Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Ny vecka, ny dag - Måndag

Publicerad 2011-11-07 10:39:34 i Familjens vardag

Då var det måndag igen, och ännu ingen bebis /: Känns verkligen som att man går bakåt i graviditeten nu haha. Känns tråkigt men bebis måste fanimig komma nu, längtar så!

Charlie har nästan slutat sova på dagen, vilket är skönt för hon somnar tidigare på kvällarna, men då går man miste om den där "lediga" timmen varje dag nu man fick innan ,men gillar bättre när det är såhär , utan sovstunden :) Känns verkligen som att bebis, småbarns stadiet är borta även om hon inte ens är 2 år. Haha :)

Hursomhelst :)
Nu är vi strax klara här, Charlie skall bara äta lite mer vindruvor så hon piggnar på sig och sen skall vi ut och boka en tvätt tid snarast och sen blir det lek i sandlådan/lekplatsen, det lär trötta ut Charlie ;)

Kl 15.10 har jag tid hos barnmorskan, får se vad hon säger/ gör idag. Hoppas på att det snart kan få vara pågång eller att det strax får vara våran tur att få bebis. Alla andra som hade bf efter mig har redan fått, även första, andra och tredje barnet men icke vi. Vi får då vänta ännu mer :P Som mamma sa igår. Hon tror det blir en till väldigt lugn bebis vi får (som Charlie var som liten), för att bebis inte direkt har någon bråska ut alls, ingen stress där inte ;) haha, men vi får se ;):) Ni får ha en bra dag !

SNART blivande tvåbarnsmamma :)

Kommentarer

Postat av: Linda- mamma till Keven, Chris & bebis

Publicerad 2011-11-07 11:12:55

Haha men de har ju inte med saken att göra att de blir en lugn bebis eller inte :p Chris var 4 dagar tidig och lugn :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela