara försöta tillsammans, lilla Charlie och lille Keven!


Charlie ville dela med sig av sin riskaka till Keven :)


Charmtrollen våra :)

1 mars 2011

Publicerad 2011-03-01 10:37:54 i Familjens vardag

Ny månad nu dvs en månad kvar av mammadagarna, känns sådär men jaja ^^,

Idag fyller min bästavän Emelie AKA Ellie åååår! 22 år gammel blir min gamla kömpis! ♥
Du och jag Emelie! Elly och Ellie ! :)


Min fina babe :)

Vaknade strax innan 09 idag då jag hörde Charlie sjunga från sitt "rum" :P Alltid lika sött och bra morgonhumör har hon också haha. Fått i oss frukost, eller Charlie har och vi har öppnat de stora paketet med sulkyl och jag blev gladare för den var inte så jättesnygg på bild när mamma visade vilken hon köpt men nu när vi fick hem den så var den snsyggare än vad jag hade förväntat mig :D HAPPY HAPPY! Charlie har även test suttit i den och hon gillade den ;d

Charlie går omkring så flitit och duktigt så :) Mammas och pappas "lilla" flicka ♥
Nu skall jag ta på mig lite kläder och Charlie med, sen skall vi gå och leta efter en tvätt tid snarast och småfixa här hemma :)

Jonathan.. Jag ÄLSKAR vårat beslut! ♥♥♥

Nog om deeet :D Hahah!
Nu skall vi fixa här hemma, hejs :)

Mamma Madeleine

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela