Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Hit och dit.

Publicerad 2011-11-20 20:43:28 i Familjens vardag

Ja herregud, haha. Det tar allt sin lilla tid innan man kommer iordning eller kommit in i rutiner. Det tar mycket tid och ork kan man lugnt säga och vi är ändå två hemma än så länge, men på tisdag kör älskling igång med jobb igen, då har han tagit sina 10 pappa dagar här hemma hos oss. Men det är en kort jobbvecka :) Tis-torsdag är det jobb och så är han ledig på fredag och sen är det ju helg igen, riktigt skönt! :)

Men imorgon skall vi iväg till Borås en sväng för att lämna bröstpumpen jag hyrt på Säs och även skall hela familjen till Unga föräldrar gruppen, en förskola för unga föräldrar. Det skall bli kul att älskling skall med imorgon också :) Sen åker vi runt för att kolla lite kläder till bebis och köpa lite annat kul ^^,

Alldeles strax skall vi kolla klart på filmen vi började på igår, haha. Fast eftersom den var 3 timmar orkade vi aldrig kolla klart den så vi har 1.5 h kvar att se som körs på om en stund här i soffan med lilla Emilia som sover breve mig här i soffan, och älskling står och tränar och jag här ^^ Charlie somnade för en stund sedan, skönt! Även om det är försent /: Och hon fick bara sova 20 minuter förut på förmiddagen.. IT blir det nu :D Klassisk och bra skräck från 1990.



Just det ja, förut invigde vi "nya" vagnen med ett åk med bägge barnen i , en riktig hit :D Vi var iväg hela dagen igår och handlade, syskonvagn+liggdel med regnskydd för ligg&sittdelen. Perfekt :) Blev en helsvart vagn med mörk brunligg del, snyggt! Tänkte först chockrosa liggdel men blev inte så, så nu är vi på jakt efter en snygg åkpåse åt Charlie :) Nåja, ha en kanon kväll ! :) Vi alla fyra mår finfint iallafall. Tänkte slänga in lite bilder imorgonkväll på hela familjen Kaos här ;)

Tvåbarnsmamman Madde :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-20 22:35:07

tycker jonathan ska fria till maddä ;) sötaste familjen ever <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela