Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Luktar gott här!

Publicerad 2011-05-17 20:55:58 i Familjens vardag

Nu är halva tvätten klar, eller soffan är klart, torr och luktar jättegott! :) Vi brukar ju bara dammsuga våran tygsoffa så vi tog av alla kuddar som satt på, eller tyget på alla kuddar, stora och små och tvättade dom, och det blev så fint, riktigt rent och luktar RENT! :D Haha, bara kläder, underkläder och handdukar kvar att hämta om ca 45 minuter :)

Idag blev det panerad kyckling lårfilé med ris och bejjan såsen :) Curryn var visst slut här hemma :p Men det blev jättegott, känner mig duktig som panerade skiten själv, gott. Bjöd även ner systeryster på middag och som tack tog hon ur Harry på en middagspromenad så han fick göra sitt och som tack för det från Jonathan fick hon en cola ^^ ge och ta här va :D


Charlie bus och Harry igår :)

Och kissemissen Elin!

Katten somnade sött häromdagen i soffan, mysan :)

Såhär fint pryder våra barn (blivnande ^,^) och barnmorskebesök våran kyl hemma ♥

Fick även handlat med pappa lite och likaså han efter middagen förut, gott det. Blir att handla mer till helgen igen med pappas hjälp :) Och även bjuda honom på middag, troligen grillat beroende på vädret mest annars kör vi skiten i ugnen ^^

Nu har älskling duschat klart, Charlie är i sin säng och jag är fast i soffan framför datorn och halvt i tvn :p
Imorgon är det oplanerat, rätt skönt, känns som nu när man har hund att det enda man gör är ute och går och har 1 timme hemma :p På torsdag blir det nog simhallen med Linda, Keven och Challe balle, så det blir kul. Fredag är oplanerat också. Och likaså i helgen. På lördagkväll eller under söndagen nu kommer nog J's föräldrar och hämtar tillbaka Harry efter deras resa :)

Nej nu skall jag ta och duscha jag med och Jonathan skall träna lite snabbt innan han skall nana för kvällen här.. Ha en bra tisdag allihopa !

Mamma Madeleine

Kommentarer

Postat av: Emma Siljeholm - mamma till Noelle

Publicerad 2011-05-18 20:38:56

Tack! ååh en liten bebis till, GRATTIS! va kul! å va fin magen börjar bli:) här är allt kanon, lite tänder på G, inte hos mig utan hos mini;) he he... men annars är de finfint, hur mår ni? alla tre?:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela