Tvåbarnsmorsan Madde till tjejorna Charlie & Emilia ♥

En gift dam i sina bästa år & tillsammans med tonårskärleken ♥

Sjuk men go helg!

Publicerad 2011-09-12 11:36:21 i Familjens vardag

Världens sötaste i den perfekta vagnen i mataffär ^^,


Hela lördagen bestod av att ligga i soffan, halvsova och leka med Charlie. Alla var verkligen sjuka, haha lagom kul. Var ute och gick en kort sväng för att C skulle få lite luft eller för att vi tre skulle få det. Så vi inte bara sitter hemma i våra bakrerier och äcklar oss ^^ Annars tog vi det lugnt bara, försökte få oss friska.

Igår söndag kände vi oss mycket bättre och var bortbjudna till Jonathans föräldrar. Vi visste inte om vi var tillräckligt pigga och krya för att åka iväg men vi bestämde oss och åkte iväg vid tidig lunch tid. Fikade, åt middag, var ute och gick med Harry, pratade och åt gjorde vi, minus Jonathan som spenderade 3 timmar totalt med att tvätta och dammsuga bilen ^^ Mycket välbehövligt om man vill ha en bil i bra skick, hahaha. Han tvättar sin bil fan 1 gång i veckan, för hand också! haha du är störd älskling ;) Men jag älskar dig ändå! :)

När vi kom hem strax efter 19 igårkväll bytte vi om på Charlie till nattkläder, gav henne välling och mös i soffan innan hon skulle nana för natten.. Jag och älskling glodde halvt som halvt på Idol och sen Partaj, svinkul pogram! :D Och sen drog vi ett avsnitt Solsidan, underbart! :D haha! Sen gick vi till sänghalmen, småpratade och sen somnade vi gott..

Nu är båda mina älsklingar iväg. Pappa J är på jobbet och lilla gumman är på dagis. Och mamman här i hemmet håller på att tvättar, började kl 10 och är klar kl 14. Fast måste gå lite innan 14 eftersom C skall hämtas kl 14 :) Sen blir det mys och lite lek, förbereda middagen och invänta älskling och mysa alla tre tillsammans, hihi.

Just det ja :D Charlie fick en massa lego igår och söta My little Pony hästar av farmor och farfar som kommit ifrån sin fasters barn :) Väldigt uppskattat och Charlie har fattat tycke för en speciell häst av alla sakerna hon fick. Mer jag och Jonis som uppskattade legot C fick :P;)

Nej nu skall jag ta och diska en snabbis och sen sticka iväg till tvättstugan :) Hejsvejs!

Blivnande tvåbarnsmamman Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Para-Noir

Gift, har två barn tillsammans med min ungdomskärlek. Kattägare, musikälskare, tatueringsälskare & studerande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela